Wpisy 515 556 – 515 655
28 września 2011 20:23 → 28 września 2011 20:59, 100 wpisów
lila bym coś napisał co do wpisu na temat Bonusa ale przemilcze temat
martin......wejdź po lewej stronie w TYPOWANIA.Kliknij i obstaw 1/1,2/2,3/3,5/5,10/10 na MM na dzisiaj na 22.15
lila i to wszystko trojki??
lila 
andromeda

andromeda

Darek....ale co mnie 6/12? Ja nie trafiłam 6/12 więc jakoś nie za bardzo mnie to interesi
Dziś w kolekturze pewna osoba była odebrać wygraną z Lotto, dała do sprawdzenia 154 kupon na każdym kuponie po 8 zakładów
. Trafiła 3- czwórki i mnóstwo trójek.
. Trafiła 3- czwórki i mnóstwo trójek.Darek....bo kiepsko się starasz.Gdybym to ja wygrała,już dawno by mi zapłacił

Lilaa, wszedłem tam ale nigdzie nie umiem nic obstawic. Jakas tabela tylko jest
lila ja też pisze prawdę.Nie chcę robić reklamy ale niestety wypłaty bonusowej nie ma
martin.....musisz myszką kliknąć na to puste miejsce i wstawić tam swoją liczbę.Potem dwie itd a na końcu zatwierdzić wpis 

dzisiaj oglądałam w TV program i była pokazana kolektura w Redzie.Podobno jak ta osoba wygrała to tak się darła w bloku że całe osiedle ją słyszało.Czyli już spokoju nie zazna,wszyscy wiedzą kto to.

Martin...,.musisz wejść w typowania a potem w ZATYPUJ
i wpisujesz 1 liczbę,potem dwie itd a jak chcesz lotto,mini czy jokera to tak samo.Wchodzisz w TYPOWANIA,potem w ZATYPUJ i u góry klikasz lotto,obstawiasz,zatwierdzasz i tak samo z mini i jokerem
i wpisujesz 1 liczbę,potem dwie itd a jak chcesz lotto,mini czy jokera to tak samo.Wchodzisz w TYPOWANIA,potem w ZATYPUJ i u góry klikasz lotto,obstawiasz,zatwierdzasz i tak samo z mini i jokeremandruśka......za 9 zeta były kupony wysłane a w wawie za 15 wszystkie na chybika

Jak to powiedział dziś Pan Sławek sprzedający w kolekturze,
'szczyt podniecenia na wygrane w lotto' - wysłać kupon za więcej niż 3 zł i nie trafić żadnej liczby, wysłać kupon za 3 zł na chybił trafił i wygrać miliony'.
'szczyt podniecenia na wygrane w lotto' - wysłać kupon za więcej niż 3 zł i nie trafić żadnej liczby, wysłać kupon za 3 zł na chybił trafił i wygrać miliony'.

Kurcze
ale pod TYPOWANIEN mam jeszcze bilans, rankingi, top 10 itd... a po za tym to ni mam gdzie liczby wpisać, bo pokazuje mi sie tabela od skreśleń innych

ale pod TYPOWANIEN mam jeszcze bilans, rankingi, top 10 itd... a po za tym to ni mam gdzie liczby wpisać, bo pokazuje mi sie tabela od skreśleń innych 
ooo mam
) Dzieki LILA!!! 
) Dzieki LILA!!! 
Darek...o czym jej wspominałeś znowu? Co Ty piszesz do Robala jakbyś pozjadał wszystkie rozumy bo raptem trafiłeś 6/12.Otrząśnij się zdeka
dokładnie lila, rozumiem kumulacja kosmiczna, można wysłać za więcej niż 3-6-9 zł. Ale nie potrafię zrozumieć tego, że ludzie 'ładują' tysiące złotych.

bet5....znajomy,deweloper z Poznania,rzygający kasą,wysłał totka za coś ponad 20 tyś i miał 2/6

.... a obecna 
witam Cie Darek i pozostałych
lila >>> że jak ma się trafić to i jeden kupon styknie ... iże ilość zawartych zakładów itp.itd.

witam Cie Darek i pozostałych
lila >>> że jak ma się trafić to i jeden kupon styknie ... iże ilość zawartych zakładów itp.itd.
lila nie stawaj w obronie i gań.Pomyśl tylko jak mogłem podać zły nr konta zresztą nie ma znaczenia .A madzi77 wspomniałem o tymże można wysłać1 kupon a nie 100 aby trafić 6.
madzia77 Witam Cie
madzia77 Witam Cie

I powiedz mi czy to jest normalne
20 tyś. Duża kasa robi mętlik w głowie 
20 tyś. Duża kasa robi mętlik w głowie 
Darek....nie staję w obronie tylko zwracam Tobie uwagę.Nie musisz być zawsze taki sztywny na czacie jak ktoś coś do ciebie napisze w żartach.Filozof się znalazł
bet5 >>> dla niektórych osób 20 tys. to jest jak dla mnie np. 200 zł ..
Ja lece, Dzieki LILA! 

bet5....jak dzisiaj do niego dzwoniłam i powiedział ze śmiechem że nic nie trafił to mną zatrzepało,ja osobiście bym się wkarwiła on się smiał.No cóż.
zgadza się madzia77. Niech mi ktoś powie ze wydanie w 5-10 zł w lotto (za głupi papierek) to nie dużo dla normalnej osoby w Polsce.
.
.bey5....dla kogoś kto gra w lotto 3xw tygodniu to 120 zeta na miesiąc
Darek...to w końcu wiesz o tym czy nie jesteś sztywny> Chyba sam nie wiesz już co piszesz
bez urazy ... ale kogo to interesi czy Darek jest "sztywny" i gdzie 

gucin. Może ktoś wie i pomoże mi znależć program który potrafi ze zbioru kombinacji w lotto, eliminować te kombinacje, które ja mu zadam, np. usunąć te które przekraczają 16 wolnych okienek między okienkami wylosowanymi, lub te kombinacje które mają więcej jak 4 okienka trafione pod rząd-ciągiem.itp.-itd.
magda...własnie nikogo.Więc niech wyluzuje z tymi swoimi wiecznymi pretensjami do wszystkich.Jak się nie zna na żartach to już nie mój problem.
Zgadza się lila. Ale cóż trzeba grać jak jest możliwość i liczyć na
od TS. Więc ja dziś MM na 22:15 ósemeczka.
od TS. Więc ja dziś MM na 22:15 ósemeczka.
lila nikt nie ma pretensji do wszystkich tylko odpisałem na wpis
Robal 36 żartował a ty zaraz napisałes do niego Nie bądź taki hop.Zreszta gówno mnie to obchodzi
lila >>> gdybyśmy byli wszyscy "tacy sami" to byłoby nudno ... są i sztywni i giętcy i trudno mieć pretensję do kogoś o to jaki jest ....
Magda..temat rzeka.Najgorzej jak ktoś z siebie robi męczennika.Koniec tematu 

bet5,,,,,jakby pogadał z tymi co wygrali to pewnie by powiedzieli że,jak nie daje? Mi dał

Panie Dariuszu widzę, że Pan podjął temat bonusa. Wpłata na pewno dojdzie w tym tygodniu, nie przelałem od razu, a jest Pan w PKO, a tam przelew chwile idzie. Zaskoczył mnie Pan, bo myślałem, że w ten tydzień będzie się Pan cieszył z wygranej z tego co pamiętam około 20 000, a Pan się tak przejął tą "stówką" 

Panie Januszu przelew idzie 3 minuty i nie przejołem się stówą tylko napisałem że jesze nie mam
Dlatego ja pomyślałem tak że jedną metodą żeby coś wygrać konkretnego trzeba cały czas wysyłać te same liczby, kiedyś muszę wpaść 

Pasko.....muszę Tobie powiedzieć że strasznie namieszałes z emotkami i te czerwone liczby na jasnym tle ,chodzi o najdłużej oczekiwane zestawy mm nie wyglądają szałowo 

. Ale są tez 
i