Wpisy 5 223 758 – 5 223 885
28 grudnia 2024 00:44 → 28 grudnia 2024 11:25, 100 wpisów
@5 223 693 Pasko: To ta "aresztowana"? Gratulacje.
@5 223 695 chevelle1970: "Człowiek jest jak dziecko, które ciągle zadaje pytania: "Dlaczego?" i "Jak?". Ciekawość jest jego motorem napędowym."
Widzę, ze ma zdjęta blokade.
Widzę, ze ma zdjęta blokade.
Asystentka przychodzi do dyrektora i mówi:
- Panie dyrektorze, chciałbym pogadać z Panem w trzy oczy...
- Pani Kasieńko chyba w cztery oczy?
- Nie Panie dyrektorze w trzy. Bo na to, co zaproponuję, trzeba będzie jedno oczko przymknąć...
Szalejący kryzys ekonomiczny.
Dzwoni bankier do bankiera:
- Cześć stary, jak sypiasz?
- Jak niemowlę.
- Żartujesz?
- Nie. Wczoraj cala noc płakałem i dwa razy się zesrał*m
- Panie dyrektorze, chciałbym pogadać z Panem w trzy oczy...
- Pani Kasieńko chyba w cztery oczy?
- Nie Panie dyrektorze w trzy. Bo na to, co zaproponuję, trzeba będzie jedno oczko przymknąć...
Szalejący kryzys ekonomiczny.
Dzwoni bankier do bankiera:
- Cześć stary, jak sypiasz?
- Jak niemowlę.
- Żartujesz?
- Nie. Wczoraj cala noc płakałem i dwa razy się zesrał*m
- Jaka jest różnica pomiędzy człowiekiem a wielbłądem?
- Wielbłąd może pracować nie pijąc przez cały tydzień, a człowiek może pić przez cały tydzień i nie pracować.
Ale nasz dyrektor jest wściekły! Mówią, że zwolnił pół firmy.
-To nas nie dotyczy. Pokłócił się z żoną i zaczął wyrzucać z pracy jej krewniaków.
- Wielbłąd może pracować nie pijąc przez cały tydzień, a człowiek może pić przez cały tydzień i nie pracować.
Ale nasz dyrektor jest wściekły! Mówią, że zwolnił pół firmy.
-To nas nie dotyczy. Pokłócił się z żoną i zaczął wyrzucać z pracy jej krewniaków.
@5 223 733 chevelle1970: Możesz zadać inne pytanie? Pozdrawiam.Patrz 35 zakład.A myślisz, że każdy gra wszystkimi pobranymi zakładami?
@5 223 730 zbigniew g: Fajnie, że się martwisz o innych.
Brzeszczykiewiczowna dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!

@5 223 733 chevelle1970: Nie smućcie się szczęściem innych, do Was też szczęście w drodze, Jak ptak na skrzydłach wiatru, wśród drzew i łąk się godzi. Choć słońce dziś na innych świeci, i radość ich ogarnia, To jutro słońce dla Was zaświeci, i Wasze serca ogrzeje.
Nie zazdrośćcie, nie tęsknijcie, gdy ktoś ma więcej niż Wy, Bo każdy ma swój czas i miejsce, pod niebem jasnym i błękitnym. Wierzcie w siebie, w swoje siły, i w to, co dobre czeka. Szczęście do Was też dotrze, i Wasze dusze rozświetli.
Nie zazdrośćcie, nie tęsknijcie, gdy ktoś ma więcej niż Wy, Bo każdy ma swój czas i miejsce, pod niebem jasnym i błękitnym. Wierzcie w siebie, w swoje siły, i w to, co dobre czeka. Szczęście do Was też dotrze, i Wasze dusze rozświetli.
Przed chwilą w grze Keno padło 10 x 7/7 (15 000 zł). Zobacz szczegóły
@5 223 778 Jelonek: prawda
Witam serdecznie.czy ktoś wie o systemie samofinansującym w mini?
Pasko z wrażenia aż blokady społecznościowe ściąga jak jest 5 w mini na grupie
Jakie to żałosne może będzie skan może nie ...kurde jak ktoś się chwali niech pokazuje ,że zagrał jak nie to niech milczy ...ile wy tu macie lat ...przedszkole się zrobiło ...najlepszego w nowym roku ...
tomi77 dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
Ale fajnie.. Ona wygrała.. Włożyła w te mini trochę kasy i ok.. Czy skan musi być.?no to byłoby mile zobaczyć jak to wygląda.
Ja sledze swoje 20 mini.. No raz chyba była trójka.. Wczoraj dużo 2 na 5...20 mini to 40 zł.. No nie wyobrażam sobie wysyłać chociaż 10 dni pod rząd.
@5 223 787 marc1978: Multipasko to nie tylko symbol gier, ale niech będzie symbolem wspólnoty i uszanowania prywarności.Moze zarządzanie skanu głównej wygranej z Krasnego lub Siemianowic Śląskich , czy innych? Wielki ukłon dla Pasko za zdjęcie blokady.Szacun.

To trzeba przeczytać!
Zobaczcie jakie wysokie mandaty ma wprowadzić pisowska banda!
Zobaczcie jakie wysokie mandaty ma wprowadzić pisowska banda!

No i zaczęły się mądrości wypisywać nic dziwnego,że 10 osób na krzyż to obserwuje
@5 223 798 marc1978: wiadomo że 5 nie skreśliło to
kto z was gra po 100 zakladow mini niech pierwszy rzuci kamien w tego co mial a nie wyslal
@5 223 799 trisetum:
za drogi biznes. ale w swieta do nowego roku mozna bylo grac
100 zakładów to trochę za dużo, ale 2-3 to może być!
jaki sens brac z pazernosci 100 zakladow jak i tak nie beda grane. piekna wygrana na sucho tez cieszy
MonteZuma/Wizard/MegaMocny.
Brzeszczykiewiczowna dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
ja gram 1 mini marzen i 1 9 marzen wytrzymam to grac co losowanie nawet 2 lata
zawsze w grze
zawsze w grze
Janosik Harnas Marek.P.
@5 223 803 Janosik 2009: "Szczęście to nie konkurs, w którym ktoś musi przegrać, by ktoś inny mógł wygrać."
Panoramix.
Jak czytam komentarz wygranego w mini to ręce opadają...jaka prywatność to po co się zgadzacie żeby pasko podawał kto trafił ...co to za tajemnica ...prawdziwe skany to te dawane zaraz po losowaniu...deki ,Sony,biedra,Gosia w gierki oraz wielu innych których pominąłem więc sorry ...może skan będzie tylko trzeba będzie go zrobić a to czasu wymaga
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 223 813 marc1978:
Odzywała się "tczewianka" od tamtej pory co trafiła 8/9+ ?
Jestem ciekaw czy opodatkowali jej te 2700zl co wygrała.
Odzywała się "tczewianka" od tamtej pory co trafiła 8/9+ ?
Jestem ciekaw czy opodatkowali jej te 2700zl co wygrała.
@5 223 813 marc1978: To tylko Twoja opinia, zżera Cię ciekawość.Czy ktoś dotychczas dał skan wyższy od czwórki w Mini Lotto? - Tak , były dwa potwierdzenia odbioru wygranych, które raczono podważać.

@5 223 816 tomcio1972: Nie potrącono Jej podatku.
@5 223 816: to było chyba 7/8+ a nie 8/9+
@5 223 819 tomcio1972: Pisała na czacie przecież.
@5 223 826 marc1978: Szanowanie opinii innych, nawet tych, które się z nami nie zgadzają, to jak budowanie mostu nad przepaścia nieporozumienia.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
multijune177 dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
Bawi mnie to wszystko ...przecież mi to wisi czy trafiła 5 czy nie
@5 223 837 marc1978: Rozumiem, że chcesz mieć pewność, że wygrałam, ale nie mogę udostępnic skanu kulonów.Moje dane są poufne i nie chce tego ujawniać.To nie ja naglaśnialam o wygranej.Regulamin nie wymaga udistępnianis skanu.
Dlatego kończę rozmowę, nie muszę się tlumaczyć ani usorawiedliwiać.
Mam prawo do ochrony swojej prywatności.
Pozdrawiam.
Dlatego kończę rozmowę, nie muszę się tlumaczyć ani usorawiedliwiać.
Mam prawo do ochrony swojej prywatności.
Pozdrawiam.
Od nowego roku inflacja do góry 5% prąd w górę ale będzie ochrona nie dla was tylko dla tego że wybory prezydenckie to nas tak nie będą niszczyć
@5 223 839 Brzeszczykiewiczowna: to na waciki już masz...gratuluję wygranej
@5 223 842 marc1978: Trzeba sprawdzić jej...krocze
Leon22 dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
@5 223 844: w tym sęk ...
waldus dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
witam wszystkich milosnikow zielonej strony zycze trafnych typowan in wysokich wygranych milym paniom przesylam i 🌞 a panom propomuje grzanca herbate na razgrzewkie i obchodzacym imieniny urodziny i rocznice wszystkiego najlepszego a ze mamy dzis nietypowe swieto miedzynarodowy dzien pocalunku to paniom przesylam calusa dzis puszcze 5 mini numery wezme ze strony
w mini wczoraj 1 149 774 zakładów a 5tka pada na 12000 pobrane z multipasko ...zajebiście
@5 223 839 Brzeszczykiewiczowna: a ja sie ciesze ze troche oskubalas TS zycze Ci abys czesciej trafiala
@5 223 852 Tupaj: Dzięki, chociaż jeden - jak zawsze szczery Czlowiek
Jeśli ktoś chce więcej informacji to podaje adres e-mail.

@5 223 857 emerytka 46: dzień dobry
@5 223 857 emerytka 46:
@5 223 858 trisetum: dzień dobry Panie tri
@5 223 860 waldus: witaj waldusiu
@5 223 855 Brzeszczykiewiczowna:
@5 223 861 trisetum: zostało Ci co z tych 75 tys
@5 223 861 trisetum: pociąg z 7x po 10 tyś i będziesz spał spokojnie
Witam. Ogolnie ten rok cholernie zly w gry lotto i na ogromnym minuuuuuusie . Inne lata byly troche lepsze iz wpadaly jakies odpady a w tym roku totalno szambo jak i obecny nierzad
brzeszczykiewiczowna
@5 223 868 Bolo22: bo to był rok przestepczy
Pisze jakis błazen ze niby trafil cos , takie cos to mozesz sobie w dupe wsadzic i ta twoja poufnosc. Co myslisz sobie ze ktos bedzie cie szukal za 200 tysiecy a zreszta uja trafiles pobrales sibie 100zakladow i patrzyłaś czy cos wchodzi. Precz z takimi psycholami
@5 223 870 waldus: oj tak. Za pis bylo lepiej
@5 223 872 Bolo22: co było?
Lepiej już chyba zapomniałes
Lepiej już chyba zapomniałes
@5 223 873 waldus: chodzi mi o gry
@5 223 875 trisetum: zgadza sie. Ja nie licze ze bede zyl z grania i jestem swiadom ze sie przegrywa ale tak jak w tym roku to naeet odpady nie wpadly. W keno ani razu 5z5 i 6z6 a pid inne lata trafialem kilka razy w roku
@5 223 873 waldus: pis i po to takie same urwy jak dla mnie
zona z corka pojechali do miasta a ziec rabie drzewo a ja siedze w domu z kotami zaraz wyjde i troche pomoge przy ukladaniu drewna do wiosny moze porabie a po obiedzie pojade sobie do miasta podobno ladnie jest udekorowane zeby przywitac nowy rok do wieczornego losowania
U mnie też pala drewnem myślę że jeszcze od uja lat tak będzie..piec n ekogroszek sam to koło 90000 zł A jeszcze przebudować całą instalację trzeba..O pompie ciepła wcale nie wspominam..70000 zł. No kogo na to stać
@5 223 882 tomi77: 90 tysiecy
@5 223 883 tomi77: gdzie dziś grasz wiadomo już która buda

kupować muszę