Wpisy 5 318 395 – 5 318 510
25 kwietnia 2025 14:30 → 25 kwietnia 2025 16:40, 100 wpisów
A spadłeś kiedyś tak z palmy?
Już wróciłam, zamarznąć mozna
@5 318 391 wujek74: Zrozumiales cel wiersza Tuwima z Twojego profilu? Jesli nie to Ci podpowiem...
Wiersz Juliana Tuwima "Pocałujcie mnie wszyscy w d..." jest pełen emocji i ironii, a jego celem jest wyrażenie buntu oraz krytyki społecznej. Wiersz jest przesiąknięty ironią, co sprawia, że jego przesłanie jest jednocześnie poważne i zabawne. Tuwim używa humoru, aby złagodzić krytykę.
Refleksja nad miłością i relacjami: Wiersz dotyka również tematów miłości i relacji międzyludzkich, ukazując ich złożoność i często absurdalność. Autor zwraca uwagę na hipokryzję społeczeństwa, co jest szczególnie widoczne w kontekście oczekiwań wobec jednostki.
Wiersz Juliana Tuwima "Pocałujcie mnie wszyscy w d..." jest pełen emocji i ironii, a jego celem jest wyrażenie buntu oraz krytyki społecznej. Wiersz jest przesiąknięty ironią, co sprawia, że jego przesłanie jest jednocześnie poważne i zabawne. Tuwim używa humoru, aby złagodzić krytykę.
Refleksja nad miłością i relacjami: Wiersz dotyka również tematów miłości i relacji międzyludzkich, ukazując ich złożoność i często absurdalność. Autor zwraca uwagę na hipokryzję społeczeństwa, co jest szczególnie widoczne w kontekście oczekiwań wobec jednostki.
Przed chwilą padło 118 x 9,10 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Wujek74 a co Tu masz znowu do mnie ? ja się do Ciebie nie odzywam nawet myślałem że opanowałeś swoje emocje i przestałeś być taki krytyczny do wszystkich ale chyba się pomyliłemimo wszystko pozdrawiam Ciebie
@5 318 401 adek108: Witam Brata Bliźniaka.Pozdrawiam.
witam Ciebie Jelonku według Wujka to Ty Anna9 i ja jesteśmy trójcą w jednej osobie może to będzie nowy odłam chrześcijaństwa?
@5 318 391 wujek74:
"Adek108 i Jelonek to dwie różne osoby, które po prostu wykazują się podobnym poziomem kultury i empatii. To, że ktoś zachowuje się uprzejmie i z szacunkiem, nie oznacza od razu, że musi być tą samą osobą. Warto unikać pochopnych wniosków i oceniać ludzi po ich działaniach, a nie domysłach.Czyli każdy kulturalny i empatyczny użytkownik to teraz Adek108 albo Jelonek? Robi sie tloczno.
"Adek108 i Jelonek to dwie różne osoby, które po prostu wykazują się podobnym poziomem kultury i empatii. To, że ktoś zachowuje się uprzejmie i z szacunkiem, nie oznacza od razu, że musi być tą samą osobą. Warto unikać pochopnych wniosków i oceniać ludzi po ich działaniach, a nie domysłach.Czyli każdy kulturalny i empatyczny użytkownik to teraz Adek108 albo Jelonek? Robi sie tloczno.
Gosia wczoraj na wieczór podała pewniaki 10,15,45,51,54 ciekawe czy dziś grała?
@5 318 405 adek108: Takich jak ta Trojca jest więcej, i to cieszy, a martwi wlasnie takiego trolla.
Przeciez on nie rozumie naszych pezeslan , a z kazdym idzie do tlumacza by mogl je zrozumiec.Ufam, ze zrozumie.
Przeciez on nie rozumie naszych pezeslan , a z kazdym idzie do tlumacza by mogl je zrozumiec.Ufam, ze zrozumie.
@5 318 407 krzys225: wczoraj je grałam nic nie weszło a dziś nie grane
to prawda Jelonku a może podpiszemy z Wyjkiem pakt o nieagresji?
sebucha ,, wczoraj dawałeś twój hasła jelonek pisali i zaglądał na mp wczoraj ,, ,, ,,krzysia chce zablokować twój profil
@5 318 419 Gosia__77: a to burak pasteny czy cwikłowy
@5 318 412 adek108: https://www.facebook.com/share/16aKPr4bic/
@5 318 420 waldus: no czerwony
@5 318 412 adek108: chwalebna to inicjatywa – „pakt o nieagresji” z Wujkiem74. Pokój to przecież wartość chrześcijańska, a błogosławieni ci, którzy pokój czynią.
Lecz zastanówmy się: czyż Ty, ja, Sebarian, czy którakolwiek z osób przez Wujka74 atakowanych, była kiedykolwiek agresywna? Ba, myśmy raczej z miłością bliźniego i spokojem ducha znosili te razy słowne, nadstawiając drugi policzek – jak nauczał Pan.
Z naszej strony była dobra wola. Jest. I będzie – jak amen w pacierzu.
Pytanie tylko, czy Wujek74 ten pakt podpisze? Czy może, jak Piłat, umyje ręce i znów rzuci kamieniem
Czas pokaże. A my – miejmy nadzieję, módlmy się i... czuwajmy.
Lecz zastanówmy się: czyż Ty, ja, Sebarian, czy którakolwiek z osób przez Wujka74 atakowanych, była kiedykolwiek agresywna? Ba, myśmy raczej z miłością bliźniego i spokojem ducha znosili te razy słowne, nadstawiając drugi policzek – jak nauczał Pan.
Z naszej strony była dobra wola. Jest. I będzie – jak amen w pacierzu.
Pytanie tylko, czy Wujek74 ten pakt podpisze? Czy może, jak Piłat, umyje ręce i znów rzuci kamieniem
Czas pokaże. A my – miejmy nadzieję, módlmy się i... czuwajmy.
jakimś dziwnym trafem aduś usłyszałał moje skomlenia
weźcie wreszcie ten reklamowany nie pierdol
w aptekach bez recepty
weźcie wreszcie ten reklamowany nie pierdol
w aptekach bez recepty
mógłbyś być Wujku trochę poważniejszy i bardziej kulturalny to byłoby bardziej miło
@5 318 430 adek108: Modlę się o jego zdrowie, bo jak on nie daj Boze umrze, bedzie bez niego nudno.
Anka jest na tyle inteligentna że woli nie wdawać się w takie durne polemiki
pani gosiu ,, wszyscy grali dlaczego tak dziwne nie pokazał papier ,, ani walduś ani joo przegrołem ani kto tutaj
@5 318 430 adek108: drogi jeleniu mam twojąopinię daleko w dupie,przy wstawianu innych nicków postaraj się o bardziej wysiblinowane gadanie,jak na ten czas to jesteś przewidywalny, może ina czcionka
@5 318 435 krzysio:
gosia ,,a dzis walduś drapał i został 1 zł wuugroł ,, to czego on szczesliwy
@5 318 434 adek108: W tej chwili , gdzies na swiecie okolo 7 milionow ludzi uprawia sex, a my marnujemy czas na czacie.
nie Wujkowi nic nie grozi on jest w swoim żywiole i musi się wyżyć
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 318 441 adek108: Gdy diabel pojdzie na urlop, wiemy kto go zastapi.
@5 318 441 adek108: tryb inkognito ma ma możliwość powielania a ty z jednego walisz
chujowy jesteś w technologi
chujowy jesteś w technologi
@5 318 436 wujek74: Ty nie rozumiesz wyrazow zawartych w tym tekscie.Nie sa twojego autorstwa - jak wiele innych.Wiadomo kto cie wyrecza.
tak to prawda idę, e swoim psem na spacer on więcej rozumie niż niektórzy na tym forum tylko mówić nie umie
@5 318 450 adek108: Spojrz na jego ślepia, ktore sa jego mowa.
@5 318 451 Jelonek: z grzeczności nie wkleję twojego pyska
i nie obracaj się do ściany następnym razem jak zdjęcie robię
i nie obracaj się do ściany następnym razem jak zdjęcie robię
saloniki saloniki
dla jelenia legowisko
widać z cycem matki wyssał hazard
dla jelenia legowisko
widać z cycem matki wyssał hazard
@5 318 453 wujek74:
„Och, jakże mi przykro, że muszę Cię dziś stracić! Twoja subtelna ironia i nieoceniona obecność były dla mnie niczym latarnia w mgle Internetu. Mam nadzieję, że Twoje inne obowiązki są równie wzniosłe i pełne miłości do bliźniego, co Twoje komentarze. Do zobaczenia w kolejnych iluminujących aktach Twojej twórczości.”
„Och, jakże mi przykro, że muszę Cię dziś stracić! Twoja subtelna ironia i nieoceniona obecność były dla mnie niczym latarnia w mgle Internetu. Mam nadzieję, że Twoje inne obowiązki są równie wzniosłe i pełne miłości do bliźniego, co Twoje komentarze. Do zobaczenia w kolejnych iluminujących aktach Twojej twórczości.”
Cześc
Co robicie?
@5 318 457 Sebastian_M: Ide do saloniku, bo tam ma byc pewien fotograf z mp, ma mi zrobic fote.Ciekawe czy ujmie te serduszka WOSP.Musze pasek zamienic na szelki.
Sebastian kopytka i salceson okraszony karmą z psiego smalcu
czekam na komentarz wielce jaśnego pana
czekam na komentarz wielce jaśnego pana
@5 318 440 wujek74: szparki nie chcesz
On dziś ma wolne bo zwolnili go z pracy a wiesz dlaczego?
Dlatego że on na budowie zachowuje się coś w tym stylu.
Będę dziś robił pizzę
@5 318 470 Sebastian_M: ja pieke buraki w soli rozmaryn i czosnek 1 kg soli
@5 318 474 Gosia__77:
dawaj cyce
dawaj cyce
@5 318 476 wujek74: tylko na priv na mesa
W miejscowości Czeladź padła wygrana 200 000 zł w zdrapce CRAZY 8. Szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
@5 318 471 Gosia__77:
@5 318 484 wujek74: skąd to masz?
@5 318 484 wujek74: zaraz dzwonie do Pasko
@5 318 488 Gosia__77:
z multipasko??
z multipasko??
@5 318 484 wujek74: dzwoń do Pasko niech usunie
@5 318 490 wujek74: teraz mam dylemat które założyć?

@5 318 491 Gosia__77:już raz usówał ale to za duży bardzo za duży plik
@5 318 493 wujek74: ten plik to pikuś
@5 318 495 wujek74: zaraz Pasko Ci da
@5 318 483 wujek74:
Cześć adminie multipasko,
Mam tylko jedno pytanie, żeby się upewnić: czy na czacie można już legalnie wrzucać fotki cudzych pośladków, czy może to jakiś „eksperymentalny tryb wolności słowa”? Przegapiłem aktualizację regulaminu, czy teraz jest jakiś punkt typu: „§69 – wolno wrzucać tyłki użytkowników, jeśli się komuś nudzi”?
Bo Wujek74 najwyraźniej działa w nowym trybie „artyzmuh pośladkowego” i publikuje zdjęcia Gosi__77 jakby prowadził prywatną wystawę. To jak to w końcu jest – obowiązują jeszcze jakieś zasady, czy wszystko wolno, o ile ktoś robi to regularnie?
Z góry dzięki za rozwianie wątpliwości,
Pozdrawiam (jeszcze w spodniach).
Cześć adminie multipasko,
Mam tylko jedno pytanie, żeby się upewnić: czy na czacie można już legalnie wrzucać fotki cudzych pośladków, czy może to jakiś „eksperymentalny tryb wolności słowa”? Przegapiłem aktualizację regulaminu, czy teraz jest jakiś punkt typu: „§69 – wolno wrzucać tyłki użytkowników, jeśli się komuś nudzi”?
Bo Wujek74 najwyraźniej działa w nowym trybie „artyzmuh pośladkowego” i publikuje zdjęcia Gosi__77 jakby prowadził prywatną wystawę. To jak to w końcu jest – obowiązują jeszcze jakieś zasady, czy wszystko wolno, o ile ktoś robi to regularnie?
Z góry dzięki za rozwianie wątpliwości,
Pozdrawiam (jeszcze w spodniach).
Co tu się dzieje?
@5 318 502 Sebastian_M: Poczulem fetor, myslac, ze kanalizacje wysadzilo, a tu takie widoki.
Czy temu wujek74 wszystko tu wolno ?
Pasko pozwalasz aby wujek74 wklejał zdjęcia tyłka osób z Multipasko?
Co tu się dzieje?
Pasko pozwalasz aby wujek74 wklejał zdjęcia tyłka osób z Multipasko?
Co tu się dzieje?
@5 318 506 Sebastian_M:
bo jestem adminem tej strony
bo jestem adminem tej strony
@5 318 507 waldus: drugie po twoimidz lulu

no kulawo..musiałem km szukać śmietnika..