Wpisy użytkownika martinw199117
Łącznie 14 wpisów w archiwum, pokazane od nr 515 497. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
Cześć wszystkim ;-)
Jaki meczyk? ;>
kto z kim gra? ;>
Bo jestem tu nowy
kto z kim gra? ;>
Bo jestem tu nowy

Wogóle umiałby mi ktoś pomóc? ;/
Mógłby mi ktoś pomóc?
bo mam problem
bo mam problem

bo wczoraj w nocy sie zarejestrowałem na tej stronie i zagrałem w jakąś gre gdzie musiałm wytypować 12 liczb. Zrobiłem to i nie wiem co dzisiaj dalej 

Dziki Lila za zainteresowanie 
Gdzie moge sprawdzic wyniki albo cos takiego?? pomóż prosze..

Gdzie moge sprawdzic wyniki albo cos takiego?? pomóż prosze..

hmmm zrobiłem tak jak kazałaś i jak mam same zera czyli nic nie trafiłem taak? :>
Wybacz za głupie pytania z mojej styrony, ale serio sie nie znam na tym, a chcialem zacząć. jest szansa wogóle cos wygrać? :>
Wybacz za głupie pytania z mojej styrony, ale serio sie nie znam na tym, a chcialem zacząć. jest szansa wogóle cos wygrać? :>
Na jutro?? :O
Myślałem ze na dzisiaj bedzie...
A jest gdzies instrunkcja obsługi, albo regulamin, gdzie bym sie mógl nauczyc wszystkiego?
Myślałem ze na dzisiaj bedzie...
A jest gdzies instrunkcja obsługi, albo regulamin, gdzie bym sie mógl nauczyc wszystkiego?

Hehehe fajnie tutaj na forum macie 
Fajnie sie z wami pisze

Fajnie sie z wami pisze

A gdybym teraz chcial jakies liczby obstawić w jakieś grze to co musze zrobic? bo próbuje cos znaleśc tu a mi nie wychodzi zabardzo 

Lilaa, wszedłem tam ale nigdzie nie umiem nic obstawic. Jakas tabela tylko jest
Kurcze
ale pod TYPOWANIEN mam jeszcze bilans, rankingi, top 10 itd... a po za tym to ni mam gdzie liczby wpisać, bo pokazuje mi sie tabela od skreśleń innych

ale pod TYPOWANIEN mam jeszcze bilans, rankingi, top 10 itd... a po za tym to ni mam gdzie liczby wpisać, bo pokazuje mi sie tabela od skreśleń innych 
ooo mam
) Dzieki LILA!!! 
) Dzieki LILA!!! 
Ja lece, Dzieki LILA! 

« PoprzednieKolejne »