Wpisy 5 297 472 – 5 297 622
24 marca 2025 17:37 → 24 marca 2025 19:32, 100 wpisów
@5 297 459 Jelonek: a jaka jest twoja misja?
Gadanie sam że sobą na kilku nickach?
Gadanie sam że sobą na kilku nickach?
@5 297 472 zwierzak: No cóż, rozmowa z samym sobą to wspaniały sposób na rozwoju intelektualny! 😉 Przynajmniej masz pewność, że zawsze będziesz miał rację! 😁 A poza tym, kto lepiej rozumie twoje myśli niż ty sam? 🤔
Ale pamiętaj, że czasami dobrze jest posłuchać innego punktu widzenia. Może z tego czegoś ciekawego się nauczysz? 😉
Ciesze sie , ze obserwujesz moje gadanie.To dobry znak.
Ale pamiętaj, że czasami dobrze jest posłuchać innego punktu widzenia. Może z tego czegoś ciekawego się nauczysz? 😉
Ciesze sie , ze obserwujesz moje gadanie.To dobry znak.
@5 297 472 zwierzak: Na kilku nickach? - Mozesz podac te nicki? Tej zagadki nie zdolam rozwiazac.
@5 297 482 Jelonek: adek 108 i KERFUS to twoje nicki
@5 297 487 zwierzak: Drogi Zwierzaku,
Twoja podejrzliwość osiągnęła poziom, przy którym Sherlock Holmes prosiłby Cię o korepetycje, a FBI mogłoby Ci zlecać analizy spisków na Marsie. Niestety, Twoja teoria o mojej wielonickowej osobowości ma tyle wspólnego z prawdą, co Yeti z występami w reklamach kremów do depilacji.
Zrozum, że nie wszyscy prowadzą ze sobą wielogodzinne debaty we własnej głowie, a jeśli już, to przynajmniej nie wymagają do tego kilku kont. Ale doceniam Twoją czujność – gdyby kiedyś trzeba było odnaleźć zaginione skarpetki w pralce, zgłoszę się do Ciebie pierwszorzędnie!
Zrelaksuj się, weź głęboki wdech i pamiętaj – nie każda rozmowa na czacie to Incepcja, a nie każdy użytkownik to tajemniczy agent o stu tożsamościach.
Pozdrawiam i życzę więcej spokoju oraz mniej teorii rodem z Archiwum X!
Niech admin powie Ci do kogo naleza wymienione przez Ciebie nicki.
Twoja podejrzliwość osiągnęła poziom, przy którym Sherlock Holmes prosiłby Cię o korepetycje, a FBI mogłoby Ci zlecać analizy spisków na Marsie. Niestety, Twoja teoria o mojej wielonickowej osobowości ma tyle wspólnego z prawdą, co Yeti z występami w reklamach kremów do depilacji.
Zrozum, że nie wszyscy prowadzą ze sobą wielogodzinne debaty we własnej głowie, a jeśli już, to przynajmniej nie wymagają do tego kilku kont. Ale doceniam Twoją czujność – gdyby kiedyś trzeba było odnaleźć zaginione skarpetki w pralce, zgłoszę się do Ciebie pierwszorzędnie!
Zrelaksuj się, weź głęboki wdech i pamiętaj – nie każda rozmowa na czacie to Incepcja, a nie każdy użytkownik to tajemniczy agent o stu tożsamościach.
Pozdrawiam i życzę więcej spokoju oraz mniej teorii rodem z Archiwum X!
Niech admin powie Ci do kogo naleza wymienione przez Ciebie nicki.
@5 297 422 adek108: Popatrz co odkryl Zwierzak.Dlatego otrzymal riposte.

nie było mnie tu godzinę Jelonku masz rację Emerytka 46 też jest w tym klasie blokujących niech piszasami że sobą może to taka arystokracja a my będziemy zawsze sobą wolę kulturalnych multipaskowicxow
@5 297 501 adek108: Milo mi - krotko i na temat.Robmy swoje.
@5 297 487 zwierzak: "Przepraszam, ale to ja nie napisałem Pana Tadeusza. To Adam Mickiewicz, a ja tylko pożyczyłem jego styl na chwilę." 😉
Ok Zwierzak pomylić się każdy może ale tkwić w błędzie nie warto
@5 297 504 adek108: Coś na wesolo.Poeta siedzi w kawiarni i pisze wiersz o deszczu. Nagle podchodzi do niego kelner i pyta: "Proszę Pana, czy może Pan przestać pisać o deszczu? Bo już drugi raz moknę, wychodząc po papierosy!" 😂
🚀 🎤 🌏
🚀 🎤 🌏
Poeta siedzi w parku i pisze wiersz o miłości. Nagle podchodzi do niego przechodzień i pyta: "Przepraszam, ale czy mógłby Pan napisać wiersz o tym, jak znaleźć dobrą żonę?" Poeta spogląda na niego z politowaniem i odpowiada: "Nie, ale mogę napisać wiersz o tym, jak znaleźć dobrą kochankę!"
@5 297 487 zwierzak: nie jestem Jelonkiem skąd takie sugestia ale można by tak myśleć oczywiście ale nie chociaż nie wiem jak mam niby udowadniać
brawo Jelonku podziwiam Twoje poczucie humoru i Twoja wiedzę i inteligencję pozdrrawiam
@5 297 516 adek108: Poeta siedzi nad kartką papieru i pisze wiersz o liczbach do Lotto. Nagle podchodzi do niego jego przyjaciel i pyta: "Co ty tam robisz?". Poeta odpowiada: "Piszę wiersz o liczbach do Lotto, może tym razem mi się poszczęści!". Przyjaciel wzdycha i mówi: "Wiesz, ja bym raczej postawił na wiersz o tym, jak znaleźć dobrą pracę, bo z tym Lotto to raczej nie masz szans". 😂
myślę że Zwierzak się pomylil ale nic do niego nie mam chyba jest w miarę ok
Gosia.🌷 🥀 🌺
A u mn8e produkują drogę i chodnik..było ujowo...no za miesiąc powinien być asfalt i chodnik..Dzisiaj widziałem 2 bociany.
@5 297 524 Janosik 2009:
@5 297 524 Janosik 2009:
Gosia.
@5 297 526 Janosik 2009: wracają do Polski
Jak są bociany to jest już wiosna.
A.. U mnie jeszcze nie ma...
Ale były dziś w Gieczu koło Dominowa.. Tam.. Tych gniazd bocianów od uja..
Ale były dziś w Gieczu koło Dominowa.. Tam.. Tych gniazd bocianów od uja..
brawo Jelonku a skąd u Ciebie biorą się takie wspaniałe i kulturalne humory je dużo kawałów słyszałem ale niewiele zapamiętałem może dlatego że siestarzeje
@5 297 472 zwierzak: Teraz zerknalem na Twoj profil.Zamiast fotki tylko czarna ramka.A to moja reakcja.

zwierzak jest od 2010 ja jestem nowy więc takie pytanie mogło być może zasadne
@5 297 533 adek108: Dziękuje za dobre slowo.Kiedys pisalem do gazety.
tym bardziej że się pyta a to pokazuje że myśli nie blokuje bez zastanowienia chciał być pewny
@5 297 537 KERFUS: Zasadne, czy podjrzliwość?
Airam = Maria.
🥀 🌷 💐
🥀 🌷 💐
@5 297 541 Janosik 2009: Świetny anagram.
@5 297 540 Jelonek: nie wiem może zastanowienie się a może podejrzliwość no to sam zwierzak wie lepiej ja jasnowidz nie jestem
@5 297 538 Jelonek: do Trybuny Ludu
@5 297 539 KERFUS: Tak,ale widze Pasko na czacie, i moim zdaniem mogl wyprowadzic Zwiarzaka z bledu.
@5 297 541 Janosik 2009: nie wpadłabym na to
ale i tak szacunek dla zwierzaka jest od 2010 i się pyta to i tak szacunek dla niego
nie blokuje tylko się pyta chciał by wiedzieć czy nie piszę z tym samym użytkownikiem pod innymi nikami
Ile się "dobra" zmarnowało.
Na drodze S8 spłonęła naczepa przewożąca... alkohol.
Na drodze S8 spłonęła naczepa przewożąca... alkohol.

@5 297 552 Janosik 2009: ile miał klient w wydychanym powietrzu?
@5 297 553 Janosik 2009: dziedzictwo kulturowe się zmarnowało pochylmy głowy w rozpaczy
kocham was wszystkich nawet tych co mnie zablokowali jesteście wyjątkowi w swoim istnieniu
@5 297 544 zwierzak: W Gazecie Wspolczesnej w Lomzy i Bialymstoku.
coś o sobie, lubię słuchać innych ludzi o ich życiu sukcesach i problemach ciekawie mnie to może to głupie i bezsensu
Przeanalizowano 402 wariantów gry. W tym wypadku najlepiej grać w gierkę Rock & Roll, przy stawce 2 zł.
Przy tej opcji gry pozostało 1 wygrywających losów o wartości min. 10 000 zł, spośród 135 720.
Przy tej opcji gry pozostało 1 wygrywających losów o wartości min. 10 000 zł, spośród 135 720.
@5 297 560 KERFUS: Gdzie jest najwięcej zla?
@5 297 563 Jelonek: najwięcej chyba w człowieku
najgorzej jak to zło jest w człowieku który pełni funkcje rządowe lub światowe
ludzie są umęczenie życiem problemami rodzinnymi i chcą trochę relaksu w graniu liczbami
@5 297 566 KERFUS: To juz zbyt powazna sprawa.Mnostwo przykladow z wspolczesnego okresu.
może nawet nie chcą takie pisania jak ja to ich może denerwują nie chcą sie otworzyć na innych
Tu racja.. Najlepiej być pidorm.. Kapusty od uja.. Zmieniasz parte.. I wszyskich robisz na szaro.. I jeszcze ci dupe wożą. Albo w pas się kłaniają..
Jelonku ja jestem z Łomży jak będziesz w pobliżu to zapraszam do siebie
@5 297 557 KERFUS: wielce czcigodny panie Kerfuś, a wielu pana blokuje ?
@5 297 573 Robal_36: jestem prosty człowiek nie chcę się tu wywyższać pisze co myślę może komuś nie pasuje to ale zadałeś pytanie o blokadach z parę osób jest co mnie zablokowało czy dużo nie mam pojęcia z 7 osób chyba
Panoramix.
Cholera muszę jutro paliwa wlac..we czwartek do Wrzesni.. A lampka ujowo pokazuje.. Wolę się.. Nie natknąć..
Panoramix.
Jutro wpiszę Test do EJ.
Jutro wpiszę Test do EJ.
@5 297 579 Janosik 2009:
Miałem pocisnąć 3 mini poniedziałek aż do piątku. Ake wolę te lotto plus.. Zagrać.. Skromnie..
@5 297 574 KERFUS: +/- miesiąc, jako ten nick na stronie i już siedem ? To pokazuje, że coraz ostrożniejsi ludzie, w necie...
Panoramix.
Wpisałem Test do Mini Lotto na dzisiaj.
Wpisałem Test do Mini Lotto na dzisiaj.
@5 297 579 Janosik 2009: Ale przed losowaniem.
@5 297 583 Robal_36: jestem niecałe dwa miesiące najprawdopodobniej użytkownicy dmuchają na zimno
@5 297 572 adek108: Milo mi, ale juz tam nie bywam, a Lomza jest piekna.
W każdym Teście jest podana godzina wpisu.
Przerwa.
@5 297 586 KERFUS: oczywiście, pełna zgodność - ostrożność przede wszystkim sam parę kilo różnych nowych wsadziłem do wora
dziękuję masz rację Łomża jest piękna ale i wasz Śląsk też tylko trochę zadymiony
@5 297 592 Robal_36: 

@5 297 595 KERFUS: tak patrzę i - ostrożność, zdecydowanie...
@5 297 599 tomi77: ile za to cacko jeśli wiesz
@5 297 590 Janosik 2009: Gdzie te testy sa?
brawo Jelonek dobrze ze wujek 74 zniknął bo to dla niego pojemnik
Już są dwa.

fajny kolor i samochód.. mi by wystarczył