Wpisy 5 297 550 – 5 297 674
24 marca 2025 18:29 → 24 marca 2025 21:19, 100 wpisów
nie blokuje tylko się pyta chciał by wiedzieć czy nie piszę z tym samym użytkownikiem pod innymi nikami
Ile się "dobra" zmarnowało.
Na drodze S8 spłonęła naczepa przewożąca... alkohol.
Na drodze S8 spłonęła naczepa przewożąca... alkohol.

@5 297 552 Janosik 2009: ile miał klient w wydychanym powietrzu?
@5 297 553 Janosik 2009: dziedzictwo kulturowe się zmarnowało pochylmy głowy w rozpaczy
kocham was wszystkich nawet tych co mnie zablokowali jesteście wyjątkowi w swoim istnieniu
@5 297 544 zwierzak: W Gazecie Wspolczesnej w Lomzy i Bialymstoku.
coś o sobie, lubię słuchać innych ludzi o ich życiu sukcesach i problemach ciekawie mnie to może to głupie i bezsensu
Przeanalizowano 402 wariantów gry. W tym wypadku najlepiej grać w gierkę Rock & Roll, przy stawce 2 zł.
Przy tej opcji gry pozostało 1 wygrywających losów o wartości min. 10 000 zł, spośród 135 720.
Przy tej opcji gry pozostało 1 wygrywających losów o wartości min. 10 000 zł, spośród 135 720.
@5 297 560 KERFUS: Gdzie jest najwięcej zla?
@5 297 563 Jelonek: najwięcej chyba w człowieku
najgorzej jak to zło jest w człowieku który pełni funkcje rządowe lub światowe
ludzie są umęczenie życiem problemami rodzinnymi i chcą trochę relaksu w graniu liczbami
@5 297 566 KERFUS: To juz zbyt powazna sprawa.Mnostwo przykladow z wspolczesnego okresu.
może nawet nie chcą takie pisania jak ja to ich może denerwują nie chcą sie otworzyć na innych
Tu racja.. Najlepiej być pidorm.. Kapusty od uja.. Zmieniasz parte.. I wszyskich robisz na szaro.. I jeszcze ci dupe wożą. Albo w pas się kłaniają..
Jelonku ja jestem z Łomży jak będziesz w pobliżu to zapraszam do siebie
@5 297 557 KERFUS: wielce czcigodny panie Kerfuś, a wielu pana blokuje ?
@5 297 573 Robal_36: jestem prosty człowiek nie chcę się tu wywyższać pisze co myślę może komuś nie pasuje to ale zadałeś pytanie o blokadach z parę osób jest co mnie zablokowało czy dużo nie mam pojęcia z 7 osób chyba
Panoramix.
Cholera muszę jutro paliwa wlac..we czwartek do Wrzesni.. A lampka ujowo pokazuje.. Wolę się.. Nie natknąć..
Panoramix.
Jutro wpiszę Test do EJ.
Jutro wpiszę Test do EJ.
@5 297 579 Janosik 2009:
Miałem pocisnąć 3 mini poniedziałek aż do piątku. Ake wolę te lotto plus.. Zagrać.. Skromnie..
@5 297 574 KERFUS: +/- miesiąc, jako ten nick na stronie i już siedem ? To pokazuje, że coraz ostrożniejsi ludzie, w necie...
Panoramix.
Wpisałem Test do Mini Lotto na dzisiaj.
Wpisałem Test do Mini Lotto na dzisiaj.
@5 297 579 Janosik 2009: Ale przed losowaniem.
@5 297 583 Robal_36: jestem niecałe dwa miesiące najprawdopodobniej użytkownicy dmuchają na zimno
@5 297 572 adek108: Milo mi, ale juz tam nie bywam, a Lomza jest piekna.
W każdym Teście jest podana godzina wpisu.
Przerwa.
@5 297 586 KERFUS: oczywiście, pełna zgodność - ostrożność przede wszystkim sam parę kilo różnych nowych wsadziłem do wora
dziękuję masz rację Łomża jest piękna ale i wasz Śląsk też tylko trochę zadymiony
@5 297 592 Robal_36: 

@5 297 595 KERFUS: tak patrzę i - ostrożność, zdecydowanie...
@5 297 599 tomi77: ile za to cacko jeśli wiesz
@5 297 590 Janosik 2009: Gdzie te testy sa?
brawo Jelonek dobrze ze wujek 74 zniknął bo to dla niego pojemnik
Już są dwa.

@5 297 620 adek108: On nie zniknal , tylko admin zastosowal odpowiednie narzedzie by nie wchodzic w interakcje z nim.
@5 297 628 adek108: Nie, Katowice.
@5 297 624: Nikt nie chce sie wypowiedziec o tej tezie?
To często cytowane zdanie, przypisywane Albertowi Einsteinowi (choć brak dowodów na to, że rzeczywiście je wypowiedział), wyraża obawę, że nadmierna zależność od technologii może osłabić zdolność ludzi do głębokich, wartościowych interakcji.
Patrząc na dzisiejszy świat, można dostrzec pewne oznaki tego zjawiska – smartfony, media społecznościowe czy sztuczna inteligencja sprawiają, że ludzie często wolą kontakt wirtualny niż osobisty. Z drugiej strony technologia daje ogromne możliwości edukacyjne, komunikacyjne i rozwija społeczeństwo. Kluczowe jest więc znalezienie równowagi – wykorzystywanie technologii jako narzędzia, a nie zastępnika prawdziwych relacji międzyludzkich.
Czy świat rzeczywiście „zyskał pokolenie idiotów”? To zależy od perspektywy. Inteligencja nie zawsze oznacza erudycję czy głębokie myślenie – dziś jest mierzona także zdolnością do adaptacji w cyfrowym świecie. Problemem nie jest sama technologia, ale sposób, w jaki z niej korzystamy.
To często cytowane zdanie, przypisywane Albertowi Einsteinowi (choć brak dowodów na to, że rzeczywiście je wypowiedział), wyraża obawę, że nadmierna zależność od technologii może osłabić zdolność ludzi do głębokich, wartościowych interakcji.
Patrząc na dzisiejszy świat, można dostrzec pewne oznaki tego zjawiska – smartfony, media społecznościowe czy sztuczna inteligencja sprawiają, że ludzie często wolą kontakt wirtualny niż osobisty. Z drugiej strony technologia daje ogromne możliwości edukacyjne, komunikacyjne i rozwija społeczeństwo. Kluczowe jest więc znalezienie równowagi – wykorzystywanie technologii jako narzędzia, a nie zastępnika prawdziwych relacji międzyludzkich.
Czy świat rzeczywiście „zyskał pokolenie idiotów”? To zależy od perspektywy. Inteligencja nie zawsze oznacza erudycję czy głębokie myślenie – dziś jest mierzona także zdolnością do adaptacji w cyfrowym świecie. Problemem nie jest sama technologia, ale sposób, w jaki z niej korzystamy.
Dlaczego Polska zawsze wygrywa z Maltą?
Bo nawet ich piłka ma więcej doświadczenia w grze niż niektórzy zawodnicy!
Bo nawet ich piłka ma więcej doświadczenia w grze niż niektórzy zawodnicy!
@5 297 638 hades:
Dlaczego kibice Polaków zawsze są w dobrym humorze przed meczem z Maltą?
Bo wiedzą, że nawet jeśli nie wygrają, to przynajmniej będą mieli świetne memy do podzielenia się po meczu! 😄
Dlaczego kibice Polaków zawsze są w dobrym humorze przed meczem z Maltą?
Bo wiedzą, że nawet jeśli nie wygrają, to przynajmniej będą mieli świetne memy do podzielenia się po meczu! 😄
Jelonek siedzi na czacie i pisze jednocześnie:
"Jaka jest Twoja ulubiona potrawa?"
"Czy jesteś fanem piłki nożnej?"
"Ile masz lat?"
Nagle pojawia się pytanie: "Jelonku, czy ty w ogóle czytasz co ja piszę?"
Jelonek odpowiada: "Tak, oczywiście! A co, coś nie tak?" "To dlaczego piszesz do trzech osób jednocześnie?"."Bo jestem multipaskowiczem! I nie, to nie jest choroba, tylko supermoc!" 😂
"Jaka jest Twoja ulubiona potrawa?"
"Czy jesteś fanem piłki nożnej?"
"Ile masz lat?"
Nagle pojawia się pytanie: "Jelonku, czy ty w ogóle czytasz co ja piszę?"
Jelonek odpowiada: "Tak, oczywiście! A co, coś nie tak?" "To dlaczego piszesz do trzech osób jednocześnie?"."Bo jestem multipaskowiczem! I nie, to nie jest choroba, tylko supermoc!" 😂
@5 297 637 hades:
w Katowicach i w Wałbrzychu byłem 2 razy w 1980 roku i dlatego nie rozpoznałem tych miast bo wiele się zmieniło myślę że na leprze dobranoc idę oglądać mecz z Malta Litwa ,Finlandia 2 2
Tak to wyszło
35 47 53 63 68 liczby zeszły w lewo z map ...nie wszystkie i siadło 4/5 jeden oboczek
Teraz wyszło
13 25 34 44 49 też pare na leqo z map
35 47 53 63 68 liczby zeszły w lewo z map ...nie wszystkie i siadło 4/5 jeden oboczek
Teraz wyszło
13 25 34 44 49 też pare na leqo z map
Magda Linetty.. Coco Gauff
0..1
Frsha drugi set..
Madzia do boju..
0..1
Frsha drugi set..
Madzia do boju..
Sorry źle patrxyle.. 1 do 1 w gemach
Wszystko na raz. Tu mecz. Tam tenis.
Wszystko na raz. Tu mecz. Tam tenis.
@5 297 648 Gosia__77: mamy podobne fryzury
@5 297 652 trisetum: pokaż
Dlaczego reprezentacja Polski wygra z Maltą? Bo mają lepszych... kibiców! 😉
@5 297 653 Gosia__77:
@5 297 656 trisetum: napewno nie masz takiej fryzury jak ja mam rano po wstaniu
@5 297 657 Gosia__77: poczasana jestes
Dzisiaj Robert Lewandowski obchodzi 20- ta rocznice kariery w pilce niznej.
🎉 20 lat na boisku, 20 lat pasji, 20 lat sukcesów!
Jego determinacja, talent i niezwykła umiejętność zdobywania goli inspirowały i nadal inspirują miliony ludzi na całym świecie. Dziękujemy za wszystkie emocje, które nam sprawił, za wszystkie piękne gole, za wszystkie zwycięstwa i za to, że zawsze dawał z siebie wszystko na boisku.
Z okazji tego jubileuszu życzymy Ci wszystkiego najlepszego! ⚽️🏆
Jego determinacja, talent i niezwykła umiejętność zdobywania goli inspirowały i nadal inspirują miliony ludzi na całym świecie. Dziękujemy za wszystkie emocje, które nam sprawił, za wszystkie piękne gole, za wszystkie zwycięstwa i za to, że zawsze dawał z siebie wszystko na boisku.
Z okazji tego jubileuszu życzymy Ci wszystkiego najlepszego! ⚽️🏆
W uja zaleciał.. Lewy.. A Probierz drugi jełop... Myslslem że kontuzja.. A tu.. Lewy ba odpoczywać by być gotowy na grę w Barcelonie? Żenada..
@5 297 658 trisetum: co to znaczy?
Magda Linetty.. Coco Gauff
4..2 grają dslej
A my.. Dalej remis z.. Niby kiepska Malta.
4..2 grają dslej
A my.. Dalej remis z.. Niby kiepska Malta.
Jelonek.. Jestes
Pie
Rdo
Lnie
...
Zobacz jak Lewy z orzełkiem gra
Raz na 3 mecze vis pokaże.. A.. My nawet z grupy nie wyszlismy podczas mistrzostw Europy.
Pie
Rdo
Lnie
...
Zobacz jak Lewy z orzełkiem gra
Raz na 3 mecze vis pokaże.. A.. My nawet z grupy nie wyszlismy podczas mistrzostw Europy.
zobaczymy jak kulki dziś polecą ale ide teraz obejrzeć qyniki nieposortowane zobaczyć jak wypadało po kolei
35 47 53 63 68
35 47 53 63 68
fajny kolor i samochód.. mi by wystarczył