Wpisy 5 300 849 – 5 301 013
30 marca 2025 00:30 → 30 marca 2025 11:14, 100 wpisów
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Gierki Lotto on-line
500 jest szkoda że nie 5k bo w teorii były na nie 2x większe szanse...hyhy dodał(a) komentarz w temacie: Gierki Lotto on-line
hyhy dodał(a) komentarz w temacie: Gierki Lotto on-line
musze kogutowi zegarek przestawic bo chyba na stary czas jeszcze pieje
Czy wczoraj nikt z Grupy85067 nie trafił czwórki w Mini Lotto?

przeglondam wczesniejsze wpisy pewnie jelen w akcji na nowych nickach
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
waldus ,,, ooto rachunek ,, ile zappłacisz
https://goniec.pl/to-nie-pralka-ani-telewizor-to-urzadzenie-zuzywa-najwiecej-pradu-malo-kto-zdaje-sobie-z-tego-sprawe-jd-wpd-240325?fbclid=IwY2xjawJVwnVleHRuA2FlbQIxMAABHUhtA5OI5cDMqgjG_brc-h1vG1DGWquzKonn0fs39EEliUFV4RPVVepdVQ_aem_iAb-eQ2iD2JAD8ttAsCprw
https://goniec.pl/to-nie-pralka-ani-telewizor-to-urzadzenie-zuzywa-najwiecej-pradu-malo-kto-zdaje-sobie-z-tego-sprawe-jd-wpd-240325?fbclid=IwY2xjawJVwnVleHRuA2FlbQIxMAABHUhtA5OI5cDMqgjG_brc-h1vG1DGWquzKonn0fs39EEliUFV4RPVVepdVQ_aem_iAb-eQ2iD2JAD8ttAsCprw
u mnie lipa
@5 300 873 krzysio: jakiegos ułomnego ze mnie robia

@5 300 878 krzysio: ze mnie spoko gosc no chyba ze ktos mnie wkurwi to jestem jak pewniaki w totolotku
nieobliczalny
nieobliczalny

waldus ,, znasz osoba ewa zajączkowska .. była tam europosłanka ,, tak zle zachowała i tak mówi ,,prawda ty walduś boi sie i uciekniesz 

dzis w niektorych miejscach popada
@5 300 886 krzysztof 24: pewno masz na mysli wygrane
oj przydaloby sie
@5 300 888 krzysztof 24: ic do roboty
narobilo sie duzo nowych nickow
waldus ,,a kto wygrał lotto .. nie trzeba pracować ,, mamy spacz spokojnie aaah

fotki z internetu niektore sa fajne

mozna wrzucić kilka fotek ale nagminne walenie bez opamietania z neta to przegiecie
racja
@5 300 906 krzysztof 24: pasko powinien dac ci bloka
moze byc
@5 300 912 tomi77: upolowałbys wkoncu jako samice a nie łazisz po wsi jak bezpanski pies
dzien dobry panu
dzien dobry panu
@5 300 905 krzysztof 24:Fotki , chociaż ładne nie mają związku z multipasko.Jedynie zaśmiecają czat o czym już pisała Islandorka30,O5.
No tak, piękne fotki z wakacji na Malediwach, z uroczym pieskiem czy z pysznym ciastem - to prawdziwy skarb dla miłośników gier losowych! 😉 Przecież każdy gracz marzy o tym, żeby zamiast wyników losowania zobaczyć zdjęcie obcego kota w kapeluszu. 😜
Islandorka30, O5 - widać, że macie rację! To prawdziwy problem, że na stronie o grach losowych pojawiają się zdjęcia, które nie mają nic wspólnego z multipasko. 🤔 Może warto założyć własny blog, gdzie będziecie mogli publikować swoje arcydzieła fotograficzne? 😉 Na pewno znajdą się tam miłośnicy piękna, którzy z przyjemnością będą oglądać zdjęcia z waszych wakacji. 😜
No tak, piękne fotki z wakacji na Malediwach, z uroczym pieskiem czy z pysznym ciastem - to prawdziwy skarb dla miłośników gier losowych! 😉 Przecież każdy gracz marzy o tym, żeby zamiast wyników losowania zobaczyć zdjęcie obcego kota w kapeluszu. 😜
Islandorka30, O5 - widać, że macie rację! To prawdziwy problem, że na stronie o grach losowych pojawiają się zdjęcia, które nie mają nic wspólnego z multipasko. 🤔 Może warto założyć własny blog, gdzie będziecie mogli publikować swoje arcydzieła fotograficzne? 😉 Na pewno znajdą się tam miłośnicy piękna, którzy z przyjemnością będą oglądać zdjęcia z waszych wakacji. 😜
walduś ,, znasz tutaj ,,,doktor << był tamm u korna i znal miejscce ,, znał mój auta ,, krzysia cholera zampomniałem wymazac tablica rejetracja

jelen pod nowym nickiem poszedl do wora i spokoj
cudowne liczby dziś wczoraj były
ten pajac pisal mi na poczte to samo co na stronce
zbigniew idziesz do wojska
Przed chwilą padło 93 x 30,90 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 300 947 Trenerosobisty:
waldus
Islandorka30,5
Forsami znowu go wzięli i dla tego nie ma go tu
@5 300 963 Biedroneczka1977: forasmi w wojsku siedzi
wujek jelen sie aktywnil pod nowym nickiem ekstrapensja
Forsami trafil 6/6 dla tego go niema tu
Jak bym trafil 6/6 też bym się wylogowal
Forsami
@5 300 878 krzysio:
no i co zrobię, nic nie zrobię , taki lajf
no i co zrobię, nic nie zrobię , taki lajf @5 300 986 Biedroneczka1977: pujdzsz do wojska
Monetki zbieram
Forsami kosmos ma sialalala
Forsami z miana kodu było
Szczyt bezszczelnosci
Dwóch nas piło ktoś nas podjeblam
Szczyt bezszczelnosci
Dwóch nas piło ktoś nas podjeblam
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Waldek ale mie nie wezmą do MONU będę udawał ślepego
Raz udawałem 2001 i mnie kurwa wzięli
5 300 403. Kawasaki 29.03.25 (17:08) Majster Piony
ale dzis promocja jak nigdy. co ten ostatni numer tak dobrze wchodzi