Wpisy 54 035 – 54 134
2 lipca 2009 20:21 → 3 lipca 2009 11:11, 100 wpisów
... Na stronie 644 Telegazety TVP1 ogłasza się gość, który wysyła "trójki". Zadzwoniłem około 20 czerwca 2009r. do tego gościa i po krótkiej rozmowie stwierdził, że po przelaniu na jego konto 100 zł będzie wysyłał sms-em stworzone przez siebie gotowe 3 cyfry do multi. Powiedział, że gramy tymi jego cyframi do pierwszego trafienia. Jeżeli te cyfry padną od razu po losowaniu wysyła następną "trójkę".
Po wczorajszym losowaniu z godziny 22.00 ubyła kolejna "trójka" MM
( 6+7=13 ) z tych 39 możliwych do utworzenia z parki liczb sąsiednich i ich sumy - wskazanych wczoraj we wpisie 53795 z godziny 8.34.
Była to 15. taka "trójka" w historii losowań MULTI MULTI ,zatem pozostało ich jeszcze 24.
Może ktoś ma policzone, ile losowań należało czekać na wejście wszystkich 39-ciu takich "trójek", gdy wprowadzono Multilotka w marcu 1996 roku?
( 6+7=13 ) z tych 39 możliwych do utworzenia z parki liczb sąsiednich i ich sumy - wskazanych wczoraj we wpisie 53795 z godziny 8.34.
Była to 15. taka "trójka" w historii losowań MULTI MULTI ,zatem pozostało ich jeszcze 24.
Może ktoś ma policzone, ile losowań należało czekać na wejście wszystkich 39-ciu takich "trójek", gdy wprowadzono Multilotka w marcu 1996 roku?
Oczywiście wpłaciłem te 100 zł na jego konto i od razu wysłał sms-em 35-37-39. Dzisiaj te cyfry padły o 14:00 i już żadnego odzewu NIE MA !!! Czy to nie jest oszust !??? Wcześniej podobno reklamował się w różnego rodzaju programach TV.
LATO; ja Ci daję tą trójkę gratis ,a Ty jak trafisz to wyślesz mi 50....oto tanie liczby 1,2,3
... Na stronie 644 Telegazety TVP1 ogłasza się gość, który wysyła "trójki". Zadzwoniłem około 20 czerwca 2009r. do tego gościa i po krótkiej rozmowie stwierdził, że po przelaniu na jego konto 100 zł będzie wysyłał sms-em stworzone przez siebie gotowe 3 cyfry do multi. Powiedział, że gramy tymi jego cyframi do pierwszego trafienia. Jeżeli te cyfry padną od razu po losowaniu wysyła następną "trójke". Oczywiście wpłaciłem te 100 zł na jego konto i od razu wysłał sms-em 35-37-39. Dzisiaj te cyfry padły o 14:00 i już żadnego odzewu NIE MA !!! Czy to nie jest oszust !??? Wcześniej podobno reklamował się w różnego rodzaju programach TV z tymi swoim systemem !!! Ja ostrzegam przed tym PANEM !!!!!
Jak ktos chce na DL za darmo
4,22,25,32,47
3,21,28,31,41
2,23,29,32,40
7,21,35,38,46
4,23,29,33,42
4,22,25,32,47
3,21,28,31,41
2,23,29,32,40
7,21,35,38,46
4,23,29,33,42
... Jeżeli ktoś chce szybko stracić 100 zł to niech sprawdzi stronę 644 telegazety TVP1 ... Nie dajcie się nabrać złodziejowi !!!!!!!!!!!!!!!!!!
bianka, znowu dałaś się nabrać - zachowujesz się zupełnie jak dziecko we mgle...
W metodzie typowania "trójek" z par sąsiednich i ich sumy np.6+7=13 w Multilotku od 1996 roku , te 39 "trójek" kazało na siebie czekać od 4 losowań ( 33+34=67 ) aż do 350 losowań w przypadku tej specyficznej jednak "trójki": 1+2=3
Pozdrawiam
W metodzie typowania "trójek" z par sąsiednich i ich sumy np.6+7=13 w Multilotku od 1996 roku , te 39 "trójek" kazało na siebie czekać od 4 losowań ( 33+34=67 ) aż do 350 losowań w przypadku tej specyficznej jednak "trójki": 1+2=3
Pozdrawiam
Myślisz, że ktoś się nabierze na takie prostackie sztuczki z liczbami z tg
LATO Ten Twój wpis powtarzany kilkakrotnie rzeczywiście wygląda na reklamę, kryptoreklamę.
LATO>>> nie licz na to, że użytkownicy typu Zoska44* czy bianka albo romanx są w stanie cokolwiek zrozumieć z tego co chciałeś tu przekazać i przed czym ostrzec innych...
*akurat ta rówieśniczka Powstania Warszawskiego mająca 65 lat może już niczego nie kumać , ale romanx ma 17 zaś bianka 14 lat...
*akurat ta rówieśniczka Powstania Warszawskiego mająca 65 lat może już niczego nie kumać , ale romanx ma 17 zaś bianka 14 lat...
... Właśnie to nie jest żadna do cholery kryptoreklama ! Jestem zły i wkurzony bo dałem się oszukać jakiemuś gościowi na 100 zł. Miał mi wysyłać koleje 3 cyfry po wcześniejszym trafieniu. Kasę zapłaciłem, a cyfr nie ma !!!
LATO!! Osiołek jesteś. Za każdym razem prawdopodobieństwo trafienia danej liczby jest dokladnie takie samo. Uczyłeś sie w szkole matematyki/statystyki czy na wakacjach byłeś?? Nie ma takiego mądrego co by podał liczby w kolejnym losowaniu! No chyba że wert...
Musiało dużo ludzi wysłać do niego swoje zgłoszenia bo trafił liczby akurat u LATO a u 50 innych nie pewnie. Ale przynajmniej 100 do przodu ma.
Wert>> Mimo że mam lat dużo mniej nie zniżę się do dyskusji z kimś takim jak ty.
potrzebuję kilka ciekawych 20-stek...
madziaryna na gg będę dostępna jutro od 9:00 bo w domu syn coś mi namieszał w komputerze
źle to określiłam : zestaw 20 liczb
ale na tą trójkę też warto zwrócić uwagę , bo dawno jej nie było:)
Dzięki :)
Dzięki :)
Lato a na co ty liczyłeś że będzie tak jak w bajce?
Mysia pysia co ty agencje towarzyską otwierasz czy co na co ci te dwudziestki.
No dobra masz: 3,6,7,17,23,24,31,35,37,41,
50,51,52,53,60,61,63,72,74,77
dodatkowo jeszcze można 25,28,29,44,80
Mysia pysia co ty agencje towarzyską otwierasz czy co na co ci te dwudziestki.
No dobra masz: 3,6,7,17,23,24,31,35,37,41,
50,51,52,53,60,61,63,72,74,77
dodatkowo jeszcze można 25,28,29,44,80
Zoska44>>> Twój nick jest wg mnie hołdem dla Baonu Zośka , który wsławił się w Powstaniu Warszawskim w 1944 roku i przybrałaś go jako rówieśniczka Powstania, a zatem masz jednak 65 lat...ale nie martw się swoim wiekiem a zadbaj o kulturę osobistą a raczej wypleń z siebie to chamstwo , którym epatujesz w każdym swoim wpisie!!!
gregreg>>> najistotniejsze tu jest to , że ty jesteś starym, pomarszczonym członkiem! ( PZPRu ) ...
gregreg>>> skoro gustujesz w tym specyficznym gatunku lodów o nazwie "Pissiorki" i tylko one cię rajcują , to zgłoś się wprost do Kaczora.Miłej zabawy i konsumpcji!!!
Zarówno w zamkniętej datą 14.06.2009 historii losowań Multilotka jak i w tej od 15.06 pod nazwą Multi Multi - w statystyce różnicy pomiędzy największą a najmniejszą wylosowaną liczbą na czele jest wynik 71.
Np. 80-9=71; 79-8=71; 78-7=71...
Np. 80-9=71; 79-8=71; 78-7=71...
odkryłem,że wszystkie liczby są do siebie podobne,a nawet uważam,że są identyczne,gdyż składają sie zawsze z tych samych cyfr.
gregreg>>> wiedziałem ,że się w końcu przedstawisz , a ten "kretyn" to twoje zboczku imię czy nazwisko?
Nie gniewajcie się na Verta, on w dzieciństwie wypadł z łóżeczka, a potem to pan zajęć technicznych w szkole go bardzo polubił i teraz jest taki jaki jest. Nieszczęśliwe dziecko, wstyd mamusi przynosi.
jul,juli,julii,julia>>> jesteś bardzo samotną, odrzuconą osobą i na siłę szukasz tu dowartościowania się w tym swoim samotnym życiu.Nie wkładaj tyle swoich emocji w zamieszczane tu teksty a unikniesz tej masy błędów jakie popełniasz...
Ja zaczynam rozkminiać same parzyste w multi multi,zawsze jest pół na pól.
Brat Verta -> Potwierdzam
Witaj nauczycielu od ZPT. Co słychać w szkole. Widzisz co z tego łobuza Werta wyrosło. Nic hultaj nie robi tylko siedzi przed komputerem i ludzi obraża. A już wszystkie kije od mioteł na jego tyłku połamałam a on dalej taki głupi.
WITAM! DOSC FAJNIE SOBIE PAJACOWALISCIE,CHYBA PORA SPAC... TO JEDYNY WASZ SUKCES DZIS, UWAGA BO W NOCY MOZE BYC MOKRO!!! DROGI PASKO, GRATULUJE TRAFNEGO PODSUMOWANIA DYSKUSJI Z WIADOMYM ADWERSAZEM...
ktury numer bendzie jutro w multi 1 czy 61
czytam, i oczom nie wierze, trafi sie jakis furiat i dajecie sie wciagac w pyskowke...
ludzieee dajcie sobie na wstrzymanie, nie widzicie, ze swiat jest piekny i ten liczbowy i ten za oknem.
ludzieee dajcie sobie na wstrzymanie, nie widzicie, ze swiat jest piekny i ten liczbowy i ten za oknem.
gregreg napisał:
"54077. wert zawsze sika przez zapiety rozporek...heheh :D
gregreg 2009-07-02 (22:38)"
to jest prawda ale zapomniałeś zboczku dodać ,że tylko na ciebie!!!
"54077. wert zawsze sika przez zapiety rozporek...heheh :D
gregreg 2009-07-02 (22:38)"
to jest prawda ale zapomniałeś zboczku dodać ,że tylko na ciebie!!!
czemu nie ma kto ile wygrał bo nawet nie poinformowali kto zabrał bonus o 14 w MM. mamy prawo grać i nie zadawać pytań?
[skasowano]
ludzie!TO FORUM SCHODZI NA PSY!!! JEDEN NA DRUGIEGO SRA NA GLOWE I OBRARZA ZYGAC SIE CHCE ZLIKWIDOWAC TO FORUM JESLI TAK MA BYC !!! CZY NIKT NIE MA ODWAGI TEGO NAPISAC ?POZDRAWIAM WSZYSTKIE KULTARALNE OSOBY
PASKO: czy to Ty używasz obecnie nicka "rodzice Werta"? Bo to w Twoim ostatnio prezentowanym stylu i na ostatnio prezentowanym poziomie takie wpisy...
adrea: dziękuję za te pozdrowienia do mnie adresowane i też Cię pozdrawiam!
[skasowano]
wert,,,sam jesteś zboczek,ale muszę Ci przypomnieć,że już bardzo dużo wiemy o Tobie.O ,,Debilu,,nie wyżytym seksualnie.Robisz z siebie pośmiewisko na tym czacie.Takiego Pajaca dawno tu nie było,wszyscy się z CIebie śmieją ,dalej dawaj te pierdoły,pośmiejemy się jeszcze z Pajaca.Skończ tą błazenadę --Pajacu.Spadaj i więcej nie wracaj,kompromitujesz tylko swoją rodzinę,,Edi8,ty się obnosisz tym,ze jesteś inteligentny,,,Ty jesteś po prostu <
[skasowano]
i jak po losowaniu? nikt się nie chwali?
ja dziś olałem system i puściłem dwie 8-mki na chybił-trafił i miałem 3/8 oraz 5/8 czyli z 5 pln zrobiłem 20 pln
ale fuks co nie?
ja dziś olałem system i puściłem dwie 8-mki na chybił-trafił i miałem 3/8 oraz 5/8 czyli z 5 pln zrobiłem 20 pln
ale fuks co nie?
z chęcią przzygarne werta
no tak! nikt nie pisze bo same dzieciaki piszą bzdury nie tyczące się lotto
PASKO nie możesz raz na zawsze to ukrucić, jak ktoś nie pisze o lotto to go usuwaj i tyle, zwłaszcza jeśli obraża innych
PASKO nie możesz raz na zawsze to ukrucić, jak ktoś nie pisze o lotto to go usuwaj i tyle, zwłaszcza jeśli obraża innych
PASKO dodaj info nad czatem na stronie głównej że za obrażanie i pisanie obraźliwych tekstów jest kasacja i po sprawie
[skasowano]
Teściowa>>> i wszystko jasne!Jak nie walniesz browara to straszysz , ze walniesz w kalendarz a jak cię walnę w ten pusty łeb to straszysz ,że pójdziesz z domu ( starców ) ...
Więc już nie wiem co lepsze!
Więc już nie wiem co lepsze!
[skasowano]
usunąć tę błazenadę z forum. tu nie ma miejsca dla werta i jego kumpli
Prosimy o kontakt każdego kto zna Werta,jest on podejrzany o szerzenie zgorszenia strojem,zapachem i wyglądem
Popieram!Bo prawdziwy jest tylko "wert" - a Wert to jakaś nędzna podróba!!!Administracja forum już została o tym fakcie powiadomiona i jutro zamieści IP z którego to pisano.
Żarty się skończyły i wszystkie kreatury zapłacą za swoje zachowanie poprzez ich dożywotnie zbanowanie!!!
Żarty się skończyły i wszystkie kreatury zapłacą za swoje zachowanie poprzez ich dożywotnie zbanowanie!!!
Doktorze Edmundzie jak Panu nie wstyd wypisywa.c takie głupoty cały dzień.
No nie wiem, czy głupoty, bowiem z każdej głupoty wynikają jakieś prawdy i z każdej prawdy wynikają jakieś nieprawdy. Głupie pomysły często są najlepszymi pomysłami, natomiast mądre pomysły często okazują się pomysłami chybionymi. Wystarczy popatrzeć , ile czasu upłynęło zanim ktoś zauważył, że twierdzenie odwrotne do już istniejącego również jest prawdziwe. Nie podaje przykładów, w matematyce jest ich mnóstwo, a poza tym mnie kiedyś takie głupie informacje podane przez Edi8 naprowadziły na właściwe wnioski. Niech każdy ma swój rozum i wyciąga prawdziwe wnioski. Pozdrawiam, mimo wszystko.
Pawcio:
nie uważasz,że info o wygranej 10/10 (tak jak to dzisiaj miało miejsce o 14.00) mogliby podawać na swojej "badziewiastej" stronie np. już ok. 15.00, wtedy wielu, spragnionych "bonusu" olałoby typowanie 10/10 na 22.00
Pzdr.
nie uważasz,że info o wygranej 10/10 (tak jak to dzisiaj miało miejsce o 14.00) mogliby podawać na swojej "badziewiastej" stronie np. już ok. 15.00, wtedy wielu, spragnionych "bonusu" olałoby typowanie 10/10 na 22.00
Pzdr.
andrzej1966 : Nom według mnie też powinni podać info gdzieś tak do godziny po losowaniu ale coś im to strasznie długo zajmuje. Ilości wygranych z popołudnia upubliczniane są dopiero gdzieś tak po wieczornym losowaniu. Dziwne. To ich polityka hehe
Zachęcam kulturalne osoby do kontaktu ze mną celem nabycia praw administracyjnych (możliwości usuwania wpisów na chacie). Pozdrawiam
Hi!
Pasko,teraz będzie do Ciebie.
Czy to to wyprawia "wert" na na minichacie nie kojarzy Ci się z akcją którą onegdaj przeprowadził na forum niejaki "karamba"?
Podobno był to jego przejaw buntu na chamstwo i brak merytoryki na forum oraz obrona przed znieważaniem ówczesnego guru (z własnej nominacji) forum,niejakiego "M".
Styl i forma są bardzo podobne.
A tak już,zupełnie "na boku",to współczuję Ci na okoliczność takich werków, ósmych edich,kogutków i innych w swojej zaciekłości i nienawiści im podobnych.
Pozdrawiam Cię Adminie i zdrowe jednostki Twojego forum.;-)))
Pasko,teraz będzie do Ciebie.
Czy to to wyprawia "wert" na na minichacie nie kojarzy Ci się z akcją którą onegdaj przeprowadził na forum niejaki "karamba"?
Podobno był to jego przejaw buntu na chamstwo i brak merytoryki na forum oraz obrona przed znieważaniem ówczesnego guru (z własnej nominacji) forum,niejakiego "M".
Styl i forma są bardzo podobne.
A tak już,zupełnie "na boku",to współczuję Ci na okoliczność takich werków, ósmych edich,kogutków i innych w swojej zaciekłości i nienawiści im podobnych.
Pozdrawiam Cię Adminie i zdrowe jednostki Twojego forum.;-)))
Marco1972>>> nie chcę tu wzbijać potężnego tumanu kurzu, rozbijając w pył na gruncie choćby logiki formalnej zawartej w Twojej w/w wypowiedzi z gruntu błędnej konstrukcji myślowowej ( bo mogących to zrozumieć odbiorców owego mego wywodu na tej stronie byłoby ledwo paru ) więc poprzestanę tylko na ogólnym stwierdzeniu, odnoszącym się do tego fragmentu Twojej wypowiedzi traktującym o informacji: otóż drogi a potężnie błądzący myślowo młody kolego - informacje mogą być jedynie prawdziwe lub fałszywe a nie głupie lub mądre...
To od głupoty lub mądrości odbiorcy danej informacji zależy czy potrafi ją zweryfikować ( pozytywnie lub negatywnie ) a po zweryfikowaniu odpowiednio wykorzystać. Zatem wbrew temu co napisałeś: nie istnieją ( owe wyimaginowane przez Ciebie ) głupie czy mądre informacje...
Kończąc pragnę poczynić uwagę do całokształtu Twoich ostatnio tu na stronie multipasko.pl prezentowanych wypowiedzi - widownia jaką do ich ogłaszania obrałeś, jest zbyt mała co do pojemności ( także intelektualnej ) a przeto krąg odbiorców mogących coś z tego wynieść jest tu nikły a w tej liczbie i przez Admina reprezentowany...Zatem "nie rzucaj pereł przed wieprze" - bo one tego nie skonsumują!
Pozdrawiam
To od głupoty lub mądrości odbiorcy danej informacji zależy czy potrafi ją zweryfikować ( pozytywnie lub negatywnie ) a po zweryfikowaniu odpowiednio wykorzystać. Zatem wbrew temu co napisałeś: nie istnieją ( owe wyimaginowane przez Ciebie ) głupie czy mądre informacje...
Kończąc pragnę poczynić uwagę do całokształtu Twoich ostatnio tu na stronie multipasko.pl prezentowanych wypowiedzi - widownia jaką do ich ogłaszania obrałeś, jest zbyt mała co do pojemności ( także intelektualnej ) a przeto krąg odbiorców mogących coś z tego wynieść jest tu nikły a w tej liczbie i przez Admina reprezentowany...Zatem "nie rzucaj pereł przed wieprze" - bo one tego nie skonsumują!
Pozdrawiam
Proszę o przeczytanie nazwy strony na jakiej jesteś wert. Nazwa mówi co należy pisać tutaj o czym dyskutować czym się chwalić --- a przede wszystkim "typować" liczby. Szkoda, że przez odejścia od tematu sami sobie robimy problem z tą stroną. Mini Chat jak dobrze pamiętam został stworzony do "szybkiej i konkretnej" wymiany zdań o losowaniach systemach i pomocy w grach liczbowych, a nie opinii o innych osobach!!! Kiedyś naprawdę byli tutaj ludzie, którzy "CZULI" temat.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
A teraz siegnelismy dna .
PASKO napisał:
"54108. Zachęcam kulturalne osoby do kontaktu ze mną celem nabycia praw administracyjnych (możliwości usuwania wpisów na chacie). Pozdrawiam
Pasko 2009-07-03 (00:56) "
..................................................................
Mam zatem do Ciebie, młody człowieku o nicku PASKO pytanie: jaką miarą mierzysz- lub chcesz dopiero mierzyć - czyjąś kulturę osobistą???
Czy aby nie pobłądzisz???
Bo możesz za tej osobistej kultury miarę brać przecież jedynie coś tak z gruntu nieprawdziwego i złudnego, jak
wypowiedzi pod przybranym nickiem tu występujące , a więc tę miarę i do Twoich wypowiedzi stosując , wiele z nich tak daleko z kulturą osobistą się rozminęło, że nie daje Ci to prawa do weryfikowania kultury osobistej innych - skoro Ty nią nie dysponujesz w tych coraz częstszych swoich wypowiedziach, a co wczoraj "fobia1" celnie Ci wytknęła!
Idźmy dalej: czy chcąc bawić się w krytyka , czyli tego , który czyjeś występy pod kątem kultury osobistej ma oceniać, pójdziesz w analizę postaci sierżanta Dziewanowicza z filmu "Dwaj panowie N" i go pozytywnie zweryfikujesz ale odrzucisz już postać taksówkarza Henryka Kowalskiego z filmu "Ostatni kurs" ? I odrzucisz też jako komunistycznego szpiega Hansa Klossa ze "Stawki większej niż życie"?
Tyle tylko, że zastosujesz wtedy różne miary do AKTORSKICH KREACJI tego samego CZŁOWIEKA , bo Stanisława Mikulskiego...o ktorym jako o człowieku totalnie nic nie wiesz , gdyż przyjmiesz za wykładnik jego kultury osobistej - tylko JEGO KREACJE...
Zastanów się więc nad tym co napisałeś.
Pozdrawiam
"54108. Zachęcam kulturalne osoby do kontaktu ze mną celem nabycia praw administracyjnych (możliwości usuwania wpisów na chacie). Pozdrawiam
Pasko 2009-07-03 (00:56) "
..................................................................
Mam zatem do Ciebie, młody człowieku o nicku PASKO pytanie: jaką miarą mierzysz- lub chcesz dopiero mierzyć - czyjąś kulturę osobistą???
Czy aby nie pobłądzisz???
Bo możesz za tej osobistej kultury miarę brać przecież jedynie coś tak z gruntu nieprawdziwego i złudnego, jak
wypowiedzi pod przybranym nickiem tu występujące , a więc tę miarę i do Twoich wypowiedzi stosując , wiele z nich tak daleko z kulturą osobistą się rozminęło, że nie daje Ci to prawa do weryfikowania kultury osobistej innych - skoro Ty nią nie dysponujesz w tych coraz częstszych swoich wypowiedziach, a co wczoraj "fobia1" celnie Ci wytknęła!
Idźmy dalej: czy chcąc bawić się w krytyka , czyli tego , który czyjeś występy pod kątem kultury osobistej ma oceniać, pójdziesz w analizę postaci sierżanta Dziewanowicza z filmu "Dwaj panowie N" i go pozytywnie zweryfikujesz ale odrzucisz już postać taksówkarza Henryka Kowalskiego z filmu "Ostatni kurs" ? I odrzucisz też jako komunistycznego szpiega Hansa Klossa ze "Stawki większej niż życie"?
Tyle tylko, że zastosujesz wtedy różne miary do AKTORSKICH KREACJI tego samego CZŁOWIEKA , bo Stanisława Mikulskiego...o ktorym jako o człowieku totalnie nic nie wiesz , gdyż przyjmiesz za wykładnik jego kultury osobistej - tylko JEGO KREACJE...
Zastanów się więc nad tym co napisałeś.
Pozdrawiam
dzielnicowy wert też cuchnie
To jest kraweżnik a nie dzielnicowy.
Witajcie! -wert Twoja filozofia zycia jest udana,uwazam ze sie marnujesz.
Jezeli dotychczas nie zrobiles w zyciu nawet tego co zrobil dla nas PASKO to masz tyle dziedzin gdzie czekaja abys sie wykazal... /nawet jako krytyk lub znawca polskiej filmoteki/ Ja jako "bee" jednak uczulam Ciebie abys nie zginal od wlasnego zadla... pozdrawiam
Jezeli dotychczas nie zrobiles w zyciu nawet tego co zrobil dla nas PASKO to masz tyle dziedzin gdzie czekaja abys sie wykazal... /nawet jako krytyk lub znawca polskiej filmoteki/ Ja jako "bee" jednak uczulam Ciebie abys nie zginal od wlasnego zadla... pozdrawiam
Wert Administrator strony ma prawo usuwać wpisy jakie tylko chce takie jego prawo jak słusznie napisał strona ma służyć dokopaniu lotto czyli typowaniu cyferek a nie wysłuchiwaniu np
twoich pseudointelektualnointeligentnego bełkotu.Na miejscu Pasko połowe na stałe usunąłbym z forum ten facet i tak ma sttalowe nerwy do części tej hołoty
twoich pseudointelektualnointeligentnego bełkotu.Na miejscu Pasko połowe na stałe usunąłbym z forum ten facet i tak ma sttalowe nerwy do części tej hołoty
Na czatach pojawiają sie zawsze ludzie, którzy mają w nosie tematykę strony.
Nie wiem czym się kierują. Wiem, że są dwa sposoby, aby nie psuli nerwów użytkownikom danej witryny:
1. ignorowanie wpisów (ciężko określić jak długo gość wytrzyma pisanie dla pisania)
2. banowanie numeru IP
Dyskusja nie ma sensu gdyż:
1. najpierw intruz sprowadza Was do swojego poziomu
2. następnie załatwia swoim doświadczeniem na tym poziomie
UWAGA !!!!
Zaznaczam, że przeczytałem tylko po jednej (ostaniej) wypowiedzi Pasko i Werta.
OSOBIŚCIE NIE MAM NIC NIKOMU DO ZARZUCENIA. POPROSTU ( z tego co widzę) NIE CHCĘ BYĆ ŚWIADKIEM KOLEJNEJ "POLSKIEJ" PRZEPYCHANKI ;)
Miłego dnia życzę WSZYSTKIM
Nie wiem czym się kierują. Wiem, że są dwa sposoby, aby nie psuli nerwów użytkownikom danej witryny:
1. ignorowanie wpisów (ciężko określić jak długo gość wytrzyma pisanie dla pisania)
2. banowanie numeru IP
Dyskusja nie ma sensu gdyż:
1. najpierw intruz sprowadza Was do swojego poziomu
2. następnie załatwia swoim doświadczeniem na tym poziomie
UWAGA !!!!
Zaznaczam, że przeczytałem tylko po jednej (ostaniej) wypowiedzi Pasko i Werta.
OSOBIŚCIE NIE MAM NIC NIKOMU DO ZARZUCENIA. POPROSTU ( z tego co widzę) NIE CHCĘ BYĆ ŚWIADKIEM KOLEJNEJ "POLSKIEJ" PRZEPYCHANKI ;)
Miłego dnia życzę WSZYSTKIM
do wert;Edi8;Marco1972
Kolego spadaj z tego chata/forum. Twoje rozdwojenie osobowości jest chorobą i powinieneś je leczyć. Jeżeli nie podejmiesz leczenia trafisz do "wariatkowa", chyba że już tam jesteś? Oby nie. Swoją inteligencję wykorzystaj do innych celów, bardziej wzniosłych bo tu wyraźnie się marnujesz. Zresztą poziom użytkowników strony jak sam stwierdzasz, w większości jest niski a więc co tu robisz? Dowartościowujesz swoje Ego? Twoje kolejne prowokacje /jak choćby wpis 54110./ nikogo tu nie interesują. Zaśmiecasz chata! A więc powtarzam spadaj!!
Kolego spadaj z tego chata/forum. Twoje rozdwojenie osobowości jest chorobą i powinieneś je leczyć. Jeżeli nie podejmiesz leczenia trafisz do "wariatkowa", chyba że już tam jesteś? Oby nie. Swoją inteligencję wykorzystaj do innych celów, bardziej wzniosłych bo tu wyraźnie się marnujesz. Zresztą poziom użytkowników strony jak sam stwierdzasz, w większości jest niski a więc co tu robisz? Dowartościowujesz swoje Ego? Twoje kolejne prowokacje /jak choćby wpis 54110./ nikogo tu nie interesują. Zaśmiecasz chata! A więc powtarzam spadaj!!
Informacja dla tych mniej bystrych ( typu sollos ):wpis 54110 jest adresowany do Marco1972 i stanowi moje odniesienie się do jego wypowiedzi z wpisu 54104.
Zatem puknij się "sollos" w czoło - bo na ten moment jest tu z ciebie bardzo wesoło...
Zatem puknij się "sollos" w czoło - bo na ten moment jest tu z ciebie bardzo wesoło...
a jaki problem z jednego komputera stworzyc 2...5...20.. nick'ow czy "osobowosci"??? jaki problem odpowiedziec samemu sobie?? polemizowac samemu ze soba by uwiarygodnic swoja "osobe"??
Popieram wpis kolegi Nynuś
Pozdrawiam
Popieram wpis kolegi Nynuś
Pozdrawiam
Witam. wracajac do tematu chatu moje typy piąteczki na 14 to: 73,34,24,36,28
A osobiscie przepraszam wszystkich za moje wczorajsze wypowiedzi na chacie - teraz bede wypowiadal sie tylko na tematy zwiazane z lotto a inne komentarze bede po prostu ignorowal co proponuje wszystkim forumowiczom. POzdrawiam i zycze duzych wygranych na weekend.
A osobiscie przepraszam wszystkich za moje wczorajsze wypowiedzi na chacie - teraz bede wypowiadal sie tylko na tematy zwiazane z lotto a inne komentarze bede po prostu ignorowal co proponuje wszystkim forumowiczom. POzdrawiam i zycze duzych wygranych na weekend.
Jak chcę mierzyć? Tą samą miarą, którą wiem, że Ty nie jesteś kulturalny. Oczywiście wszystko odbywa się poprzez przeczytanie wszystkich wypowiedzi takiej osoby i wyciągnięcie wniosków. Pozdrawiam
wert: a jak myślisz w jaki sposób na innych stronach ludzie otrzymują status moderatora? Czy jest to osobiste spotykanie się przy kawie przez rok i udział w różnych testach psychologicznych? Takie prawa nabywa się po prostu stażem pobytu na stronie. Co więcej nawet jeśli zdarzy się, że udział taki padnie niewłaściwej osobie, to ja widząc jakie wpisy są usuwane, mogę odebrać szybciej taki przywilej niż go nadałem.
ladybee>>> zanim pokusisz się o następną swoją do mnie adresowaną filipikę, to sprawdź wpierw różnicę pomiędzy szeroko rozumianą "znajomością filmu" a "znajomością filmoteki" - i zapewniam Cię ,że nie jest ona jedynie semantyczna.
W bliskiej Ci pojęciowo skali, jest ona taka , jak bycie "ladybee" a bycie lady użądloną przez bee....
Pozdrawiam i serdeczne bzzz przekazuję!
P.s: zapewniam Cię też, że jestem autorem większej ilości publikacji niż Ty w swoim młodym życiu przeczytałaś kolorowych pism dla pań...a student z aparatem pojęciowym równym prezentowanemu przez PASKO miałby u mnie ciężkie życie i wyraźnie zaznaczam ,że nie odnosi się to do jego wiedzy na polu informatyki a ma dużo szerszy wymiar.
W bliskiej Ci pojęciowo skali, jest ona taka , jak bycie "ladybee" a bycie lady użądloną przez bee....
Pozdrawiam i serdeczne bzzz przekazuję!
P.s: zapewniam Cię też, że jestem autorem większej ilości publikacji niż Ty w swoim młodym życiu przeczytałaś kolorowych pism dla pań...a student z aparatem pojęciowym równym prezentowanemu przez PASKO miałby u mnie ciężkie życie i wyraźnie zaznaczam ,że nie odnosi się to do jego wiedzy na polu informatyki a ma dużo szerszy wymiar.
Jako lekarz leczący od wielu lat Pana Doktora Edmunda proszę szanownych forumowiczów o to aby nie krytykować tego Pana nawet za największe głupoty ,które bardzo często jak zauważyłem wypisuje, wyrażać Mu poparcie i akceptację bo jedynie to może Mu pomóc w walce z Jego chorobą, gdyż współczesna psychiatria jest już bezradna. Z góry dziękuję za zrozumienie i pomoc.
Przykro mi wert, ale wszystko wskazuje na to, że Twój aparat pojęciowy na tej stronie po prostu nie pasuje. Czy zmienisz nick, czy choćbyś nie wiem jak się starał, to jak sam widzisz wszystko zaraz wypływa na wierzch.
Jak już pisałem wielokrotnie strona istnieje już kilka lat i utworzyła się tu pewna społeczność, za którą ja muszę podążać i ją wspierać.
Ty natomiast dążysz do rewolucji, której nikt tu nie potrzebuje.
Jeśli faktycznie masz jakiś wyższy status naukowy, to dużo wyjaśnia, ale jednocześnie też wiadomo, że już poprawy nie będzie. Pozdrawiam
Jak już pisałem wielokrotnie strona istnieje już kilka lat i utworzyła się tu pewna społeczność, za którą ja muszę podążać i ją wspierać.
Ty natomiast dążysz do rewolucji, której nikt tu nie potrzebuje.
Jeśli faktycznie masz jakiś wyższy status naukowy, to dużo wyjaśnia, ale jednocześnie też wiadomo, że już poprawy nie będzie. Pozdrawiam
Parka MM 70,75
Trójka MM 73,74,77
Piątka MM 71,72,76,78,79
Dziesiątka MM 70,71,72,74,75,76,77,78,79,80 - typy na 03.07.09 na dwa losowanka
DL: 1,6,8,9,14,15,20,25,34,36,40,49
EL: 1,6,8,9,14,15,20,25,34,36,40,42
DL & EL na 04.07.09
Trójka MM 73,74,77
Piątka MM 71,72,76,78,79
Dziesiątka MM 70,71,72,74,75,76,77,78,79,80 - typy na 03.07.09 na dwa losowanka
DL: 1,6,8,9,14,15,20,25,34,36,40,49
EL: 1,6,8,9,14,15,20,25,34,36,40,42
DL & EL na 04.07.09
Przykro mi PASKO ,że Twój rozwój jako człowieka - mimo upływu lat - nie podąża w kierunku wyrównania do poziomu posiadanej przez Ciebie wiedzy informatycznej.
To co teraz napisałeś, w sposób ostateczny zamyka moje w tym względzie wobec Ciebie nadzieje i oczekiwania a zawarte jest w tym zdaniu o "społeczności , za którą MUSISZ podążać i ją wspierać".
Sądziłem ,że dorośniesz mentalnie do formatu człowieka ,który niczym ( w przenośni ) biblijny Mojżesz swoją osobowością będzie tłumowi miłośników gier liderował i poziom swej własnej strony wytyczał - a Ty jednak MUSISZ jedynie za tłumem podążać...
Przykro to czytać , ale skoro od Ciebie pochodzi - to na mój krytyczny komentarz nie będę się dodatkowo tu silił , bo dawno nic bardziej tragicznie w ludzkim wymiarze bolesnego niż Ty sam przekazałeś , nikt o sobie nie napisał...
Pozdrawiam
To co teraz napisałeś, w sposób ostateczny zamyka moje w tym względzie wobec Ciebie nadzieje i oczekiwania a zawarte jest w tym zdaniu o "społeczności , za którą MUSISZ podążać i ją wspierać".
Sądziłem ,że dorośniesz mentalnie do formatu człowieka ,który niczym ( w przenośni ) biblijny Mojżesz swoją osobowością będzie tłumowi miłośników gier liderował i poziom swej własnej strony wytyczał - a Ty jednak MUSISZ jedynie za tłumem podążać...
Przykro to czytać , ale skoro od Ciebie pochodzi - to na mój krytyczny komentarz nie będę się dodatkowo tu silił , bo dawno nic bardziej tragicznie w ludzkim wymiarze bolesnego niż Ty sam przekazałeś , nikt o sobie nie napisał...
Pozdrawiam
wert, edi8 czy jakkolwiek sie nazwiesz --> zaloz SWOJA strone czy bloga na ktorym bedzies Panem, Wojtem i Plebanem..
..i wilk bedzie syty i owca cala.. ;)
..i wilk bedzie syty i owca cala.. ;)
Wert>>>Skończ już wreszcie z tym pseudointelektualnym bełkotem! Tego od dawna czytać się nie da bez odruchu wymiotnego. Pouczasz wsystkich obrażając jednocześnie. W realnym świecie niewiele znaczysz więc wychwalasz się,podkreślając swoją pozycje zawodową, wątpliwą zresztą.A tak na marginesie czy w Warszawie dużo jest pracowników naukowych o imieniu Edmund.Sądzę że niewielu ,więc nie pisz już wiecej takich bzdur jak dotychczas bo może sie okazać że w październiku wstyd Ci będzie wrócić na swoją uczelnie.
wert: Twój problem polega na tym, że myślisz, że wiesz co jest innym potrzebne do szczęścia. Nie masz pokory do zwykłych prostych, szczęśliwych ludzi, którym wręcz nie wierzysz, że mogą być szczęśliwi, no bo jak z takim poziomem wiedzy, z takim językiem, z takim opóźnionym rozwojem, czy nawet z takim wyglądem. Chcesz obudzić tych, którzy już zasnęli, bo z Twojego punktu widzenia zapomnieli tabletek nasennych. Może nawet nie wiesz, że celem życia człowieka jest szczęście i jeśli ktoś to osiągnął bez studiów, a Ty masz już tytuł profesora i nadal szczęścia nie widzisz, to myślisz sobie, że i tak jesteś z przodu przed innymi ... a może po prostu nie tędy droga.
Co do mojej postawy lidera i podążania, to trochę źle mnie zrozumiałeś. Chodzi o to, że droga która podążam widzę, że jest właściwa i trzymam się tego. To, że stworzyłem taką stronę i ku wielkiemu zaskoczeniu wciąż prowadzę w zespole jednoosobowym, automatycznie implikuje mi postawę "lidera" i trudno żeby było inaczej. Charakteru swojego również nie zmienię rewolucyjnie i jeśli się zmienia powoli to niech się zmienia, jeśli ma taki pozostać do starości, to i niech tak będzie. Dopóki siebie lubię jest dobrze :) Pozdrawiam
Co do mojej postawy lidera i podążania, to trochę źle mnie zrozumiałeś. Chodzi o to, że droga która podążam widzę, że jest właściwa i trzymam się tego. To, że stworzyłem taką stronę i ku wielkiemu zaskoczeniu wciąż prowadzę w zespole jednoosobowym, automatycznie implikuje mi postawę "lidera" i trudno żeby było inaczej. Charakteru swojego również nie zmienię rewolucyjnie i jeśli się zmienia powoli to niech się zmienia, jeśli ma taki pozostać do starości, to i niech tak będzie. Dopóki siebie lubię jest dobrze :) Pozdrawiam
Jaka jest wygrana w Totomixie
na kupon kombinacji :
4 liczby nie padną + pewniak (liczba która padnie).
oczywiście za 2zł.
Dzięki z góry !!!!!!!!
na kupon kombinacji :
4 liczby nie padną + pewniak (liczba która padnie).
oczywiście za 2zł.
Dzięki z góry !!!!!!!!