Wpisy 51 908 – 52 007
15 czerwca 2009 10:53 → 15 czerwca 2009 18:30, 100 wpisów
witam, jak będą "traktowane" statystyki i typowania starego i nowego multilotka
Kpina,za trzy godziny pierwsze losowanie,a tu system leży i kwiczy.Mam pewniaki ,a ONI NIE CHCĄ PRZYJĄĆ zakładu.Pytam się kto mi zwróci kasę.Piękna inauguracja.....
regulamin MM:
W przypadku, gdy w danym losowaniu Multi Multi dla trafionych 10 z 10 typowanych liczb stwierdzona
łaczna kwota na wszystkie wygrane tego stopnia przekroczy kwote 25.000.000 (słownie: dwadziescia piec
milionów) złotych, wysokosc wygranej pienieżnej dla jednego zakładu w tym stopniu oblicza sie jako
iloraz kwoty 25.000.000 (słownie: dwadziescia piec milionów) złotych podzielonej przez liczbe
zawartych zakładów, w których stwierdzono wygrane z trafionymi typowaniami 10 z 10 liczb, z
uwzglednieniem krotnosci stawki dla tych zakładów.
W przypadku, gdy w danym losowaniu Multi Multi dla trafionych 10 z 10 typowanych liczb stwierdzona
łaczna kwota na wszystkie wygrane tego stopnia przekroczy kwote 25.000.000 (słownie: dwadziescia piec
milionów) złotych, wysokosc wygranej pienieżnej dla jednego zakładu w tym stopniu oblicza sie jako
iloraz kwoty 25.000.000 (słownie: dwadziescia piec milionów) złotych podzielonej przez liczbe
zawartych zakładów, w których stwierdzono wygrane z trafionymi typowaniami 10 z 10 liczb, z
uwzglednieniem krotnosci stawki dla tych zakładów.
Witam! Panowie,a po 14 typujemy liczby ponownie?dzieki pozdrawiam Wszystkich.
Nie no z tego co widzę to chodzi jednak o grę bez plusa. Co nie umniejsza kwestii, że totalizator się ubezpieczył na szalejące stawki.
Tak jest. Więc radzę oddawać szybko typy na stronie, bo przyjmowane są tylko do 13:40.
Nie wiem czy wiecie to wam napisze.Jeśli ktos chce puscic w kolektórze Ml tylko na losowanie o 22.00 to musi isc po 14 puszczac inaczej sie nie da.
podejrzewam że w takim wypadku można wysłać przed 14 ale na 2 losowania ;) spryCIULE
To ,że w ofercie Totolotka ( Totomixa ) nadal jest to obowiązkowe zdarzenie na kurs 1 euro przy graniu na same liczby - oznacza ni mniej ni więcej opóźnienie w wypłacie ewentualnych wygranych , ponieważ zdarzenie nr 100 jest na dzień 16.06 i dopiero jutro zostanie formalnie rozstrzygnięte po komunikacie NBP...tak więc wypłata dziś zawartego zakładu na same liczby będzie realizowana dopiero pojutrze , czyli od 17.06.
Mail jaki w piątek dostałem w tej sprawie od Totolotka , zapowiadał jednak wycofanie tego zdarzenia nr 100 z oferty , więc może to już ostatni raz???
OBY!
Mail jaki w piątek dostałem w tej sprawie od Totolotka , zapowiadał jednak wycofanie tego zdarzenia nr 100 z oferty , więc może to już ostatni raz???
OBY!
visolvit tak tylko tak mozna wysł☺ac ,albo dopiero przyjsc po 14.Byłam dzis i tak sie dowiedziałam.
a wystraczyłoby na kuponie przewidzieć 2 okienka do odhaczenia godz. 14 lub 22 ;)
te typowania to sa na 14 czy na oba losowania
visolvit tak dla nas by było proste ale oni by nie zarobili bo jak ktos nie moze czy nie ma czasu a mu zalezy to i na 2 losowania pusci i tak więcej zarobią :)
madziaryna1 na 14 tylko.
madziaryna1 na 14 tylko.
Najlepsza stronka o tematyce LOTTO
Wyniki lotto tuż po 22:00 ! wiec tyle musze czekac :( ?
Wyniki lotto tuż po 22:00 ! wiec tyle musze czekac :( ?
Ja już nadałem na 10 skreśleń 1 kuponik :D link to zdjęcia z kuponem i blankietem : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/69ca613761642e44.html
Losowanie Multi Multi o 14 bedzie na stronie głównej Lotto czy tej nowej Multi Multi??
na stronie lotto, nawet już jest tam link do losowania na żywo(obyśmy tylko nie musieli oglądać wcześniej nagranego filmiku z podstawionymi liczbami....)
Moglbys go podac nie moge znalesc z gory dzieki!
A mnie pisze tak i nie umie tego pobrac --Do oglądania losowania na żywo wymagany jest Flash Player w wersji 9.0.115 lub nowszej oraz łącze o przepustowości min. 512 Kb/s.
marzyciel http://www.lotto.pl/losowania
Teraz juz widzie jak byk pisze duzymi literami LOSOWANIE NA Żywo slepy jestem hehe dzieki
mnie pisze ze IE zablokował dostep uzywania tej witrynie bleble bo je nie ufa.HAha ale mi nowina a kto ufa lotto
eeelllaaaa sciagnij flash z tego linka i zainstaluj http://get.adobe.com/flashplayer/
Wie ktoś może, czy te 2 losowania (o 14 i 22) odbędą się na tej samej maszynie losującej? Wspominali o tym czy jest gdzieś napisane?
Marzyciel27 kurcze no i tez sie nie da cos mi robi,robi potem sie nic nie dzieje i nie chce zamontowac.
eeelllaaaa najpierw zamknij przegladarke a nastepnie zainstaluj Flash Player z linka który ci podalem
Aha jesli Ci dziala strona MULTIMULTI to losowanie tez bedziesz mogła ogladac bo ona rowniez potrzebuje flash player
Ok moze cos z tego bedzie bo w panelu sterowania mam ten program na liscie no to chyba sie wkońcu zamontował.Sprawdzimy o 14 ;)
oba losowania maja byc na tej samej maszynie i te same kulki maja byc
Ciekawe jaki byłby efekt gry takim kuponem: MMP stawka 10, 28 losowań koszt: 2800 zł. Albo Duży Lotek system 12, na 10 losowań. Koszt 20 000 zł. Chyba by legendy krążyły gdyby ktoś tak zagrał. Albo na kilka takich zakładów. Powiedzmy, że na maxa na 1 kuponie można obstawić za 160 000 zł w DL. czyli 8 takich systemów na 10 losowań. Płatne gotówką. Wtedy już na pewno cała Polska by się dowiedziała o szczęśliwym kolektorze i jeszcze bardziej Prezesie TS.
Dowiedziałem się że zakłady można zawierać do 13:57 a później 2 minuty na unieważnienie losu.
Dałem na multimulti.pl symulacje 10 liczb stawka chyba 20x i wyszło: Nan zł ;D
U mnie czarny ekran. Łącze przeciążone i nie mogę oglądać losowania...
TO SA KPINY !!!! gdzie to kur losowanie!!
wyniki 26,19,3,33,6,25,70,15,12,50,75,32,64,41,9,45,36,53,48 plus 51
padły liczby: 26,19,3,33,6,25,70,15,12,50,75,32,64,41,9,45,36,53,48,51
Nowy wystrój studia, nowa maszyna losująca, nowe kulki...transmisja płynna....do czasu;p
zagrałem na 10 skreśleń i... nic nie trafiłem! to jest skandal! 0/10 jeszcze mi się nie udało trafić...
Nowa maszynka i h....j wbity
Trzeba nazbierać statystykę!!!!
to h..je
Trzeba nazbierać statystykę!!!!
to h..je
Marzyciel a mowili kto bedzie prowadzil losowanie o 22?
więcej w to multi g.... nie zagram! żeby przy 10 liczbach nic nie wpadło! skandal! żądam zwrotu pieniędzy
ja trafilem 3z10 wow
DEnny de Vito powiedział w reklamie
że to kaszana. Kpiny z prostych ludzi.
PROKURATOR dla wszystkich z totalizatora włącznie z Ministrem finansów.
że to kaszana. Kpiny z prostych ludzi.
PROKURATOR dla wszystkich z totalizatora włącznie z Ministrem finansów.
Taaaa poczekajmy pierw maszynę muszą se odbić a potem dadzą komu co wygrać PAJACE!!!!
fajna ta nowa maszyna i studio
A ja miałem 2/10 haha!
4z9 i sie nie ciesze :P
Fortuno wróć. Te wzystkie jełopy myśla ze załatają dziure budżetową.
Kulwa jełopie Tusk, czarny dziury nie załatasz.
Kulwa jełopie Tusk, czarny dziury nie załatasz.
powinni płacić też za 0/10, wcale nie jest to takie łatwe... jednak mi się udało
a co to mnie gówno obchodzi wystrój, se wystroili studio za naszą kasę niech dadzą ludziom co wygrać
ja niewidziałem jak losują na polsacie i chce oddac mi pieniądze więcej mi oddac
Ja nawet nie obejrzałem losowania.
Niech postawią to na dobrym serwerze !
Bo w okolicach 14 to ciężko się tam dobić, szczególnie jak ktoś ma słabsze łącze! Ale to i tak mimo serwera!
Niech postawią to na dobrym serwerze !
Bo w okolicach 14 to ciężko się tam dobić, szczególnie jak ktoś ma słabsze łącze! Ale to i tak mimo serwera!
Transmisja video, która pobiera od lotto dane z szybkością do 512 kb/s. Rozumiem, że 1000 osób jednocześnie może mogłoby takie coś oglądać, ale np. milion ? W sumie może nie jestem na czasie z nowinkami technologicznymi...
ja wczoraj wygrałem 4 z 7, więc wygrałem 4 złote, dzisiaj dołożyłem 1 złoty, znowu 4 z 7 i jak na razie wygrana 4 złote, a jeszcze czeka mnie losowanie wieczorem. Liczby typuję sobie sam i jakoś na tym wychodzę, może nie wygrywam mega kasy, ale też jej nie przegrywam.
o jak pięknie prawie równa ilość liczb w kazdej 10 prawie rowno
11-10 parzyste nieparzyste
nie bylo wysypu liczb np 1
ani trojek p/np w dziesiątce
wszystko wprost idealnie
11-10 parzyste nieparzyste
nie bylo wysypu liczb np 1
ani trojek p/np w dziesiątce
wszystko wprost idealnie
Zrobiłem z trzech przedostatnich losowań z keno z wydruków lottomatu,5 rzędów w pionach po 5 liczb w każdym po razie 3/4-dobre i to,ciekawe jak z ostatnich z ML,może ktoś ma chęć popatrzeć...pozdro
W MM weszłoby za każdym z tych 3 razy 3/3 koszt 50zł,mały zysk,ale może wejdzie 4/4 ??? zobaczymy...
Cześć, czy jest możłiwość obstawiania multi np. w STS-ie czy tylko w toto mixie?
Hallo-odpowiedzcie proszę, można coś z lotto w STS obstawiac czy tylko totmix?
Według oficjalnej strony lotto - losowanie multi multi miało numer 4424, więc kontynuujemy numerowanie multi lotka.
u mnie 3/10 ale lipa :(
5 zł poszło :( no coz zaraz trzeba isc zapuscic na 22 i numerka :)
Zrobię opcję przy typowaniu czy ma obowiązywać na 14 na 22 czy na obie godziny. Obecnie każde typowanie obowiązuje po prostu na najbliższe losowanie.
PASKO: oczywistym jest , że sam numer losowania będzie mówił o tym , czy było to o godzinie 14.00 czy też 22.00 , bo parzysta końcowka numeru losowania to pierwsze z nich z godz.14.00 - ale pomyśl też może o oznaczeniu literowym np. A i B dla łatwiejszego w przyszłości analizowania wyników , gdyby kogoś tylko jedno z 2 losowań MULTI MULTI dla statystyk interesowało.
Pozdrawiam
edi8
P.s: w wolnej chwili poproszę Cię o zdjęcie mi na forum blokady na wpisy.
Pozdrawiam
edi8
P.s: w wolnej chwili poproszę Cię o zdjęcie mi na forum blokady na wpisy.
A ja jestem zadowolony że losowania są dwa razy dziennie, każdy może sobie wybrać na które chce grać, ja zagrałem dzisiaj na dwa, więc jeszcze mam szansę wieczorem, jak na razie na losowaniu z godziny 14.00 wygrana wynosi 4 złote, więc jak na razie 1 złoty w plecy, ale nie do końca, przecież te same liczby będą losowane wieczorem, więc zawsze może coś wpaść.
Allan - moze wpasc ale nie musi :)
Ja tak samo jak ALLAN,popieram,jeśli ktoś sobie chce pograć to niech gra,kiedy tylko chce i za ile,jeśli nie to nie,a nie tylko narzekać,ch...to da...zasada najważniejsza-żeby jak najmniej przegrać.
"W losowaniu nr 4424 z dnia 2009-06-15 o godzinie 14:00 ilości wygranych są w trakcie naliczania."
coś długo to trwa :)
coś długo to trwa :)
Aklim dziwisz się
kamienne tabliczki i jadą z liczeniem.
kamienne tabliczki i jadą z liczeniem.
cos kręcą moze nie ma wygranych hehe
dobra ide cos jeszcze zapuscic o 14 nic to moze o 22 cos :D powodzonka wszystkim