Wpisy 531 674 – 531 773
8 października 2011 13:45 → 8 października 2011 14:06, 100 wpisów
lila
naprawa zasilacz do komputera

naprawa zasilacz do komputera

Faktycznie nie ma Darka
i to fakt osiągnął ostatnio sukcesy w nierównej walce z TS - Darku jeżeli czytasz to pozdrawiam .... 
i to fakt osiągnął ostatnio sukcesy w nierównej walce z TS - Darku jeżeli czytasz to pozdrawiam .... 
androo00
nie moja kompa , kolega
nie moja kompa , kolega
jak to mam robić?
u mnie mam 3 kompa}

dobra znikam.......
TO wszystko przez lili 

a on by jej dał wszystko , nawet 6
a czego to zgadnijcie 

a on by jej dał wszystko , nawet 6
a czego to zgadnijcie 
bartek....jak będziesz już mógł sam się dopisywać to wejdź na forum,poszukaj grupy D ,kliknij na ostatnią stronę ,zjedź kursorem na sam dół,skopiuj ostatni wpis,czyli ten cały wpis i wszystkie pewniaki innych ,dodaj swojego przy swoim niku i zapisz.To wszystko
jackwar....a dlaczego przeze mnie? Co ja mam wspólnego z Darkiem? Porąbało was już wszystkich czy co?

ok
lila....jak nie oddał to on wie co go czeka

lila
teraz gdzie jest DAREK za długo nic nie był tu

teraz gdzie jest DAREK za długo nic nie był tu

Lili8 , w życiu już tak jest że ktoś musi być winny , dla ogółu . Dziś wypadło na Ciebie .
Może wieczorem będziesz miała szóstkę jak na ciebie padnie albo 6-cio raczki jak Ci wypadnie
Wybieraj i graj z losem 
Może wieczorem będziesz miała szóstkę jak na ciebie padnie albo 6-cio raczki jak Ci wypadnie
Wybieraj i graj z losem 
mag....juz tak jak ty ośmieszasz wszystkich i obrażasz na tym czacie to nikt nie ośmiesza i nikt tobie nie dorówna
moja 8 stawka x 10 i wygrana w kieszeni po 14.00
27,36,40,47,55,57,62,70
27,36,40,47,55,57,62,70
mag...Ty mieszasz tutaj na czacie.Żal ci że cię nikt nie lubi? Nawet z Robalem zadarłaś,nic i nikt ci się nie podoba a na twój temat dowiedziałam się ciekawych rzeczy

rozmawiałm z panią z ul.Rycerskiej mówi Tobie,to coś!!!! wstyd!!!! hahahaha
jesli macie pomysly na multilotka lub system mozecie podac na maila
marxon0@op.pl
marxon0@op.pl
żarty na bok , zostawić Lili w spokoju , dzięki niej jest tu fajne grono , nie jej wina że gościu pałał uczuciem 

salceson

mag.. Dzięki za gratki.Powodzenia.Witam wszystkich Multi maniaków

Gała...

śmiała się kobitka
i pokazała na ciebie tak
chciała by ..ale wie panie..
i pokazała na ciebie tak
chciała by ..ale wie panie..lila >>> a dlaczego "salceson" ??? wiem,że taki przydomek z koleżanką dałyście i mi i mag..
interesuje mnie tylko dlaczego "salceson" ????
interesuje mnie tylko dlaczego "salceson" ????

powooooo lotto

mag....błagam Cię nie osmieszaj się jeszcze bardziej 
już wystarczająco każdy ma tu z ciebie polewkę

już wystarczająco każdy ma tu z ciebie polewkę

nic..mądrego nie wymyśli ..zresztą jak zawsze....

510806 dotyczył ciebie ..niekumata ..!!!

510806 dotyczył ciebie ..niekumata ..!!!
doprawdy nie wymyślasz - przecież i Ty na czacie pisałaś o "salcesonie"
lila >>> a zgadnij skąd?
lila >>> a zgadnij skąd?
ja sie nie zgadzam z chamstwem osób które sieją zamęt i odwalcie sie od Lili
skoncz juz ta szopke nigdy nie użyłam tego słowa..ja tylko nie pozwole na chamstwo z waszej strony!
Witam Serdecznie Forumowiczów
Posiadam elegancki program do układania systemów.
Ułożę każdemu kto napisze system na taką ilość cyfr jaką będzie chciał z odpowiednimi gwarancjami. Pisać na maila: robert.lotto2011@gmail.com.
Np. 10 cyfr aby rozpisać 5-tkami z gwarancją 5/5 czyli tzw. pełny układ to należy rozpisać aż 252 zakłady. Ale âŚâŚâŚ mając nadzieję, że trafiamy 6 liczb w 10 to taki system ma już tylko 53 zakłady w których przy trafieniu 6-ciu gwarantowane jest 5 w 5 za 700 zł.
Analogicznie np. 10 liczb rozpisane 6-tkami to 210 zakładów (system pełny), ale system na 6 skreśleń przy gwarantowanym 5 w 6 (za 120 zł) przy 5 trafionych to już TYLKO 56 zakładów a przy 6 trafionych w 10 cyfr to już tylko 15 zakładów aby mieć 5 w 6.
Oczywiście to tylko przykłady âŚ.. Program tak układa systemy że gwarantuje na 100% przy założonej ilości trafień to co chcemy uzyskaćâŚ.. Można również ustawić gwarancję trafienia niższą, ale tym również spada gwarancja trafienia (nie jest już 100%) i system jest bardziej dziurawy ale ma mniejszą ilość zakładów, za tym mniejszy koszt systemu.
Pozdrawiam
Robert
Posiadam elegancki program do układania systemów.
Ułożę każdemu kto napisze system na taką ilość cyfr jaką będzie chciał z odpowiednimi gwarancjami. Pisać na maila: robert.lotto2011@gmail.com.
Np. 10 cyfr aby rozpisać 5-tkami z gwarancją 5/5 czyli tzw. pełny układ to należy rozpisać aż 252 zakłady. Ale âŚâŚâŚ mając nadzieję, że trafiamy 6 liczb w 10 to taki system ma już tylko 53 zakłady w których przy trafieniu 6-ciu gwarantowane jest 5 w 5 za 700 zł.
Analogicznie np. 10 liczb rozpisane 6-tkami to 210 zakładów (system pełny), ale system na 6 skreśleń przy gwarantowanym 5 w 6 (za 120 zł) przy 5 trafionych to już TYLKO 56 zakładów a przy 6 trafionych w 10 cyfr to już tylko 15 zakładów aby mieć 5 w 6.
Oczywiście to tylko przykłady âŚ.. Program tak układa systemy że gwarantuje na 100% przy założonej ilości trafień to co chcemy uzyskaćâŚ.. Można również ustawić gwarancję trafienia niższą, ale tym również spada gwarancja trafienia (nie jest już 100%) i system jest bardziej dziurawy ale ma mniejszą ilość zakładów, za tym mniejszy koszt systemu.
Pozdrawiam
Robert
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
05,08,18,19,23,24,30,44,45,47,52,57,61,62,63,65,67,73,76,80
Plusem jest liczba: 80
05,08,18,19,23,24,30,44,45,47,52,57,61,62,63,65,67,73,76,80
Plusem jest liczba: 80
andromeda >>> Ty to sobie możesz pozwalać wiesz komu i gdzie 
lila >>> ja zapytałam tylko dlaczego akurat "salceson"?

lila >>> ja zapytałam tylko dlaczego akurat "salceson"?

andruśka...ciicho bo ona nas wszystkich kupi ,wiesz,podobno wygrała 10/10 z bonusem.Słyszałam że do pasa wygląda jak kobieta a od pasa jak mężczyzna
lila multa 3/8 

maxwelka