Wpisy 5 301 015 – 5 301 224
30 marca 2025 11:14 → 30 marca 2025 14:03, 100 wpisów
@5 301 011 islandorka30,5: a co robisz 11 września
Idę na ogród obadac
@5 301 018 islandorka30,5: pbadać to się chodzi do doktora a na ogród to się chodzi kwiaty podlać
@5 301 022 waldus: znam to od balcerowicza
Idę
dzien dobry zielona strono
gdzie jelonek
ządamy sciągniecia bloady jelonka
pasco oddaj nam jelonka
kto jest za łapka w góre
protest głodowy zaczynam
oddac jelonka
gdzie jelonek
ządamy sciągniecia bloady jelonka
pasco oddaj nam jelonka
kto jest za łapka w góre
protest głodowy zaczynam
oddac jelonka
Ogród zaliczony,nie było żadnego sasiada
witaj Wasyl-Piaski ja też prosiłem Pasko żeby nam oddał Jelonka
Dzień dobry.
Zabierają dobrych ludzi ale po co
Była zmiana czasu i teraz wszystko się pokręciło.
Może dlatego zabierają i nie chcą oddać.
podejrzewam że w blokadę Jelonka morze być zamieszany Makler mnie Makler obrazil6to go zablokowałem nie chcę widzieć jego cwaniackich wpisów i nie chce żeby on widziałoje jest na tym forum dużo kulturalnych ludzi z ktorymi można normalnie popisać
To tak można wpłynąć na administratora strony że on daje blokadę?
Moim zdaniem administrator powinien być bezstronny. Jest regulamin i jeśli nie jest łamany to nie powinno być blokady.
Ferbi dodał(a) komentarz w temacie: Gierki Lotto on-line
nie wiem czy nasze prozby pomogą ale fakty chyba są na korzyść Jelonka poczekamy i zobaczymy
A jakie są fakty?
odnośnie Jelonka myślę że jego wpisy były mądre chyba że może zrobił może jakiś błąd ale ja nie widziałem
waldus
Dziś z liczbą 30.niewiele się zrobi ale kto ma wyobraźnię ten da rade
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Gierki Lotto on-line
pasko
oddaj jelonka
franek sprzedawca firanek
był gorszy ago odblokowałes
oddaj jelonka
franek sprzedawca firanek
był gorszy ago odblokowałes
odajjjjjj
jellooonka
jellooonka
oddajjjjelonka
@5 301 088 panoramix:
protest głodowy
odajjjjelonka
odajjjjelonka
5 301 086. wasyl-piaski
wujek co mi po extrapensji
ja znam jelonka
ja znam jelonka
@5 301 101 wasyl-piaski: poznałeś go osobiście albo chociaż na wideo rozmowie ?
@5 301 105 Pasko: tak
@5 301 026 wasyl-piaski:
oddac jelonka
qarwa twarz
qarwa twarz
a ja chce jelonka
a nie e/p
a nie e/p
kiedy zostanie sciagnieta blokada
z jelonka
z jelonka
@5 301 120 Extrapensja: jaką mam pewnosc ze e/p to jelonek
@5 301 081 Pasko: „Czy wypada facetowi pozować do zdjęcia z papierosem w ustach?” – Oczywiście! W końcu nic tak nie podkreśla męskości i klasy jak dymiący filtr między zębami. To wręcz znak rozpoznawczy dżentelmena XXI wieku – niczym meloniki i monokle, tylko że zamiast dodawać elegancji, dodaje zapachu popielniczki i żółtego uśmiechu.
Palenie tytoniu to przecież szczyt stylu i nowoczesności – tak bardzo, że nawet przemysł tytoniowy z trudem próbuje wmówić to kolejnym pokoleniom. A wrzucenie takiego zdjęcia na media społecznościowe? To prawdziwy manifest! Manifest nostalgii za czasami, kiedy reklamy papierosów były na każdej ścianie, a lekarze polecali dymek na uspokojenie.
Więc tak, jak najbardziej – jeśli Twoim celem jest promocja zapachu palarni i ponadczasowego trendu „kaszel gratis”, to śmiało! Ale jeśli jednak kultura i zdrowie są czymś, co jeszcze się dla Ciebie liczy… może warto zmienić rekwizyt? Na przykład książkę? Albo chociaż kebaba – przynajmniej nie wywoła dyskusji o szkodliwości!
Palenie tytoniu to przecież szczyt stylu i nowoczesności – tak bardzo, że nawet przemysł tytoniowy z trudem próbuje wmówić to kolejnym pokoleniom. A wrzucenie takiego zdjęcia na media społecznościowe? To prawdziwy manifest! Manifest nostalgii za czasami, kiedy reklamy papierosów były na każdej ścianie, a lekarze polecali dymek na uspokojenie.
Więc tak, jak najbardziej – jeśli Twoim celem jest promocja zapachu palarni i ponadczasowego trendu „kaszel gratis”, to śmiało! Ale jeśli jednak kultura i zdrowie są czymś, co jeszcze się dla Ciebie liczy… może warto zmienić rekwizyt? Na przykład książkę? Albo chociaż kebaba – przynajmniej nie wywoła dyskusji o szkodliwości!
u mnie juz ma bloka
jelen/ep
--ps ---dziekuje za blokady
ino ja nikomu nie zawiniłem
ani nie obrazałem
---ciesze sie
---zal słów
niedługo blokade dacie
ze kichnąłem sobie
ino ja nikomu nie zawiniłem
ani nie obrazałem
---ciesze sie
---zal słów
niedługo blokade dacie
ze kichnąłem sobie
@5 301 105 Pasko:
Manifest Wolności Słowa
(czyli wielka loteria banów – edycja nieskończona!)
Szanowni Admini, Wszechmocni Strażnicy Poprawności, Nadzorcy Wolności (ale tylko tej, którą aprobujecie)!
Zwracamy się do Was w tej dramatycznej chwili, w której nasze niewinne konta zostały skazane na cyfrową banicję za przestępstwa tak ciężkie, że nawet my nie wiemy, jakie to były.
Ach, ta piękna loteria, w której zamiast wygranej otrzymujesz blokadę, a jedynym uzasadnieniem jest wielkie, majestatyczne NIC. Próbujemy więc zgadywać: może użyliśmy słowa niezatwierdzonego przez Świętą Komisję Dobrego Smaku? Może nasze zdanie było zbyt poprawne i wywołało dysonans poznawczy? Może napisaliśmy coś zgodnego z regulaminem, ale w niewłaściwy dzień tygodnia?
Cóż, kto wie! W końcu transparentność decyzji administracji jest tak wielka, że można by ją porównać do czarnej dziury – wszystko wchłania, nic nie oddaje.
Jednak, Drodzy Strażnicy Banhammerów, mamy skromną prośbę – co powiecie na zwykłą, ludzką informację? Może zamiast uśmiercania konta jednym kliknięciem, wystarczyłoby napisać:
„Hej, ten komentarz naruszył regulamin, oto jak, oto dlaczego, oto rada, by tego nie powtórzyć.”
Ależ nie, to by było zbyt logiczne! Zbyt uprzejme! Zbyt ludzkie! Przecież lepiej zostawić użytkowników w stanie wiecznej niepewności i patrzeć, jak zdezorientowani próbują zrozumieć, co się właściwie wydarzyło.
Dlatego też w imieniu całej społeczności prosimy o coś, co powinno być oczywistością – sprawiedliwe, czytelne zasady i blokady z uzasadnieniem. W przeciwnym razie pozostaje nam tylko czekać, aż wprowadzicie nowe kryterium banowania: „bo tak”.
Z wyrazami najwyższego poważania i ledwie skrywanego sarkazmu,
Społeczność Zbanowanych Za Oddychanie Nie Tak Jak Trzeba.
Manifest Wolności Słowa
(czyli wielka loteria banów – edycja nieskończona!)
Szanowni Admini, Wszechmocni Strażnicy Poprawności, Nadzorcy Wolności (ale tylko tej, którą aprobujecie)!
Zwracamy się do Was w tej dramatycznej chwili, w której nasze niewinne konta zostały skazane na cyfrową banicję za przestępstwa tak ciężkie, że nawet my nie wiemy, jakie to były.
Ach, ta piękna loteria, w której zamiast wygranej otrzymujesz blokadę, a jedynym uzasadnieniem jest wielkie, majestatyczne NIC. Próbujemy więc zgadywać: może użyliśmy słowa niezatwierdzonego przez Świętą Komisję Dobrego Smaku? Może nasze zdanie było zbyt poprawne i wywołało dysonans poznawczy? Może napisaliśmy coś zgodnego z regulaminem, ale w niewłaściwy dzień tygodnia?
Cóż, kto wie! W końcu transparentność decyzji administracji jest tak wielka, że można by ją porównać do czarnej dziury – wszystko wchłania, nic nie oddaje.
Jednak, Drodzy Strażnicy Banhammerów, mamy skromną prośbę – co powiecie na zwykłą, ludzką informację? Może zamiast uśmiercania konta jednym kliknięciem, wystarczyłoby napisać:
„Hej, ten komentarz naruszył regulamin, oto jak, oto dlaczego, oto rada, by tego nie powtórzyć.”
Ależ nie, to by było zbyt logiczne! Zbyt uprzejme! Zbyt ludzkie! Przecież lepiej zostawić użytkowników w stanie wiecznej niepewności i patrzeć, jak zdezorientowani próbują zrozumieć, co się właściwie wydarzyło.
Dlatego też w imieniu całej społeczności prosimy o coś, co powinno być oczywistością – sprawiedliwe, czytelne zasady i blokady z uzasadnieniem. W przeciwnym razie pozostaje nam tylko czekać, aż wprowadzicie nowe kryterium banowania: „bo tak”.
Z wyrazami najwyższego poważania i ledwie skrywanego sarkazmu,
Społeczność Zbanowanych Za Oddychanie Nie Tak Jak Trzeba.
Jelonek, dostałeś bana za pastwieniem się nad niepełnosprawnym słuchowo Krzysiem
Głusi NIE wszystko rozumieją, miałem kontakt z taką osobą to wiem.
Głusi NIE wszystko rozumieją, miałem kontakt z taką osobą to wiem.
nikt nie bedzie mi mówił z kim mam pisac a z kim nie
to jest ich problem
zabawa w piaskownicy
nie baw sie z zuzia bo nie bede sie bawic z toba
bardzo smieszne i dziecinne zachowanie
nie chca niech nie czytaja
czat nie jest prywatny
ino dla wszystkich
to jest ich problem
zabawa w piaskownicy
nie baw sie z zuzia bo nie bede sie bawic z toba
bardzo smieszne i dziecinne zachowanie
nie chca niech nie czytaja
czat nie jest prywatny
ino dla wszystkich
zablokuj i masz spokój
a nie narzucaj mi zebym nie pisał z ta osoba
@5 301 169 makler: skoro głusi nie wszystko rozumieja
zaprosmy całe wariatkowo
jest wolnosc słowa
choc w przypadku jelonka nie
zaprosmy całe wariatkowo
jest wolnosc słowa
choc w przypadku jelonka nie
@5 301 081 Pasko: to wujek74
ja nie mam problemów tylko oni
to prosze podac liste tematow
z kim i oczym mam rozmawiac
z kim i oczym mam rozmawiac
o której porze i w jakie dni
Ekstrapensja został zablokowany za umoralnienie Admina i czatowców
z czego tu sie cieszyc
a blokujta i rubta co chceta
przeciez to prywatny czat
przeciez to prywatny czat
Przed chwilą padło 63 x 32,60 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
makler nie widze tam
ublizania czy obrazania osoby drugiej i czeciej
ublizania czy obrazania osoby drugiej i czeciej
moralnosc
to uprzykrzanie i pokazanie władzy
to uprzykrzanie i pokazanie władzy
@5 301 202 wasyl-piaski: Rogacz był jak... Pani Dulska
a gdzie wolnosc słowa
gdzieś wolność słowa dobre pytanie ale jest też odpowiedź nie każdy musi słuchać tej wolności podajcie sobie znak pokoju djabeł was wykorzystał jest za waszymi plecami wystarczy ręką go odgonić działa
@5 301 208 Mulag: zawsze mozesz zrobic ognisko
smieszne zablokowała mnie jak nie chciała czytac wypocin jelonka lub e/p
mogla isc na wadszapa /lub/ mesangera ale zabronic
sie komus w piaskownicy to kazała
jakie to dziecinne i proste
----pewnie meząwi tez zakazała chodzic
do mamusi bo zero obiadu i seksu
jak mozna komus cos narzucac
a samemu nie byc wporzadku
jaki z tego morał
nie bawimy sie z chalinką bo moze ma wszy
uciekamy z piaskownicy zarazliwe
mogla isc na wadszapa /lub/ mesangera ale zabronic
sie komus w piaskownicy to kazała
jakie to dziecinne i proste
----pewnie meząwi tez zakazała chodzic
do mamusi bo zero obiadu i seksu
jak mozna komus cos narzucac
a samemu nie byc wporzadku
jaki z tego morał
nie bawimy sie z chalinką bo moze ma wszy
uciekamy z piaskownicy zarazliwe
isia nie wiem czy mozesz ze mna pisac
bo cie wyklucza z grona zielonych zaufanych
bo cie wyklucza z grona zielonych zaufanych
pewniaczek 13 a mam na 14oo 13,34,35,60,69
widzę że extrapensja, czyli kolejny nick tego cwaniaka zablokowany coś cudownego
W związku z brakiem transmisji losowań o godzinie 14:00, wyniki pojawią się najszybciej jak to możliwe, zaraz po otrzymaniu danych, najczęściej do godziny 14:10.
uciekam jak marynarz z Gdyni na połów ryb