Wpisy 5 229 – 5 328
26 października 2007 12:29 → 27 października 2007 22:49, 100 wpisów
no ja dzis poslalem na 4 losowania bo cza jechac na zlot do plocka do wtorku:)) 41,53,58,61,73,75
Hej wszystkim.2,11,41,54,58,69,74.Wysokich wygranych zyczę:)
Czy zna ktoś systemy ze strony totomajster.republika.pl?Możecie o nich coś napisać?
Nie chcę się wypowiadać,bo nie znam tych systemów, przytoczę tylko fragment z tej stronki.Sami oceńcie.To akurat nic nie kosztuje. "JEŚLI CHCECIE PAŃSTWO GRAĆ SKUTECZNIE , TO PROPONUJEMY NAJPROSTRZĄ METODĘ NA WSZYSTKIE 80 LICZB !!!
WYKONAMY DLA PAŃSTWA 8 SPECJALNYCH ZAKŁADÓW PO 10 SKREŚLEŃ ,
DOBIERAJĄC LICZBY TAK ABY ŻADNA Z NICH SIĘ NIE POWTÓRZYŁA .
TAK PRZYGOTOWANYM ZESTAWEM GRAJĄ PAŃSTWO DO MOMENTU UZYSKANIA WYGRANEJ KTÓRA WAS USATYSFAKCJONUJE .
PO UZYSKANIU WYGRANEJ NALEŻY WYKONAĆ NOWY ZESTAW LICZB I GRAĆ DALEJ."
WYKONAMY DLA PAŃSTWA 8 SPECJALNYCH ZAKŁADÓW PO 10 SKREŚLEŃ ,
DOBIERAJĄC LICZBY TAK ABY ŻADNA Z NICH SIĘ NIE POWTÓRZYŁA .
TAK PRZYGOTOWANYM ZESTAWEM GRAJĄ PAŃSTWO DO MOMENTU UZYSKANIA WYGRANEJ KTÓRA WAS USATYSFAKCJONUJE .
PO UZYSKANIU WYGRANEJ NALEŻY WYKONAĆ NOWY ZESTAW LICZB I GRAĆ DALEJ."
Czesto prostota jest najlepszym sposobem ale chyba nie w tym przypadku co powyzej .;)
Paulo -mam do Ciebie pytanie -czy płaciłbyś mnie albo Tytanowi,( który kiedyś przedstawił taką podobną "mapę") za "cudowne" rozpisanie liczb ML? Pozdrawiam
witam wszystkich oto mam nadzieję że wyjdzie właśnie dzisiaj a jak nie to niech mnie kopną wszystkie kaczki ze stawu :-),,,41 43 80 58 23 61 69 77,,, pozdrowionka iwysokich wygranych
Po co ci ludzie,tworzący takie "cudowne systemy" pobierają za nie pieniądze? Przecież sami mogliby je sobie z łatwością wygrywać... Magnolio -uważam,że każdy system jest dobry ,aby wygrywać -czy prosty, czy skomplikowany. Ale na pewno nie taki, który najwięcej zysków przynosi ludziom którzy go sprzedają. Ileż ja się nasłuchałem o ludziach, którzy robią biznes na ludziach chorych na raka -sprzedając "cudowne specyfiki". Ale tych już w ogóle nie nazwałbym ludźmi. Pozdrawiam.
mogą,wiadomo że nie jest to proste,dla szczecina tylko-to tak,tam cały czas wygrywają(po losowaniu-na kartce)
Tak, Opa -jak ktoś sprzedaje np.programiki,które mogą być pomocne w analizie liczb -zgoda, bo to kosztuje wiele pracy, nic nie ma za darmo. Ale jak ktoś podaje gotowe liczby i pobiera za to pieniądze -to już jest dla mnie "szarlataneria". To jest moje zdanie. Pozdrawiam
pamiętacie te systemy które były nawet w TV,chodzi chyba o te 3/5,16 zestawów 1 3 5 7 9 np. lub 2 4 6 8 10 i w każdej dziesiątce to samo
bo np. 41 43 45 47 49 patrzyłem nie było ponad 50 dni,nawet zaczynajac od 30 losowania to skąd tyle wziąć kasy
Opa, bo jak na razie nie ma takiej "matrycy",żeby podstawiać liczby i wygrywać. A takie "systemy" przy małym pechu mogą prowadzić do dużych strat i uzależnienia, bo będziesz chciał się "odegrać" i koło się zamyka.
Hazard to nie najlepsze wyjście z problemów finansowych, można niestety je sobie pogłębić. Czego oczywiście nikomu nie życzę. A takie systemy chyba raczej kupują ludzie,którzy chcą szybko się wzbogacić. Chyba nie tędy droga...
Niedawno oglądałem w Ekspresie Reporterów jak jeden szarlatan sprzedawał zwykły kwas z czosnkiem i czymś tam jeszcze jako cudowne lekarstwo dla ludzi b.chorych. Rozlewał do buteleczek -i jedną sprzedawał po chyba 300zł. Miał tego całe beczki. Cóż,biedni ludzie chcący wyzdrowieć to kupowali. On robił fortunę... Na szczęście już siedzi.
Tak Opa -to adresowałem wyłącznie do ludzi bardzo naiwnych, mało rozsądnych, a nie do większości z nas. Jest niestety wielu pseudocudotwórców... i tyle. Pseudowróżek, pseudojasnowidzów ,pseudouzdrowicieli,itd. Zdarzają się jednak prawdziwi też, ale jest ich naprawdę garstka.
NO I PO LOSOWANIU WRÓCIŁ WIELEBA I PRZYNIÓSŁ TROCHĘ KASKI A W RANKINGU PO DZISIEJSZYM LOSOWANIU CHYBA BĘ DZIE AWANS 1 2 3 I 3/5
Gratulki Kaczor -teraz przynajmniej widzę, oby tak dalej:) Ja dziś podobnie, bo jest nas dwóch w typowaniach:) W realu tylko 4/10. Na lizaczka:)
Opa ja nie mam nic do systemów, jak ktoś ma z takiej gry zyski niech gra. Tylko co to za system z tego cytatu -rozpisać 80 liczb na 10 zakładów, gdzie każda będzie różna. Plus gwarantowany:)
Jak ja lubie te liczby 49,54,58 :)No to jutro musi juz chyba pasc 5,10 i2,11 choc41,42,43 tez nie zaszkodzi:)
JA NA 10 NIE GRAM WYSTARCZJĄ MI 5/9 6/9 A OSTATNIO MIAŁEM PECHA NA 25 LICZB UŻYTYCH WESZŁO 13 NIESTETY TYLKO 4 RAZY 6/9 ALE DOBRE I TO A Z DRUGIEJ STRONY TO ŚWIADCZY ŻE JUŻ NIEDŁUGO WIELKIE BUM MOŻE JUTRO????:-)
MAM NADZIEJĘ ŻE JUTRO WSKOCZĄ ZNÓW MOJE TABLICE OD PORSCHA PLUS 10 20 2 77
Kaczor, przecież jakbym trafił 9/10 to też poszedłbym po wygraną.Ja nie gram rozpisami -jak można trafić 9/9 to dlaczego nie 10/10? Przecież te mniejsze wygrane to i tak na lizaki i tak.:)
Tu masz rację, ale ja Kaczorku niestety nie mam takiej "matrycy", żeby regularnie trafiać nawet 6/9. Może jeszcze muszę się uczyć...
Podobnie jak Broda czekam na "cud":) hahah. Pozdrowionka Broda. Viltom się doczekał, to i może my się doczekamy... Tego nam potrzeba -a pomoże nam w tym czarodziej Wieleba:)hahhah
...po prostu Kaczorku potrzebuję trafić 5-tkę z I-wszej 40-stki i 5-tkę z II-giej 40-stki na jednym zakładziku:) Reszta -pozostałe 10 liczb mnie nie interesuje:) To napisałem ku pocieszeniu siebie i innych, którzy jednak bawią się na 10/10. Pozdrawiam
...ten system z cytatu jest dla mnie -8 zakładów na 10 skreśleń -najprostRZa metoda:) chyba się skuszę...
Witam.
Oj susza,susza--ale zawsze wracać trzeba tam, gdzie grzyby były.Mam bardzo prostą metodę związaną z numerologią--a konkretnie z datą/przynajmniej nie trzeba wybierać do którego wariantu się przystawić/
Data/dzień/-minus dwa ,plus dwa-dają dwie cyfry--np 13--to 1. i 5.
np.28--to 6.i 0.
oprócz tego ostatnia cyfra losowana dnia poprzedniego w przedziale od 1--9 lubi wchodzić na trzydziestki lub pięćdziesiątki.
Są trzy sztuki--często się układają -ja stosuję w pięciu dziesiąykach tj.
1-9
10-19
30-39
60-69
70-79.
Np.na 25.10.
3.7.
13.17.
33.37.
63.67.
73.77.
do każdego albo 39 albo59.---niestety tego dnia było pudło--ale siedem dni wstecz była trójka.
Dziś też była -bo tak wyglądało;
4.8.
14.18.
34. 38.
64.68.
74.78.--do każdego 38.lub 58./weszły obie/-czyli czwórka.
Ponieważ nie jest to wyjątek--a co pewien czas jest--więc może ktoś skorzystać zechce---można przetestować cały miesiąc wstecz.
Pozdrawiam i życzę sukcesów--bo gdyby tak dorzucić jeszcze ze dwa pewniaki?/ale skąd?/
Oj susza,susza--ale zawsze wracać trzeba tam, gdzie grzyby były.Mam bardzo prostą metodę związaną z numerologią--a konkretnie z datą/przynajmniej nie trzeba wybierać do którego wariantu się przystawić/
Data/dzień/-minus dwa ,plus dwa-dają dwie cyfry--np 13--to 1. i 5.
np.28--to 6.i 0.
oprócz tego ostatnia cyfra losowana dnia poprzedniego w przedziale od 1--9 lubi wchodzić na trzydziestki lub pięćdziesiątki.
Są trzy sztuki--często się układają -ja stosuję w pięciu dziesiąykach tj.
1-9
10-19
30-39
60-69
70-79.
Np.na 25.10.
3.7.
13.17.
33.37.
63.67.
73.77.
do każdego albo 39 albo59.---niestety tego dnia było pudło--ale siedem dni wstecz była trójka.
Dziś też była -bo tak wyglądało;
4.8.
14.18.
34. 38.
64.68.
74.78.--do każdego 38.lub 58./weszły obie/-czyli czwórka.
Ponieważ nie jest to wyjątek--a co pewien czas jest--więc może ktoś skorzystać zechce---można przetestować cały miesiąc wstecz.
Pozdrawiam i życzę sukcesów--bo gdyby tak dorzucić jeszcze ze dwa pewniaki?/ale skąd?/
Na sobotę 27.10. --tak wychodzi;
5.9.
15.19.
35.39.
65.69.
75.79.--brak od 1-9 ale ja przyjmuję 9.
więc do każdego--39.lub 59.--bez żadnych gwarancji.
Ten plus to jednak lipa.
Pozdrawiam.
5.9.
15.19.
35.39.
65.69.
75.79.--brak od 1-9 ale ja przyjmuję 9.
więc do każdego--39.lub 59.--bez żadnych gwarancji.
Ten plus to jednak lipa.
Pozdrawiam.
Trafienie plusa to wbrew pozorom wielkie szczęście, ale trafienie zwykłego multilotka bez większego problemu
Multilotek Plus
8 X - 68
9 X - 74
10 X - 23
11 X - 11
12 X - 33
13 X - 66
14 X - 58
15 X - 53
16 X - 20
17 X - 27
18 X - 50
19 X - 3
20 X - 37
21 X - 79
22 X - 56
23 X - 32
24 X - 64
25 X - 22
26 X - 35
27 X - ???
Chyba czas na jakąś 40kę.
8 X - 68
9 X - 74
10 X - 23
11 X - 11
12 X - 33
13 X - 66
14 X - 58
15 X - 53
16 X - 20
17 X - 27
18 X - 50
19 X - 3
20 X - 37
21 X - 79
22 X - 56
23 X - 32
24 X - 64
25 X - 22
26 X - 35
27 X - ???
Chyba czas na jakąś 40kę.
27 X - 42
OPA ładniej wygłąda 11,66,41 ja tak mam ;)
Cześć, ja na dziś mam wypuszczone 2,11,17,19,40,44,50,53,60,63. Wczoraj miałem 4/10 czyli "wygrałem" 2zł. Może tu będzie Plus:). Proszę mi wytłumaczyć dlaczego TS podaje w tabeli ,że np.4/10 to wygrana, skoro i tak przegrałem 50gr? Czy w ogóle warto uwzględniać np. 4/10 jako wygraną? Czy TS nie powinien raczej napisać w tabeli zwrot kosztów 80%? Podobnie jest gdybym trafił 3/10 z Plusem -wtedy przecież tracę złotówkę a nie wygrywam 4zł. Co to za rzetelność informacji przez TS? Pozdrawiam
...przecież zakładając,że codziennie przez 365 dni w roku trafiam 3/10 z Plusem -jestem 365 zł na minus, a nie "Plus" . Dlaczego to jest w tabeli wygranych?
Stawiam, że dzis albo liczba 44 albo 41 bedzie dzis plusem
Może ktoś poda, która dziś wypadnie ostatnia w DL? Może niedługo będzie DL Plus:) hahahah
Pozdrawiam Multicorca -ucieszyłem się z ostatniego zdania:). Czy naprawdę musimy aż tyle wygrywać, grając wtedy gdy jest kumulacja, grając w Plusa? Czy naprawdę nie wystarczą nam mniejsze wygrane? Czy nie widzą niektórzy, że to mamienie "szczęście częściej" to zwykłe wyciąganie pieniędzy od i tak biednego narodu? Ja frajerem nie będę. Pozdrawiam
moim zdaniem lotto nie powinno bez końca podnosić stawek multi i go "uatrakcyjniać" plusem czy minusem, tylko wprowadzić nową grę liczbową w jakiejś ciekawej formie w miejsce np. numerka twojego szczęśliwego. jeśli lotto nie chce tracić klientów nie może poprzestać na wprowadzaniu nowych loterii.
...przepraszam źle napisałem-Multicorka. Przepraszam jak uraziłem niektórych graczy, ale jak mam przed oczyma te uśmiechnięte twarze pana R. lub W., którym płaca za to gadanie mnóstwo kasy -to dlatego tak piszę.
...tak River, tylko u buków już jest bogatsza oferta. Jak TS chciałby tak dobrze dla nas -mógł np. obniżyć cenę zakładu. Tak uważam. I mieć hasło -"tańsze częściej":) Pozdrawiam
te przesłodzone komentarze prowadzących są do zniesienia,ale trzeba wyłącząć głos w tv aż się nie zacznie losowanie. albo wypić nieposłodzoną herbatę przed losowaniem
...tak River -przecież nad tym "mamieniem" pracuje cały sztab ludzi od marketingu, reklamy, wizerunku -to nie wina prowadzących, ale im za to jednak dobrze płacą -z naszych pieniędzy.
...możesz za przeproszeniem g..no kupić, jak będzie ładnie opakowane:)
...dlatego gram rozsądnie i z moich pieniędzy pan R. dużo nie ma:), bo za nim nie przepadam i TS dużo na mnie nie zarabia. Wszystkim tego życzę. Pozdrawiam, pa
a moze te tabele z wygranami to lipa którą codziennie pokazuje TS na swojej stronie:)moze nikt nie wygrywa;)
a moze dzis w DL matycz-10 baniek:)czy puscic ML-ile masz dzis kuponów?
a moze dzis w DL matycz-10 baniek:)czy puscic ML-ile masz dzis kuponów?
Cześć Spit -a no wszystko jest możliwe -to jest Lotto. Mam wypuszczone w ML 1 zakład na 2 losowania, DL -dopiero zamierzam -też 1 zakładzik. To powyżej Spit napisałem, bo żyjemy w świecie "kultu pieniądza", dla większości on jest Bogiem. A ja nie znoszę fałszu, zakłamania i obłudy -dlatego piszę co myślę. Powodzenia Spit, może jednak będzie to "tango". Pozdrawiam
...to wszystko jest możliwe -to było do tego że można wygrać, nie jestem znów taki nieufny. Ufam, że w tych tabelach to prawda.
no dzieki matycz no ale u Ciebie tez mysle ze to tango bedzie czemu zawsze u mnie ma być:)
to w DL kreślisz czy chybił?
nie wiem czy grac dzis ML za całe 10zł;) czy w DL.ale chyba dam sobie spokój w DL
to w DL kreślisz czy chybił?
nie wiem czy grac dzis ML za całe 10zł;) czy w DL.ale chyba dam sobie spokój w DL
...Spit nie gram na chybił trafił, w DL kombinuje-zwykle najczęściej ostatnio losowane+długo oczekiwane. Jestem przecież statystykiem:) hahah -powodzenia Wszystkim.
...i kumulacje mają na mnie taki wpływ jak reklamy TS -żaden. Pozdrawiam
no to co wykombinowałes w DL:).podzielmi sie bo ok 5 baniek:)no i bedzie 2 tanga:)
Jeszcze nic, zaraz się biorę, ale i tak się Spit podzielę, na co mi tyle kasy:) Fabrykę lizaków otworzę czy co:) Najwyżej trochę przeznaczyłbym na Caritas. Jest tylu potrzebujących....
to co 1 puszczasz kuponik tylko?to jak juz zakonczysz analizy i typowania daj znac.
oki Spit, myślisz,że jakbym puścił 10 zakładów to byłyby na nich te liczby z prawie 14 milionów "zakładzików-kombinacji". Tu potrzeba cholernego szczęścia, żeby kupić tą fabrykę:) Później zatypuję. Powodzenia.
...chciałbym,żeby w końcu wypadła liczba 1 lub 2. Takie mam pragnienia:) Chyba najwyższy czas...
Niech ktoś nie myśli,że "nadaje" na TS, a sam się bawię w Lotto. Po prostu we wszystkim jak w ML są plusy i minusy:)hahah Przykładowo -nasz poprzedni ustrój dał wielu ludziom darmowe wykształcenie itp., a teraz go "opluwają". W każdej rzeczy możemy odnaleźć plusy i minusy. Tak uważam. PS -Spit zatypowałem, ale dziś nie wypuszczam -wystarczy mi ML. Teraz są przecież 3 los. w tygodniu, a nie zamierzam przestawać "walczyć":) Powodzenia
...jak mi TS da coś więcej, niż na lizaki -ładnie oprawię i powieszę sobie nad łóżkiem zdjęcie pana Rembiszewskiego, obiecuję :):):)
Bo Spit mieszkam prawie km od kolektury, wczoraj wypuściłem ML -i wystarczy mi jak dziś wygram w ML:)hahah W DL nie gram nałogowo, czasem wypuszczam na wielokrotne losowanie niezależnie od kumulacji. Natomiast w ML grywam prawie codziennie, ale też zwykle na przynajmniej 2 losowania, zazwyczaj 4. Zazdroszczę Opie, ale nie wiem co by było jakbym "mieszkał w kolekturze" :);) good luck Spit, Ty dziś, a ja wygram we wtorek, oki? :)
Spit, skoro 2 nie padło już od 39 losowań DL, a liczba 38 padła ostatnio po 45 losowaniach, to jakże mam Ci podać liczby DL. I tak jesteś lepszy w Typowaniach:) oby tak dalej:)
...a nie przepraszam- w Typowaniach DL jesteśmy praktycznie ex aequo:)
...chyba w rankingu DL doliczyli mi ilość wpisów:) dlatego jestem przed Tobą:)
Dzięki Pasko -to jeszcze raz potwierdza,że fortuna toczy sie kołem -kto dziś górą jutro dołem:) ale tak jeszcze przed losowaniem? hahah. Pozdrawiam
nie wiem może coś z 22.10 wejdzie 4,20,25,43,57,75,76 lub z 23.10 - 14,27,29,37,39,46,63,68
Wiem tylko Opa,że odpukać, jak dziś nie wejdzie to następne losowanie będzie dopiero po 25 godzinach:) Więcej czasu na analizy:)
Pozdrowienia dla odwiedzających tę stronę,zwłaszcza z Rudy śląskiej,no i oczywiście dla pasko
ja osttanio zaszalałem , kupiłem zwykły ML, postawiłem numery z daty urodzenia czyli 1,2, 5,9,15,19,74 i trafiłem pare cyferek...
matycz nie pusciłem DL jednak:)takze dzie nie wygram chyba ze ML w co wątpie.
Tak Piterex -ja jestem milionerem, jeśli chodzi o ilość wysłanych dotychczas zakładów:)gratulki. Spit, u mnie lizaków nie będzie, ale gratuluję Ci też-wytypowałeś poprawnie jedną więcej ode mnie w DL. Będę starał się Ciebie dogonić:) Wtedy będzie bliżej tanga:)
Witam.Zagrałem drugi raz w życiu w ML + i drugi raz trafiłem +.Zagrałem 5 wML itrafiłem tylko +
Witam.
Matycz-nic nie zauważyłem nawet-z tym plusem to jest bardzo zachęcające jak się patrzy na tabele z wygranymi--lecz jeśli początek był dobry w sensie takim że rzucam ze swoich wyliczanek duzo liczb np 9 lub 10 -i patrzę a tu przypadkowo wśród nich jest ten plus a oprócz tego więcej nic 4/10 --i zdarza sie to kilka razy ---to w sumie jest zachęcające ---lecz ostatnio nie wpada --więc dać trzeba spokój i spokojnie poobserwować co się będZie dalej działo.
Matycz-nic nie zauważyłem nawet-z tym plusem to jest bardzo zachęcające jak się patrzy na tabele z wygranymi--lecz jeśli początek był dobry w sensie takim że rzucam ze swoich wyliczanek duzo liczb np 9 lub 10 -i patrzę a tu przypadkowo wśród nich jest ten plus a oprócz tego więcej nic 4/10 --i zdarza sie to kilka razy ---to w sumie jest zachęcające ---lecz ostatnio nie wpada --więc dać trzeba spokój i spokojnie poobserwować co się będZie dalej działo.
no u mnie lizaków tez nie bedzie:(1,2,3 trafne taka kolejnosc w kuponach i plecy.co za liczby fuck
NOVY uwazaj to podpucha to przypadek tu niema recepty na wygrana i jakies systemy graj rozsadnie i niegon losu tzn.nie marz bo pech nie opuszcza wiem z doswiadczenia
Zgadza się w zupełności-jeśli ktoś trafia jak Nowy07 liczby plus -to niech próbuje szczęścia grając w ten sposób -gust nie podlega dyskusji. Np.grając 16 zakładami na 5 skreśleń -mamy pewność tego Plusa. Tylko to już koszt 80zł. Ja np.wolałbym w takim przypadku wysłać 32 zakłady, w których powtarzałbym część liczb. Naprawdę trudno mi "wyliczyć" tą 1-dną z 80 liczb. Ale to indywidualna sprawa.Pozdrawiam Multicorka i życzę szczytowej formy.
Staram się grać rozsądnie .Dziś zagrałem x2 czyli za 30 zł.Chciałem x4 ale byłem rozsądny.Niepotrzebnie?
Dziś wpadła jedna parka na moich typach--już wpada mi pomysł skąd wziąć jeszcze brakujące dwie aby były pięćszt.---planuję tak -te które biorę na 30-ki lub 50-ki -trzeba z nimi odjechać w lewo tzn. --na dziś wypadała 39.-i po odjeżdzie w lewo z nią -jest 39.38.37 -albo 59. 58. 57.
spróbuje kilka razy przetestować/dziś nie chciało wejść/--bo 5/5 to już byłoby to o co chodzi na dobry początek--a gdyby cośniecoś się składało --to potem10/10---he he -dobre marzeniano nie?
Pozdrawiam.
spróbuje kilka razy przetestować/dziś nie chciało wejść/--bo 5/5 to już byłoby to o co chodzi na dobry początek--a gdyby cośniecoś się składało --to potem10/10---he he -dobre marzeniano nie?
Pozdrawiam.