Wpisy 54 711 – 54 810
6 lipca 2009 17:21 → 7 lipca 2009 14:12, 100 wpisów
Witam. Czy wiecie co sie dzieje ze stroną keno? Co chwila nie działają wyniki. A przeglądając wiele wyników wstecz natknąłem się na zamiany numeru porządkowego losowań oraz godzin. Gdyby ktoś podejrzewał wygraną w swoim kuponie, to zawsze może iść do kolektury sprawdzić, ale strasznie utrudnia to robienie statystyk. Wygląda to na kompletny brak profesjonalizmu lub zwykłe mataczenie, bo totalizator czegos sie boi. Pozdrawiam
Totalizator sie niczego nie boi ;P
Gora dnia gdy ludzie posla tyle kuponow ze im sie system zatnie i nie zdaza zrealizowac wszystkich trnzakcji i wybrac odpowiednie liczby :p
Gora dnia gdy ludzie posla tyle kuponow ze im sie system zatnie i nie zdaza zrealizowac wszystkich trnzakcji i wybrac odpowiednie liczby :p
Marass,
oczywiście, że Totalizator się boi. KENO jest losowane z generatora liczb pseudolosowych. To znaczy, że z pewnym trudem, mając bazę wyników, można przewidzieć przyszłe losowania. Tak oni tam sobie myślą i w pewnym sensie mają rację, gdyż generatory liczb pseudolosowych posiadają matematyczną skazę. Ale nie słyszałem jeszcze, aby ktoś w Polsce dzięki temu wygrał.
To jest w ogóle świetny temat, który poruszyłeś. Nigdzie indziej na świecie nie ma takiego wyścigu zbrojeń w grach losowych, jaki obserwujemy w Polsce. Jest tak, ponieważ Polacy posiadają wrodzony talent matematyczny i administratorzy wiedzą o tym bardzo dobrze. Podejmują zatem kroki zaradcze, aby wprowadzić więcej chaosu. To dlatego pojawiają się co i rusz nowe gry, nowe maszyny, nowe zestawy piłeczek, po studiu fruwają piłeczki, co jakiś czas zanika obraz albo dźwięk, cała ta szopka, itp. DAŁBYM SOBIE GŁOWĘ UCIĄĆ, ŻE RAZEM Z LOSOWANIEM WYŚWIETLAJĄ NAM PRZEKAZY PODPROGOWE ! No i to, co widać nieuzbrojonym okiem - wytracanie NIESŁUSZNYCH piłek przez operatora, poprzez odczekanie, aż opadną /wystarczy utrącić jedną/.
Jak miałem 20 lat, to w tym kraju mawiano, że żyjemy w najweselszym miejscu obozu /socjalistycznego/. NO I FAKTYCZNIE - NADAL TAM ŻYJEMY.
oczywiście, że Totalizator się boi. KENO jest losowane z generatora liczb pseudolosowych. To znaczy, że z pewnym trudem, mając bazę wyników, można przewidzieć przyszłe losowania. Tak oni tam sobie myślą i w pewnym sensie mają rację, gdyż generatory liczb pseudolosowych posiadają matematyczną skazę. Ale nie słyszałem jeszcze, aby ktoś w Polsce dzięki temu wygrał.
To jest w ogóle świetny temat, który poruszyłeś. Nigdzie indziej na świecie nie ma takiego wyścigu zbrojeń w grach losowych, jaki obserwujemy w Polsce. Jest tak, ponieważ Polacy posiadają wrodzony talent matematyczny i administratorzy wiedzą o tym bardzo dobrze. Podejmują zatem kroki zaradcze, aby wprowadzić więcej chaosu. To dlatego pojawiają się co i rusz nowe gry, nowe maszyny, nowe zestawy piłeczek, po studiu fruwają piłeczki, co jakiś czas zanika obraz albo dźwięk, cała ta szopka, itp. DAŁBYM SOBIE GŁOWĘ UCIĄĆ, ŻE RAZEM Z LOSOWANIEM WYŚWIETLAJĄ NAM PRZEKAZY PODPROGOWE ! No i to, co widać nieuzbrojonym okiem - wytracanie NIESŁUSZNYCH piłek przez operatora, poprzez odczekanie, aż opadną /wystarczy utrącić jedną/.
Jak miałem 20 lat, to w tym kraju mawiano, że żyjemy w najweselszym miejscu obozu /socjalistycznego/. NO I FAKTYCZNIE - NADAL TAM ŻYJEMY.
Witam.
Moze nie bedzie to najbystrzejsze spostrzezenie ale zauwazyliscie ze w kazdym losowaniu powtarzaja sie liczby z poprzedniego losowania? Srednia z ostatnich 10 losowan to 6 powtorzen! Najmniejsza ilosc powtorek z losowania na losowanie to 3 na najwieksza to az 9!! Dodam ze sa liczby ktore powtarzaja sie przez co najmniej 3 losowania i kolejnym zaczyna sie nastepna powtarzajaca sie "trojka" (mam nadzieje ze jasno to wytlumaczylem;)
Co o tym myslicie? Moze to jest jakies rozwiazanie naszych "problemow"??
Pozdrawiam
Moze nie bedzie to najbystrzejsze spostrzezenie ale zauwazyliscie ze w kazdym losowaniu powtarzaja sie liczby z poprzedniego losowania? Srednia z ostatnich 10 losowan to 6 powtorzen! Najmniejsza ilosc powtorek z losowania na losowanie to 3 na najwieksza to az 9!! Dodam ze sa liczby ktore powtarzaja sie przez co najmniej 3 losowania i kolejnym zaczyna sie nastepna powtarzajaca sie "trojka" (mam nadzieje ze jasno to wytlumaczylem;)
Co o tym myslicie? Moze to jest jakies rozwiazanie naszych "problemow"??
Pozdrawiam
Na pociechę stałym bywalcom tego czata:
wypisałem sobie na karteczce trochę Waszych typów, na których straciliście kasę w multimulti /chyba, że tylko podajecie swoje ulubione liczby nie grając../.
Np i dla przykładu wszyscy wygralibyście w KENO jakieś pieniądze wielki czy małe, gdybyście nadali to na kilkanaście losowań po godz. 14-tej. Śmieszne ale prawdziwe - sprawdźcie sobie sami.
Mnie się zresztą udało, nie chwaląc się.
Co nie oznacza, że namawiam do gry w polskiej edycji tej gry. Raczej delikatnie sugeruję wyprowadzenie się z grą w do jakiegoś normalnego kraju Unii Europejskiej - przez internet oczywiście. Podatki mniejsze, wygrane większe, a piłeczki po studiu nie fruwają...
wypisałem sobie na karteczce trochę Waszych typów, na których straciliście kasę w multimulti /chyba, że tylko podajecie swoje ulubione liczby nie grając../.
Np i dla przykładu wszyscy wygralibyście w KENO jakieś pieniądze wielki czy małe, gdybyście nadali to na kilkanaście losowań po godz. 14-tej. Śmieszne ale prawdziwe - sprawdźcie sobie sami.
Mnie się zresztą udało, nie chwaląc się.
Co nie oznacza, że namawiam do gry w polskiej edycji tej gry. Raczej delikatnie sugeruję wyprowadzenie się z grą w do jakiegoś normalnego kraju Unii Europejskiej - przez internet oczywiście. Podatki mniejsze, wygrane większe, a piłeczki po studiu nie fruwają...
Gregreg!
Twoje spostrzezenie jest słuszne i wynika z prawideł matematycznych.
Otóż gdyby liczby padały jednostajnie, to można by obserwować, że każda liczba padnie raz na 4 losowania, zaś 1/4 liczb z wylosowanych powtórzy się.
W rzeczywistości bardzo dużo liczb stale "śpi", zatem w "ich miejsce" wskakują aktywne, które padają częściej.
To jest normalna sprawa. W ten sposób najczęściej powtarza się 5 liczb z poprzedniego losowania /lub nieco więcej/, ale oczywiście nie ma tu reguły, że tak będzie za każdym razem /bo by firma natychmiast zbankrutowała/.
Twoje spostrzezenie jest słuszne i wynika z prawideł matematycznych.
Otóż gdyby liczby padały jednostajnie, to można by obserwować, że każda liczba padnie raz na 4 losowania, zaś 1/4 liczb z wylosowanych powtórzy się.
W rzeczywistości bardzo dużo liczb stale "śpi", zatem w "ich miejsce" wskakują aktywne, które padają częściej.
To jest normalna sprawa. W ten sposób najczęściej powtarza się 5 liczb z poprzedniego losowania /lub nieco więcej/, ale oczywiście nie ma tu reguły, że tak będzie za każdym razem /bo by firma natychmiast zbankrutowała/.
Tajemniczy Don Pedro
Nawet trafiajac 5/10 juz jestesmy do przodu a w kazdym losowaniu powtarzaja sie pewne liczby. Dodajac kilka swoich typow i "miksując" to wszystko w jedna calosc moze wyjsc niezly mix ;)
Nawet trafiajac 5/10 juz jestesmy do przodu a w kazdym losowaniu powtarzaja sie pewne liczby. Dodajac kilka swoich typow i "miksując" to wszystko w jedna calosc moze wyjsc niezly mix ;)
W które KENO grać ,(jaki kraj) i gdzie?Naszemu monopoliście nie bardzo ufam, z góry dzięki.
Gregreg !
Kto wie, może Twój pomysł wypali. Ja próbowałem już wszystkiego z różnym skutkiem.
I jednego się nauczyłem - nikogo nie lekceważyć. Każdy, kto wygra będzie geniuszem w tej grze.
Próbuj!
A nam tutaj pochwal się, abyśmy nie tracili nadziei.
P.S. Gregreg, źle Cię uczono w szkole /czemu dałeś wyraz kilka dni temu pisząc, iż wszystkie zdarzenia są równie prawdopodobne/, iż wszystkie zdarzenia w grach losowych są równie prawdopodobne. Nauczyciele uczą wadliwie, a potem młodzież bezrefleksyjnie to powtarza. Kładę to na karb niedouczonych nauczycieli. Gdyby wszystkie zdarzenia np. w multimulti były równie prawdopodobne, to zdarzenia przeszłe nie miałyby żadnego znaczenia ani oddziaływania w przyszłości, a równie prawdopodobne byłoby wylosowanie np. tysiąc razy pod rząd tego samego zestawu 20 liczb. No bo dlaczego nie.. Najśmieszniejsze jest to, że wielu nauczycieli powtarza te sprzeczność i nie widzi w niej żadnego rozdźwięku.
Moje uszanowanie!
Do Zygmunta:
w którym kraju grać w KENO. Poszukaj na forum, gdzieś tam na ten temat jest wątek. Być może wpadł do "archiwum" jako nieaktywny - zajrzyj do starszych wpisów. No i zawsze możesz poszukać w internecie.
GORĄCO OSTRZEGAM WSZYSTKICH przed grą w tzw. "free lotto" - TO OSZUŚCI.
Trzeba znaleźć portale oficjalnych - legalnych totalizatorów, w których gra się za pieniądze. Ne ma z tym problemów, bo na ogół zawsze jest to w języku angielskim. Zakłada się konto, jak do bukmacherki, wpłaca środki kartą płatniczą, ściąga bazę danych, analizuje i wiśta wio.
Kto wie, może Twój pomysł wypali. Ja próbowałem już wszystkiego z różnym skutkiem.
I jednego się nauczyłem - nikogo nie lekceważyć. Każdy, kto wygra będzie geniuszem w tej grze.
Próbuj!
A nam tutaj pochwal się, abyśmy nie tracili nadziei.
P.S. Gregreg, źle Cię uczono w szkole /czemu dałeś wyraz kilka dni temu pisząc, iż wszystkie zdarzenia są równie prawdopodobne/, iż wszystkie zdarzenia w grach losowych są równie prawdopodobne. Nauczyciele uczą wadliwie, a potem młodzież bezrefleksyjnie to powtarza. Kładę to na karb niedouczonych nauczycieli. Gdyby wszystkie zdarzenia np. w multimulti były równie prawdopodobne, to zdarzenia przeszłe nie miałyby żadnego znaczenia ani oddziaływania w przyszłości, a równie prawdopodobne byłoby wylosowanie np. tysiąc razy pod rząd tego samego zestawu 20 liczb. No bo dlaczego nie.. Najśmieszniejsze jest to, że wielu nauczycieli powtarza te sprzeczność i nie widzi w niej żadnego rozdźwięku.
Moje uszanowanie!
Do Zygmunta:
w którym kraju grać w KENO. Poszukaj na forum, gdzieś tam na ten temat jest wątek. Być może wpadł do "archiwum" jako nieaktywny - zajrzyj do starszych wpisów. No i zawsze możesz poszukać w internecie.
GORĄCO OSTRZEGAM WSZYSTKICH przed grą w tzw. "free lotto" - TO OSZUŚCI.
Trzeba znaleźć portale oficjalnych - legalnych totalizatorów, w których gra się za pieniądze. Ne ma z tym problemów, bo na ogół zawsze jest to w języku angielskim. Zakłada się konto, jak do bukmacherki, wpłaca środki kartą płatniczą, ściąga bazę danych, analizuje i wiśta wio.
Jak sama nazwa wskazuje generator liczb pseudolosowych jest jak najbardziej pseudolosowy i nie da sie go przewidziec to nie jest licznik zapetlajacy sie w ktorym stany idzie przewidziec, wysokiej czestotliwosci zegar + procesor i do przodu, moze maja jakiegos "murzyna" ktory klika i robi za random. (zeby nie bylo nie jestem rasista)
NIe wiem jak niektórzy robią (metody grania poprzez analizy) ...
Ja osobiście biorę blankiety do multimulti lub starego multi lotka i zakreślam te liczby które wypadają.
Poźniej staram się coś zauważyć (może jakieś symbole graficzne :D może jakieś powtórzenia symetryczne...
Coś takiego robię od 15.06.2009 gdyż jest nowa maszynka
Jest ktoś z Was kto analizuje różnymi sposobami grę MM???
Pozdro all
Ja osobiście biorę blankiety do multimulti lub starego multi lotka i zakreślam te liczby które wypadają.
Poźniej staram się coś zauważyć (może jakieś symbole graficzne :D może jakieś powtórzenia symetryczne...
Coś takiego robię od 15.06.2009 gdyż jest nowa maszynka
Jest ktoś z Was kto analizuje różnymi sposobami grę MM???
Pozdro all
Ph2008,
jeśli gra jest pseudolosowa, to znaczy tyle i tylko tyle, że nie jest losowa.
Generator liczb pseudolosowych ma pewną matematyczną skazę. Praktycznie rzecz jest trudna do wykorzystania, ale gdybym miał komputer meteorologiczny, potrafiłbym to zrobić.
W ogromnym uproszczeniu generatory takie po jakimś wielkim cyklu powtarzają sekwencje (tablice) liczb. Dalej jest łatwo.
100 milionów wygranej!
jeśli gra jest pseudolosowa, to znaczy tyle i tylko tyle, że nie jest losowa.
Generator liczb pseudolosowych ma pewną matematyczną skazę. Praktycznie rzecz jest trudna do wykorzystania, ale gdybym miał komputer meteorologiczny, potrafiłbym to zrobić.
W ogromnym uproszczeniu generatory takie po jakimś wielkim cyklu powtarzają sekwencje (tablice) liczb. Dalej jest łatwo.
100 milionów wygranej!
Tam prawdopodobnie s dwa generatory, bo jesli bylby jeden to w przypadku prostego licznika i XORa idzie zrobic generator ktory jednak po wylosowaniu jednej wartosci ( tej samej na poczatku) powinien dawac dokladnie takie same wyniki. Potrzebny jest generator czasu i generator liczb i w tym momencie juz zadne analizy nie pomoga.
Swoja droga po co ci komputer "meteorologiczny" pogode chcesz badac :P
(zart nie przejmuj sie pewnie literowka :P)
(zart nie przejmuj sie pewnie literowka :P)
.... niestety, ale chyba T.S zmienił algorytm co do możliwości trafień w MULTIMULTI, nawet typujący w dziale typowania u Pasko nie potrafią od kilku losowań "ustrzelić" 5/5, 4/5, a jedynie kilkunastu z nich miało 3/5, co daje niewielki zysk finansowy rzędu 1 zł
Ponoć, miał być większa ilość trafień, a jest niestety mniejsza...
Stadiony trzeba jednak budować i kasa potrzebna !!!!!
Ponoć, miał być większa ilość trafień, a jest niestety mniejsza...
Stadiony trzeba jednak budować i kasa potrzebna !!!!!
bo taki komputer ma gigantyczne możliwości..
tak jakbyś nigdy nie słyszał informuję
tak jakbyś nigdy nie słyszał informuję
ralfek nie obraz sie ale bystrosci gratuluje :) Obecny sprzet daje wszystkie mozliwosci i gwarantuje ze 99'9% uzytkownikow go nie wykozysta. Co do wypowiedzi rico ostanie badania ynku pokazaly ze lotto nie jest potentatem we wplywach do budzetu lecz buki. W ich wladaniu jest 75% rynku prawie (buki + maszyny do gry o niskie stawki).
Widzę że nareszcie temat został poruszony,no z tym keno to nie wiadomo jak jest,w ciągu godziny jest 12 losowań ,10 godzin 120 losowań,tj.240zł.Przeglądałem dziś troszkę losowań z wydruków,liczby które się powtarzają,wystarczy grać na jeden schemat np 6tką,kolejne liczby 9,10,(dziewiąta,dziesiąta itd) a więc 9,10 i 14,15 i 19,20 tj. razem 6/6 w którymś losowaniu padła cała 6,tj.275zł to było chyba los.72140 ileś,wystarczyłoby trafić taką jedną,jeśli tak by wchodziły,bo nie sposób tego przetestować,wiadomo po drodze trafi się i 3/6 , 4/6 , 5/6,jeśli to realne...byłby niezły zysk
Opa a ty sobie mozesz druknac taka rolke jak papier toaletowy wynikow keno ?? Np 10 ostatnich albo 12 na jednym dlugim papierku ??
Może założymy spółkę jeśli ktoś ma chęć,ustalimy kto o jakiej godzinie będzie sprawdzał te liczby które się powtarzają z losowania na losowanie,bo samemu to wyjdzie bokiem i oczy siądą,przecież w jedności siła...
poszukuje ludzi ktorzy wiedza jak wytypowac pre liczb z ktorej to pary wchodzi przynajmniej jedna liczba,zysk gwarantowany
ARR ,popatrz na daty losowań,wejdź obok w wyniki,do daty dodaj jedną liczbę lub odejmij,jedna z nich wejdzie,np na dziś : 4,5 lub 5,6,fakt dziś weszła data,ale codziennie tak nie ma,czasem i wchodzi cała 2/2 jak to było 29 czerwca.
moze i masz racje ale ja wymagam dokladnosci w kazdym losowaniu MM, potrafie sie odwdzieczyc tym samym, wystraczy jedna taka para od jednego gracza
na teraz trójka 39,58,64
arr, wystarczy w ogóle jedna parka i po tygodniu jesteś milionerem(przy wkładzie własnym 2 zeta)
no tak:) ale ja wiem jak z parki w ktorej wchodzi przynajmniej jedna liczba wyciagnac czysty zysk, a przy takiej parce jest wieksze prawdopodobienstwo trafienia, i przyzwoite pieniadze
Czesc .Arr na czym polega ten zysk gwarantowany? mam przemyslenia.czy moga byc dwie lub trzy przerwy i czy jest choc maly zysk . Odpisz.
Ab49
Ab49
wymagam dokladnosci w kazdym losowaniu, na przyklad trzy takie pary rozpisuje na 8 zakladow czyli po najnizszej stawce wydatek to 20zl, z kazdej pary wchodzi jedna liczba i wychodzi efekt jedna trafiona 3 i 2 dwojki, jest zysk?
Parka MM 79,80
Trójka MM 72,75,77
Piątka MM 71,73,74,76,78
Dziesiątka MM 70,71,72,74,75,
76,77,78,79,80 - typy na 07.07.09 na dwa losowanka
TSN: 1 ; 4,14,26,40 - na 08.07.09
Przerywam podawanie typów na czas pobytu w szpitalu, no..., chyba, że będę mieć możliwość, to będę typował :)
Trójka MM 72,75,77
Piątka MM 71,73,74,76,78
Dziesiątka MM 70,71,72,74,75,
76,77,78,79,80 - typy na 07.07.09 na dwa losowanka
TSN: 1 ; 4,14,26,40 - na 08.07.09
Przerywam podawanie typów na czas pobytu w szpitalu, no..., chyba, że będę mieć możliwość, to będę typował :)
Arr zysk jest minimalny bo musisz wysłać 20 zakładów żeby 3-ka była pewna.
oczywiscie ze kazdy porzadny uczen ma kilka ladnych ocen!!!:))) ale nie zarzucaj mi tego czego sam nie wiesz
Nie ma systemu doskonałego, i nie ma możliwości przewidzenia liczb przez jakiś okres czasu (nawet kilku, przez tydzień lub dwa), gdyż brakuje informacji. A tych informacji nikt nie udostępnia. Chodzi o to kiedy zmieniają algorytm i ile razy np. w miesiącu. Wystarczy minimalna zmiana i wszystkie typowania można rozbić, albo też fartem wejdą.
Jarek77 mylisz się wystarczy 8 zakładów, a rozpis wygląda tak;
trzy przykładowe parki
1,2
3,4
5,6
1,3,5
1,3,6
1,4,5
1,4,6
2,3,5
2,3,6
2,4,5
2,4,6
trzy przykładowe parki
1,2
3,4
5,6
1,3,5
1,3,6
1,4,5
1,4,6
2,3,5
2,3,6
2,4,5
2,4,6
ja nie korzystam z algorytmow i innych udoskonalen, ale sam przyznam ze moj sposob wyznaczania liczb nie jest doskonaly, musze jednak stwierdzic ze znam sposob wyznaczania liczb w ktorym istnieje mozliwosc precyzyjnego wyznaczenia pary liczb w ktorej to parze padnie podczas losowania!!! przynajmniej jedna liczba!!! takich par moge wyznaczyc 2 lub 4
I będa te parki przez dwa tygodnie wchodziły i nie będzie ani jednej pomyłki?
załóżmy ,że będą dwie parki i Ty będziesz przez dwa tygodnie 14 dni 28 losowań trafiał po jednej liczbie z tej parki każdej i dodatkowo w ciągu 28 losowań 2 parek na każde losowanie 10 razy trafisz 2 na 2. To ile będzie z tego zysku oczywiście bez wożenia forsy do buka lub totka ciężarówką . Nie liczymy ,że gramy za stawkę np 20 tys na zakład.
arr>>> to żaden rebus tylko zwykły system strefowy.
25,26
27,28
29,30
i po dziiejszym losowaniu o 22 masz trafione 4 x 3/3.
Trafić jednocześnie 3 x 1/2 jest nielada sztuką,bo jak znam z doświadczenia bardzo często jedna strefa "zawala" całą grę jak w niej nic nie wpada.
25,26
27,28
29,30
i po dziiejszym losowaniu o 22 masz trafione 4 x 3/3.
Trafić jednocześnie 3 x 1/2 jest nielada sztuką,bo jak znam z doświadczenia bardzo często jedna strefa "zawala" całą grę jak w niej nic nie wpada.
Na "czwórki" to trzeba wytypować
4 pary i z KAŻDEJ trafić po 1/2.
2x2x2x2= 16 kuponów do wysłania.
4 pary i z KAŻDEJ trafić po 1/2.
2x2x2x2= 16 kuponów do wysłania.
A ktoś z Was umie jedną parę na 100, procent podać zawsze na 100%?
david1981>>> raczej nikt...
2 lub 4 pary to jest zalezne od ostatniego losowania, podalem jakim systemem gram nie podalem jak wyznaczam liczby bo nie podam i tyle, moze co niektorzy wymysla cos ciekawego(czekam na to), to sa moje indywidualne pomysly, jezeli by polaczyc sily kilku graczy.... to by byla jazda
arr - jak Ty nie podasz co wymyśłiłeś, to chyba nikt nie poda, no chyba, że prywatnie... :) prawda
Ja np. kiedyś obstawiałem pary z liczb, które nie wypadły od 11 losowań. Co 2, 3-cie losowanie wpadało, więc było do przodu aż ... aż przestały wypadać:)
arr>>> jazda to by była jakbyś miał dużo szmalu i grał u buka
gdzie za 3/3 przy stawce 2zł jest
101zł a nie w TS(54zł).
TS płaci za 2/3 a buk niestety nie.
Grając na 3 pary musisz wysłać 8 kuponów i warunek trafienia 3/3 jest
trafienie 1/2 w każdej parce.
Zagrasz 8 kuponów po 20zł każdy czyli w sumie za 160zł.
Jak trafisz 3 x 1/2 to wygrasz,a jak nie trafisz to wtopa.
3/3 za 20zł buk płaci ok 1010zł tylko najpierw trzeba zainwestować 160zł na grę.
1010 : 160 = 6.3 gier aby nie dołożyć do interesu.
gdzie za 3/3 przy stawce 2zł jest
101zł a nie w TS(54zł).
TS płaci za 2/3 a buk niestety nie.
Grając na 3 pary musisz wysłać 8 kuponów i warunek trafienia 3/3 jest
trafienie 1/2 w każdej parce.
Zagrasz 8 kuponów po 20zł każdy czyli w sumie za 160zł.
Jak trafisz 3 x 1/2 to wygrasz,a jak nie trafisz to wtopa.
3/3 za 20zł buk płaci ok 1010zł tylko najpierw trzeba zainwestować 160zł na grę.
1010 : 160 = 6.3 gier aby nie dołożyć do interesu.
nie podam, ale wszyscy by sie zdziwili ze nie wiedzieli tak prostej rzeczy!!! ta PROSTOTA zajela mi pare lat!!!
Myślę że jeśli ktoś ma swój sposób (metodę) typowania liczb to daje to co najwyżej zwrot kosztów albo co jakiś czas parę groszy. W przeciwnym razie fortuny rosłyby jak grzyby po deszczu. Przewaga statystyczna jest tak wyliczona żeby nie dopuścić do teg, a człowiek ma tą nadzieję, że może kiedyś wygra duże pieniądze i to jest motorem napędzającym gry liczbowe. Pozdrawiam
Zagraj na "trójki" w ten sposób bo typując 3 pary do gry nigdy nie wiesz czy trafisz 3 x 1/2 lub 2/2 i 1/2 a 3 para będzie 0/2 a wtedy wtopisz.
1 sposób
1,2 - 3,4 - 5,6
rozpis
1,3,5 / 1,3,6 / 1,4,5 / 1,4,6 /
2,3,5 / 2,3 6 / 2,4 5 / 2,4 6 /
warunek trafienia 3/3 to:
1 liczba trafiona z KAŻDEJ pary
2 sposób
1,2 - 3,4 - 5,6
rozpis
1,2,3
1,2,4
1,2,5
1,2,6
3,4,1
3,4,2
3,4,5
3,4,6
5,6,1
5,6,2
5,6,3
5,6,4
PEŁNA PARA + 1/2 z jednej z dwóch pozostałych par(2/2 + 1/2 + 0/2)
Jeśli trafisz PEŁNĄ PARĘ + 2 x 1/2
wtedy masz 2 x 3/3
1 sposób
1,2 - 3,4 - 5,6
rozpis
1,3,5 / 1,3,6 / 1,4,5 / 1,4,6 /
2,3,5 / 2,3 6 / 2,4 5 / 2,4 6 /
1 liczba trafiona z KAŻDEJ pary
2 sposób
1,2 - 3,4 - 5,6
rozpis
1,2,3
1,2,4
1,2,5
1,2,6
3,4,1
3,4,2
3,4,5
3,4,6
5,6,1
5,6,2
5,6,3
5,6,4
PEŁNA PARA + 1/2 z jednej z dwóch pozostałych par(2/2 + 1/2 + 0/2)
Jeśli trafisz PEŁNĄ PARĘ + 2 x 1/2
wtedy masz 2 x 3/3
warunek wygranej to miec skuteczny sposob wyznaczania liczb i pozamiatane
Widzę, że boguś2 dziś w typowaniach 5/5. Gratulacje! Pamiętaj, że miałeś 1549 szans na 1550, że nie trafisz 5/5 ;)
podaj typy na 14 i 22 o godz 13.58
i 21.58 a nikt napewno ich nie spisze.
Po Twoim tonie wypowiedzi widzę że jesteś "mądrala" ale zapewniam Cię że nie tędy droga.
i 21.58 a nikt napewno ich nie spisze.
Po Twoim tonie wypowiedzi widzę że jesteś "mądrala" ale zapewniam Cię że nie tędy droga.
przyjmuje kazda krytyke!!! sam zreszta probowalem z moich par typowac pewniaki i pelna porazka:)
mirror>>>losowania niemieckiej gry spiel77 odbywają się w środy i soboty na kanale ARD o 19.50
Zwracam uwagę ( o czym już wcześniej pisałem )iż nadal rytmicznie w trybie do 7 kolejnych losowań wchodzą w MULTI MULTI pojedyńcze liczby tzw.pewniaki , typowane na podstawie wyników PLUSA z 2 ostatnich dni , jako sumy ze składowych tych liczb.
Np.:
5.07 godz.14 42 (4+2)=6
5.07 godz.22 44 (4+4)=8
Prognoza na 6.07 na godzinę 14.00 to 6+8=14
Np.:
5.07 godz.14 42 (4+2)=6
5.07 godz.22 44 (4+4)=8
Prognoza na 6.07 na godzinę 14.00 to 6+8=14
hej.u mnie wczoraj kicha jedna parka złapana o 14,00 ale pozatym dzień na minus.Na dzis na 14,00
34,42,24,67
21,67,69,34
Pozdrawiam...
34,42,24,67
21,67,69,34
Pozdrawiam...
Witaj Elus I muj ulubieniec Wertuś.
9.16,22
20,69,31
11,24,71
Pozdrawiam
9.16,22
20,69,31
11,24,71
Pozdrawiam
Witaj mój ulubiony typerze tczewiusiu1958!
Liczba 58 z twojego roku urodzenia szaleje od 3 kolejnych losowań - prawie jak ty...
Liczba 58 z twojego roku urodzenia szaleje od 3 kolejnych losowań - prawie jak ty...
Witam:)
Panie Januszu Pasko dlaczego niema typów na żywo już ktoś się odzywał w tym temacie
Panie Januszu Pasko dlaczego niema typów na żywo już ktoś się odzywał w tym temacie
Wertus dziekuje za info i za pamiec .
Masz racje mamy podobne charaktery 58 i ja.
Masz racje mamy podobne charaktery 58 i ja.
tczew1958>>>> nie wiem czy zwróciłeś uwagę na to ,że granie liczbami z twojej daty urodzenia daje niezłe wyniki?Bo np.5.07 o godzinie 22.00 weszło:30.06.19.58 a i w poprzednich dniach nieźle wchodziły parki zawarte w tej dacie...
Wirtualny typ na dzis :p
02 29 37 42 75
01 09 28 38 41
02 37 38 41 42
18 35 45 57 68
06 09 10 16 73
74 71 35 19 10
Jeszcze pare dni zeby faza uzaleznienia zeszla i moge wrocic do gry prawdopodobnie bedzie to piatek :p
02 29 37 42 75
01 09 28 38 41
02 37 38 41 42
18 35 45 57 68
06 09 10 16 73
74 71 35 19 10
Jeszcze pare dni zeby faza uzaleznienia zeszla i moge wrocic do gry prawdopodobnie bedzie to piatek :p
To liczby z mojej daty urodzenia spozniły sie o piec dni.A pozatym nic nie trwa wiecznie poszaleja i przestaną.
5.07 (22) weszły 2.14.19.72
również są to wszystkie liczby z mojej daty urodzin.
Mało tego to weszło jeszcze
27 - dzień urodzin syna
6 - dzień urodzin żony
10 - miesiąc ślubu
Wszystkie numery związane z datami urodzin to:
2,3,6,10,14,19,27,72,76 czyli w sumie 7/9.
również są to wszystkie liczby z mojej daty urodzin.
Mało tego to weszło jeszcze
27 - dzień urodzin syna
6 - dzień urodzin żony
10 - miesiąc ślubu
Wszystkie numery związane z datami urodzin to:
2,3,6,10,14,19,27,72,76 czyli w sumie 7/9.
Ja mam podobne 27 i 63 ale to tylko moje przypuszczenia zimny.Pozdr.
Link do typów na żywo jest na forum :)
Swoją drogą to nagle okazuje się, że ten dział był w jakiś sposób popularny? Zniknął ponieważ miał aktywność w postaci 5-10 wpisów dziennie.
Swoją drogą to nagle okazuje się, że ten dział był w jakiś sposób popularny? Zniknął ponieważ miał aktywność w postaci 5-10 wpisów dziennie.
Witam!Moje typy na dziś
Pewniak ML 66
Parka ML 66,65
Trójka ML 66,65,61
Piątka ML 66,65,61,12,31
Dziesiątka ML 03,04,12,31,46,
49,50,61,65,66
lub wg numerologii 7.07.2009
7+7+20+9=
=14+2+9=
=14+11=
=25
41,11,2,7,20,9,14,25,5,52
Może jest to jakiś sposób , ale któż to wie;)Pozdr....
Pewniak ML 66
Parka ML 66,65
Trójka ML 66,65,61
Piątka ML 66,65,61,12,31
Dziesiątka ML 03,04,12,31,46,
49,50,61,65,66
lub wg numerologii 7.07.2009
7+7+20+9=
=14+2+9=
=14+11=
=25
41,11,2,7,20,9,14,25,5,52
Może jest to jakiś sposób , ale któż to wie;)Pozdr....
Przegrałem dzisiaj w srapke 1zł! buuu
Co taka cisza ,wszyscy na pogrzebie ?
Ta cisza wynika z braku Kogucika i Edi8.
Czy taka cisza Ci przeszkadza?
Czy taka cisza Ci przeszkadza?
Za 15 minut losowanie na żywo ze studia lotto tutaj na stronie. Życzę wysokich trafień.
Mi sie wydaje ze cisza wynika z tego e "dizeci neo" maja wakacje :p
Cieplo ludzie wychodza nad jeziorka stawy laki opalaja sie.
Opa a ty sie cos dopatrzyles w keno dzis ?? Albo czy masz jakies przypuszczenia ??
Cieplo ludzie wychodza nad jeziorka stawy laki opalaja sie.
Opa a ty sie cos dopatrzyles w keno dzis ?? Albo czy masz jakies przypuszczenia ??
Lubię spokuj i czisze ,ale co za duzo to nie zdrowo.
Gratulacje janusz40 - tylko czemu tak późno swoje liczby podałeś ?