Wpisy 5 334 396 – 5 334 552
13 maja 2025 18:36 → 13 maja 2025 21:51, 100 wpisów
@5 334 392 Faral40: razi mnie
kolacja pajda chleba i smalczyk ze skwarkami z solą i ogóreczkiem
Wieki nie jadłam smalcu
Wieki nie jadłam smalcu
@5 334 399 nicolla15:
@5 334 400 Gosia__77: ale ulga tyle czasu bo hasła nie pamiętałam
@5 334 402 Gosia__77: myślę że 1,80, 22
@5 334 405 Gosia__77: a ja nie palę papierosów od urodzenia choć głupa mi się zdarza
@5 334 406 Gosia__77: brawo Gosiu
@5 334 409 nicolla15: dziękuje
pasko czy moge prosic o zdjecie blokady wujkowi
anicola ,, czemu tak zgubiłas hasła,, upiłaś wino alko takie same jak tomi77
@5 334 403 nicolla15:
@5 334 411 krzysztof 24: Ależ oczywiście! Przecież nie ma nic bardziej rozsądnego niż apelowanie o zdjęcie blokady społecznościowej... dla naczelnego hejtera. To zupełnie naturalne – w końcu to właśnie on jest filarem zdrowej dyskusji i wzorem cnót obywatelskich, prawda?
Bo jak wiadomo, ofiary hejtu powinny siedzieć cicho, a koledzy z grupy łamaczy regulaminów z dumą występować w roli rzeczników "skrzywdzonych". No proszę was... Gdzie były te apele, kiedy zbanowano osoby o nienagannym zachowaniu – tylko dlatego, że podpadły waszemu ulubionemu tropicielowi spisków?
Nie tędy droga do normalności. Chyba że za normalność uznajemy chaos, hipokryzję i odwracanie kota ogonem. Wtedy – gratuluję, jesteście na najlepszej ścieżce.
Bo jak wiadomo, ofiary hejtu powinny siedzieć cicho, a koledzy z grupy łamaczy regulaminów z dumą występować w roli rzeczników "skrzywdzonych". No proszę was... Gdzie były te apele, kiedy zbanowano osoby o nienagannym zachowaniu – tylko dlatego, że podpadły waszemu ulubionemu tropicielowi spisków?
Nie tędy droga do normalności. Chyba że za normalność uznajemy chaos, hipokryzję i odwracanie kota ogonem. Wtedy – gratuluję, jesteście na najlepszej ścieżce.
jelen tez wolales zeby nick anna mogl pisac mimo ze jest nowy wiec wujek powinien miec zdjeta blokade i tyle
jelen stworz sobie stronke podobna do zielonej i bedziesz mogl ustalac swoje zasady
powodzenia
@5 334 429 krzysztof 24: dziękuję za troskę o to, gdzie i z kim się wypowiadam – choć, szczerze mówiąc, bardziej na miejscu byłaby może sugestia pod adresem tych, którzy z kulturą są wyraźnie na bakier. Ja jedynie stosuję się do regulaminu, nie próbując go naginać wedle własnych sympatii. Jeśli przestrzeganie zasad i uprzejmy ton są dziś „kulturowo niepasujące”, to tym gorzej dla tych czasów – ale nie zamierzam się tym zrażać.
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 334 426 krzysztof 24: Nie interesuja mnie nowe nicki, ktorych sam GTV mial ostatnio dziesiatki, i jakos nie kwestionowales tego.Nie chcesz zauwazyc dlaczego na nowe nicki zostaly nalozone ograniczenia, potem przywrocone.Więcej prawdy i sprawiedliwości.
jelen ile ty nickow stworzyles zablokowali cie to pisales pod innymi nickami i oczym mowa
@5 334 447 krzysztof 24:
@5 334 447 krzysztof 24: Dobrze, ze interesujesz sie moja skromna osoba.
Ludzie, którzy z zapałem wnikają w życie innych, często gubią się we własnym labiryncie.
Ludzie, którzy z zapałem wnikają w życie innych, często gubią się we własnym labiryncie.
ja Wujka zablokowałem bo już on dawno przekroczył wszelkie progi przyzwoitości i więcej mnie nie obrazi
jelen uwazaj zebys sam sie nie pogubil w labiryncie
Krzysztof24 i dzikus jeśli tak bardzo lubicie Wujka to piszcie z nim na forum prywatnym żeby inni przyzwoici ludzie nie widzieli
@5 334 460 adek108: też pisz prywatnie z jelonkiem
adek nie twoja sprawa kogo lubie pisze z kim chce
krzysztof 24 on cholery łobuż i oszusci ,, a joo jeden nie mom wiecej nicki
z Jelonkiem to mogę pisać o każdej porze i jestem pewny że będą to wpisy kulturalne
Krzysztofie ja do Ciebie nic nie mam ale Wujek ie bezpodstawnie obrażał i dostał za swoje
nie obchodzi mnie to z kim piszesz i tak wiekszos was poblokowala i tak nie macie z kim pisac tylko z soba
wolę pisać w mniejszym gronie ale zachować kulturę bo tak mnie rodzice nauczyli pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie dość tej polityki i biorę się za typowanie dobrych liczb
nikt tu nie jest krysztalowy kazdy cos ma
i tak ma byc typujmy i wygrywajmy z ts
Ok Krzysztofie ale dziś nie wiem czy zauważyłeś że było kulturalnie oby jak najdłużej
krzysztof 24,,ty sam bardzo wierzysz ze anna9 << cycy ,, tak ,, ja nie wierze tak
życzę wszystkim z zielonej strony dużych wybranych ja dziś zagrałem za 100zl w mini a od jutra będę grał w multi na 8 skreśleń bo jest promocja w przeszłości 2 razy trafiłem 7na8 skreśleń a teraz marzy mi się 8 na 8 ale to tylko marzenie
Dopisano wyniki Eurojackpot - 14,16,19,33,34 oraz dodatkowe liczby 5,12
Stałe zestawy liczbowe Eurojackpot
Kat 4/5 + 0/2
w Euro trafiłem tylko dodatkowe 5 i 12 ale nie płatne dobrze że straciłem tylko 25zl w tą grę to nigdy nic nie trafiłem płatnego
@5 334 485 krzysio:
@5 334 485 krzysio:
@5 334 490 Kat:
@5 334 490 Kat:
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Kumulacja Eurojackpot: 80 000 000 zł
Dopisano wygrane Eurojackpot - padło w Polsce 1 x 637 827,20 zł
W ej trafić coś to graniczu z cudem jeszcze zakład 12,50 w Polsce a jakie zarobki w Polsce a jakie Niemcy koszt 2 euro ile Niemiec może kupić zakładow a ile Polak za średnią wypłatęto jest chore kto to wymyślił potem nie ma się dziwią że same Niemcy wygrywają dają w gratisów jakaś nadwyżka ale kto ją wygrywa nieliczni
Dopisano wygrane Eurojackpot dla pozostałych krajów UE.
mistrz ,,, i no tak dokładnie,,, ja nie gram nie interesuje
https://gloswielkopolski.pl/kupon-eurojackpot-w-polsce-jest-duzo-drozszy-niz-w-niemczech-dlaczego-polacy-placa-znacznie-wiecej-niz-niemcy-za-eurojackpot/ar/c3-14556487
https://gloswielkopolski.pl/kupon-eurojackpot-w-polsce-jest-duzo-drozszy-niz-w-niemczech-dlaczego-polacy-placa-znacznie-wiecej-niz-niemcy-za-eurojackpot/ar/c3-14556487
Przed chwilą padło 1 x 3650,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
mistrz0247 masz rację w euro nie opłaca się grać to strata kasy
@5 334 510: Mini Lotto na łopatkach dzisiaj... bez szans
@5 334 523 Pasko: hejka
wyslałem 15 zakładów z naszej puli mini
wyslałem 15 zakładów z naszej puli mini
a ja wysłałem multi multi stawka 10 x i jeden zestaw ,, bedzie moja wygrania

Zobaczymy co będzie
21,35,67 ja wybrałem
@5 334 526 krzysio:
@5 334 526 krzysio: na bogato stawka x10 dzisiaj chyba listonosz był z emeryturą u krzysia
Mam ciekawe liczby w mini

@5 334 530 tom28: hej

Jak się bawić to się bawić
@5 334 511 mistrz0247:
@5 334 543 bolek31:
@5 334 548 krzysio: no mam