Wpisy 5 315 089 – 5 315 261
19 kwietnia 2025 15:30 → 19 kwietnia 2025 22:00, 100 wpisów
Jelonku myślę że można aby tylko było z kim ale tylko po bożemu
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Ku przestrodze.

Wczoraj było +29, dzisiaj jest +19 stopni ciepła.
Może być, upały mogą... poczekać!
Może być, upały mogą... poczekać!
@5 315 105 Gosia__77: ładne ciacho
@5 315 107 dzikus: też się zdziwiłam bo mi wysłała foto ja w pokoju ona w kuchni
@5 315 107 dzikus: dziękuje
Panoramix.
Dziękuję.
Dziękuję.
@5 315 114 Mulag:ślicznie
@5 315 115 Gosia__77: dziękuje twój też super
gosia mulag super ciacha
@5 315 117 Mulag: dziękuje
@5 315 118 krzysztof 24: dziękuje
Przed chwilą padło 1 x 1050,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 315 099 Janosik 2009: Jakiez to smutne.Do kogo miec zal, kogo obwniac? - Pewnie glupote?
@5 315 100 Janosik 2009: Tez jestem za taka pogoda - temperatura
Jelonek dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
@5 315 089 adek108:
Kolego Adek108,
czasem życie prowadzi nas różnymi ścieżkami — niektóre z nich krzyżują się, inne rozchodzą na długo albo na zawsze.
Nie jestem hipokrytą, więc życzenia złożyłem także tym, którzy kiedyś zdecydowali się mnie zbanować.
Przez pewien czas ich odblokowałem — była we mnie nadzieja, że może coś się zmieni, może pojawi się cień porozumienia.
Nie pojawił się.
Dziś, mimo wszystko, z okazji tego szczególnego czasu, przekazuję im prawie serdeczne życzenia.
Nie są tak ciepłe jak dawniej, ale są prawdziwe.
Jak kiedyś napisał Robal_36: „wszystkiego dobrego dla prawie wszystkich”. I dziś te słowa są mi bliskie.
Bo nawet jeśli drogi się rozeszły — szacunek do wspólnej przeszłości pozostaje.
Serdecznie Cię pozdrawiam i dziękuję, że jesteś.

Kolego Adek108,
czasem życie prowadzi nas różnymi ścieżkami — niektóre z nich krzyżują się, inne rozchodzą na długo albo na zawsze.
Nie jestem hipokrytą, więc życzenia złożyłem także tym, którzy kiedyś zdecydowali się mnie zbanować.
Przez pewien czas ich odblokowałem — była we mnie nadzieja, że może coś się zmieni, może pojawi się cień porozumienia.
Nie pojawił się.
Dziś, mimo wszystko, z okazji tego szczególnego czasu, przekazuję im prawie serdeczne życzenia.
Nie są tak ciepłe jak dawniej, ale są prawdziwe.
Jak kiedyś napisał Robal_36: „wszystkiego dobrego dla prawie wszystkich”. I dziś te słowa są mi bliskie.
Bo nawet jeśli drogi się rozeszły — szacunek do wspólnej przeszłości pozostaje.
Serdecznie Cię pozdrawiam i dziękuję, że jesteś.

@5 315 089 adek108: Przepraszam, napisalem nie na temat.Caly czas mialem na mysli moje zyczenia dla zbanowanych, a o sexie zapomnialem.Wyszlo humorystycznie albo nawet z tragifarsa.
Trenerosobisty dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
Jelonek jesteś hipokrytką
Bywa jazdy się może pomylić
Każdy *
To była tylko kwestia czasu kiedy się pomyli i pindolnie nie z tego nicku
gratka. podaje 10 par na wzor swoich urodzin 1.12 zobaczymy czy trafie
9.12
9.12
Islandorka30,5
Islandorka30,5 chcesz 3500
Nie dostaniesz masz męża
@5 315 176: niech zagra twoimi
Idę spać Sąsiadka mnie w kurza
Przed chwilą w grze Keno padło 2 x 8/8 (20 000 zł). Zobacz szczegóły
@5 315 146 wujek74:
„Wujek74, Twoja teoria spiskowa o literówce to majstersztyk logiki – serio, czapki z głów. Gdyby głupota była sportem olimpijskim, miałbyś złoto bez eliminacji. Robisz aferę z autokorekty, jakbyś właśnie rozwiązał zagadkę wszechświata, a tymczasem Twoje wpisy mają mniej sensu niż regulamin na forum disco polo. No ale cóż, samozwańczy admin na święta też musi gdzieś wyżyć frustrację – szkoda tylko, że kosztem własnej godności.
„Wujek74, Twoja teoria spiskowa o literówce to majstersztyk logiki – serio, czapki z głów. Gdyby głupota była sportem olimpijskim, miałbyś złoto bez eliminacji. Robisz aferę z autokorekty, jakbyś właśnie rozwiązał zagadkę wszechświata, a tymczasem Twoje wpisy mają mniej sensu niż regulamin na forum disco polo. No ale cóż, samozwańczy admin na święta też musi gdzieś wyżyć frustrację – szkoda tylko, że kosztem własnej godności.
Winni się tłumaczą
Bujaj się cycu Annojeleniowa
W sumie ty jesteś takim typem że nawet jak byś się zesrał w spodnie to byś z uporem maniaka udowadniał że to nie twoje gówno
Bujaj się cycu Annojeleniowa
W sumie ty jesteś takim typem że nawet jak byś się zesrał w spodnie to byś z uporem maniaka udowadniał że to nie twoje gówno
Jelonek dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
@5 315 192 wujek74:
Nie tłumaczę się – prowadzę rozmowę, wyjaśniając literówkę, co dla niektórych może być pojęciem zbyt skomplikowanym. Twoja wypowiedź to prawdziwa perełka – gratuluję słowotoku rodem spod monopolowego. Widać, że nie tylko kultura słowa, ale i logika to dla Ciebie obszary jeszcze nieodkryte. Ale spokojnie – zawsze można wrócić do podstawówki i nadrobić zaległości z języka polskiego.
Nie tłumaczę się – prowadzę rozmowę, wyjaśniając literówkę, co dla niektórych może być pojęciem zbyt skomplikowanym. Twoja wypowiedź to prawdziwa perełka – gratuluję słowotoku rodem spod monopolowego. Widać, że nie tylko kultura słowa, ale i logika to dla Ciebie obszary jeszcze nieodkryte. Ale spokojnie – zawsze można wrócić do podstawówki i nadrobić zaległości z języka polskiego.
Pogrąrzaj się dalej w swoim wyimaginowanym schizofrenicznym bycie
Adko108jelenioanno9
Adko108jelenioanno9
@5 315 211 Pasko:
„Miło, że jedno zdanie potrafi wzbudzić aż tyle filozoficznej refleksji. Czasem pytania bez odpowiedzi są ciekawsze niż te oczywiste – nawet dla sztucznej inteligencji. Pozdrawiam!”
„Miło, że jedno zdanie potrafi wzbudzić aż tyle filozoficznej refleksji. Czasem pytania bez odpowiedzi są ciekawsze niż te oczywiste – nawet dla sztucznej inteligencji. Pozdrawiam!”
@5 315 191 tomi77:
@5 315 222 emeryt: To sa prawdziwe bociany , czy to film sztycznej inteligencji?
Cześć
Jest spokojnie?
Bo dzwonili do mnie że coś się dzieje
@5 315 228 Sebastian_M: z psychiatryka ?
@5 315 230 dzikus:
On jest z psychiatryka?
On jest z psychiatryka?
@5 315 230 dzikus:
Czy ty?
Czy ty?
@5 315 230 dzikus:
Zamknęli ciebie?
Zamknęli ciebie?
@5 315 230 dzikus:
I to akurat na święta?
I to akurat na święta?
@5 315 236 krzysio:
dzikus tak mi się wydaje.
dzikus tak mi się wydaje.
@5 315 236 krzysio:
On pisze już z psychiatryka.
On pisze już z psychiatryka.
Co tu się wyrabia
@5 315 242 bolek31: Cześć
@5 315 244 krzysio: hejka
@5 315 245 dzikus: hejo
@5 315 244 krzysio: grasz cosik
@5 315 241 Sebastian_M: Nic sie nie wyrabia.Wszystko w granicach normy.Ci spod pudki z piwem juz poszli do domow.
Losowanie
Losowanie na żywo