Wpisy 5 312 836 – 5 312 955
16 kwietnia 2025 14:15 → 16 kwietnia 2025 19:59, 100 wpisów
Przed chwilą w grze Keno padło 53 x 5/5 (13 250 zł). Zobacz szczegóły
Dopisano wyniki Kaskady - 02,03,08,09,11,14,19,20,21,22,23,24
Dopisano wygrane Kaskady - padło 2 x 1000 zł
Dopisano wyniki Multi Multi
03, 05, 08, 10, 12, 19, 22, 35, 37, 39, 41, 42, 44, 47, 51, 52, 53, 57, 64, 75
Plusem jest liczba: 53
03, 05, 08, 10, 12, 19, 22, 35, 37, 39, 41, 42, 44, 47, 51, 52, 53, 57, 64, 75
Plusem jest liczba: 53
Stałe zestawy liczbowe Multi Multi
Przeanalizowano 18617 zestawów od 1967 graczy.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 23 742 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 42 117 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- trzyszósteczki - koszt gry: 45,00 zł, wygrana: 2973 zł = 66,07 x koszt gry
- dziadekkarola - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- sony71 - koszt gry: 45,00 zł, wygrana: 1840 zł = 40,89 x koszt gry
- gamerin - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 140 zł = 28,00 x koszt gry
- kris24 - koszt gry: 12,50 zł, wygrana: 350 zł = 28,00 x koszt gry
Dopisano wygrane Multi Multi
Multi Multi - padło 25 x 6/6
I udanego popołudnia, znikam pilnie na biznesowe spotkanie, może ostały się jeszcze chociaż naleśnikiem z białym paskudztwem
waldus ,, kto przegroł ,, widzisz tutaj nie majom czym chwali sie wyygrooc
waldus ,, junior ,, tak patrzyl tyłeczka laska ,, mało robic ,,, tak jak ty byłeś młody tak samo
@5 312 848 dzikus:
@5 312 849 dzikus: Jednej do 6/6 zabraklo.Wyslane 10 x.

@5 312 867 tomi77: Widziales część moich ?
Przed chwilą padło 2 x 3400,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Cześć
Daka mi słoiki

Dają mi słoiki
Brać?
Co?
Jak myślisz?

@5 312 871 Sebastian_M: Widzisz moje wygrane?
@5 312 874 Sebastian_M: Na Warszawiakow mowia sloikorze.
@5 312 880 Jelonek:
@5 312 880 Jelonek:
Wiem
Wiem
@5 312 879 Jelonek:
Nie widzę
Nie widzę
@5 312 884 Sebastian_M: Wyzej , nie widzisz ?

@5 312 884 Sebastian_M:
@5 312 890 hades:
@5 312 893 Sebastian_M: widziałem że Gosia77 wróciła
@5 312 892 Sebastian_M: Masz juz przygotowane zyczenia świateczne?
Zawszę gralem stawka 1 teraz od paru losowan stawka 10 niewiem czemu
Dzień dobry, Kochani.
Mam na imię Ania, pochodzę z pięknej Małopolski, ale od pewnego czasu mieszkam na Mazowszu.
Z odrobiną nieśmiałości, ale i nadzieją, postanowiłam dołączyć do tego czatu.
Choć spotkało mnie już kilka przykrych sytuacji — zostałam zablokowana przez osoby, których nawet nie zdążyłam poznać — staram się nie tracić wiary w ludzi.
Szanuję decyzje innych, nawet jeśli są dla mnie niezrozumiałe.
Przychodzę tutaj z otwartym sercem, życzliwością i szacunkiem dla każdego.
Życzę wszystkim miłego dnia, dużo uśmiechu i dobrych rozmów.
Mam na imię Ania, pochodzę z pięknej Małopolski, ale od pewnego czasu mieszkam na Mazowszu.
Z odrobiną nieśmiałości, ale i nadzieją, postanowiłam dołączyć do tego czatu.
Choć spotkało mnie już kilka przykrych sytuacji — zostałam zablokowana przez osoby, których nawet nie zdążyłam poznać — staram się nie tracić wiary w ludzi.
Szanuję decyzje innych, nawet jeśli są dla mnie niezrozumiałe.
Przychodzę tutaj z otwartym sercem, życzliwością i szacunkiem dla każdego.
Życzę wszystkim miłego dnia, dużo uśmiechu i dobrych rozmów.
@5 312 897 Anna9: czesc
@5 312 898 Angierski:
Pragnę z całego serca pogratulować wszystkim Multipaskowiczom ostatnich wysokich wygranych – we wszystkie gry! Dzisiejsze sukcesy również napawają radością, a na kolejne dni życzę nam wszystkim jeszcze wyższych wygranych, pełnych emocji i szczęścia.
Z serdecznymi pozdrowieniami
Pragnę z całego serca pogratulować wszystkim Multipaskowiczom ostatnich wysokich wygranych – we wszystkie gry! Dzisiejsze sukcesy również napawają radością, a na kolejne dni życzę nam wszystkim jeszcze wyższych wygranych, pełnych emocji i szczęścia.
Z serdecznymi pozdrowieniami
@5 312 899 Anna9: czemu piszesz jak Jelonek?
@5 312 900 Pasko: Nie rozumiem.Nie znam tutaj nikogo.
@5 312 901 Anna9: to tak jak ja
@5 312 902 Pasko: P/
Drogi Adminie,
Zaskoczyłeś mnie porównaniem do Jelonka — choć przyznam, że brzmi to jak tytuł baśni albo nowy pseudonim rapera. Niestety, nie znam tej osoby, więc chyba trafiłeś nie w tego jelenia.
To, że ludzie czasem piszą podobnie, to nie dowód w sprawie, tylko zwykły przypadek. Przecież nie każdy, kto mówi „dzień dobry”, pracuje na portierni, prawda?
Następnym razem chętnie pogadam prywatnie — mniej huku, więcej sensu.
Z szacunkiem (i lekkim uśmiechem),
Anna9
Drogi Adminie,
Zaskoczyłeś mnie porównaniem do Jelonka — choć przyznam, że brzmi to jak tytuł baśni albo nowy pseudonim rapera. Niestety, nie znam tej osoby, więc chyba trafiłeś nie w tego jelenia.
To, że ludzie czasem piszą podobnie, to nie dowód w sprawie, tylko zwykły przypadek. Przecież nie każdy, kto mówi „dzień dobry”, pracuje na portierni, prawda?
Następnym razem chętnie pogadam prywatnie — mniej huku, więcej sensu.
Z szacunkiem (i lekkim uśmiechem),
Anna9
@5 312 902 Pasko:
Szanowny Adminie,
Porównanie mnie do Jelonka... cóż, zaskakujące. Jeszcze chwila, a dowiem się, że jestem też wcieleniem Yetiego, bo też nikt go nie widział, ale wszyscy o nim mówią.
Nie znam tej osoby, nie jestem tą osobą, a podobieństwo w stylu pisania to chyba jeszcze nie powód do organizowania publicznych seansów demaskatorskich, prawda?
Naprawdę zależy mi na zachowaniu standardów społeczności — tych samych, które zakładają wzajemny szacunek, konstruktywną komunikację i unikanie nieuzasadnionych osądów. Tym bardziej przykro mi, że taki afront spotkał mnie właśnie ze strony osoby zarządzającej tym miejscem.
Prywatna wiadomość? Zdecydowanie bardziej elegancka forma, niż publiczne etykietowanie.
Z sarkastycznym ukłonem i wciąż z szacunkiem,
Anna
Szanowny Adminie,
Porównanie mnie do Jelonka... cóż, zaskakujące. Jeszcze chwila, a dowiem się, że jestem też wcieleniem Yetiego, bo też nikt go nie widział, ale wszyscy o nim mówią.
Nie znam tej osoby, nie jestem tą osobą, a podobieństwo w stylu pisania to chyba jeszcze nie powód do organizowania publicznych seansów demaskatorskich, prawda?
Naprawdę zależy mi na zachowaniu standardów społeczności — tych samych, które zakładają wzajemny szacunek, konstruktywną komunikację i unikanie nieuzasadnionych osądów. Tym bardziej przykro mi, że taki afront spotkał mnie właśnie ze strony osoby zarządzającej tym miejscem.
Prywatna wiadomość? Zdecydowanie bardziej elegancka forma, niż publiczne etykietowanie.
Z sarkastycznym ukłonem i wciąż z szacunkiem,
Anna
@5 312 896 Rrrooobbbeeerrrttt: Moze masz taka czutke?
Przed chwilą padło 2 x 31650,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Dopisano wygrane Eurojackpot dla pozostałych krajów UE.
@5 312 900 Pasko:
Fascynujące, że podobieństwo stylu wystarcza, by postawić komuś "literacki" akt oskarżenia. W takim razie muszę pilnie zacząć się tłumaczyć, że nie jestem Marcinem Morką ani Janem Błońskim, mimo że potrafię przeczytać ich tekst bez słownika i nawet zrozumieć. A może też nie jestem Mickiewiczem, choć zdarza mi się użyć inwokacji? Sugeruję więcej rozwagi w śledztwach stylistycznych — zanim ktoś mnie jeszcze nazwie Szekspirem.
Fascynujące, że podobieństwo stylu wystarcza, by postawić komuś "literacki" akt oskarżenia. W takim razie muszę pilnie zacząć się tłumaczyć, że nie jestem Marcinem Morką ani Janem Błońskim, mimo że potrafię przeczytać ich tekst bez słownika i nawet zrozumieć. A może też nie jestem Mickiewiczem, choć zdarza mi się użyć inwokacji? Sugeruję więcej rozwagi w śledztwach stylistycznych — zanim ktoś mnie jeszcze nazwie Szekspirem.
Witam Ciebie Anna9 to że Ciebie utożsamiają z Jelonkiem to bardzo dobrze bo Jelonka wpisy są wspaniałe nikogo nie obraża beż powodu chyba że ktoś.u mocno zajdzie za skórę ja Jego uważam za swego przyjaciela i Ciebie Anno witam serdecznie na tym forum ja jestem zPodlaskiego z Łomży już od pięciu lat i wiele się tu różnych ludzi przewinęło ja piszę raczej rzadko bo jestem młodym emerytem a tacy mają mało czasu jak dożyjesz moich lat to zrozumiesz witaj Kochana
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
teraz mam problem bo miałem w sobotę wypadek zderzyłem się z motocyklisto który bardzo szybko jechał ale mial pierwszeństwo I ja poniosę konsekwencje na szczęście złamał tylko rekie i Bogu dzięki
prawdopodobnie z racji tego wypadku stracę na pewien czas prawo jazdy i sporo nerwów i pieniędzy ale dobrze że ten młody chłopak wraca do zdrowia mam prawko 40 lat i to mój pierwszy taki przypadek a może już się starzeje nie wiem sam ale moja żona na mnie nie narzeka i po tym wypadku mnie mocno przytuliła a myślałem że będzie potężna awantura może po pewnym czasie mi się dostanie ale zhyba ona mnie ciągle na swój sposób kocha
@5 312 914 Robal_36:
Cześć
Co robicie?
Chcecoe lupic Kulę?
@5 312 929 Sebastian_M: Ja mam zapasowe.
Trza być ślepym i cholernie naiwnym żeby uwierzyć że ten ten bełkot to trzy rurzne osoby
Haha, no proszę – "Święta Trójca"! Brzmi prawie jak ekipa od zadań specjalnych: jeden sypie sucharami, drugi wspiera duchowo, trzeci trzyma porządek w wątku. A troll? Może to taki aniołek tylko w przebraniu – jeszcze się okaże, że dołączy jako czwarty jeździec dobrego humoru!
@5 312 932 wujek74: zgadza się
@5 312 922 waldus: @5 312 921 waldus: @5 312 920 waldus:
Przed chwilą padło 2 x 31650,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600.
52 tygodnie po 600zł = 31.200
Premia była 900zł
Padły 2 wygrane 6/6
Oznacza to wygraną 2 x 31.650zł
I jak ?
Brzmi wiarygodniej?
Przed chwilą padło 2 x 31650,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600.
52 tygodnie po 600zł = 31.200
Premia była 900zł
Padły 2 wygrane 6/6
Oznacza to wygraną 2 x 31.650zł
I jak ?
Brzmi wiarygodniej?
Chciałem obstawić
w estesach że pewien cyc nie wytrzyma trzech dni na blokadzie mojego nicku
I chuj pewniaków nie da się obstawiać
w estesach że pewien cyc nie wytrzyma trzech dni na blokadzie mojego nicku
I chuj pewniaków nie da się obstawiać
Och, z okazji "świątecznej magii" i "dobrze rozumianej społeczności"... odblokowałem kilka osób. Jakże altruistycznie, prawda? Mam nadzieję, że poczuli się bardzo wdzięczni.
Takie cuda tylko wychodzą z czarnej puszki która rządzi pseudo losowaniami Keno.
Był 53 x 5/5 kilka 6/6 i cbyba 6x 7/7
Ale 9/10 ani jednej.
Chyba Polacy nie grają zakładów typu 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10

Był 53 x 5/5 kilka 6/6 i cbyba 6x 7/7
Ale 9/10 ani jednej.
Chyba Polacy nie grają zakładów typu 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10

@5 312 940 tomcio1972: Miodzio liczby, szkida, ze nie z mnoznikiem.
@5 312 930 Jelonek:
@5 312 943 Sebastian_M: Ty się smiejesz tak samo jak ja! Toz to plagiat!
Myślę że czas na skuter..albo szybciejsza hulajnoga.. te 25 do 30..trochę wolno..
halo wujek74 ty zawsze jesteś podejrzliwy i niekiedy snujesz błędne teorie
Jelonek i adek108 to dwaj różni ludzie jeśli masz jakieś wątpliwości to zapytaj Pasko to Ciebie uświadomi pozdrawiam wszystkich
Przed chwilą padło 14 x 150,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły