Wpisy 5 300 822 – 5 300 960
29 marca 2025 22:26 → 30 marca 2025 10:20, 100 wpisów
Kumulacja. Realnie 6 milionów ale TS przeszacowuje często jak podaje
Na profilu trafione 0 w realu skreślone boki i 5/10 jestem blisko głownej wygranej
Kumulacja Lotto: 6 000 000 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Podmianki poszły
21 to 51
13 to 63
19 to 69
49 to 79
22 to 52
34 to 4
36 to 6
16 to 66
10 to 40
30 to 60
Tak wygląda 10/10 metodą na podmianki
21 to 51
13 to 63
19 to 69
49 to 79
22 to 52
34 to 4
36 to 6
16 to 66
10 to 40
30 to 60
Tak wygląda 10/10 metodą na podmianki
@5 300 830 krzysio:
@5 300 797 krzysio: Chyba się rozpłacze, a tak marzyłem o Twojej wygranej.
@5 300 832 ToyotaCorolla: ty mierzysz i bierzesz z tego pewniaka
Czy jak sobie zmierzę kapucynka to też mam brać z tego pewniaka
Czy jak sobie zmierzę kapucynka to też mam brać z tego pewniaka
Toyota ,, zaufane <<< nie chce słuchać krzysia .. to nie grać ,, 

@5 300 833 G_T_C: Takich małych to nie losują
Lecę w profilu mam podmianki liczby po dzisiejszym losowaniu
Proszę korzystać jeżeli komuś pasuje
Dobrej nocy wszystkim
Proszę korzystać jeżeli komuś pasuje
Dobrej nocy wszystkim
@5 300 840 G_T_C: Będziesz mierzył kapucyna?
@5 300 841 Extrapensja: będę
@5 300 833 G_T_C:
„Nie oceniaj swojej męskości miarą… a ręką. Bo jeśli zauważysz, że to właśnie ręka rośnie, to cóż – męskość chyba jednak się kurczy. Przypadek? Nie sądzę!”
„Nie oceniaj swojej męskości miarą… a ręką. Bo jeśli zauważysz, że to właśnie ręka rośnie, to cóż – męskość chyba jednak się kurczy. Przypadek? Nie sądzę!”
Nikt nie daje skanów?
@5 300 423 ToyotaCorolla:
Wszyscy wiemy, że kluczem do wygranej w Multi Multi jest dobranie tych magicznych liczb. A co, jeśli powiem ci, że sekret tkwi w... numerach rejestracyjnych? 🤯
Wyobraź sobie: stoisz na skrzyżowaniu, a wokół ciebie przejeżdżają samochody. Każdy z nich ma swój unikalny numer rejestracyjny, a w nim... ukryte są losy! 🕵️♀️
Nagle, w twoim polu widzenia pojawia się samochód z numerem "W12 345". Twój mózg zaczyna pracować na pełnych obrotach. "12, 345... To musi być to!" - myślisz. I w tym momencie... bum! Właśnie odkryłeś swój zwycięski zestaw! 🎉
Oczywiście, nie zapominaj o innych ważnych elementach strategii:
Pamiętaj o swoich ulubionych liczbach. Może masz szczęśliwą liczbę z dzieciństwa?
Sprawdź daty urodzin bliskich.
Zastosuj metodę "na chybił trafił". Czasami najprostsze rozwiązania są najlepsze!
Pamiętaj, że Multi Multi to przede wszystkim zabawa. Nie traktuj tego zbyt poważnie i baw się dobrze! 😄
A teraz, wyjdź na ulicę i zacznij obserwować numery rejestracyjne! Kto wie, może właśnie odkryjesz swój zwycięski kod! 🍀
Wszyscy wiemy, że kluczem do wygranej w Multi Multi jest dobranie tych magicznych liczb. A co, jeśli powiem ci, że sekret tkwi w... numerach rejestracyjnych? 🤯
Wyobraź sobie: stoisz na skrzyżowaniu, a wokół ciebie przejeżdżają samochody. Każdy z nich ma swój unikalny numer rejestracyjny, a w nim... ukryte są losy! 🕵️♀️
Nagle, w twoim polu widzenia pojawia się samochód z numerem "W12 345". Twój mózg zaczyna pracować na pełnych obrotach. "12, 345... To musi być to!" - myślisz. I w tym momencie... bum! Właśnie odkryłeś swój zwycięski zestaw! 🎉
Oczywiście, nie zapominaj o innych ważnych elementach strategii:
Pamiętaj o swoich ulubionych liczbach. Może masz szczęśliwą liczbę z dzieciństwa?
Sprawdź daty urodzin bliskich.
Zastosuj metodę "na chybił trafił". Czasami najprostsze rozwiązania są najlepsze!
Pamiętaj, że Multi Multi to przede wszystkim zabawa. Nie traktuj tego zbyt poważnie i baw się dobrze! 😄
A teraz, wyjdź na ulicę i zacznij obserwować numery rejestracyjne! Kto wie, może właśnie odkryjesz swój zwycięski kod! 🍀
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Gierki Lotto on-line
500 jest szkoda że nie 5k bo w teorii były na nie 2x większe szanse...hyhy dodał(a) komentarz w temacie: Gierki Lotto on-line
hyhy dodał(a) komentarz w temacie: Gierki Lotto on-line
musze kogutowi zegarek przestawic bo chyba na stary czas jeszcze pieje
Czy wczoraj nikt z Grupy85067 nie trafił czwórki w Mini Lotto?

przeglondam wczesniejsze wpisy pewnie jelen w akcji na nowych nickach
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
waldus ,,, ooto rachunek ,, ile zappłacisz
https://goniec.pl/to-nie-pralka-ani-telewizor-to-urzadzenie-zuzywa-najwiecej-pradu-malo-kto-zdaje-sobie-z-tego-sprawe-jd-wpd-240325?fbclid=IwY2xjawJVwnVleHRuA2FlbQIxMAABHUhtA5OI5cDMqgjG_brc-h1vG1DGWquzKonn0fs39EEliUFV4RPVVepdVQ_aem_iAb-eQ2iD2JAD8ttAsCprw
https://goniec.pl/to-nie-pralka-ani-telewizor-to-urzadzenie-zuzywa-najwiecej-pradu-malo-kto-zdaje-sobie-z-tego-sprawe-jd-wpd-240325?fbclid=IwY2xjawJVwnVleHRuA2FlbQIxMAABHUhtA5OI5cDMqgjG_brc-h1vG1DGWquzKonn0fs39EEliUFV4RPVVepdVQ_aem_iAb-eQ2iD2JAD8ttAsCprw
u mnie lipa
@5 300 873 krzysio: jakiegos ułomnego ze mnie robia

@5 300 878 krzysio: ze mnie spoko gosc no chyba ze ktos mnie wkurwi to jestem jak pewniaki w totolotku
nieobliczalny
nieobliczalny

waldus ,, znasz osoba ewa zajączkowska .. była tam europosłanka ,, tak zle zachowała i tak mówi ,,prawda ty walduś boi sie i uciekniesz 

dzis w niektorych miejscach popada
@5 300 886 krzysztof 24: pewno masz na mysli wygrane
oj przydaloby sie
@5 300 888 krzysztof 24: ic do roboty
narobilo sie duzo nowych nickow
waldus ,,a kto wygrał lotto .. nie trzeba pracować ,, mamy spacz spokojnie aaah

fotki z internetu niektore sa fajne

mozna wrzucić kilka fotek ale nagminne walenie bez opamietania z neta to przegiecie
racja
@5 300 906 krzysztof 24: pasko powinien dac ci bloka
moze byc
@5 300 912 tomi77: upolowałbys wkoncu jako samice a nie łazisz po wsi jak bezpanski pies
dzien dobry panu
dzien dobry panu
@5 300 905 krzysztof 24:Fotki , chociaż ładne nie mają związku z multipasko.Jedynie zaśmiecają czat o czym już pisała Islandorka30,O5.
No tak, piękne fotki z wakacji na Malediwach, z uroczym pieskiem czy z pysznym ciastem - to prawdziwy skarb dla miłośników gier losowych! 😉 Przecież każdy gracz marzy o tym, żeby zamiast wyników losowania zobaczyć zdjęcie obcego kota w kapeluszu. 😜
Islandorka30, O5 - widać, że macie rację! To prawdziwy problem, że na stronie o grach losowych pojawiają się zdjęcia, które nie mają nic wspólnego z multipasko. 🤔 Może warto założyć własny blog, gdzie będziecie mogli publikować swoje arcydzieła fotograficzne? 😉 Na pewno znajdą się tam miłośnicy piękna, którzy z przyjemnością będą oglądać zdjęcia z waszych wakacji. 😜
No tak, piękne fotki z wakacji na Malediwach, z uroczym pieskiem czy z pysznym ciastem - to prawdziwy skarb dla miłośników gier losowych! 😉 Przecież każdy gracz marzy o tym, żeby zamiast wyników losowania zobaczyć zdjęcie obcego kota w kapeluszu. 😜
Islandorka30, O5 - widać, że macie rację! To prawdziwy problem, że na stronie o grach losowych pojawiają się zdjęcia, które nie mają nic wspólnego z multipasko. 🤔 Może warto założyć własny blog, gdzie będziecie mogli publikować swoje arcydzieła fotograficzne? 😉 Na pewno znajdą się tam miłośnicy piękna, którzy z przyjemnością będą oglądać zdjęcia z waszych wakacji. 😜
walduś ,, znasz tutaj ,,,doktor << był tamm u korna i znal miejscce ,, znał mój auta ,, krzysia cholera zampomniałem wymazac tablica rejetracja

jelen pod nowym nickiem poszedl do wora i spokoj
cudowne liczby dziś wczoraj były
ten pajac pisal mi na poczte to samo co na stronce
zbigniew idziesz do wojska
Przed chwilą padło 93 x 30,90 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 300 947 Trenerosobisty:
waldus
Islandorka30,5