Wpisy 5 334 958 – 5 335 071
14 maja 2025 15:21 → 14 maja 2025 19:16, 100 wpisów
@5 334 954 Kawasaki:
Dobrze się urodzili i dobrze ze żyją
Dobrze się urodzili i dobrze ze żyją
Jak masz dziadka i babcię to im pomagaj
Rocicom też
Osa
ale wpieprzyli sie na wojne albo w prl
i chodzili na pochod
a z pochodu na ulice calowali baby w cyce
i chodzili na pochod
a z pochodu na ulice calowali baby w cyce
ciekawe co dzis wejdzie z kostki to jutro bedzie mozna sztucznemu wiecej pokazac niech sie bambus uczy
@5 334 956 Sebastian_M: Ladny chybik

Ktoś tu miał parzyste małe liczby.
nie dostanie Nawrocki mojego glosu wyruszal dziadka pijaka na mieszkanie
spalony
spalony
Keno jest nieprzewidywalne.
Następne 5/5 w kolejnych liczbach.
Następne 5/5 w kolejnych liczbach.

Zmiana w pogodzie.
Zdecydowane ochłodzenie wkracza do Polski.
Burze na północnym wschodzie i silny wiatr.

Zdecydowane ochłodzenie wkracza do Polski.
Burze na północnym wschodzie i silny wiatr.

Cześć
@5 334 978 Janosik 2009:
@5 334 976 Kawasaki:
Nie wiesz ?
Nie wiesz ?
Sebastian.
@5 334 964 Kawasaki:
A dziadek ?
A dziadek ?
Idę coś zjeść
Jedna dziewczyna zaprosiła mnie na obiad
Obiadu nie odmówię
Pamietaj nigdy nie odnawiaj dziewczynie obiadu
dziadek poszedl do niewoli ros i juz nie wrocil. podwojny rip dla niego
@5 334 982 Sebastian_M: To z Żyrakowa na kompot?
moj prezydent co mnie reprezentuje w swiecie nie moze robic dziadka pijaka na m
@5 334 976 Kawasaki:
„Głosuję zgodnie z własnym sumieniem – na kandydata, który szanuje Konstytucję, dba o dobro wspólne i potrafi być prezydentem wszystkich Polaków, a nie tylko jednej partii. Polska potrzebuje głowy państwa, która jednoczy, a nie dzieli, która służy obywatelom, a nie politycznym interesom. Tego oczekuję jako patriota.”
„Głosuję zgodnie z własnym sumieniem – na kandydata, który szanuje Konstytucję, dba o dobro wspólne i potrafi być prezydentem wszystkich Polaków, a nie tylko jednej partii. Polska potrzebuje głowy państwa, która jednoczy, a nie dzieli, która służy obywatelom, a nie politycznym interesom. Tego oczekuję jako patriota.”
@5 334 997 Kawasaki: Jest dwoch Kezywoustych : MatołUsz i Szymon ?
Wieść niesie, że w Toruniu i Bydgoszczy szykują się mini rewolucje finansowe – Mini Lotto ma tam sypnąć głównymi wygranymi jak piernikiem na święta! A w Wągrowcu? Tam już grzeją kalkulatory, bo podobno padnie 20 razy 8/8 z plusem w Multi Multi – żeby pobić ostatni rekord i pokazać, że jak grać, to z rozmachem! Bukmacherzy już stawiają, czy Wągrowiec zmieni nazwę na Szczęściogród.
@5 335 000 Jelonek:
Kamil12 dodał(a) komentarz w temacie: Niezwykłe losowanie Lotto 07.11.2024
@5 335 001 bolek31: 

Jelonek dodał(a) komentarz w temacie: Niezwykłe losowanie Lotto 07.11.2024
Kamil12 dodał(a) komentarz w temacie: Niezwykłe losowanie Lotto 07.11.2024
@5 335 011 Angierski: Ja będe w Watykanie.
Panie Pasko kiedy będzie możliwość poczytania pierdolenia wuka74
Cysia nawijanie zrozumieć to trzeba najpierw na jakieś szkolenie isc
@5 335 015 Jelonek: po co az tak daleko ?
@5 335 021 Angierski: https://www.facebook.com/share/r/19PtopiN5M/
Przed chwilą w grze Keno padło 18 x 7/7 (27 000 zł). Zobacz szczegóły
pasko kiedy tego gamonia wujka wypuscisz z lochu
krzysztof 24,, ty masz prawo ze przepustka wuja jak pasko nie ,, joo tutaj nie bedzie wiecej gadać
@5 335 026 krzysztof 24:
„Aha, czyli Ty naprawdę tak ochoczo chcesz uwolnić trolla, który z taką gracją i odpowiedzialnością jak słoń w składzie porcelany łamał regulamin i deptał godność ludzi? No tak, bo przecież zasłużył — swoją empatią i wzorowym zachowaniem. Przypomnę tylko, że nie tak dawno łaskawy admin zdjął mu blokadę warunkowo (czytaj: dał mu szansę jak złotemu dziecku), a on co? Wykorzystał to po mistrzowsku… do powrotu do starych nawyków. Ale jasne, dajmy mu kolejną szansę — bo przecież bałagan na czacie to dokładnie to, czego nam trzeba. Ja osobiście dziękuję. Ty chcesz chaosu — ja wolę normalność.”
„Aha, czyli Ty naprawdę tak ochoczo chcesz uwolnić trolla, który z taką gracją i odpowiedzialnością jak słoń w składzie porcelany łamał regulamin i deptał godność ludzi? No tak, bo przecież zasłużył — swoją empatią i wzorowym zachowaniem. Przypomnę tylko, że nie tak dawno łaskawy admin zdjął mu blokadę warunkowo (czytaj: dał mu szansę jak złotemu dziecku), a on co? Wykorzystał to po mistrzowsku… do powrotu do starych nawyków. Ale jasne, dajmy mu kolejną szansę — bo przecież bałagan na czacie to dokładnie to, czego nam trzeba. Ja osobiście dziękuję. Ty chcesz chaosu — ja wolę normalność.”
@5 335 026 krzysztof 24:
A Ty nie widzisz jak on się zachowuje tu na czacie ?
Nie przeszkadza Ci to co on wypisuje?
A Ty nie widzisz jak on się zachowuje tu na czacie ?
Nie przeszkadza Ci to co on wypisuje?
@5 335 026 krzysztof 24:
Nie przeszkadza Ci bo Tobie nie ubliża tylko innej osobie tak?
Nie przeszkadza Ci bo Tobie nie ubliża tylko innej osobie tak?
@5 335 029 Jelonek: co za bełkot
@5 335 026 krzysztof 24:
To tak jakby ktoś bił inna osobę na ulicy a Ty parzysz czy to nie jest czasami Twoje dziecko. Jak nie to wszystko w porządku tak ?
To tak jakby ktoś bił inna osobę na ulicy a Ty parzysz czy to nie jest czasami Twoje dziecko. Jak nie to wszystko w porządku tak ?
sebucha ,, boi sie boi sie prawda ,, miałes grzeczne i pisz prawda i równy
@5 335 026 krzysztof 24: @5 335 027 krzysio:
Człowieku najpierw się zastanow co tu piszesz i o co prosisz a później to rób ok?
Człowieku najpierw się zastanow co tu piszesz i o co prosisz a później to rób ok?
@5 335 034 krzysio:
Pisz zrozumiale bo nie wiem o co Ci chodzi.
Pisz zrozumiale bo nie wiem o co Ci chodzi.
Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 8/8 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
@5 335 026 krzysztof 24:
I później naskakujesz na Jelonka bo coś Ci się w nim nie podoba. Łatwiej Ci zgnoić osobę kulturalną niż taką która zachowuje się tu ordynarnie bo boisz się odwetu tak ?
I później naskakujesz na Jelonka bo coś Ci się w nim nie podoba. Łatwiej Ci zgnoić osobę kulturalną niż taką która zachowuje się tu ordynarnie bo boisz się odwetu tak ?
@5 335 032 dzikus:
„Ooo, przepraszam najmocniej, nie rozpoznałem geniuszu! Jakże śmiałem uznać twoje cudowne lekceważenie regulaminu i obronę trolla za coś innego niż wyżyny intelektu. Faktycznie, walka o zasady i sprzeciw wobec chamstwa to przecież bełkot, prawda? Dzięki tobie wreszcie rozumiem — cywilizowana dyskusja to przeżytek, a prawo to tylko przeszkoda w twojej krucjacie o absolutne niezrozumienie rzeczywistości. Mistrzostwo świata w logice à la dzikus.”
„Ooo, przepraszam najmocniej, nie rozpoznałem geniuszu! Jakże śmiałem uznać twoje cudowne lekceważenie regulaminu i obronę trolla za coś innego niż wyżyny intelektu. Faktycznie, walka o zasady i sprzeciw wobec chamstwa to przecież bełkot, prawda? Dzięki tobie wreszcie rozumiem — cywilizowana dyskusja to przeżytek, a prawo to tylko przeszkoda w twojej krucjacie o absolutne niezrozumienie rzeczywistości. Mistrzostwo świata w logice à la dzikus.”
@5 335 026 krzysztof 24:
Jesteś następnym tchórzem bez honoru i bez obiektywizmu.
Ślizgasz się tu i klepiesz po ramieniu osoby silne. Silne w pisaniu ale Tobie to imponuje
Jesteś następnym tchórzem bez honoru i bez obiektywizmu.
Ślizgasz się tu i klepiesz po ramieniu osoby silne. Silne w pisaniu ale Tobie to imponuje
@5 335 026 krzysztof 24:
Nie tędy droga.
Nie tędy droga.
@5 335 042 Sebastian_M:
@5 335 037 krzysio:
Nikomu tu nie ubliżam
Nikomu tu nie ubliżam
@5 335 032 dzikus:
Ten Twój?
Ten Twój?
sebucha ,, naprzykład ,,jak wuja tutaj nie byl ,,,a ty tutaj robiłes dioobeł i rządzisz
witam wszystkich popieram poglądy Jelonka I Sebastiana wujek jest tam gdzie powinien być bo zasłużył na loch mnie się też mocno naraził
@5 335 047 krzysio:
Nic ego nie robiłem. Pisałem mama tata babcia dziadek
Nic ego nie robiłem. Pisałem mama tata babcia dziadek
Coraz zimniej.

W nocy możliwe przymrozki.

W nocy możliwe przymrozki.
@5 335 048 adek108:
sebucha ,,a wczesniej ,, tak mówisz ze kulturalne ,,,a jelone jak tak
@5 335 050 Janosik 2009:
@5 335 047 krzysio:
Wiesz po co to robiłem?
Wiesz po co to robiłem?
@5 335 052 krzysio:
Pisałem już po co i jaki miało to cel.
Pisałem już po co i jaki miało to cel.
Sebastian.
@5 335 052 krzysio: Ale tym nikomu nie ubliżałem
Test do Loterii Lotto de:
>> 0/13... 0/1 <<
>> 0/13... 0/1 <<
@5 335 048 adek108:
@5 335 052 krzysio:
Później pokłóciłem się z Jocią przyznaję. Ale tylko dlatego że ona nie mogła mnie zrozumieć i szukała na mnie haków
Później pokłóciłem się z Jocią przyznaję. Ale tylko dlatego że ona nie mogła mnie zrozumieć i szukała na mnie haków
@5 335 059 adek108:
@5 335 052 krzysio:
Widocznie mało wiesz co tu się działo.
Widocznie mało wiesz co tu się działo.
jak tam wyniki w multi ja gram teraz po 8 skreśleń bo jest promocja gram systemem skróconym na 16 liczb i mam po 1 losowaniu zwrot zagram tymi samymi liczbami do końca promocji
@5 335 065 adek108: 

@5 335 040 Sebastian_M: