Wpisy 5 300 962 – 5 301 188
30 marca 2025 10:22 → 30 marca 2025 13:21, 100 wpisów
Forsami znowu go wzięli i dla tego nie ma go tu
@5 300 963 Biedroneczka1977: forasmi w wojsku siedzi
wujek jelen sie aktywnil pod nowym nickiem ekstrapensja
Forsami trafil 6/6 dla tego go niema tu
Jak bym trafil 6/6 też bym się wylogowal
Forsami
@5 300 878 krzysio:
no i co zrobię, nic nie zrobię , taki lajf
no i co zrobię, nic nie zrobię , taki lajf @5 300 986 Biedroneczka1977: pujdzsz do wojska
Monetki zbieram
Forsami kosmos ma sialalala
Forsami z miana kodu było
Szczyt bezszczelnosci
Dwóch nas piło ktoś nas podjeblam
Szczyt bezszczelnosci
Dwóch nas piło ktoś nas podjeblam
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Waldek ale mie nie wezmą do MONU będę udawał ślepego
Raz udawałem 2001 i mnie kurwa wzięli
5 300 403. Kawasaki 29.03.25 (17:08) Majster Piony
ale dzis promocja jak nigdy. co ten ostatni numer tak dobrze wchodzi
no to takie numery w kazdej 10 na dzis
4.5.16.17.25.26.38.39.41.42.61.62
4.17.62
malo ale alfa omega 4.62
ale dzis promocja jak nigdy. co ten ostatni numer tak dobrze wchodzi
no to takie numery w kazdej 10 na dzis
4.5.16.17.25.26.38.39.41.42.61.62
4.17.62
malo ale alfa omega 4.62
Tam ciągle leciały piosenki disco polo
W realu nikt się do tego nie przyznaje
Coś robił w wojsku słuchałem disco polo
W realu nikt się do tego nie przyznaje
Coś robił w wojsku słuchałem disco polo
@5 301 004 islandorka30,5: co chcesz, wyrosłem już z tego
@5 301 007 islandorka30,5: co robisz 4 lipca
Ja idę do pracy na 12 h
Powiem Ci 4
a co jakbys zobaczyla taki zestawik ale na dzis kto wie moze duzo wiecej moze te obok
@5 301 011 islandorka30,5: a co robisz 11 września
Idę na ogród obadac
@5 301 018 islandorka30,5: pbadać to się chodzi do doktora a na ogród to się chodzi kwiaty podlać
@5 301 022 waldus: znam to od balcerowicza
Idę
dzien dobry zielona strono
gdzie jelonek
ządamy sciągniecia bloady jelonka
pasco oddaj nam jelonka
kto jest za łapka w góre
protest głodowy zaczynam
oddac jelonka
gdzie jelonek
ządamy sciągniecia bloady jelonka
pasco oddaj nam jelonka
kto jest za łapka w góre
protest głodowy zaczynam
oddac jelonka
Ogród zaliczony,nie było żadnego sasiada
witaj Wasyl-Piaski ja też prosiłem Pasko żeby nam oddał Jelonka
Dzień dobry.
Zabierają dobrych ludzi ale po co
Była zmiana czasu i teraz wszystko się pokręciło.
Może dlatego zabierają i nie chcą oddać.
podejrzewam że w blokadę Jelonka morze być zamieszany Makler mnie Makler obrazil6to go zablokowałem nie chcę widzieć jego cwaniackich wpisów i nie chce żeby on widziałoje jest na tym forum dużo kulturalnych ludzi z ktorymi można normalnie popisać
To tak można wpłynąć na administratora strony że on daje blokadę?
Moim zdaniem administrator powinien być bezstronny. Jest regulamin i jeśli nie jest łamany to nie powinno być blokady.
Ferbi dodał(a) komentarz w temacie: Gierki Lotto on-line
nie wiem czy nasze prozby pomogą ale fakty chyba są na korzyść Jelonka poczekamy i zobaczymy
A jakie są fakty?
odnośnie Jelonka myślę że jego wpisy były mądre chyba że może zrobił może jakiś błąd ale ja nie widziałem
waldus
Dziś z liczbą 30.niewiele się zrobi ale kto ma wyobraźnię ten da rade
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Gierki Lotto on-line
pasko
oddaj jelonka
franek sprzedawca firanek
był gorszy ago odblokowałes
oddaj jelonka
franek sprzedawca firanek
był gorszy ago odblokowałes
odajjjjjj
jellooonka
jellooonka
oddajjjjelonka
@5 301 088 panoramix:
protest głodowy
odajjjjelonka
odajjjjelonka
5 301 086. wasyl-piaski
wujek co mi po extrapensji
ja znam jelonka
ja znam jelonka
@5 301 101 wasyl-piaski: poznałeś go osobiście albo chociaż na wideo rozmowie ?
@5 301 105 Pasko: tak
@5 301 026 wasyl-piaski:
oddac jelonka
qarwa twarz
qarwa twarz
a ja chce jelonka
a nie e/p
a nie e/p
kiedy zostanie sciagnieta blokada
z jelonka
z jelonka
@5 301 120 Extrapensja: jaką mam pewnosc ze e/p to jelonek
@5 301 081 Pasko: „Czy wypada facetowi pozować do zdjęcia z papierosem w ustach?” – Oczywiście! W końcu nic tak nie podkreśla męskości i klasy jak dymiący filtr między zębami. To wręcz znak rozpoznawczy dżentelmena XXI wieku – niczym meloniki i monokle, tylko że zamiast dodawać elegancji, dodaje zapachu popielniczki i żółtego uśmiechu.
Palenie tytoniu to przecież szczyt stylu i nowoczesności – tak bardzo, że nawet przemysł tytoniowy z trudem próbuje wmówić to kolejnym pokoleniom. A wrzucenie takiego zdjęcia na media społecznościowe? To prawdziwy manifest! Manifest nostalgii za czasami, kiedy reklamy papierosów były na każdej ścianie, a lekarze polecali dymek na uspokojenie.
Więc tak, jak najbardziej – jeśli Twoim celem jest promocja zapachu palarni i ponadczasowego trendu „kaszel gratis”, to śmiało! Ale jeśli jednak kultura i zdrowie są czymś, co jeszcze się dla Ciebie liczy… może warto zmienić rekwizyt? Na przykład książkę? Albo chociaż kebaba – przynajmniej nie wywoła dyskusji o szkodliwości!
Palenie tytoniu to przecież szczyt stylu i nowoczesności – tak bardzo, że nawet przemysł tytoniowy z trudem próbuje wmówić to kolejnym pokoleniom. A wrzucenie takiego zdjęcia na media społecznościowe? To prawdziwy manifest! Manifest nostalgii za czasami, kiedy reklamy papierosów były na każdej ścianie, a lekarze polecali dymek na uspokojenie.
Więc tak, jak najbardziej – jeśli Twoim celem jest promocja zapachu palarni i ponadczasowego trendu „kaszel gratis”, to śmiało! Ale jeśli jednak kultura i zdrowie są czymś, co jeszcze się dla Ciebie liczy… może warto zmienić rekwizyt? Na przykład książkę? Albo chociaż kebaba – przynajmniej nie wywoła dyskusji o szkodliwości!
u mnie juz ma bloka
jelen/ep
--ps ---dziekuje za blokady
ino ja nikomu nie zawiniłem
ani nie obrazałem
---ciesze sie
---zal słów
niedługo blokade dacie
ze kichnąłem sobie
ino ja nikomu nie zawiniłem
ani nie obrazałem
---ciesze sie
---zal słów
niedługo blokade dacie
ze kichnąłem sobie
@5 301 105 Pasko:
Manifest Wolności Słowa
(czyli wielka loteria banów – edycja nieskończona!)
Szanowni Admini, Wszechmocni Strażnicy Poprawności, Nadzorcy Wolności (ale tylko tej, którą aprobujecie)!
Zwracamy się do Was w tej dramatycznej chwili, w której nasze niewinne konta zostały skazane na cyfrową banicję za przestępstwa tak ciężkie, że nawet my nie wiemy, jakie to były.
Ach, ta piękna loteria, w której zamiast wygranej otrzymujesz blokadę, a jedynym uzasadnieniem jest wielkie, majestatyczne NIC. Próbujemy więc zgadywać: może użyliśmy słowa niezatwierdzonego przez Świętą Komisję Dobrego Smaku? Może nasze zdanie było zbyt poprawne i wywołało dysonans poznawczy? Może napisaliśmy coś zgodnego z regulaminem, ale w niewłaściwy dzień tygodnia?
Cóż, kto wie! W końcu transparentność decyzji administracji jest tak wielka, że można by ją porównać do czarnej dziury – wszystko wchłania, nic nie oddaje.
Jednak, Drodzy Strażnicy Banhammerów, mamy skromną prośbę – co powiecie na zwykłą, ludzką informację? Może zamiast uśmiercania konta jednym kliknięciem, wystarczyłoby napisać:
„Hej, ten komentarz naruszył regulamin, oto jak, oto dlaczego, oto rada, by tego nie powtórzyć.”
Ależ nie, to by było zbyt logiczne! Zbyt uprzejme! Zbyt ludzkie! Przecież lepiej zostawić użytkowników w stanie wiecznej niepewności i patrzeć, jak zdezorientowani próbują zrozumieć, co się właściwie wydarzyło.
Dlatego też w imieniu całej społeczności prosimy o coś, co powinno być oczywistością – sprawiedliwe, czytelne zasady i blokady z uzasadnieniem. W przeciwnym razie pozostaje nam tylko czekać, aż wprowadzicie nowe kryterium banowania: „bo tak”.
Z wyrazami najwyższego poważania i ledwie skrywanego sarkazmu,
Społeczność Zbanowanych Za Oddychanie Nie Tak Jak Trzeba.
Manifest Wolności Słowa
(czyli wielka loteria banów – edycja nieskończona!)
Szanowni Admini, Wszechmocni Strażnicy Poprawności, Nadzorcy Wolności (ale tylko tej, którą aprobujecie)!
Zwracamy się do Was w tej dramatycznej chwili, w której nasze niewinne konta zostały skazane na cyfrową banicję za przestępstwa tak ciężkie, że nawet my nie wiemy, jakie to były.
Ach, ta piękna loteria, w której zamiast wygranej otrzymujesz blokadę, a jedynym uzasadnieniem jest wielkie, majestatyczne NIC. Próbujemy więc zgadywać: może użyliśmy słowa niezatwierdzonego przez Świętą Komisję Dobrego Smaku? Może nasze zdanie było zbyt poprawne i wywołało dysonans poznawczy? Może napisaliśmy coś zgodnego z regulaminem, ale w niewłaściwy dzień tygodnia?
Cóż, kto wie! W końcu transparentność decyzji administracji jest tak wielka, że można by ją porównać do czarnej dziury – wszystko wchłania, nic nie oddaje.
Jednak, Drodzy Strażnicy Banhammerów, mamy skromną prośbę – co powiecie na zwykłą, ludzką informację? Może zamiast uśmiercania konta jednym kliknięciem, wystarczyłoby napisać:
„Hej, ten komentarz naruszył regulamin, oto jak, oto dlaczego, oto rada, by tego nie powtórzyć.”
Ależ nie, to by było zbyt logiczne! Zbyt uprzejme! Zbyt ludzkie! Przecież lepiej zostawić użytkowników w stanie wiecznej niepewności i patrzeć, jak zdezorientowani próbują zrozumieć, co się właściwie wydarzyło.
Dlatego też w imieniu całej społeczności prosimy o coś, co powinno być oczywistością – sprawiedliwe, czytelne zasady i blokady z uzasadnieniem. W przeciwnym razie pozostaje nam tylko czekać, aż wprowadzicie nowe kryterium banowania: „bo tak”.
Z wyrazami najwyższego poważania i ledwie skrywanego sarkazmu,
Społeczność Zbanowanych Za Oddychanie Nie Tak Jak Trzeba.
Jelonek, dostałeś bana za pastwieniem się nad niepełnosprawnym słuchowo Krzysiem
Głusi NIE wszystko rozumieją, miałem kontakt z taką osobą to wiem.
Głusi NIE wszystko rozumieją, miałem kontakt z taką osobą to wiem.
nikt nie bedzie mi mówił z kim mam pisac a z kim nie
to jest ich problem
zabawa w piaskownicy
nie baw sie z zuzia bo nie bede sie bawic z toba
bardzo smieszne i dziecinne zachowanie
nie chca niech nie czytaja
czat nie jest prywatny
ino dla wszystkich
to jest ich problem
zabawa w piaskownicy
nie baw sie z zuzia bo nie bede sie bawic z toba
bardzo smieszne i dziecinne zachowanie