Wpisy 531 774 – 531 873
8 października 2011 14:06 → 8 października 2011 14:30, 100 wpisów
madziu77 to mi nie wciskaj ze CIe jakoś nazywałam..bo chamsko i przymiotnikami zwrcasz sie Ty i nie bedę prowadzić z Tobą rozmowy przy Twoim chamiskim poziomie
bartek135....żeby dołączyć do grupy musisz oddac kilka wpisów na forum.Nie wiem ,wpisz się tam gdzieś,np w pewniakach lub gdzie tam chcesz inaczej klops.
Witajcie..Lila
Andro
Gala

..co tu znowu..zadyma..chyba Ci co
szukaja..wrazen..to juz nie maja..innych miejsc..bo zajete..

Andro
Gala

..co tu znowu..zadyma..chyba Ci coszukaja..wrazen..to juz nie maja..innych miejsc..bo zajete..

No własnie jak to wspaniale ze znikły te podwójne parszywe niki nie których pań które zajmowały sie cudzym zyciem.Pasko dzieki Ci za to.

andromeda >>> Ty to tylko czekasz aż coś napiszę aby sobie "pojechać" widocznie czegoś Ci brak - ale Ty z psychologi jesteś dobra to pewnie wiesz czego ...
ulexxa...

lila jak dopisać pewniaka?
madzia77 przykro mi ze sie nikt nie zainteresował Tym ze skladaz komode nie moja wina rozumiesz ze Cie nikt nie lubi
bartek...wejdź na forum i np napisz kilka wpisów nie wiem,gdzie chcesz.tak żebyś miał kilka postów z forum
dobra sam uciekam....

oby kobiti

oby kobiti

andromeda >>> a miał zainteresować
stwierdziłam fakt,ze potrafię ...
stwierdziłam fakt,ze potrafię ...mam dość tej szopki co jakiś czas zwracania uwagi na siebie robiąć te szopke z atakiem na kogoś
jak wygrane? U mnie nędza, niestety. Zapodasz cosik Lila bo muszę jechac w ten deszczowy dzionek to i do żółtej budy zajrzę ?

Jaką miałem dzisiaj pobódkę już o 6 rano ;> ,powinienem dostać odszkodowanie za niepotrzebny stres.
Wychodze z psem na parę minut 

powtarzanie tego samego schematu dop znudzenia...od dantev po ediego8 po joseffa czy Ty kobieto nie masz co robić tylko sie cudzym życiem interesowac
Jestem człowiekiem ugodowym i spokojnym,ale te wszystkie ploty to rzecz straszna,Panie kochane,,,,
nie obchodzą mnie Twoje wywody a porowokowanie do agresji odesle do admina nie będe z Tobą rozmawiac bo nie ma z kim !
lila nie moge dodać
531802. andromeda 2011-10-08 (14:14)
nie obchodzą mnie Twoje wywody a porowokowanie do agresji odesle do admina nie będe z Tobą rozmawiac bo nie ma z kim !
ciągle to powtarzasz i ciągle do mnie piszesz ...
nie ma dzieci to sobie może dyżurować,mnie to nie przeszkadza ja tez tu ciąglę siedzę i co.Wkurzaja mnie tylko wieczne przepychanki i zadymy jak tylko pojawi się niejaka mag... My tu chcemy spokój a nie wieczne zamieszanie.
od wesolego sie odwal
a knucie z hefem to juz wiem ze to robiłas
nie bedę zToba rozmawiac..masz cos jeszcze do dodania madziu?
hefajstosa albo wesołęgo który z TObą nie chce miec nic wspolnego?
a knucie z hefem to juz wiem ze to robiłas
nie bedę zToba rozmawiac..masz cos jeszcze do dodania madziu?
hefajstosa albo wesołęgo który z TObą nie chce miec nic wspolnego?
Andro..dyzuruj,dyzuruj
niedlugo do Ciebie
dolacze..jak juz bede juz w PL..

niedlugo do Ciebiedolacze..jak juz bede juz w PL..

bartek
jaki liczby podajesz GR , mogę pokazać jak

jaki liczby podajesz GR , mogę pokazać jak

Ty madziu siejesz zamnet za ja CIe jakoś nazywałam zaczełas Ty a ja koncze nie pisz do mnie !
a jak CI ulexxa zwrociła uwage to była wielka obraza i odsyłanie do nikow idz sie zajmij dziecmi bo CI ktos dobrze napisał ze sie nimi nie zajmujesz!
a jak CI ulexxa zwrociła uwage to była wielka obraza i odsyłanie do nikow idz sie zajmij dziecmi bo CI ktos dobrze napisał ze sie nimi nie zajmujesz!
krzysio...on jest niby w Grupie D ale musi oddać kilka wpisów na forum bo nie ma tam jeszcze ani jednego rozumiesz>??
33
ciągle to powtarzasz i ciągle do mnie piszesz .
ciągle to powtarzasz i ciągle do mnie piszesz .
Lila daj spokój jak mozna być tak zazdrosnym o to ze ktos jest lubiany
bartuś......dalej nie rozumiesz.Wejdź na forum,odszukaj Temat smooth jazz i wklej tam kilka utworków.Wklejając je oddasz tym samym kilka postów.
lila>>>"Słyszałam że do pasa wygląda jak kobieta a od pasa jak mężczyzna"
A skąd trzeba rozpocząć ogladanie ,żeby do kobiety dojść najpierw? Od stóp,czy od głowy?
Bo mam niewiedzę .
A skąd trzeba rozpocząć ogladanie ,żeby do kobiety dojść najpierw? Od stóp,czy od głowy?
Bo mam niewiedzę .
Lila..a ja wczesnie wstaje..i pozno chodze spac..wiec
dyzurek mi..pasuje..he he

dyzurek mi..pasuje..he he

lila
wiem , ale on bartek jest nowy uzytkownik nie wie jak

wiem , ale on bartek jest nowy uzytkownik nie wie jak

Ja do Was tez dołączę kobitki damy rade,nie takie problemy pokonałam i prawda ujrzała światło dzienne
Lila ale to juz jest nudne to w kazdą sobote sie czepia Ciebie...
lila nie czaje

andruśka....raz się czepia Ciebie,raz mnie,raz Robala,Ciekawe kto będzie następny,bo klaryk się raczej nie czepi

lila pomocy
krzysio...możesz wytłumaczyc to bartusiowi,jak ma oddać chociaz kilka wpisów na Forum??

lila >>> to faktycznie przechlapane - ciągle się ktoś o coś czepia mnie tam ostatnio nikt prócz ...
ciekawa jestem dlaczego ...
ciekawa jestem dlaczego ...
ulexxa
jesteś tam pracujesz i nic płakałas , a my tu w polsce
jesteś tam pracujesz i nic płakałas , a my tu w polsce

chyba już wiem

na tym czacie potrzebny psycholog juz wem nawet kto powinien byc pacjentem
lila ok
zaraz za 10 min

zaraz za 10 min

bartuś...Wejdź na forum.Tam jest Pewniak ! iczba.Kliknij na to ,potem na dodaj wpis i wstaw swojego pewniaka.Będziesz miał juz jeden wpis oddany.

Lila ..nieścisłośc : co głupiemu po rozumie jak go nie ma koniec cytatu... albo jednak go ma..albo nie ma i nie ma o czym mówić 

Dopisano wygrane multi multi
Krzysio..a dlaczego mam plakac...hmmm chyba tylko dlatego
ze tesknie za Pl..

ze tesknie za Pl..

Lista osób mogących oddawać wpisy w tym temacie: full. ; profesor1980 ; kat001 ; lila ; pikpok111 ; jandzia ; vanilla ; ***player*** ; smutasek87 ; zenek44 ; jac11 ; jaro55 ; LILA NIE JESTEM NA TEJ LIŚĆIE