Wpisy 5 312 864 – 5 312 987
16 kwietnia 2025 16:08 → 16 kwietnia 2025 21:31, 100 wpisów
@5 312 849 dzikus: Jednej do 6/6 zabraklo.Wyslane 10 x.

@5 312 867 tomi77: Widziales część moich ?
Przed chwilą padło 2 x 3400,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Cześć
Daka mi słoiki

Dają mi słoiki
Brać?
Co?
Jak myślisz?

@5 312 871 Sebastian_M: Widzisz moje wygrane?
@5 312 874 Sebastian_M: Na Warszawiakow mowia sloikorze.
@5 312 880 Jelonek:
@5 312 880 Jelonek:
Wiem
Wiem
@5 312 879 Jelonek:
Nie widzę
Nie widzę
@5 312 884 Sebastian_M: Wyzej , nie widzisz ?

@5 312 884 Sebastian_M:
@5 312 890 hades:
@5 312 893 Sebastian_M: widziałem że Gosia77 wróciła
@5 312 892 Sebastian_M: Masz juz przygotowane zyczenia świateczne?
Zawszę gralem stawka 1 teraz od paru losowan stawka 10 niewiem czemu
Dzień dobry, Kochani.
Mam na imię Ania, pochodzę z pięknej Małopolski, ale od pewnego czasu mieszkam na Mazowszu.
Z odrobiną nieśmiałości, ale i nadzieją, postanowiłam dołączyć do tego czatu.
Choć spotkało mnie już kilka przykrych sytuacji — zostałam zablokowana przez osoby, których nawet nie zdążyłam poznać — staram się nie tracić wiary w ludzi.
Szanuję decyzje innych, nawet jeśli są dla mnie niezrozumiałe.
Przychodzę tutaj z otwartym sercem, życzliwością i szacunkiem dla każdego.
Życzę wszystkim miłego dnia, dużo uśmiechu i dobrych rozmów.
Mam na imię Ania, pochodzę z pięknej Małopolski, ale od pewnego czasu mieszkam na Mazowszu.
Z odrobiną nieśmiałości, ale i nadzieją, postanowiłam dołączyć do tego czatu.
Choć spotkało mnie już kilka przykrych sytuacji — zostałam zablokowana przez osoby, których nawet nie zdążyłam poznać — staram się nie tracić wiary w ludzi.
Szanuję decyzje innych, nawet jeśli są dla mnie niezrozumiałe.
Przychodzę tutaj z otwartym sercem, życzliwością i szacunkiem dla każdego.
Życzę wszystkim miłego dnia, dużo uśmiechu i dobrych rozmów.
@5 312 897 Anna9: czesc
@5 312 898 Angierski:
Pragnę z całego serca pogratulować wszystkim Multipaskowiczom ostatnich wysokich wygranych – we wszystkie gry! Dzisiejsze sukcesy również napawają radością, a na kolejne dni życzę nam wszystkim jeszcze wyższych wygranych, pełnych emocji i szczęścia.
Z serdecznymi pozdrowieniami
Pragnę z całego serca pogratulować wszystkim Multipaskowiczom ostatnich wysokich wygranych – we wszystkie gry! Dzisiejsze sukcesy również napawają radością, a na kolejne dni życzę nam wszystkim jeszcze wyższych wygranych, pełnych emocji i szczęścia.
Z serdecznymi pozdrowieniami
@5 312 899 Anna9: czemu piszesz jak Jelonek?
@5 312 900 Pasko: Nie rozumiem.Nie znam tutaj nikogo.
@5 312 901 Anna9: to tak jak ja
@5 312 902 Pasko: P/
Drogi Adminie,
Zaskoczyłeś mnie porównaniem do Jelonka — choć przyznam, że brzmi to jak tytuł baśni albo nowy pseudonim rapera. Niestety, nie znam tej osoby, więc chyba trafiłeś nie w tego jelenia.
To, że ludzie czasem piszą podobnie, to nie dowód w sprawie, tylko zwykły przypadek. Przecież nie każdy, kto mówi „dzień dobry”, pracuje na portierni, prawda?
Następnym razem chętnie pogadam prywatnie — mniej huku, więcej sensu.
Z szacunkiem (i lekkim uśmiechem),
Anna9
Drogi Adminie,
Zaskoczyłeś mnie porównaniem do Jelonka — choć przyznam, że brzmi to jak tytuł baśni albo nowy pseudonim rapera. Niestety, nie znam tej osoby, więc chyba trafiłeś nie w tego jelenia.
To, że ludzie czasem piszą podobnie, to nie dowód w sprawie, tylko zwykły przypadek. Przecież nie każdy, kto mówi „dzień dobry”, pracuje na portierni, prawda?
Następnym razem chętnie pogadam prywatnie — mniej huku, więcej sensu.
Z szacunkiem (i lekkim uśmiechem),
Anna9
@5 312 902 Pasko:
Szanowny Adminie,
Porównanie mnie do Jelonka... cóż, zaskakujące. Jeszcze chwila, a dowiem się, że jestem też wcieleniem Yetiego, bo też nikt go nie widział, ale wszyscy o nim mówią.
Nie znam tej osoby, nie jestem tą osobą, a podobieństwo w stylu pisania to chyba jeszcze nie powód do organizowania publicznych seansów demaskatorskich, prawda?
Naprawdę zależy mi na zachowaniu standardów społeczności — tych samych, które zakładają wzajemny szacunek, konstruktywną komunikację i unikanie nieuzasadnionych osądów. Tym bardziej przykro mi, że taki afront spotkał mnie właśnie ze strony osoby zarządzającej tym miejscem.
Prywatna wiadomość? Zdecydowanie bardziej elegancka forma, niż publiczne etykietowanie.
Z sarkastycznym ukłonem i wciąż z szacunkiem,
Anna
Szanowny Adminie,
Porównanie mnie do Jelonka... cóż, zaskakujące. Jeszcze chwila, a dowiem się, że jestem też wcieleniem Yetiego, bo też nikt go nie widział, ale wszyscy o nim mówią.
Nie znam tej osoby, nie jestem tą osobą, a podobieństwo w stylu pisania to chyba jeszcze nie powód do organizowania publicznych seansów demaskatorskich, prawda?
Naprawdę zależy mi na zachowaniu standardów społeczności — tych samych, które zakładają wzajemny szacunek, konstruktywną komunikację i unikanie nieuzasadnionych osądów. Tym bardziej przykro mi, że taki afront spotkał mnie właśnie ze strony osoby zarządzającej tym miejscem.
Prywatna wiadomość? Zdecydowanie bardziej elegancka forma, niż publiczne etykietowanie.
Z sarkastycznym ukłonem i wciąż z szacunkiem,
Anna
@5 312 896 Rrrooobbbeeerrrttt: Moze masz taka czutke?
Przed chwilą padło 2 x 31650,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Dopisano wygrane Eurojackpot dla pozostałych krajów UE.
@5 312 900 Pasko:
Fascynujące, że podobieństwo stylu wystarcza, by postawić komuś "literacki" akt oskarżenia. W takim razie muszę pilnie zacząć się tłumaczyć, że nie jestem Marcinem Morką ani Janem Błońskim, mimo że potrafię przeczytać ich tekst bez słownika i nawet zrozumieć. A może też nie jestem Mickiewiczem, choć zdarza mi się użyć inwokacji? Sugeruję więcej rozwagi w śledztwach stylistycznych — zanim ktoś mnie jeszcze nazwie Szekspirem.
Fascynujące, że podobieństwo stylu wystarcza, by postawić komuś "literacki" akt oskarżenia. W takim razie muszę pilnie zacząć się tłumaczyć, że nie jestem Marcinem Morką ani Janem Błońskim, mimo że potrafię przeczytać ich tekst bez słownika i nawet zrozumieć. A może też nie jestem Mickiewiczem, choć zdarza mi się użyć inwokacji? Sugeruję więcej rozwagi w śledztwach stylistycznych — zanim ktoś mnie jeszcze nazwie Szekspirem.
Witam Ciebie Anna9 to że Ciebie utożsamiają z Jelonkiem to bardzo dobrze bo Jelonka wpisy są wspaniałe nikogo nie obraża beż powodu chyba że ktoś.u mocno zajdzie za skórę ja Jego uważam za swego przyjaciela i Ciebie Anno witam serdecznie na tym forum ja jestem zPodlaskiego z Łomży już od pięciu lat i wiele się tu różnych ludzi przewinęło ja piszę raczej rzadko bo jestem młodym emerytem a tacy mają mało czasu jak dożyjesz moich lat to zrozumiesz witaj Kochana
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
teraz mam problem bo miałem w sobotę wypadek zderzyłem się z motocyklisto który bardzo szybko jechał ale mial pierwszeństwo I ja poniosę konsekwencje na szczęście złamał tylko rekie i Bogu dzięki
prawdopodobnie z racji tego wypadku stracę na pewien czas prawo jazdy i sporo nerwów i pieniędzy ale dobrze że ten młody chłopak wraca do zdrowia mam prawko 40 lat i to mój pierwszy taki przypadek a może już się starzeje nie wiem sam ale moja żona na mnie nie narzeka i po tym wypadku mnie mocno przytuliła a myślałem że będzie potężna awantura może po pewnym czasie mi się dostanie ale zhyba ona mnie ciągle na swój sposób kocha
@5 312 914 Robal_36:
Cześć
Co robicie?
Chcecoe lupic Kulę?
@5 312 929 Sebastian_M: Ja mam zapasowe.
Trza być ślepym i cholernie naiwnym żeby uwierzyć że ten ten bełkot to trzy rurzne osoby
Haha, no proszę – "Święta Trójca"! Brzmi prawie jak ekipa od zadań specjalnych: jeden sypie sucharami, drugi wspiera duchowo, trzeci trzyma porządek w wątku. A troll? Może to taki aniołek tylko w przebraniu – jeszcze się okaże, że dołączy jako czwarty jeździec dobrego humoru!
@5 312 932 wujek74: zgadza się
@5 312 922 waldus: @5 312 921 waldus: @5 312 920 waldus:
Przed chwilą padło 2 x 31650,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600.
52 tygodnie po 600zł = 31.200
Premia była 900zł
Padły 2 wygrane 6/6
Oznacza to wygraną 2 x 31.650zł
I jak ?
Brzmi wiarygodniej?
Przed chwilą padło 2 x 31650,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600.
52 tygodnie po 600zł = 31.200
Premia była 900zł
Padły 2 wygrane 6/6
Oznacza to wygraną 2 x 31.650zł
I jak ?
Brzmi wiarygodniej?
Chciałem obstawić
w estesach że pewien cyc nie wytrzyma trzech dni na blokadzie mojego nicku
I chuj pewniaków nie da się obstawiać
w estesach że pewien cyc nie wytrzyma trzech dni na blokadzie mojego nicku
I chuj pewniaków nie da się obstawiać
Och, z okazji "świątecznej magii" i "dobrze rozumianej społeczności"... odblokowałem kilka osób. Jakże altruistycznie, prawda? Mam nadzieję, że poczuli się bardzo wdzięczni.
Takie cuda tylko wychodzą z czarnej puszki która rządzi pseudo losowaniami Keno.
Był 53 x 5/5 kilka 6/6 i cbyba 6x 7/7
Ale 9/10 ani jednej.
Chyba Polacy nie grają zakładów typu 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10

Był 53 x 5/5 kilka 6/6 i cbyba 6x 7/7
Ale 9/10 ani jednej.
Chyba Polacy nie grają zakładów typu 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10

@5 312 940 tomcio1972: Miodzio liczby, szkida, ze nie z mnoznikiem.
@5 312 930 Jelonek:
@5 312 943 Sebastian_M: Ty się smiejesz tak samo jak ja! Toz to plagiat!
Myślę że czas na skuter..albo szybciejsza hulajnoga.. te 25 do 30..trochę wolno..
halo wujek74 ty zawsze jesteś podejrzliwy i niekiedy snujesz błędne teorie
Jelonek i adek108 to dwaj różni ludzie jeśli masz jakieś wątpliwości to zapytaj Pasko to Ciebie uświadomi pozdrawiam wszystkich
Przed chwilą padło 14 x 150,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
I co o tym myślisz?
@5 312 958 Sebastian_M: 

@5 312 958 Sebastian_M: 

@5 312 967 Jelonek:
@5 312 974 Sebastian_M: 

@5 312 972 Sebastian_M: Dz.b.,coś pokaze jeszcze.
adek ,, ja nie zycze ,, jelonek ,, po jest krzywdy i powodzenia ,,
@5 312 949 adek108: Oni dawna wzajemnie sie uswiadamiaja.Czy warto komentowac? Ja to tez jakis Dzikus, innym razem Anna9.Tylko Trisetum, Xdrive, Trenerpersonalny czy trenerosobisty jakos traktuja jako oddzielne osoby,bo juz K30, K300, czy GTV , kto by smial traktowac jako jedna osobe.
@5 312 950 adek108:
Szanowny Kolego Adek108,
Nie masz najmniejszego obowiązku tłumaczyć się podejrzliwemu trollowi z tego, że Ty to nie Jelonek. Przecież to brzmi jak tytuł kiepskiego kryminału albo sequel do „Kto wrobił Królika Rogera?”.
Uważam, że w tej sytuacji admin powinien wkroczyć na scenę jak Gandalf w białych szatach i jednym ruchem rozwiać mit, że Adek108 to rzekomo Jelonek. Zwłaszcza że, gdy do społeczności z radosnym „hejka!” zawitała multipaskowa Anna9, to admin bez mrugnięcia okiem oznajmił publicznie, że to Jelonek. No to może czas na konsekwencję?
Mam nadzieję, że dla zachowania twarzy (a może i autorytetu), admin znajdzie w sobie odwagę, by wyprowadzić z błędu swojego ulubionego tropiciela jeleni, który póki co bardziej szkodzi relacjom na forum, niż je buduje.
Z wyrazami wsparcia i humorystycznym dystansem,
Jelonek
Szanowny Kolego Adek108,
Nie masz najmniejszego obowiązku tłumaczyć się podejrzliwemu trollowi z tego, że Ty to nie Jelonek. Przecież to brzmi jak tytuł kiepskiego kryminału albo sequel do „Kto wrobił Królika Rogera?”.
Uważam, że w tej sytuacji admin powinien wkroczyć na scenę jak Gandalf w białych szatach i jednym ruchem rozwiać mit, że Adek108 to rzekomo Jelonek. Zwłaszcza że, gdy do społeczności z radosnym „hejka!” zawitała multipaskowa Anna9, to admin bez mrugnięcia okiem oznajmił publicznie, że to Jelonek. No to może czas na konsekwencję?
Mam nadzieję, że dla zachowania twarzy (a może i autorytetu), admin znajdzie w sobie odwagę, by wyprowadzić z błędu swojego ulubionego tropiciela jeleni, który póki co bardziej szkodzi relacjom na forum, niż je buduje.
Z wyrazami wsparcia i humorystycznym dystansem,
Jelonek
Jelonku Ty jesteś na tym forum bardziej obeznany niż ja i dlatego nieraz dam się nabrać tym wielonikowcom p,s,a swoją drogą miło mi że się do mnie odezwałeś bo myślałem że się na mnie trochę obraziłeś, że ja mam odmienne zdanie w sprawie rolników ale moi rodzice byli rolnikami ale mieli 15ha i właśnie tacy mali rolnicy nie byli bogaci a teraz ci farmerzy faktycznie mają dużo lepiej ale muszą ciężko pracować i wtej kwestii podtrzymuje swoje poglądy
tomi .. wiecej ludzie tak otrzymują minusa ,, i mało ludzie do plusa ,, jak widzisz tak samo jak ty nie miałes do przodu
@5 312 983 tomi77:
„Gram skromnie! Jak wygram 500 tys., to tylko za 50 zł miesięcznie – żeby się nie zapomnieć. A jak wpadnie milion, to hulaj dusza, stówka miesięcznie i żyję jak król hazardu! Trzeba przecież jakoś inwestować te wygrane,...
„Gram skromnie! Jak wygram 500 tys., to tylko za 50 zł miesięcznie – żeby się nie zapomnieć. A jak wpadnie milion, to hulaj dusza, stówka miesięcznie i żyję jak król hazardu! Trzeba przecież jakoś inwestować te wygrane,...
@5 312 983 tomi77:
„Gram bardzo odpowiedzialnie. Jak wygram 500 tysięcy, to tylko za 50 zł miesięcznie – wiadomo, trzeba pilnować budżetu. A jak już trafię milion, to pozwalam sobie na szaleństwo: 100 zł! Bo przecież fortuna lubi rozsądek… albo przynajmniej dobre wymówki.”
„Gram bardzo odpowiedzialnie. Jak wygram 500 tysięcy, to tylko za 50 zł miesięcznie – wiadomo, trzeba pilnować budżetu. A jak już trafię milion, to pozwalam sobie na szaleństwo: 100 zł! Bo przecież fortuna lubi rozsądek… albo przynajmniej dobre wymówki.”
@5 312 982 adek108: Pamietam te rozmowe, szanuje Twoje zdanie i Twoja ciezka prace.Szanuje trud rolnika.Pochodze z wielodzietnej rodziny.Bylo nas ośmioro rodzeństwa.Dwoje juz zmarlo.Ojciec byl rzemieślnikiem, ale posiadal tez gospodarstwo rollne ponad 4 h.Znam i doceniam trud rolnika.