Wpisy 5 241 606 – 5 241 773
17 stycznia 2025 17:32 → 17 stycznia 2025 21:55, 100 wpisów
jelonek w ktorym roku byles w wojsku
Rada Nadzorcza Totalizatora Sportowego powołała Beatę Stelmach na stanowisko prezesa spółki. Poprzedni prezes Rafał Krzemień został odwołany w październiku i odchodził w atmosferze skandalu związanego z obsadzaniem stanowisk dyrektorskich.
takie sniadanie nawet teraz watpie
przewaznie jest zupa mleczna moze kawalek kiebasy dzem i maslo
wujek ales dowalil z grubej rury
na bank jelonek bedzie sapl do mnie
@5 241 561 Mulag: co Wać pan wonchasz..stary butapren z czasów PRL
strach sie bac
wujek popadlesz jelonek serduszek ci nie da
@5 241 619 krzysztof 24: wyobraz sobie zone robota nigdy ci nei odmowi, wszystko w domu zrobi
@5 241 606 krzysztof 24: Nadal jestem.
problemem bedzie to czy czlowiek jako rasa przezyje, czy splodzi dzieci i nie zostanie wyparty przez roboty
jelonek hura
angierski to bedzie problem do smiechu nie bedzie
biedronka w wojsku cie nie posadza jestes w ciaglym ruchu bylem to wiem zupa mleczna z chlebem to podstawa jest czlowiek syty
https://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-beata-stelmach-nowa-prezes-zarzadu-totalizatora-sportowego,nId,7894788#crp_state=1
@5 241 630 wujek74: a co znim że go nie ma
wujek
meniu czy prezeska czy prezes jak nie trafisz to i tak uj
bylem w wojsku to w kantynie tez zawsze cos kupilem nie ma co sie oszukiwac tak wszedzie jest
@5 241 635 zbigniew g: Jest w podrozy poślubnej ...
Nie marwcie sie o niego.
Nie marwcie sie o niego.
jelonek panu juz dziekuje bez serduszek prosze
@5 241 646 Jelonek: z Osa
@5 241 651 krzysztof 24: Ja nie potrzebuję serduszek.
no nie wierze a zwsze je dajesz
biedronka smacznego
@5 241 656 krzysztof 24: Ja zamiast s....,sle albo,albo pisze ""dziękuje".
@5 241 656 krzysztof 24: Ja jeszcze nigdy nikomu nie ublizylem, nie zabluźnilem, a na zle slowo przesylalem , albo , to lepiej dziala.
ładna zadbana kobieta Pani prezes
@5 241 651 krzysztof 24: Kiedys gdy nie bylo ibternetu tylko soltys wiedzial kto ma świra ...Teraz w internecie widac prawie w kazdym wpisie.
pa pa juz czas
@5 241 672 krzysztof 24: Czasem niektore mosty warto za soba spalic,zatr,asnąć drzwi i podjąć radykalne decyzje.Dla swojego dobra oraz by przestac dozować toksyny do wlasnego krwioobiegu.
Zakaz TikToka w USA coraz bardziej możliwy. Sąd Najwyższy podjął decyzję podtrzymał w piątek ustawę o potencjalnym zakazie TikToka.
Ustawa ma wejść w życie w niedzielę, jednak jej praktyczne skutki leżą w rękach Donalda Trumpa.
wujek
Tik toki.. Żenada taka.. Ci młodzi ludzie są odarci z rzeczywistości.... Czasem robią ze siebie idiotow dla poklasku.. I oglądalności..
@5 241 683 tomi77: Masz rację.
jelonek pomyliles nick czy co po co to robisz i tak wszyscy wiemy ze to ty
a propo zapomniales o serduszku
mulag komus dowala mandat za nie odsnierzony chodnik
@5 241 693 krzysztof 24: Za niedsnieRZony powinien być mandat 1000 zł, a za niedsnieŻony pouczenie albo najniższy.
@5 241 689 krzysztof 24: Przykro mi, ze jestes niewolnikiem wlasnych myśli.Opinie - zwlaszcza takie sa mi obojętne, nie zwracam na nie uwagi.Opinia to jak dziur w...., kazdy ja ma.Wygranych zycze.
jelonek juz lepiej nie ukrywaj sie
@5 241 703 krzysztof 24:
„Lepiej milczeć, niż mówić głupoty, które nikt nie chce słyszeć.”
„Opinie są jak krawaty – niektórzy noszą je z dumą, inni wolą je schować.”
„Lepiej milczeć, niż mówić głupoty, które nikt nie chce słyszeć.”
„Opinie są jak krawaty – niektórzy noszą je z dumą, inni wolą je schować.”
wujek
dobrze powiedziane
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
a leona22 to juz nie
zbigniew jeszcze kupa czasu do losowania
wujek
wujek brakuje serduszek
forsami to do jelonka a gdzie serduszka
Dopisano wyniki Eurojackpot - 7,9,14,18,31 oraz dodatkowe liczby 7,8
@5 241 725 trisetum: Nowy Dyrektor Trzeba dodać Totalizatora Sportowego
@5 241 728 Forsami: to teraz chyba prawie wszyscy zaczną wygrywać
W poniedziałek zaprzysiężenie Nowego Prezydenta United State od America oj będą zmiany
@5 241 730 Robal_36: Jak Kobiecym okiem spojrzy to dla każdego 6/6 dojrzy
@5 241 730 Robal_36: zaczniemy wygrywać to dobrze dobre i trójka w Lotto Plus a ile trójka panocku..a 10 złotych...ahaaa a to będzie na sok z gumi jagód
Dobrze że cały zarząd jest obsadzony bo jak to tak bez Prezesa to budziło podejrzenia że wygrać w Lotto to złudzenia
@5 241 725 trisetum: albo Dyrektor biura pracy...nie ma pracy nie nie nieee nieeeeeee ma pracy
Kumulacja Eurojackpot: 100 000 000 zł
Dopisano wygrane Eurojackpot - padło w Polsce 1 x 729 581,60 zł
Dopisano wygrane Eurojackpot dla pozostałych krajów UE.
Przed chwilą padło 2 x 1750,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Są ciężkie czasy dla tego życzmy sobie Daj Boże zdrowie a żonie pracę i jakoś przeżyjemy
Tychy
@5 241 765 zbigniew g: Byłeś proszony na wesele Sebastiana?
@5 241 766 Leon22: nie
Ciekawe ile ona znim wyczymie
@5 241 767 zbigniew g: Bo Ciebie nie widziałem.Ale Montezuma był.
@5 241 768 zbigniew g: @5 241 768 zbigniew g: Ładna laska.
Osa
Jagby unas kupon euro kosztował tak w Niemczech 2 zł też by tyle wygranych było nie dość że Niemcy bogaty kraj dla nich zakład to jak unas mini lotto to się nie ma co dziwić u nas zakład 12.50 nie każdego stać ale dla Niemca to grosze