Wpisy 5 308 509 – 5 308 683
9 kwietnia 2025 00:34 → 9 kwietnia 2025 16:08, 100 wpisów
Promocja na 9 skreśleń: nie grać czekać na 6/6.
Za oknem -2. Zima.⛄
Krzysio.
Te liczby podał Jackowski.
Nie było wygranej.
Te liczby podał Jackowski.
Nie było wygranej.

janosik i no ciezko wierzy
https://www.se.pl/bydgoszcz/jasnowidz-jackowski-zdradzil-nam-numerki-lotto-na-jakie-liczby-postawil-sprawdz-to-aa-PpfL-kNeV-7ATo.html
https://www.se.pl/bydgoszcz/jasnowidz-jackowski-zdradzil-nam-numerki-lotto-na-jakie-liczby-postawil-sprawdz-to-aa-PpfL-kNeV-7ATo.html
Krzysio.
Ja te liczby sprawdziłem przed losowaniem i napisałem że nie będzie wygranej.
Prognoza była: >> 1-2/6 <<
Ja te liczby sprawdziłem przed losowaniem i napisałem że nie będzie wygranej.
Prognoza była: >> 1-2/6 <<
Trzeba iść spać, bo nawet bociany już śpią.
W gnieździe są 2 jajka. W tamtym roku było ich 5.

W gnieździe są 2 jajka. W tamtym roku było ich 5.

Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
W miejscowości Nowogrodziec padła wygrana 655 361,40 zł w grze Eurojackpot (4+2). Zobacz wszystkie wysokie wygrane
tomi siem ,,
https://www.poznan.pl/mim/info/news/protest-rolnikow-utrudnienia-komunikacyjne-w-poznaniu,251193.html
https://www.poznan.pl/mim/info/news/protest-rolnikow-utrudnienia-komunikacyjne-w-poznaniu,251193.html
@5 308 544: Pow.Boleslawiec
mysle ze moje obliczenia sa jak najbardziej na miejscu dzis pewniak 45
@5 308 549 krzysio: Oczywiście, polscy rolnicy mają pełne podstawy do narzekania po wstąpieniu do Unii Europejskiej! Przecież ich życie stało się tak łatwe, że aż trudno uwierzyć! Wartość dodana w rolnictwie wzrosła o 71% w latach 2022-2023. Ale kto by się tym przejmował, prawda? Polska osiągnęła 51,8 miliarda euro w bilansie handlowym, z dodatnim wynikiem na poziomie 18,6 miliarda euro. To tylko drobny szczegół, który można zignorować. Liczba średnich i dużych gospodarstw rolnych wzrosła, a to przecież tylko dodatkowy stres dla rolników, którzy muszą teraz zarządzać większymi powierzchniami.Jakość polskiej żywności znacznie się poprawiła, co sprawia, że są bardziej konkurencyjni na rynku europejskim. Ale po co im to, skoro mogą narzekać.
Tak więc, tak, mają powody do narzekania! W końcu, kto by chciał żyć w kraju, gdzie rolnictwo się rozwija?
Tak więc, tak, mają powody do narzekania! W końcu, kto by chciał żyć w kraju, gdzie rolnictwo się rozwija?
@5 308 549 krzysio: "Rolnicy narzekają, że ceny ich produktów są zbyt niskie, a jednocześnie protestują blokując drogi, przez co ceny ich produktów jeszcze bardziej spadają. Logika jak u rolnika."
lelone polityka bandy wstyd chodzi krasc pinidze ,,a ty miałes zmien twoja praca np zbierac czerwona porzeczka cała pole i sprzedaje 10 grosz za KG ..a sprzedać w sklepie po 10 zł ,, pasuje tak kochasz polityka
@5 308 567 krzysio: "Rolnicy protestują, bo im się źle żyje. A ja się zastanawiam, czy oni w ogóle wiedzą, jak dobrze mają. Ja bym chciał mieć tyle wolnego czasu, żeby protestować."
@5 308 567 krzysio:
@5 308 567 krzysio: Unia Europejska, jak dobry ogrodnik, pielęgnuje polską wieś, przekształcając ją z zaniedbanej w kwitnący ogród. Dzięki unijnym funduszom, polska wieś rozkwita! Nowoczesne gospodarstwa, zadbane pola, piękne domy i infrastruktura, która pozwala na swobodny rozwój - to wszystko jest efektem mądrych inwestycji UE. Widać to gołym okiem - polska wieś jest dziś piękna i bogata, a jej mieszkańcy dumni i zadowoleni. Brawo, Unia Europejska!
Ale polscy rolnicy - nie tylko rolnicy, mamy talent do narzekania.Fajna date protestu ustalili na 10.04.- pewnie dla rozroby?
Ale polscy rolnicy - nie tylko rolnicy, mamy talent do narzekania.Fajna date protestu ustalili na 10.04.- pewnie dla rozroby?
Adola dodał(a) komentarz w temacie: Gierki Lotto on-line
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | WORKI Z KASĄ | 12 000 zł | Wysokie Mazowieckie |
|---|---|---|
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Ostrołęka |
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Niemce |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Lwówek Śląski |
| WORKI Z KASĄ | 12 000 zł | Ścinawka Średnia |
lelone kołodziejczak kiedy nie sejm ,, i co a potem kołodziejczak teraz jest w sejmie i co oszustwo przypomnij historii
https://krytykapolityczna.pl/kraj/michal-kolodziejczak-rolnicy-protest/
https://krytykapolityczna.pl/kraj/michal-kolodziejczak-rolnicy-protest/
Przed chwilą w grze Keno padło 2 x 9/9 (100 000 zł). Zobacz szczegóły
lelone ,, ja kiedy zamówiłem i zadarmo gazeta ,, osoba agrounia u kołodziejczak ,, kiedy sam kontaktowałem na fb
https://www.portalspozywczy.pl/handel/wiadomosci/biedronka-kopiuje-agrounie-znajdzcie-roznice-miedzy-tymi-ulotkami,212682.html
https://www.portalspozywczy.pl/handel/wiadomosci/biedronka-kopiuje-agrounie-znajdzcie-roznice-miedzy-tymi-ulotkami,212682.html
@5 308 591 krzysio: Krzysio, widzę, że Twoja wszechstronna wiedza z zakresu rolnictwa, polityki, zarządzania i dziennikarstwa aż razi po oczach — aż szkoda, żeby taki intelekt marnował się na multipasko i zgadywanie cyferek. Świat czeka!
@5 308 591 krzysio: Podaj 9 liczb na MM.
Witam wszystkich multipaskowiczow Jelonku odnośnie rolników to z Tobą się nie zgadzam ja też jestem pół rolnikiem bo mam po rodzicach 3 hektary ale oddałem to w dzierżawę bo mam zysk minimalny owoce i warzywa są tanie i tylko dzięki dotacjom z Unii mam lekki plus
docelowo jak lnflacja się zmniejszy to sprzeda swoje hektary bo faktycznie tylko duże gospodarstwa mają zysk ale nie ma rewelacji
ja na naszym czacie mało się udzielam bo pomimo że jestem swierzym emerytem to ciągle mam coś do roboty
Przed chwilą w sprzedaży pojawiła się nowa gierka: Miau Miliony
moje propozycje na 9 marzeń na dziś 3 11 14 17 23 62 68 71 myślę że to dobre liczby ale sam nie zagram bo jadę na wieś z żoną a ona nie lubi jak ja gram ale jak coś grubszego trafię to działkie przygarnia nie mogę ją przekonać że jak chce się wygrać to trzeba zagrać ale to tak na marginesie ale ogólnie po trochugram
biedronka
halo Krzysztof24 widzę że dziś nas mało na forum przed laty pisałem z Biedronka ale mnie zablokowało nie wiem dlaczego jeśli coś zrobiłem względem Jej nie tak to przepraszam
W miejscowości Kędzierzyn-Koźle padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Żywiec padła wygrana 18 000 zł w grze Keno (9 z 10 x 2 x 3)
W miejscowości Wieszowa padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
@5 308 621 Pasko: ogladałem juz to
do gier trzeba miec farta zadne systemy i inne wynalazki nie wchodza w gre
Trzaskowski i Nawrocki robią jakiś kabaret..czy starczy Panu odwagi..A Nawrocki..już idę po Ciebie.. Trzaskowski
Przeglądałem troche filmików z tych zdrapek..no nie jest tak różowo.. chyba że ktoś kupi 3 zdrapki Black 7..np..po 10 zł.. I trafi.. Koło 100 zł.. Ale czy takiego fuksa..ma każdy?
Serdecznie witam milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowycz zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam i 🌞 a panom na cieplo bo jest chlodno i obchodzacym imieniny urodziny i rocznice wszystkiego najlepszego od rana polatalem troche po sklepach nic nie puscilem za to zonie kupilem 2 paczki zonkili i tulipany ladnie prezentuja sie na stole nadal czekam na lepsze dni zeby zagrac
@5 308 621 Pasko: wszystkie gierki daja grac progresja skrocona
np. gramy za 1 zl 10 razy (nie jestesmy na plusie)
gramy za 2zl 10 razy (jesli bedziemy na plusie zaczynamy od nowa)
potem 5zł 10 razy itd
wyzsze stawki powoduja szybsze odrobienie nizszych
np. gramy za 1 zl 10 razy (nie jestesmy na plusie)
gramy za 2zl 10 razy (jesli bedziemy na plusie zaczynamy od nowa)
potem 5zł 10 razy itd
wyzsze stawki powoduja szybsze odrobienie nizszych
wiec teoretycznie np. przy 5 zl wygrywamy 100 i nam sie zwraca i zaczynamy od nowa
to taka pulapka na prawdopodobienstwo
bo zwykla progresja nie dziala na rozlozone prawdodpodobienstwo np. rzadziej wpada wygrana a potem czesciej
a tym sposobem jak prawdopodobienstwo nadrabia to przy wyzszych stawkach odrabiamy strate
bo zwykla progresja nie dziala na rozlozone prawdodpodobienstwo np. rzadziej wpada wygrana a potem czesciej
a tym sposobem jak prawdopodobienstwo nadrabia to przy wyzszych stawkach odrabiamy strate
Ale i tak nie pije po południu.. Może wieczorem.. Akcja prędkość dziś..
@5 308 638 tomi77: nieważne co byleby kopa miało
Dopisano losowanie nr 1 371 000 Keno
W związku z brakiem transmisji losowań o godzinie 14:00, wyniki pojawią się najszybciej jak to możliwe, zaraz po otrzymaniu danych, najczęściej do godziny 14:10.
@5 308 638 tomi77:
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Dopisano wyniki Kaskady - 02,03,05,08,09,10,14,15,16,18,20,24
Dopisano wyniki Multi Multi
02, 07, 10, 14, 18, 21, 32, 37, 42, 44, 48, 51, 53, 54, 61, 64, 65, 66, 71, 73
Plusem jest liczba: 18
02, 07, 10, 14, 18, 21, 32, 37, 42, 44, 48, 51, 53, 54, 61, 64, 65, 66, 71, 73
Plusem jest liczba: 18
Stałe zestawy liczbowe Multi Multi
Przeanalizowano 18455 zestawów od 1966 graczy.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 18 122 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 37 219 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- Anonymous_PL - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 380 zł = 76,00 x koszt gry
- Bambus - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 380 zł = 38,00 x koszt gry
- jastaolek - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 63 zł = 25,20 x koszt gry
- lukaszp - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 1140 zł = 22,80 x koszt gry
- nikiel - koszt gry: 182,50 zł, wygrana: 3806 zł = 20,85 x koszt gry
Dopisano wygrane Kaskady - padło 7 x 1000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi
@5 308 656 Faral40:
Faral40
faral
Przed chwilą padło 518 x 19,20 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Przed chwilą padło 1 x 1350,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
od piątku zero Alko.. było..