Wpisy 5 174 – 5 273
25 października 2007 18:24 → 26 października 2007 23:44, 100 wpisów
matycz własnie ostatnio zachowuje zdrowy rozsądek i nie gram juz jakis czas.choc wczoraj mi parka w typowaniach ładnie weszła:)
ale chyba lepiej Lige Mistrzów obstawic niz tego ML.ni z tego ni z owego kumpel 70zł do przodu.moze nie pieniadz ale napewno wiekszy niz standartowe wygrane w ML czytaj 2,4,8zł.wiem mozna podbić stawke ale jakos ciezko byłoby mi to zrobic.szkoda kasy zeby na 1 kuponie podbijac np.x10
ale chyba lepiej Lige Mistrzów obstawic niz tego ML.ni z tego ni z owego kumpel 70zł do przodu.moze nie pieniadz ale napewno wiekszy niz standartowe wygrane w ML czytaj 2,4,8zł.wiem mozna podbić stawke ale jakos ciezko byłoby mi to zrobic.szkoda kasy zeby na 1 kuponie podbijac np.x10
Cześć Spit, no nie być skromny -jesteś 10-ty w parkach na TOP100, ja próbuję Cię dogonić jako para...:)hahah Nie jest to łatwe,ale wiem,że czasem można oszukać prawd.trafienia. Rozsądek popieram, może "tango" będzie coraz bliżej:)Oby:) Pozdrawiam
Całe moje życie to duzy lotek , czasem gram w multi ale duży to jest to co lubie , ale nie oszukujmy sie to strata pieniedzy , nmo ale cóz nałog to nałog
Też Spit, tak jak Depesz mówił -na początku troszkę bardziej "szalałem" jak każdy chyba,zresztą zakład kosztował 1,25 zeta. Potem samo doświadczenie uczy nas rozsądku. Teraz mam limit,że choćby nie wiem jak wydawałaby mi się prawdopodobna wygrana -nie przekroczę go. Dlatego wiem ile najwyżej przegrałbym grając codziennie nawet przez 50 lat w ML.:) Oby znów TS nie szykował podwyżki,bo znów straci klientów.
broda jak tam Twoj system na ML nie ma go jeszcze? mysle ze pracujesz bo wciaz czekam na atak:)
no tu masz racje lekko przesadzili z tym 2,50zł no jakby było za 1,25 to by sie grało powiem szczerze wolałem nizsze stawki za trafienia ale wciaż 1,25zł.ja limitu nie mam no moze mam tylko obserwuje kalendarz i to co sie dzieje w portfelu:)do konca miesiaca raczej basta:)
Klonek -że ludzie przez 50 lat nie wygrali grając w DL 6/6 -to wynika z prawd.trafienia. Ale pamiętaj,że ludzie do komputerów mają dostęp od jakiś 25 lat, do sieci jakieś 15, a do Multipasko.pl jeszcze krócej:) Głowa do góry:)
Spit cały czas opracowuje system ale to trachę jeszcze potrwa, nie jest tak lekko jak myślałem ale coś z tego będzie.
fajnie broda dzieki za odzew dlatego teraz pałzuje:)zeby uderzyc z podwójna siłą:)
matycz daj spokoj z tym plusem w zyciu w nie zagram trafic jedna z 80 heheeh i jeszcze 2,50zł i jeszcze te smieszne reklamy w TV
matycz daj spokoj z tym plusem w zyciu w nie zagram trafic jedna z 80 heheeh i jeszcze 2,50zł i jeszcze te smieszne reklamy w TV
He,he kto nie gra w Plus, ma minus:) Obliczyłem,że zakładając,że ktoś grałby jednym zakładzikiem zwykłego ML przez 50 lat i nie trafił nawet na lizaki,oczywiście przy stałym koszcie 2,5zł -przegrałby jakieś 46 tys.zł:) Czyli przegrałbym jakąś 1/10 mieszkania w Krakowie:)hahah. Nie ma co wyliczać, bo będzie Irlandia:) Pozdro Broda.
Na piędziesiąt lat to niski koszt biorąc pod uwagę zwroty byłoby to jakieś 35 tyś. Pozdro Matycz.
Bardzo proszę o wskazówki do sciągnięcia w jednym pliku wszystkich wyników losowań ML. Adres strony tudzież coś innego. Została mi jeszcze nieco ponad godzinka na trafne typy...! pozdr
Przyjdzie czas to podam Ci Spit liczby którymi zagrasz i wygrasz. Tak bym chciał a jak będzie zobaczymy. Jestem optymistą.
Tak Broda to tylko teoria, równie dobrze można wygrać 5 takich mieszkań, jak się orientuję strasznie drogie, w Warszawie też. W każdym bądź razie ceny mamy europejskie, a zarobki afrykańskie:)Szkoda gadać
Eric podaj mail -prześlę Ci w Excelu jak chcesz- może na jutro się przydadzą:)
Depesz, jak jest w tej Irlandii, nigdy tam nie byłem, ale wydaje mi się,że prawdopodobieństwo,że u nas wkrótce będzie Irlandia jest takie samo, jak to,że dziś wypadnie liczba 81 :)Oby nie. Ja dawno temu byłem in Osterreich konserwatorem zabytków, hahah, tzn.m.in.remontowałem stare kamienice:). Ale cóż K.Krawczyk "konserwował" dachy w USA, i przyjechał do kraju goły,a tu zrobił karierę. Nigdzie nie jest lekko, tak jak niektórym się wydaje. Szczęście potrzebne jest niestety nie tylko w hazardzie. Good luck
neon dzięki za adres. matycz poproszę na maila kolo2212@wp.pl Moja kolacja czeka od dwoch h, ja własnie przyjechałem z kolektury. Na chwilę przed losowaniem życzę Grającym spełnienia oczekiwań w dzisiejszych losowaniach.
poszło 2/3 z 17.10.2007,tzn.tylko te z tamtej daty zostały 19,42,77,choć raz się zwróciło
Hej, w koncu sie udalo, trafilem, 1,7,12,15,22,40,42,71 z plusem razy 2, super, ciesze sie
wpis 5199,może te czwórki połączyć razem,macie opcję ostatnie wystąpienia liczb-to z tego się bierze
...tj Opa 260 tys -ja po takim losowaniu nie trafiałbym w klawiaturę:) Gratuluję 2x 5 w Typowaniach i pozostałym szczęśliwcom:) Jednak można.
Opa -też potypuj -wtedy jest jasne, czy ktoś trafia, czy nie. A tak można pisać co bądź. Ja dziś nie grałem, ale też guzik by był:)
MATYCZ nie przejmuj sie,trafimy,zobaczysz,ja rozłożyłem te 19,42,77 po dwie i na 3 stawki
z 21.10 weszły 4/9-bo tyle ich zostało-do dzisiaj,plus też wlazł,ale co z tego
Wszyscy Opa jesteśmy skazani na śmierć i ja się aż do niej nie poddam dopóki nie r.....lę tego MULTI LOTKA:) hahahah
toż wiadomo MATYCZ...na mniejsze ilości liczb,to i może by się troszkę rozwaliło tego ML
...tam było rozwalę, no tak Opa ale tak to jest,że zwykle po losowaniu wierzy się mniej, a po nocy nadzieja odrasta. I to jest najfajniejsze,że zawsze jest szansa...i trzeba z rozsądkiem walczyć:) Dobranoc, do jutra
Ponti, doszło?. Jak coś nie wiesz to gg. Też mam z 800m do kolektury, ale może to dobrze, bo nie wiem co by było gdybym tak jak Opa w swoim "zakładzie" sprzedawał zakłady:) Chyba z pracy dużo bym nie zarobił -kusiło by:) Dziś i jutro Opa większy ruch przez mamiącą magię reklamy- no ale będzie za to jeden bardzo bogaty, albo kilku mniej:) Pozdrawiam
przy takich kumulacjach gra więcej ludzi i przeważnie dzieli się ta kwota, no i chyba mniej też jest za "piątki"
Witam.
4.5.6.11.21.44.52.62.79.plus
9.11.31.61.79.
5.20.61.74.75.
Pozdrawiam.
4.5.6.11.21.44.52.62.79.plus
9.11.31.61.79.
5.20.61.74.75.
Pozdrawiam.
...też bym chciał mieć 10 baniek, ale wystarczyło by mi 10 x mniej, nie jestem pazerny:) Tytan -odezwij się -w DL masz dopiero serie czasu -rozciągnięte przez ponad 50 lat i mniej regularne niż w ML:) Tytan pozdrawiam, nie obrażaj się, bo nikt tu nie jest perłą, jak na razie:)
...tak river, tak myślę -bo kiedyś k.j pytał, czemu jest więcej trafień przy kumulacjach, to raczej z tego powodu, a nie przez "machloje" TS. Pozdrawiam
Jak ktoś myśli,że TS wymienia pojedyncze kulki, albo zmienia strumień powietrza to raczej jest w błędzie. Trudność trafienia wynika z prawdopodobieństwa.
masz rację Matycz.najłatwiej to też zauważyć patrząc na ilość trafionych trójek w "dl" gdy jest i nie ma kumulacji.pozdrawiam i dobrych typowań!
Ważne aby osoba prowadząca losowanie swoim nonszalanckim zachowaniem nie podważała zaufania co do uczciwości zasad, sposobu i techniki tego losowania. Może celowy byłby powrót na ekran komisji która dodawała grze powagi?
ahoy,przecież żeby oszukiwali to nie \byłoby takich wygranych na szóstkę np. po 400 tys.,co to za reklama dla nich,po prostu rzecz losowa,ja patrzyłem,kiedyś też nawet z cztery razy pod kolej 6-ek nie było i bez kumulacji
witajcie:)
no ja dzis poslalem na 4 losowania bo cza jechac na zlot do plocka do wtorku:)) 41,53,58,61,73,75
Hej wszystkim.2,11,41,54,58,69,74.Wysokich wygranych zyczę:)
Czy zna ktoś systemy ze strony totomajster.republika.pl?Możecie o nich coś napisać?
Nie chcę się wypowiadać,bo nie znam tych systemów, przytoczę tylko fragment z tej stronki.Sami oceńcie.To akurat nic nie kosztuje. "JEŚLI CHCECIE PAŃSTWO GRAĆ SKUTECZNIE , TO PROPONUJEMY NAJPROSTRZĄ METODĘ NA WSZYSTKIE 80 LICZB !!!
WYKONAMY DLA PAŃSTWA 8 SPECJALNYCH ZAKŁADÓW PO 10 SKREŚLEŃ ,
DOBIERAJĄC LICZBY TAK ABY ŻADNA Z NICH SIĘ NIE POWTÓRZYŁA .
TAK PRZYGOTOWANYM ZESTAWEM GRAJĄ PAŃSTWO DO MOMENTU UZYSKANIA WYGRANEJ KTÓRA WAS USATYSFAKCJONUJE .
PO UZYSKANIU WYGRANEJ NALEŻY WYKONAĆ NOWY ZESTAW LICZB I GRAĆ DALEJ."
WYKONAMY DLA PAŃSTWA 8 SPECJALNYCH ZAKŁADÓW PO 10 SKREŚLEŃ ,
DOBIERAJĄC LICZBY TAK ABY ŻADNA Z NICH SIĘ NIE POWTÓRZYŁA .
TAK PRZYGOTOWANYM ZESTAWEM GRAJĄ PAŃSTWO DO MOMENTU UZYSKANIA WYGRANEJ KTÓRA WAS USATYSFAKCJONUJE .
PO UZYSKANIU WYGRANEJ NALEŻY WYKONAĆ NOWY ZESTAW LICZB I GRAĆ DALEJ."
Czesto prostota jest najlepszym sposobem ale chyba nie w tym przypadku co powyzej .;)
Paulo -mam do Ciebie pytanie -czy płaciłbyś mnie albo Tytanowi,( który kiedyś przedstawił taką podobną "mapę") za "cudowne" rozpisanie liczb ML? Pozdrawiam
witam wszystkich oto mam nadzieję że wyjdzie właśnie dzisiaj a jak nie to niech mnie kopną wszystkie kaczki ze stawu :-),,,41 43 80 58 23 61 69 77,,, pozdrowionka iwysokich wygranych
Po co ci ludzie,tworzący takie "cudowne systemy" pobierają za nie pieniądze? Przecież sami mogliby je sobie z łatwością wygrywać... Magnolio -uważam,że każdy system jest dobry ,aby wygrywać -czy prosty, czy skomplikowany. Ale na pewno nie taki, który najwięcej zysków przynosi ludziom którzy go sprzedają. Ileż ja się nasłuchałem o ludziach, którzy robią biznes na ludziach chorych na raka -sprzedając "cudowne specyfiki". Ale tych już w ogóle nie nazwałbym ludźmi. Pozdrawiam.
mogą,wiadomo że nie jest to proste,dla szczecina tylko-to tak,tam cały czas wygrywają(po losowaniu-na kartce)
Tak, Opa -jak ktoś sprzedaje np.programiki,które mogą być pomocne w analizie liczb -zgoda, bo to kosztuje wiele pracy, nic nie ma za darmo. Ale jak ktoś podaje gotowe liczby i pobiera za to pieniądze -to już jest dla mnie "szarlataneria". To jest moje zdanie. Pozdrawiam
pamiętacie te systemy które były nawet w TV,chodzi chyba o te 3/5,16 zestawów 1 3 5 7 9 np. lub 2 4 6 8 10 i w każdej dziesiątce to samo
bo np. 41 43 45 47 49 patrzyłem nie było ponad 50 dni,nawet zaczynajac od 30 losowania to skąd tyle wziąć kasy
Opa, bo jak na razie nie ma takiej "matrycy",żeby podstawiać liczby i wygrywać. A takie "systemy" przy małym pechu mogą prowadzić do dużych strat i uzależnienia, bo będziesz chciał się "odegrać" i koło się zamyka.
Hazard to nie najlepsze wyjście z problemów finansowych, można niestety je sobie pogłębić. Czego oczywiście nikomu nie życzę. A takie systemy chyba raczej kupują ludzie,którzy chcą szybko się wzbogacić. Chyba nie tędy droga...
Niedawno oglądałem w Ekspresie Reporterów jak jeden szarlatan sprzedawał zwykły kwas z czosnkiem i czymś tam jeszcze jako cudowne lekarstwo dla ludzi b.chorych. Rozlewał do buteleczek -i jedną sprzedawał po chyba 300zł. Miał tego całe beczki. Cóż,biedni ludzie chcący wyzdrowieć to kupowali. On robił fortunę... Na szczęście już siedzi.
Tak Opa -to adresowałem wyłącznie do ludzi bardzo naiwnych, mało rozsądnych, a nie do większości z nas. Jest niestety wielu pseudocudotwórców... i tyle. Pseudowróżek, pseudojasnowidzów ,pseudouzdrowicieli,itd. Zdarzają się jednak prawdziwi też, ale jest ich naprawdę garstka.
NO I PO LOSOWANIU WRÓCIŁ WIELEBA I PRZYNIÓSŁ TROCHĘ KASKI A W RANKINGU PO DZISIEJSZYM LOSOWANIU CHYBA BĘ DZIE AWANS 1 2 3 I 3/5
Gratulki Kaczor -teraz przynajmniej widzę, oby tak dalej:) Ja dziś podobnie, bo jest nas dwóch w typowaniach:) W realu tylko 4/10. Na lizaczka:)
Opa ja nie mam nic do systemów, jak ktoś ma z takiej gry zyski niech gra. Tylko co to za system z tego cytatu -rozpisać 80 liczb na 10 zakładów, gdzie każda będzie różna. Plus gwarantowany:)
Jak ja lubie te liczby 49,54,58 :)No to jutro musi juz chyba pasc 5,10 i2,11 choc41,42,43 tez nie zaszkodzi:)
JA NA 10 NIE GRAM WYSTARCZJĄ MI 5/9 6/9 A OSTATNIO MIAŁEM PECHA NA 25 LICZB UŻYTYCH WESZŁO 13 NIESTETY TYLKO 4 RAZY 6/9 ALE DOBRE I TO A Z DRUGIEJ STRONY TO ŚWIADCZY ŻE JUŻ NIEDŁUGO WIELKIE BUM MOŻE JUTRO????:-)
MAM NADZIEJĘ ŻE JUTRO WSKOCZĄ ZNÓW MOJE TABLICE OD PORSCHA PLUS 10 20 2 77
Kaczor, przecież jakbym trafił 9/10 to też poszedłbym po wygraną.Ja nie gram rozpisami -jak można trafić 9/9 to dlaczego nie 10/10? Przecież te mniejsze wygrane to i tak na lizaki i tak.:)
Tu masz rację, ale ja Kaczorku niestety nie mam takiej "matrycy", żeby regularnie trafiać nawet 6/9. Może jeszcze muszę się uczyć...
Podobnie jak Broda czekam na "cud":) hahah. Pozdrowionka Broda. Viltom się doczekał, to i może my się doczekamy... Tego nam potrzeba -a pomoże nam w tym czarodziej Wieleba:)hahhah
...po prostu Kaczorku potrzebuję trafić 5-tkę z I-wszej 40-stki i 5-tkę z II-giej 40-stki na jednym zakładziku:) Reszta -pozostałe 10 liczb mnie nie interesuje:) To napisałem ku pocieszeniu siebie i innych, którzy jednak bawią się na 10/10. Pozdrawiam
...ten system z cytatu jest dla mnie -8 zakładów na 10 skreśleń -najprostRZa metoda:) chyba się skuszę...
Witam.
Oj susza,susza--ale zawsze wracać trzeba tam, gdzie grzyby były.Mam bardzo prostą metodę związaną z numerologią--a konkretnie z datą/przynajmniej nie trzeba wybierać do którego wariantu się przystawić/
Data/dzień/-minus dwa ,plus dwa-dają dwie cyfry--np 13--to 1. i 5.
np.28--to 6.i 0.
oprócz tego ostatnia cyfra losowana dnia poprzedniego w przedziale od 1--9 lubi wchodzić na trzydziestki lub pięćdziesiątki.
Są trzy sztuki--często się układają -ja stosuję w pięciu dziesiąykach tj.
1-9
10-19
30-39
60-69
70-79.
Np.na 25.10.
3.7.
13.17.
33.37.
63.67.
73.77.
do każdego albo 39 albo59.---niestety tego dnia było pudło--ale siedem dni wstecz była trójka.
Dziś też była -bo tak wyglądało;
4.8.
14.18.
34. 38.
64.68.
74.78.--do każdego 38.lub 58./weszły obie/-czyli czwórka.
Ponieważ nie jest to wyjątek--a co pewien czas jest--więc może ktoś skorzystać zechce---można przetestować cały miesiąc wstecz.
Pozdrawiam i życzę sukcesów--bo gdyby tak dorzucić jeszcze ze dwa pewniaki?/ale skąd?/
Oj susza,susza--ale zawsze wracać trzeba tam, gdzie grzyby były.Mam bardzo prostą metodę związaną z numerologią--a konkretnie z datą/przynajmniej nie trzeba wybierać do którego wariantu się przystawić/
Data/dzień/-minus dwa ,plus dwa-dają dwie cyfry--np 13--to 1. i 5.
np.28--to 6.i 0.
oprócz tego ostatnia cyfra losowana dnia poprzedniego w przedziale od 1--9 lubi wchodzić na trzydziestki lub pięćdziesiątki.
Są trzy sztuki--często się układają -ja stosuję w pięciu dziesiąykach tj.
1-9
10-19
30-39
60-69
70-79.
Np.na 25.10.
3.7.
13.17.
33.37.
63.67.
73.77.
do każdego albo 39 albo59.---niestety tego dnia było pudło--ale siedem dni wstecz była trójka.
Dziś też była -bo tak wyglądało;
4.8.
14.18.
34. 38.
64.68.
74.78.--do każdego 38.lub 58./weszły obie/-czyli czwórka.
Ponieważ nie jest to wyjątek--a co pewien czas jest--więc może ktoś skorzystać zechce---można przetestować cały miesiąc wstecz.
Pozdrawiam i życzę sukcesów--bo gdyby tak dorzucić jeszcze ze dwa pewniaki?/ale skąd?/
Na sobotę 27.10. --tak wychodzi;
5.9.
15.19.
35.39.
65.69.
75.79.--brak od 1-9 ale ja przyjmuję 9.
więc do każdego--39.lub 59.--bez żadnych gwarancji.
Ten plus to jednak lipa.
Pozdrawiam.
5.9.
15.19.
35.39.
65.69.
75.79.--brak od 1-9 ale ja przyjmuję 9.
więc do każdego--39.lub 59.--bez żadnych gwarancji.
Ten plus to jednak lipa.
Pozdrawiam.