Wpisy 5 104 288 – 5 104 397
26 sierpnia 2024 10:16 → 26 sierpnia 2024 13:33, 100 wpisów
Zakończyły się problemy techniczne z gierką Fajerwerki
Zakończyły się problemy techniczne z gierką Lodowy Sekret
@5 104 263 cpp: a pisałem najpierw poobserwuj
Zakończyły się problemy techniczne z gierkami: Monetki, Emotki, Totemki, Antyki, Cyferki, Gwiazdki
@5 104 280 waldus: Nie pije alkoholi, nie palę papierosow,kupuje produkty lotto, uprawiam bezpieczny sex.
@5 104 292 Kruk82: Bez wspomnianej nie raz " czutki" nie ma efektow.
Nie warto patrzec na krytykę , grac systemem jesli sie czuje liczby lub dobry dzien.
Nie warto patrzec na krytykę , grac systemem jesli sie czuje liczby lub dobry dzien.
@5 104 294 Jelonek: 

Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 10/10 (200 000 zł). Zobacz szczegóły
@5 104 275 Jelonek:
@5 104 299 makler: Tak, "czutka" w znaczeniu "przeczucie" można zastąpić innymi słowami, np.:
intuicja
przesłanka
wyczucie
szósty zmysł
wróżba (w kontekście mniej formalnym)
Wybór odpowiedniego słowa zależy od kontekstu i stopnia formalności.
Nie przypisuj mi jakichs nickow nie majacych zwiazku z moja osoba.
intuicja
przesłanka
wyczucie
szósty zmysł
wróżba (w kontekście mniej formalnym)
Wybór odpowiedniego słowa zależy od kontekstu i stopnia formalności.
Nie przypisuj mi jakichs nickow nie majacych zwiazku z moja osoba.
@5 104 303 greg: Piekne wykonanie, ktore dedykuje wrazliwym Osobom, takim jak Ty.
w promocji podaje na ta godzine 12 numerow keno, moze sie cos ulozyc, otrzymane kosmicznym programem dream keno
5,7,8,29,42,46,7,9,10,31,44,48
5,7,8 juz ladnie smiga
5,7,8,29,42,46,7,9,10,31,44,48
5,7,8 juz ladnie smiga
@5 104 300 makler: Jasne, że tak! Każdy człowiek ma prawo mieć własne zdanie i wyrażać swoje opinie. To fundamentalne prawo, które pozwala nam na swobodne myślenie i wyrażanie siebie.
To jest moja opinia, moje zdanie, nie podwazaj moich myśli jesli nie godzą w spokeczność , w dobre zasady wspolzycia spolecznego.
To jest moja opinia, moje zdanie, nie podwazaj moich myśli jesli nie godzą w spokeczność , w dobre zasady wspolzycia spolecznego.
Ten sam typ pisania wklejania z lekką modyfikacją, tłumaczenie słownictwa, wklejki itp Watykanista w całej okrasie itp niezgoda Pisz ale nie rób mnie i innych w jajo w balona Nie ma innego zdania kończy się anarchią komuna wraca oczy piszesz
narazie 5/12 rekord i rosnie
@5 104 308 Mulag: Szanowny Panie Mulag,
Zwracam się do Pana z prośbą o uszanowanie wolności słowa. Wierzę, że każdy z nas ma prawo wyrażać swoje zdanie, nawet jeśli ono się różni od Pana poglądów. Wolność słowa jest fundamentem demokratycznego społeczeństwa i pozwala nam na swobodną wymianę myśli i idei. Proszę, abyśmy potrafili rozmawiać ze sobą w sposób kulturalny i szanować różnice zdań.
Z poważaniem,
Maciej
Zwracam się do Pana z prośbą o uszanowanie wolności słowa. Wierzę, że każdy z nas ma prawo wyrażać swoje zdanie, nawet jeśli ono się różni od Pana poglądów. Wolność słowa jest fundamentem demokratycznego społeczeństwa i pozwala nam na swobodną wymianę myśli i idei. Proszę, abyśmy potrafili rozmawiać ze sobą w sposób kulturalny i szanować różnice zdań.
Z poważaniem,
Maciej
@5 104 310 Jelonek: jak wolność słowa jak go nie ma co ty piszesz klękaj przed Bogiem Lwem i dawaj mu pokłony
Jelonek, nie tylko ja TO zauważyłem
Twój czas od teraz odmierza stoper tik tak tik tak
Twój czas od teraz odmierza stoper tik tak tik tak
@5 104 312 makler: Kazdy ma swoj czas - nie zna dnia i godziny.
Na stronie www.lotto.pl padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Rzeszów padła wygrana 50 000 zł w grze Keno (9 z 9 x 1)
W miejscowości Braniewo padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (6 z 6 x 10 x 2)
W miejscowości Pyzdry padła wygrana 20 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1 x 2)
W miejscowości Dzierżoniów padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
W miejscowości Racławice Śląskie padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
W miejscowości Kraków padła wygrana 20 000 zł w grze Keno (6 z 6 x 10 x 4)
po drugim dniu już mi śmierdziało ale okaże ci miłosierdzie ale pokłoń się przed Bogiem Lwem i będzie oki jak nie daje blokadę
wystarczy czy na piszesz że pokłoniłeś się przed Bogiem Lwem i se będziesz pisał dalej
@5 104 322 Mulag: Przysłowie "Dasz spokój, masz spokój" odnosi się do zasady, że unikanie konfliktów i zachowanie spokoju prowadzi do pokoju wewnętrznego i harmonii w otoczeniu.
Uzasadnienie:
Unikanie konfliktów: Konfrontacja często prowadzi do eskalacji napięcia i negatywnych emocji. Spokój i kompromis pozwalają na rozwiązanie problemów w sposób bardziej konstruktywny.
Zachowanie spokoju: Wewnętrzny spokój i opanowanie sprzyjają racjonalnemu myśleniu i podejmowaniu lepszych decyzji.
Pokoj wewnętrzny: Brak ciągłych konfliktów i napięcia pozwala na odprężenie i cieszenie się życiem.
Harmonia w otoczeniu: Spokojne i harmonijne relacje z innymi ludźmi sprzyjają budowaniu pozytywnych więzi i tworzeniu przyjemnego środowiska.
Hipokryzja:
Posługiwanie się tym przysłowie w sposób hipokrytyczny jest nieuczciwe i szkodliwe. Oznacza to, że ktoś wydaje się spokojny, ale w rzeczywistości chce manipulować lub wykorzystywać innych.
Podsumowując: "Dasz spokój, masz spokój" jest wartościowym przysłowie, ale ważne jest, aby stosować je autentycznie i z szacunkiem dla innych.
Uzasadnienie:
Unikanie konfliktów: Konfrontacja często prowadzi do eskalacji napięcia i negatywnych emocji. Spokój i kompromis pozwalają na rozwiązanie problemów w sposób bardziej konstruktywny.
Zachowanie spokoju: Wewnętrzny spokój i opanowanie sprzyjają racjonalnemu myśleniu i podejmowaniu lepszych decyzji.
Pokoj wewnętrzny: Brak ciągłych konfliktów i napięcia pozwala na odprężenie i cieszenie się życiem.
Harmonia w otoczeniu: Spokojne i harmonijne relacje z innymi ludźmi sprzyjają budowaniu pozytywnych więzi i tworzeniu przyjemnego środowiska.
Hipokryzja:
Posługiwanie się tym przysłowie w sposób hipokrytyczny jest nieuczciwe i szkodliwe. Oznacza to, że ktoś wydaje się spokojny, ale w rzeczywistości chce manipulować lub wykorzystywać innych.
Podsumowując: "Dasz spokój, masz spokój" jest wartościowym przysłowie, ale ważne jest, aby stosować je autentycznie i z szacunkiem dla innych.
@5 104 323 Jelonek: myślałem że zrozumiałeś powagę sytuacji jednak dalej swoje nic dobranoc "Dasz spokój, masz spokój odnosi się do blokady Dobranoc miałeś swoją szansę nie skorzystałeś dobranoc
@5 104 324 Mulag: Nie jestes decydentem.
Ktoś miał dzisiaj szczęście lub pecha bo wygrał niedawno 200 tys w Keno ale widocznie grał bez mnożnika który był razy 3 czyli minęli go 400 tys a wystarczyło dopłacić 2 zł dlatego zawsze gram z mnożnikiem tak jak lotto z plusem
@5 104 330 mistrz0247: Nie mial " czutki " ?
@5 104 327 makler: W sieci króluje wirtualny świat, Gdzie słowa lecą, jak ptaki w locie. Lecz czyż nie czas, by w tym wirtualnym gąszczu, Zapanował spokój, a nie szaleństwo?
Zamiast hejtu, niech panuje szacunek, Zamiast kłótni, niech zagości dialog. Niech słowa płyną, jak łagodna rzeka, I budują mosty, a nie mury z kamienia.
Trolle ukryte w sieci czaią się, By siać zamęt, by gorszyć i drażnić. Lecz nie dajmy się, niech ich słowa nie ranią, Niech nasza kultura, w sieci zapanuje.
Pamiętajmy, że słowa mają moc, Mogą budować, mogą też niszczyć. Wybierzmy dobro, wybierzmy szacunek, I niech w sieci, pokój zapanuje.
Nie strasz Makler.
Zamiast hejtu, niech panuje szacunek, Zamiast kłótni, niech zagości dialog. Niech słowa płyną, jak łagodna rzeka, I budują mosty, a nie mury z kamienia.
Trolle ukryte w sieci czaią się, By siać zamęt, by gorszyć i drażnić. Lecz nie dajmy się, niech ich słowa nie ranią, Niech nasza kultura, w sieci zapanuje.
Pamiętajmy, że słowa mają moc, Mogą budować, mogą też niszczyć. Wybierzmy dobro, wybierzmy szacunek, I niech w sieci, pokój zapanuje.
Nie strasz Makler.
Pisze ten co srał po innych użytkownikach ilekroć ktoś mu uwagę zwrócił
@5 104 333 Jelonek:
ani jednego błędu, czyżbyś odzyskał wzrok???
Baw się dobrze, Twój czas jest.... policzony.
ani jednego błędu, czyżbyś odzyskał wzrok???
Baw się dobrze, Twój czas jest.... policzony.
@5 104 334 waldus: Czy to nie psychoza ?
@5 104 335 makler: Daj Ci Boze pelna sorawnośc fizyczna.
@5 104 337 Jelonek: jednak pamiętasz.... moje foto 2 lata temu
@5 104 338 makler: Mnie pomogl prof. Dariusz Malecki i ViospectForte.
@5 104 338 makler: Skąd? Coś Ci się miesza .
@5 104 340 Jelonek: tak zachwalszasz tego Tesika że można mnie mac że on Ci pomaga
Lekarze w tym kraju są nie do uczeni jedne co od nich można to l4
Każdy szanujący się specjalista pomaga prywatnie a na NFZ to można sobie grób kopac
@5 104 346 Gosia__77: lep pierogiwróci mąż z pracy to się ucieszy
@5 104 347 waldus: dziś rosół i kurcze pieczone
Wczoraj obrabiałam ponad 2 kg kurczaka bo mi przywieźli z gospodarstwa całego ale zamrożonego I trzeba wszystko zużyć to na 3 dni mam żarcie wczoraj go przygotowywałam ciężka robota
@5 104 351 Gosia__77: no prawie jak w kamieniołomie
@5 104 345 waldus: Masz propozycje bardzo grzeczne, kulturalne, czy to cecha wrodzona , czy nabyta? Patrz.

@5 104 353 Jelonek: co to pewniaki do multika
serdecznie witam milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych a przedewszystkim milego i spokojnego dnia a przY okazji mamy nietypowe swieto MIEDZY NARODOWY DZIEN PSA proponuje wybrac sie z pupilem na dluzszy spacer a ten co nie ma psa moze odwiedzic schronisko mysle nad liczbami do euro bo w mini slabo idzie
@5 104 356 Tupaj: 

ja chcialem sie przyjaznic z suczko ale nie wyszlo
@5 104 354 waldus: Drwij dalej z ludzi, mozesz uzupelbic "pewniaki" z poprzedniej dokumentacji badania oczu.Masz kolejne.Wybierz jakies liczby.

@5 104 358 MONTEZUMA1: nikture sa niedostepne
4/5 w tej godz na nowe numery na te miejsca co weszly w poprzedniej godzinie
ups chyba system smiga
05,07,08,29,42,46,07,09,10,31,44,48
07.09.13.22.35.47.09.11.15.24.37.49 teraz mozna se to sprawdzic
ups chyba system smiga
05,07,08,29,42,46,07,09,10,31,44,48
07.09.13.22.35.47.09.11.15.24.37.49 teraz mozna se to sprawdzic
5,7,8 pieknie
7,9,13 pieknie przypadek? neee
7,9,13 pieknie przypadek? neee
@5 104 354 waldus:
mlody luke skywalker?
@5 104 365 Tupaj: Na naukę nigdy za póżno.
pojdziesz na uniwerek 3 wieku
@5 104 366 Jelonek: mam drukarke i dosc dobry komputer jak ja nie umiem tego obslugiwac nakupilem ksiazek o komputerach jak zaczolem sie uczyc tp fachowiec 3 dni siedzial zeby to wszystko do stanu pierwotnego przywrocic tak byl zaifekowany
Dopisano losowanie nr 434 000 Szybkie 600
7/11 cos robie zle albo nie ta godzina

@5 104 375 Gosia__77:
@5 104 376 panoramix:
Dopisano losowanie nr 1 312 000 Keno
375.
2-4/6.
2-4/6.
@5 104 383 Janosik 2009: oby
382.
A: 1-2/6.
A: 1-2/6.
Gosia.
Zawsze wysyłaj nie patrz na to co napiszę.
Zawsze wysyłaj nie patrz na to co napiszę.
Gosia.
Daleko masz do kolektury?
Daleko masz do kolektury?
@5 104 386 Janosik 2009:
Gosia.
Na blogu jest Test na nie.
Na blogu jest Test na nie.
Dobrze ,że już nie mam dzieci teraz wyprawka szkolna to nie zły wydatek
@5 104 390 Janosik 2009: sprawdze

"Zły" i inne okropieństwa związane z pisownią.
Koniec upałów, wiatr wieje z północy.
Jeszcze pół godziny do spektaklu cieni.
Gdzie jest Gonzaga?

Ale mnie je#po znów. ❤