Wpisy 5 440 230 – 5 440 340
26 października 2025 10:52 → 26 października 2025 12:55, 100 wpisów
Przed chwilą padło 69 x 25,80 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Ja też witam wszystkich wszystkich bardzo serdecznie nie wiem czy mam dobry pomysł ale chodzi mi po głowie żeby odblokować tych którzy mnie zablokowali I ja zrobiłem z nimi to samo może i tak zrobię ale jest taki jeden nick z końca alfabetu którego chyba nie odblokuje bo znowu mnie ugryzie i wielu już go zablokowało podobno ponad 25 osób
@5 440 232 adek108: problemy ludzi pierwszego świata
@5 440 232 adek108: oby każdy miał takie problemy jak Ty, to na świecie zapanowałby pokój i harmonia
Może i tak Pasko ale widzę jakby poprawę na tym forum obym się nie pomylił
Ja ostatnio miałem problemy rodzinne chorowała mi żoną i syn ale na szczęście nie był to corono wirus ani nowotwór a tylko silne przeziębienie ale już jest prawie ok
@5 440 239 adek108:
@5 440 238 adek108: to tak jakbyś napisał - coś mnie ugryzło ... na szczęście nie był to komar ani niedźwiedź
Gdybym Gosiu mieszkał bliżej Ciebie tobym zaprosił Ciebie na kawę
@5 440 241 Pasko: Szanowny Pasko kiedyś dostało mi się niewinnie od tego Pana ale odblokuje go i zobaczę jakie będą efekty
Ja na tym forum zawsze się staram żeby była kultura i porządek a owszem bywało że niekiedy występowałem w obronie pokrzywdzonych ale taki już jestem
😲
ludzi jest na peczki mozna blokowac 8 mld uzytkownikow zielonej
mnie tylko blokuje 16. cala reszta chce zobaczyc niebianskie piony czarodzieja
Niniejszym oznajmiam że ja już nikogo na tym forum nie blokuje a czy Ci co mnie blokują zrobią to samo to nie wiem ale byłoby miło żeby zrobili podobnie
jak cos wygram dam znac, ogolnie czestosc wygranych jest duzo wyzsza niz w totka
@5 440 256 Kawasaki: Można i tak ale ja próbuje podać rękę na zgodę
ostatnia dziewczyna co znalem 10 lat ma u mnie tez dozywocie bez prawa do laski
tak zycie jest okrunte dlatego trzeba szanowac i cieszyc sie kazda chwila
@5 440 264 Gosia__77: siema gocha
@5 440 253 emeryt:
@5 440 265 Kawasaki: bedzie zarabial, z tymze to zalezy od danego czasu, raz wychodzi na plus raz troche mniej
@5 440 270 waldus: Witaj Wojciechu
@5 440 271 Kawasaki: to jak ty chcesz wygrac, nie grajac albo grajac za 2,5
ok musze tylko skonczyc ten automat bo ogolnie nie wiem ja typowac czy nadrabianie czy wyprzedzanie
ale to sa sporty wirtualne, czyli loteria
ale to sa sporty wirtualne, czyli loteria
angierski ,, ale on kawasaki ,, kiedy sam tutaj powiedział on jest biedny nie chce dać Toto 25 zł słyszałem tutaj pierwszy raz
w sensie masz albo obie druzyny strzela albo nie 1 wybor do kazdego meczu
kurs x2 jak wybierzesz dwa mecze to x4
kurs x2 jak wybierzesz dwa mecze to x4
@5 440 281 krzysio: a takie granie to tylko na przeczekanie zycia
2,5 a losowan jest 2
musisz puscic minimum 1000 zakladow zeby cos trafic = 1,5 roku
marnujesz czas
musisz puscic minimum 1000 zakladow zeby cos trafic = 1,5 roku
marnujesz czas
za 2.5 tez mozna wygrac ale trzeba zablokowac jak ja blokuje 9 marzen caly rok
raz wejdzie 1800 na 63 tys zl
raz wejdzie 1800 na 63 tys zl
musiałbys wygrać np 6/6 w multi a potem podniesc stawke do 10 zl trafic jeszcze raz w miare szybko, potem podniesc do 50zł i trafić trzeci raz w ciagu np. 100 losowan
to chyba zeby byc milionerem. ale w zwyklym zyciu 1300 zl to juz majatek
czekam na 63 tysie moze sie doczekam. gram ten rok i nastepny
3600 = 63 tys razy ilosc wejsc moze z tsy
3600 = 63 tys razy ilosc wejsc moze z tsy
kiedys trzeba bedzie zaryzykowac chyba ze chcesz zostawic kase swojemu bratankowi jak w moim przypadku a tego bysmy nie chcieli.
Gosia.
🌹 🥀 🌺 🌸 💐
🌹 🥀 🌺 🌸 💐
@5 440 303 Kawasaki: jak komus przepiszesz majatek, to wezmie inaczej rodzina sie upomnie
sporty i sporty wirtualne nie moglbym zawierzyc takim platfusom
Przed chwilą padło 62 x 13,70 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 440 308 Kawasaki: ale to komputerowa symulacja to nie realne mecze tylko niby graja - serwer jest w niemczech a oni tylo pobieraja filmik i wyniki
@5 440 312 Kawasaki: no ale mieszkac mieszkasz gdzies a mieszkanie jest iles warte
to tez jest majatek chyba ze wezmiesz odwrocona hipoteke
to tez jest majatek chyba ze wezmiesz odwrocona hipoteke
Gosia.

trzeba bedzie wygrac a pozniej najprzyjemniejsze splodzic dziedzica lotto fortuny
Przerwa.
angierski ,, w polsce wiecej złodziej tak kradli kabel do samochodu ,, ja mam spalinowy ....

niektore dzieciaki to maja latwy start jak np mieszkanie albo jakis posag z domu a inni ida z domu jak stojo
ja mam zapiecie na szyfr wiec nie moge dlugo zostawiac roweru
angierski ,, i no tak a tam na FB ,, tez tak samo oszuscie ,, chwali co ma towaru sprzedaje ,,a potem brał kradnie blik i nie sprzedał wszystko ,, ,,problem człowiek zły tak zgłaszal na policje
@5 440 322 Kawasaki: dokladnie niektorym sie udalo a inni musza na kredycie, wszystko zalezy od checi rodzicow do bogacenia sie i przekazywania majatku
@5 440 325 krzysio: mnie jeden sklep oszukal niedawno zaplacilem 400zl za towar a towar nie mial zadnej etykiety u kuriera wiec lezal i dobrze ze wynegocjowalem bo bym stracil kase i towar ale odzyyskalem
Cześć
@5 440 327 Kawasaki:
Co mi dasz w posagu?
Co mi dasz w posagu?
@5 440 327 Kawasaki:
Wygralismy coś czy mam Ci wysłać kasę?
Wygralismy coś czy mam Ci wysłać kasę?
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Tak