Wpisy 515 456 – 515 555
28 września 2011 19:45 → 28 września 2011 20:23, 100 wpisów
lila 

andromeda 

Cześć
no i mamy kolejnych milionerów
no i mamy kolejnych milionerów
hej lila

andromeda

W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 217 000
światło zgaś zamknij drzwi na początek,jedno z nas będzie dziś nieprzytomne jutro nam będzie wstyd

Kochać Cię,to mieć w sercu cierń i go z bólem czuc co dnia,boli mnie każdy krok każda myśl,nosze w sobie ją co dnia

Cześć wszystkim ;-)
Jaki meczyk? ;>
kto z kim gra? ;>
Bo jestem tu nowy
kto z kim gra? ;>
Bo jestem tu nowy

Wogóle umiałby mi ktoś pomóc? ;/
Witajcie wieczorową porą

Obecnie jest możliwość adoptowania Greka za jedyne 500 Euro .
Grek będzie robić za Ciebie wszystko na co nie masz czasu.
Spać za Ciebie do jedenastej.
Chodzić za Ciebie na kawę.
Odbywać poobiednią sjestę.
Wieczorem siedzieć za Ciebie w knajpce.

Obecnie jest możliwość adoptowania Greka za jedyne 500 Euro .
Grek będzie robić za Ciebie wszystko na co nie masz czasu.
Spać za Ciebie do jedenastej.
Chodzić za Ciebie na kawę.
Odbywać poobiednią sjestę.
Wieczorem siedzieć za Ciebie w knajpce.
Mógłby mi ktoś pomóc?
bo mam problem
bo mam problem

bo wczoraj w nocy sie zarejestrowałem na tej stronie i zagrałem w jakąś gre gdzie musiałm wytypować 12 liczb. Zrobiłem to i nie wiem co dzisiaj dalej 

Dziki Lila za zainteresowanie 
Gdzie moge sprawdzic wyniki albo cos takiego?? pomóż prosze..

Gdzie moge sprawdzic wyniki albo cos takiego?? pomóż prosze..

martin....kliknij w swój nik i jak chodzi o lotto to kliknij na lotto i zobaczysz co trafiłeś 

martin: kliknij na swój nick. Następnie u góry kliknij na wybór gry "Lotto". Są Twoje typy, ale podałeś je po wczorajszym losowaniu i obowiązują na losowanie czwartkowe.
martin...jeśli podawałes 12 liczb na lotto,to w swoim profilu znajdziesz co trafiłeś.
musisz tam kliknąć napis lotto i wyskoczy wszystko
musisz tam kliknąć napis lotto i wyskoczy wszystkohmmm zrobiłem tak jak kazałaś i jak mam same zera czyli nic nie trafiłem taak? :>
Wybacz za głupie pytania z mojej styrony, ale serio sie nie znam na tym, a chcialem zacząć. jest szansa wogóle cos wygrać? :>
Wybacz za głupie pytania z mojej styrony, ale serio sie nie znam na tym, a chcialem zacząć. jest szansa wogóle cos wygrać? :>
gdybysmy wczoraj te 6 trafiły to dzis bysmy mogły robić za grekow, a tak to dalej za murzynow

mertin....no faktycznie tam nic nie widzę,może wczoraj przy dodawaniu liczb ,popełnileś jakiś błąd.Być może nie dodałeś wpisu.Spróbuj dodać liczby na losowanie wieczorne Multi Multi.
martinw>>>>> twoje typowanie jest na jurtro dopiero Obecnie typuje:
05,07,15,17,25,29,
31,33,37,39,41,44
Typował o godz. 23:49
05,07,15,17,25,29,
31,33,37,39,41,44
Typował o godz. 23:49
Martin...tutaj liczby obstawiane w profilu to zabawa.Walczymy o 1 miejsce w rankingu a wygrać można zawsze coś jak sie wyśle konkretne liczby
Pasko płaci za 6/12 w lotto 
Pasko płaci za 6/12 w lotto 
Na jutro?? :O
Myślałem ze na dzisiaj bedzie...
A jest gdzies instrunkcja obsługi, albo regulamin, gdzie bym sie mógl nauczyc wszystkiego?
Myślałem ze na dzisiaj bedzie...
A jest gdzies instrunkcja obsługi, albo regulamin, gdzie bym sie mógl nauczyc wszystkiego?

MArtin typowales po 23 wczoraj wiec dopiero na losowanie w czwartek
lila u niego na profilu to jest 

martin....nauczysz się z czasem za 3 dni będziesz tak śmigał że ho ho ho 

albinlotto.....ja szukałam w wynikach.A to losowanie na jutro bo wpisane po23
martin....typy podaje się chyba do 24.45 potem już nie są zaliczane do danego dnia.
lila to przez ta trojeczke pewnie 

Hehehe fajnie tutaj na forum macie 
Fajnie sie z wami pisze

Fajnie sie z wami pisze

lila>>> na 22 nadane?
martin...jak będziesz miał z czymś problem to zapytaj po prostu kogoś na czacie lub Pasko.Pasko to właściciel stronki,pomoże na bank

A gdybym teraz chcial jakies liczby obstawić w jakieś grze to co musze zrobic? bo próbuje cos znaleśc tu a mi nie wychodzi zabardzo 

Użytkownik pini dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote