Wpisy 5 316 077 – 5 316 216
21 kwietnia 2025 10:59 → 21 kwietnia 2025 14:00, 100 wpisów
@5 316 074 Kawasaki: On zyje
Kawasaki Twoje zarty odnośnie Papieża są niesmaczne każdy z nas jest wierzącym tylko że jedni wierzą że Bóg jest ainni że Boga nie ma ale że śmierci człowieka nie powinno się drwić
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Gierki Lotto on-line
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Gierki Lotto on-line
@5 316 083 adek108:
@5 316 089 adek108:
popieram Ciebie Jelonku nikt z nas nie byłby szczesliwy gdyby wiedział że niedługo umrze choć wiadomo że każdego to czeka
@5 316 095 adek108:
Słowa uznania za Twój protest w sprawie niezbyt poważnych komentarzy dotyczących śmierci Papieża Franciszka. Osobiście ubolewam, że ktoś odpowiedzialny za standardy społeczności nie chce ich widzieć.
„Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych.” — Cyceron
Twoja postawa to wyraz szacunku wobec życia, przemijania i wartości, które powinny nas wszystkich łączyć, a nie dzielić. Dzięki za głos rozsądku.
Słowa uznania za Twój protest w sprawie niezbyt poważnych komentarzy dotyczących śmierci Papieża Franciszka. Osobiście ubolewam, że ktoś odpowiedzialny za standardy społeczności nie chce ich widzieć.
„Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych.” — Cyceron
Twoja postawa to wyraz szacunku wobec życia, przemijania i wartości, które powinny nas wszystkich łączyć, a nie dzielić. Dzięki za głos rozsądku.
No aż mnie za urwało.. Jadę se do sklepu.. A gość.. Sklrl zamknięty bo pspuez nie żyje.. A się uśmiałem..
A tu wracam do domu.. I rzeczywiście nie żyje..
Kupiłem piwo i 1 lotto plus.. Ale już odechciało mi się pić..
Kupiłem piwo i 1 lotto plus.. Ale już odechciało mi się pić..
A trochę system chory że wybierają starszych ludzi..
Pewnie zależy im.. By dużo nie zwojowali..
Pewnie zależy im.. By dużo nie zwojowali..
ja uważam się za chrześcijanina i wierzę że Bóg jest ale ubolewam że przez dziesiątki lat ludzie I Kościół zniekształcili nasze zasady wiary powstało wiele odmian katolicyzmu i nie wiadomo która jest najblizsa prawdy ale uważam że wystarczy być dobrym człowiekiem i nie krzywdzić nikogo to wtedy będzie dobrze i zgodnością i z podniesionym czołem kiedyś pożegnamy ten swiat
Lotto Kumulacja w Lotto 12 Milionów Mojeee huraaaaaaaa huraaaa huraaaa pieniądze 💸💰

@5 316 107 tomi77: Jako katolik uśmiales sie?
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
@5 316 122 Angierski: Masz racje.Doświadczylem obecności Boga. „Bóg jest animatorem sukcesu” to Bóg stoi za kulisami naszych osiągnięć — to On porusza wydarzeniami, wspiera nas, daje siłę, talenty, otwiera możliwości i prowadzi do sukcesu, nawet jeśli tego nie widzimy od razu.student, który przez wiele lat ciężko pracuje, żeby dostać się na wymarzone studia. Uczy się, modli, czasem wątpi, ale się nie poddaje. Kiedy w końcu dostaje się na tę uczelnię, może powiedzieć:
> „Tak, uczyłem się i walczyłem, ale wiem, że bez Bożej pomocy to by się nie udało. On był animatorem mojego sukcesu — stawiał na mojej drodze dobrych ludzi, dawał mi siłę i wytrwałość.”
To nie znaczy, że człowiek nic nie robi — ale że Bóg działa poprzez nasze wysiłki, daje im sens i często sprawia, że wszystko „układa się” lepiej, niż byśmy potrafili zaplanować sami.
> „Tak, uczyłem się i walczyłem, ale wiem, że bez Bożej pomocy to by się nie udało. On był animatorem mojego sukcesu — stawiał na mojej drodze dobrych ludzi, dawał mi siłę i wytrwałość.”
To nie znaczy, że człowiek nic nie robi — ale że Bóg działa poprzez nasze wysiłki, daje im sens i często sprawia, że wszystko „układa się” lepiej, niż byśmy potrafili zaplanować sami.
@5 316 127 Jelonek: dokladnie o to chodzi
Ale macie problemy.
Facet umarł i koniec.
Wszystkich nas to czeka.
Teraz jedni będą o nim mówić dobrze inni źle a jeszcze inni mają to gdzieś.
Facet umarł i koniec.
Wszystkich nas to czeka.
Teraz jedni będą o nim mówić dobrze inni źle a jeszcze inni mają to gdzieś.
@5 316 122 Angierski: Twoj komentarz, jest jednym z wielu swiadectw, ktore byly tutaj przekazane - okazjonalnie.
@5 316 129 Angierski:
Nie dzięki Bogu tylko dzięki własnej wiedzy.
Jak zachorujesz a wybitny lekarz uratuje Ci życie to komu podziękujesz?
Nie dzięki Bogu tylko dzięki własnej wiedzy.
Jak zachorujesz a wybitny lekarz uratuje Ci życie to komu podziękujesz?
@5 316 131 tomcio1972: Czy nie lepiej bylo przemilczec niz pisac komentarze - jak wczesniej?
@5 316 133 tomcio1972: wtedy podziekuje Bogu ze stworzyl wybitnego lekarza
@5 316 135 Angierski:
@5 316 134 Jelonek: taka prawda
@5 316 135 Angierski: rób jak uwazasz
popieram Jelonku Twoje poglądy zyciejest krótkie trzeba je godnie przeżyć
angierski ,, a kto mądry rozumieją ,, pytał ze angierski widział boga tak mówił ze dzieki lekarza ,, nie bardzo kto to wie
@5 316 110 tomi77: Dobrze, ze Jezus nie byl wybierany wedlug wieku i przewidywanej dlugosci zycia , bo kto wie, jakby to się skonczylo.
A jeśli chodzi o wiek - madrość nie zawsze idzie w parze z mlodościa.
Moze to nie system jest chory, tylko my mamy problem z docenianiem doświadczenia.Nie kazdy musi 'zwojowac' świat - czasem wystarczy, że pokazuje droge.
Ciekawe spojrzenie - moze to nie kwestia tego, że Kościol szuka kogos , kto bedzie reformowal na sile, tylko bedzie gwarantem ciaglości.Ale Tomi77 , rozumiem, ze kazdy moze to widziec inaczej.
A jeśli chodzi o wiek - madrość nie zawsze idzie w parze z mlodościa.
Moze to nie system jest chory, tylko my mamy problem z docenianiem doświadczenia.Nie kazdy musi 'zwojowac' świat - czasem wystarczy, że pokazuje droge.
Ciekawe spojrzenie - moze to nie kwestia tego, że Kościol szuka kogos , kto bedzie reformowal na sile, tylko bedzie gwarantem ciaglości.Ale Tomi77 , rozumiem, ze kazdy moze to widziec inaczej.
@5 316 139 adek108:
@5 316 145 Angierski:
@5 316 131 tomcio1972: Ile ludzi, tyle charakterów… dlatego wszyscy oryginalni inaczej, a każda opinia to świeży powiew dokładnie tego samego zdania, tylko w innym opakowaniu.”
Emerytka 46 postanowiła z okazji świąt obdarzyć mnie życzeniami – wzruszające. Odpowiedziałam równie serdecznie, bo przecież kultura zobowiązuje. I co zrobiła nasza złota pani w ramach wdzięczności? Ano, dodała mnie do swojego słynnego „wora” – jakże oryginalnie – czyli po prostu mnie zbanowała. Cóż, klasyka gatunku. Hipokryzja? Ależ skąd! To na pewno tylko ta specyficzna forma świątecznego uduchowienia.
Czy ubolewam? Ach, nie, skądże. To przecież zaszczyt znaleźć się w jej selektywnym worku z nickami, które nie pasują do jej wysublimowanego gustu. Może te życzenia były zbyt szczere? Albo po prostu zbyt szkodliwe dla zdrowia? Kto wie – może autentyczność uczula.
Czy warto pozdrawiać?
Czy ubolewam? Ach, nie, skądże. To przecież zaszczyt znaleźć się w jej selektywnym worku z nickami, które nie pasują do jej wysublimowanego gustu. Może te życzenia były zbyt szczere? Albo po prostu zbyt szkodliwe dla zdrowia? Kto wie – może autentyczność uczula.
Czy warto pozdrawiać?
Witam wszystkich

Dziś lany poniedziałek 

Chyba wszystkich już oblałem wodą

Pasko
Biegacie dziś z wiaderkami czy z psikawkami ?
@5 316 183 Jelonek:
@5 316 183 Jelonek: Zapomniała że nowe kuchenki mają automatyczne odcięcie gazu jak się nie pali .

Polać to
Wodą 

@5 316 185 Sebastian_M:
Ja od rana biegałem z taką długą szprycą z wodą 

le już starczy polewania
Słuchajcie od jutra zmieniam system gry.
@5 316 195 Sebastian_M: Prawdziwe perelki, uczta dla uszu i serca.Muzyka lagodzi obyczaje.
@5 316 197 Jelonek:
Jezus zmartwychwstał..
Papież umarł...
Teraz czekam aż zmartwychstanie
Papież umarł...
Teraz czekam aż zmartwychstanie
Jadę na piwo..za pol godziny..
Z powrotem.. poprowadze hulajnoge..będzie koło km
Z powrotem.. poprowadze hulajnoge..będzie koło km
@5 316 195 Sebastian_M: 22.05.25 kupuje 10 Mini Lotto na 6 skreslen na 10 losowan i coś jeszcze. - Jako dodatek do koperty.Tak sobie zycza mlodzi.
@5 316 199 tomi77: Obys doczekal.
Papież Franciszek I nie żyje. Mecze PKO BP Ekstraklasy będą poprzedzone minutą ciszy
@5 316 208 Gosia__77: 13 Ci wyszło
@5 316 208 Gosia__77: a mi wyszło 7 do kwadratu
@5 316 211 waldus: 49
@5 316 212 Gosia__77: lepsza chyba jesteś w gotowaniu
@5 316 214 waldus: @5 316 214 waldus: nie tylko
n prawie czwórka Trafiona.. Same oboki..