Wpisy 49 305 – 49 404
16 maja 2009 21:56 → 18 maja 2009 12:53, 100 wpisów
Grubas , sporo ludzi Cię szukało , chcieli Ci podziękować ,pochwalić bo Twoje numerki faktycznie wchodzą.To nie bądź taki i zaglądaj częściej:D
Tomcio :
Jak możesz żajrzyj do mnie na forum .
dzieki
Jak możesz żajrzyj do mnie na forum .
dzieki
witam
typy trafione
liczby multi 57,80,14
zakres plus nr 4 trafiony
liczby duzego lotka 30,39
parka multilotka 57,80
zapraszam multimaniekg.pl.tl
typy trafione
liczby multi 57,80,14
zakres plus nr 4 trafiony
liczby duzego lotka 30,39
parka multilotka 57,80
zapraszam multimaniekg.pl.tl
tczew>>> a o co chodzi?
zobacz do testu parek
Sprawdz jak możesz czy mnie wzrok nie
myli .OK??
myli .OK??
tczew>>> z tego co widziałem to trafione 1z12(parki)
Tomcio
wyżej te są solo.
wyżej te są solo.
tomcio
zestawienie parek D DDDDD
zestawienie parek D DDDDD
tczew>>> te z wczoraj to trafione 3z12
12-13/3-4/57-58/
parki na pozycjach 5-6-9 a z systemu wychodzi tylko 1 x 3z8.
Sprawdź dobrze kupony jeśli nimi dziś zagrałeś.
12-13/3-4/57-58/
parki na pozycjach 5-6-9 a z systemu wychodzi tylko 1 x 3z8.
Sprawdź dobrze kupony jeśli nimi dziś zagrałeś.
tomcio
Zgadza sie 3/8 tak grałem
1339690516120937-6033
Zgadza sie 3/8 tak grałem
1339690516120937-6033
Witam!wygrał ktoś coś konkretnego?
u mnie 4/5
1342790516141446-2255
u mnie 4/5
1342790516141446-2255
W takim razie gratulacje.
Wygrana będzie 241.05zł.
Nieźle jak na 42zł inwestycji przez 2 dni.
Wygrana będzie 241.05zł.
Nieźle jak na 42zł inwestycji przez 2 dni.
zle sie ustawiły .
No panie i panowie chyba coś się zacznie wreszcie wygrywać,na razie tylko 3 w DL,ale zobaczymy,zastosowałem piony z ML,mojego autorstwa,system 10 skończyłby się 5 tką w DL,ale za drogo-niestety...
tczew>>> poprostu trafione parki były podstawione pod liczby 5-6-9 a ten układ w tej matrycy występuje tylko raz na 7 zakładów.
Zabrakło do szczęścia Tobie parki 79,80 na pozycji 7.
Wtedy układ 5-6-7-9 występuje w matrycy 6-7-9/5-6-9/5-7-9/5-6-7/ czyli 4 razy jako 3z8.
Wtedy wygrana byłaby 4x241= 964zł.
Nie ma co narzekać.
Lepsze 241zł jak przegrana 42zł.
Zabrakło do szczęścia Tobie parki 79,80 na pozycji 7.
Wtedy układ 5-6-7-9 występuje w matrycy 6-7-9/5-6-9/5-7-9/5-6-7/ czyli 4 razy jako 3z8.
Wtedy wygrana byłaby 4x241= 964zł.
Nie ma co narzekać.
Lepsze 241zł jak przegrana 42zł.
bella
Mysle ze sporo osób dzisiaj cos złapało
losowanie było raczej bez wielkich kantów . Gratulki również dla ciebie
No i dla opa i pozostałych co sie nie pochwalili.
pozdrawiam.
Tomcio
co racja to racja tak sobje mysłe zrobic drugi konkurencyjny zestaw jak myslisz może byc bo sporo parek chodzi bez przydziału.
Mysle ze sporo osób dzisiaj cos złapało
losowanie było raczej bez wielkich kantów . Gratulki również dla ciebie
No i dla opa i pozostałych co sie nie pochwalili.
pozdrawiam.
Tomcio
co racja to racja tak sobje mysłe zrobic drugi konkurencyjny zestaw jak myslisz może byc bo sporo parek chodzi bez przydziału.
bella>>> ty też widzę masz sporo szczęścia.
Drugi raz trafiłaś 4z5.
Oby tak dalej...
Drugi raz trafiłaś 4z5.
Oby tak dalej...
Witam, gratulacjie dla wygranych!!! Właściwych numerków w dzisiejszych losowaniach wszystkim życzę:)))
Wczoraj można śmiało powiedzieć mieliśmy dzień szczęśliwy dla stałych bywalców stronki multipasko.
guciancia wygrała w 3z21 - 1398.60zł
1353190516130806-6150
PIĘKNE TRAFIENIE
tczew1958 wygrał 241.05zł w ML systemem
3z8 na parki
1339690516120937-6033
bella34 wygrała 72zł w ML systemem 4z5
1342790516141446-2255
GRATULACJE
guciancia wygrała w 3z21 - 1398.60zł
1353190516130806-6150
PIĘKNE TRAFIENIE
tczew1958 wygrał 241.05zł w ML systemem
3z8 na parki
1339690516120937-6033
bella34 wygrała 72zł w ML systemem 4z5
1342790516141446-2255
GRATULACJE
Witam :
Chcialem tylko dodac ze nie było by tego trafienia 3 z 8 .Bo zrobiłem dodatkowo to zestawienie tylko i wyłącznie pod Tomcia. I nie mi się należą gratki tylko TOMCIO ona nie bardziej zasłużył.
TOMCIO gratuluje tobje a ja odbiore
kasiorke [tak wyszlo]
pozdrawiam
Chcialem tylko dodac ze nie było by tego trafienia 3 z 8 .Bo zrobiłem dodatkowo to zestawienie tylko i wyłącznie pod Tomcia. I nie mi się należą gratki tylko TOMCIO ona nie bardziej zasłużył.
TOMCIO gratuluje tobje a ja odbiore
kasiorke [tak wyszlo]
pozdrawiam
To i ja jeszcze swoje dodam:
3/3-90 zl
5/8-48zl
1335690516153922-1974
1335690516153917-8585
3/3-90 zl
5/8-48zl
1335690516153922-1974
1335690516153917-8585
Sobje tylko zawdzieczam trafienie trojki
i parki . 35,36,37,----- 57,58
A teraz robje zestawienia i spadam do fortuny z parkami 3 z 12 ------------- parkami solo
i trojkami .Powodzenia wszystkim .
pzdr
i parki . 35,36,37,----- 57,58
A teraz robje zestawienia i spadam do fortuny z parkami 3 z 12 ------------- parkami solo
i trojkami .Powodzenia wszystkim .
pzdr
gregor>>> gratulki i dla Ciebie
Każda wygrana cieszy....
Każda wygrana cieszy....
Nie rozumiem jak mogą byc takie nażekania na czacie przy takiej ilosci trafie. pozdrawiam
no fakt, ale się tczew obłowiłeś,myslę że starczy ci na 2 zgrzewki piwa...
Gratulacje!!!!
Gratulacje!!!!
Dzieki rico
Ale ja pije piwo zadko a puszkowego nie tykam.
pozdrawiam
Ale ja pije piwo zadko a puszkowego nie tykam.
pozdrawiam
ta stronka zeszła na przysłowiowe psy co koo obchodzi że ten czy tamten jakie piwo pije albo dokąd akurat idzie to wielka bzdura piszcie o multi i lotku tak jak było na początku bo po to ją stworzono
gratulacje dla wszystkich wygranych!! :) oby tak dalej!!
ja wczoraj nie zdążyłem wysłać kuponów,ale może to i dobrze bo i tak bym nic wielkiego nie wygrał :) życzę równie trafnych typów dzisiaj.pozdrawiam
ja wczoraj nie zdążyłem wysłać kuponów,ale może to i dobrze bo i tak bym nic wielkiego nie wygrał :) życzę równie trafnych typów dzisiaj.pozdrawiam
Witam.Macie racje wczorajszy dzień byl szczesliwy dla wielu graczy i mnie wczoraj FLORIDA obdarowala 2 liczbami oto one:28,33.Dzis do poprawki ida nastepujace liczby:1,2,4,14,15,20,24,27,29,30,32.Pozdrawiam i uciekam w plener bo pogoda sliczna wiec nalezy z tego korzystac.
ancol
Co konia obchodzi jak sie wuz przewraca.
Jak jestes taki madry to napisz cos lub podawaj typy.
pzdr
Co konia obchodzi jak sie wuz przewraca.
Jak jestes taki madry to napisz cos lub podawaj typy.
pzdr
Przeglądnąłem Wasze kupony na fortunie no i gratulacje ;) Rzeczywiście we fortunie lepiej niż w kolekturach ;) Pozdrowienia dla wszystkich z tej stronki ;)
Witam.Mam takie małe pytanko.Istnieją dziesiątki,które zostały wylosowane w ML trzy razy,ale czy są jakieś wylosowane więcej razy?
Grubas 67 dzięki za typy wczoraj trafiłem 13. Jak myślisz do ilu losowań padną pozostałem trzy liczby?
Mam pewne pytanie mianowicie czy znacie jakiś skuteczny sposób odsiewu liczb np mam zbiór 25 liczb w nim jest od 10 do 7 dobrych.
Gdzie jestes sam9 ?
Dzięki petroniusz ! liczby które podaje powinny wpadać do 6 - 7 los. Zajrzyj na forum na mój wpis " tylko jedna cyfra na 10 los..........." podaję tam cyfry nowe na 6 - los. z których mozna ukladać sobie parki i trójki, lub grać na jedna z tych cyfr. podaje również parkę na 10 los. POZDROWIENIA
Gorące gratulki dla wszystkich wczorajszych szczęśliwców :) Guci przesłałam już wczoraj na gg wrzątek szacunu .
Moim zdaniem parka 30,60 powinna wpaść do tygodnia.
Moim zdaniem parka 30,60 powinna wpaść do tygodnia.
Grubas 67 chciałabym Ci podziękować, ponieważ dzięki Twoim typom trafiłam niedawno dwa razy 3z3 czyli po 54 zł.Serdecznie Ci dziękuję.
to gratulacje iwonka chodź we fortunie to byłoby 90zł ale lepsze to niż nic ;)
ancol54 A Ty co...? Co się czepiasz? Nie chcesz to nie czytaj. Co Ci to przeszkadza, że ktoś robi małą dygresję od tematu ?. Takie gadki umacniają więzi między nami. A Ty wniosłeś coś do tego czata ? Gdyby wszyscy tak się udzielali jak Ty , byłoby tu pusto jak w Twojej łepetynie.Może podaj nr konta, a najlepsi typerzy będą wpłacać Ci wygraną kasiorę wprost i bez zbędnego gadania :PPP
pozdrawiam;
pozdrawiam;
I bardzo proszę o nieczepianie się Kogucika za trafioną piątką bo to była MOJA WINA, MOJE przeoczenie kropki pomiędzy liczbami, powtarzam MÓJ błąd, za który przeprosiłam już kilkukrotnie na tym czacie.....
mieszkam w małym miasteczku i u mnie nie ma fortuny tylko punkt totolotka.A czy w fortunie można grać przez internet.Proszę o odpowiedż.
ancol54: powyższa prośba nie dotyczy oczywiscie Ciebie tylko innych, wiadomych osób
kaczor rok temu zagrałem takim sposobem, że grałem liczbami z tablic rejestracyjnych z samochodów po stłuczce albo innego wypadku, mieszkałem przy b. Ruchliwej ulicy więc nie było z tym problemu, bo kilka razy dziennie była taka stłuczka pod moim oknem, niestety nic nie wygrałem, więc szkoda czasu na kombinowanie.
Link do tabelki z ilością kombinacji:
http://www.unisport.pl/strona3.php
http://www.unisport.pl/strona3.php
ja tez wczoraj trafilem a myslalem ze tych numerow nie trafilem
1312590516114132-1829
1312590516114132-1829
czy umie ktos to rozpisac
System Canadian - składa się z 5 typów, z których tworzonych jest 26 zakładów: dziesięć podwójnych kombinacji, dziesięć potrójnych, pięć poczwórnych i jedna pięciokrotna kombinacja. Aby wygrać, przynajmniej dwa typy muszą być prawidłowe.
System Goliath - składa się z ośmiu typów, z których tworzonych jest 247 zakładów: 28 podwójnych kombinacji, 56 potrójnych, 70 poczwórnych, 56 pięciokrotnych, 28 sześciokrotnych, 8 siedmiokrotnych i jedna ośmiokrotna kombinacja. Aby wygrać, przynajmniej 2 typy muszą być poprawne.
System Heinz - składa się z 6 typów, z których tworzonych jest 57 zakładów: 15 podwójnych kombinacji, 20 potrójnych, 15 poczwórnych, 6 pięciokrotnych i jedna sześciokrotna kombinacja. Aby wygrać, przynajmniej 2 typy muszą być prawidłowe.
System Lucky - składa się z 4 typów, z których tworzonych jest 15 zakładów: jeden zakład pojedynczy na każdy typ, 6 podwójnych kombinacji, 4 potrójne i jedna poczwórna kombinacja. Aby wygrać, jeden typ musi być prawidłowy.
System Lucky 31 - składa się z 5 typów, z których tworzonych jest 31 zakładów: jeden zakład pojedynczy na każdy typ, dziesięć podwójnych kombinacji, dziesięć potrójnych kombinacji, pięć poczwórnych i jedna pięciokrotna kombinacja. Aby wygrać przynajmniej jeden typ musi być prawidłowy.
System Lucky 63 - składa się z 6 typów, z których tworzone są 63 zakłady: jeden zakład pojedynczy na każdy typ, 15 podwójnych kombinacji, 20 potrójnych, 15 poczwórnych, 6 pięciokrotnych i jedna sześciokrotna kombinacja. Aby wygrać, przynajmniej jeden typ musi być prawidłowy.
System Patent - w systemie tym występują następujące kombinacje pewniaki +(1+2+3), p+(2,3), p+(1,2), p+1, p+2, p+3, czyli należy trafić przynajmniej 1 mecz z trzech aby kupon był wygrany. Ilość 7.
System Super Heine - składa się z 7 typów, z których tworzonych jest 120 zakładów: 21 podwójnych kombinacji, 35 potrójnych, 35 poczwórnych, 21 pięciokrotnych, 7 sześciokrotnych i jedna siedmiokrotna kombinacja. Przynajmniej dwa typy muszą być prawidłowe, żeby wygrać.
System Trixie - w systemie tym występują następujące kombinacje: pewniaki +(1+2+3), p(1,3), p+(2,3), p+(1,2), czyli należy trafić przynajmniej dwa mecze z trzech, aby kupon był wygrany. Kupon można obstawiać bez pewniaków, razem suma kuponów wynosi 4.
System Yankee - składa się z 11 zakładów, które podzielone są na cztery selekcje. W selekcjach znajduje się 6 zakładów podwójnych, 4 potrójne i 1 poczwórny. Aby kupon był wygrany, minimum 2 spotkania muszą być wytypowane prawidłowo.
System Canadian - składa się z 5 typów, z których tworzonych jest 26 zakładów: dziesięć podwójnych kombinacji, dziesięć potrójnych, pięć poczwórnych i jedna pięciokrotna kombinacja. Aby wygrać, przynajmniej dwa typy muszą być prawidłowe.
System Goliath - składa się z ośmiu typów, z których tworzonych jest 247 zakładów: 28 podwójnych kombinacji, 56 potrójnych, 70 poczwórnych, 56 pięciokrotnych, 28 sześciokrotnych, 8 siedmiokrotnych i jedna ośmiokrotna kombinacja. Aby wygrać, przynajmniej 2 typy muszą być poprawne.
System Heinz - składa się z 6 typów, z których tworzonych jest 57 zakładów: 15 podwójnych kombinacji, 20 potrójnych, 15 poczwórnych, 6 pięciokrotnych i jedna sześciokrotna kombinacja. Aby wygrać, przynajmniej 2 typy muszą być prawidłowe.
System Lucky - składa się z 4 typów, z których tworzonych jest 15 zakładów: jeden zakład pojedynczy na każdy typ, 6 podwójnych kombinacji, 4 potrójne i jedna poczwórna kombinacja. Aby wygrać, jeden typ musi być prawidłowy.
System Lucky 31 - składa się z 5 typów, z których tworzonych jest 31 zakładów: jeden zakład pojedynczy na każdy typ, dziesięć podwójnych kombinacji, dziesięć potrójnych kombinacji, pięć poczwórnych i jedna pięciokrotna kombinacja. Aby wygrać przynajmniej jeden typ musi być prawidłowy.
System Lucky 63 - składa się z 6 typów, z których tworzone są 63 zakłady: jeden zakład pojedynczy na każdy typ, 15 podwójnych kombinacji, 20 potrójnych, 15 poczwórnych, 6 pięciokrotnych i jedna sześciokrotna kombinacja. Aby wygrać, przynajmniej jeden typ musi być prawidłowy.
System Patent - w systemie tym występują następujące kombinacje pewniaki +(1+2+3), p+(2,3), p+(1,2), p+1, p+2, p+3, czyli należy trafić przynajmniej 1 mecz z trzech aby kupon był wygrany. Ilość 7.
System Super Heine - składa się z 7 typów, z których tworzonych jest 120 zakładów: 21 podwójnych kombinacji, 35 potrójnych, 35 poczwórnych, 21 pięciokrotnych, 7 sześciokrotnych i jedna siedmiokrotna kombinacja. Przynajmniej dwa typy muszą być prawidłowe, żeby wygrać.
System Trixie - w systemie tym występują następujące kombinacje: pewniaki +(1+2+3), p(1,3), p+(2,3), p+(1,2), czyli należy trafić przynajmniej dwa mecze z trzech, aby kupon był wygrany. Kupon można obstawiać bez pewniaków, razem suma kuponów wynosi 4.
System Yankee - składa się z 11 zakładów, które podzielone są na cztery selekcje. W selekcjach znajduje się 6 zakładów podwójnych, 4 potrójne i 1 poczwórny. Aby kupon był wygrany, minimum 2 spotkania muszą być wytypowane prawidłowo.
cygus75 - przecież wszystko masz już w formie gotowca podane przy opisie każdego z tych systemów , więc nie wiem czego nie rozumiesz?
Weź kartkę i sobie rozpisuj wg treści zawartych przy każdym systemie...
Weź kartkę i sobie rozpisuj wg treści zawartych przy każdym systemie...
a moze w to bedziemy grac przynajmniej za darmo . ja codziennie obstawiam
www.otoloto.pl
www.otoloto.pl
SAM9-EDI8 CZEKAMY NA MĄDROŚCI ;)
U mnie z forum bylo podobnie, myslalam ze nie dziala a wystarczylo myszka przesunac w dol i jednak bylo, bo po prawej stronie jest dluga reklama i za nia dopiero jest forum.Sprobojcie tak zrobic.
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
PSZCZÓŁKA MAJA - chyba cię bąk bzyknął od tyłu , skoro mnie łączysz z użytkownikiem o nicku "sam9"...
jezeli kogoś interesuje taki temat zapraszam na fORM,,,,Jak to jest PO :) wielkim szczęsciu?,,,,,,
PZDR.
PZDR.
Ale ty , kogucie w jednym dziurawym bucie , pomimo skończenia właśnie lat , nadal jesteś i pozostaniesz ptakiem - głuptakiem i pośmiewiskiem tego forum...
Odezwał sie ten co nie jest pośmiewiskiem forum buhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Zgadłeś, a zebyś zobaczył jaki miał rozmiar żądła hehe !
PSZCZÓLKA MAJA.. bądz człowiekiem:-) nie śmiej się z takich ludzi... tylko współczuj
Mam nadzieje ze SAM 9 nie obrazi sie za to porównanie bo jego bardzo sobie cenimy.Chociaż to nie bylo porównanie a zapytanie,ale kazdy rozumie jak sobie chce.
hosia nie bądż taka do przodu ja nikogo nie obraziłam tylko wyraziłam swoją opinię tak samo jak robią to inni piszcie sobie o dupie maryni ale chyba nie oto chodzi
hosia nie badż taka do przodu ja nikogo nie obraziłam tak jak ty mnie wyraziłam tylko swoją opinię bo mi wolno
Nie wiem czy ktos pamieta jak stanąłem w szranki z kulkowiczem o nicku GRUBAS on podal 5 liczb i parke i ja podalem 5 liczb i parke.Milo mi doniesc ze tez zmiescilem sie w 9 losowaniach ze wszystkimi liczbami i parka.Pisze to bo udalo mi sie zmiescic w przedziale czasowym podanym przez GRUBASA ze jemu wyjda na pewno,ja wprawdzie tej pewnosci nie mialem ,ale sie udalo.Pozdrawiam
Link do strony z wieloma statystykami włoskiego lotka Superenalotto 6z90 , z danymi od 1939 roku: http://www.statisticbet.com/lottostats.php
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
edi8 jeszcze trzeba znać język włoski , żeby się tam rozeznać ?
We włoskim totolotku trudno jest wygrać. Jest 622 614 630 kombinacji. Większego oszustwa w Europie nie ma!!!
Pozdrowienia ze Śląska zasyła dratewka0.
Trochę kasy znowu wpadło:
1334090517123926-9502
1334090513112457-1237
1334090514134846-8599
Trochę kasy znowu wpadło:
1334090517123926-9502
1334090513112457-1237
1334090514134846-8599
mysia pysia - wcale nie trzeba znać języka włoskiego , aby zorientować się w tej statystyce bo ja jestem tu tego przykładem , że nawet bez tłumaczenia tej strony idzie to bez trudu zrozumieć...
Otóż trudność typowania włoskiego lotka Superenalotto 6z90 polega na tym , że to , co grający w tę grę choćby w FORTUNIE dostają w formie wyniku losowania - wcale nie odbywa się jako losowanie tej gry jako oddzielna gra typu np. nasz DL ze zwiększoną do 90 ilością liczb.
We Włoszech jest bowiem wiele regionalnych gier 6z90 a do gry Superenalotto brane są po jednej liczbie ( tej pierwszej wylosowanej ) z 6 z nich a pozostałe traktowane są jako rezerwa na wypadek , gdyby w danym regionie powtórzył się przypadek wylosowania jako pierwszej liczby , która już w innym regionie też była pierwszą wylosowaną.
Dopiero dobór 6 liczb z poszczegolnych regionów buduje włoską grę ogólnopaństwową Superenalotto , której wyniki pod włoską nazwą Nazionale odszukać można w statystykach.
Teraz małe tłumaczenie tego podanego przeze mnie wczoraj wykazu statystyk:
1/ Na miejscu pierwszym jest częstotliwość wylosowanych od 1939 roku liczb we wszystkich lokalnych loteriach ( tu prowadzi akurat liczba 81 a nawolniejsza jest 45 ) - ale możemy też zaznaczyć częstotliwość losowań dla liczb , które weszły do wyników gry ogólnonarodowej Superenalotto i wtedy wchodzimy w Nazionale a tu prowadzi liczba 17 zaś najsłabszą jest 24.
2/ Na drugim miejscu mamy możliwość sprawdzenia częstotliwości i dat występowania w lokalnych loteriach "parek" liczb - ale przypominam , że nie ma to znaczenia dla gry Superenalotto , bo pobierana jest tylko 1 liczba z gier lokalnych!
3/ Tu sprawdzamy "trójki" w regionalnych losowaniach.
4/ Tu sprawdzamy "czwórki" liczb.
5/ Tu "piątki".
6/ Statystyka parzyste - nieparzyste.
7/ Częstotliwość występowania liczb w przedziałach dziesiątkowych w rozbiciu na regiony i w skali Włoch.
P.s: mysia -pysia , mam nadzieję że już nie pobłądzisz i sobie poradzisz.
Pzdr.
edi8
Otóż trudność typowania włoskiego lotka Superenalotto 6z90 polega na tym , że to , co grający w tę grę choćby w FORTUNIE dostają w formie wyniku losowania - wcale nie odbywa się jako losowanie tej gry jako oddzielna gra typu np. nasz DL ze zwiększoną do 90 ilością liczb.
We Włoszech jest bowiem wiele regionalnych gier 6z90 a do gry Superenalotto brane są po jednej liczbie ( tej pierwszej wylosowanej ) z 6 z nich a pozostałe traktowane są jako rezerwa na wypadek , gdyby w danym regionie powtórzył się przypadek wylosowania jako pierwszej liczby , która już w innym regionie też była pierwszą wylosowaną.
Dopiero dobór 6 liczb z poszczegolnych regionów buduje włoską grę ogólnopaństwową Superenalotto , której wyniki pod włoską nazwą Nazionale odszukać można w statystykach.
Teraz małe tłumaczenie tego podanego przeze mnie wczoraj wykazu statystyk:
1/ Na miejscu pierwszym jest częstotliwość wylosowanych od 1939 roku liczb we wszystkich lokalnych loteriach ( tu prowadzi akurat liczba 81 a nawolniejsza jest 45 ) - ale możemy też zaznaczyć częstotliwość losowań dla liczb , które weszły do wyników gry ogólnonarodowej Superenalotto i wtedy wchodzimy w Nazionale a tu prowadzi liczba 17 zaś najsłabszą jest 24.
2/ Na drugim miejscu mamy możliwość sprawdzenia częstotliwości i dat występowania w lokalnych loteriach "parek" liczb - ale przypominam , że nie ma to znaczenia dla gry Superenalotto , bo pobierana jest tylko 1 liczba z gier lokalnych!
3/ Tu sprawdzamy "trójki" w regionalnych losowaniach.
4/ Tu sprawdzamy "czwórki" liczb.
5/ Tu "piątki".
6/ Statystyka parzyste - nieparzyste.
7/ Częstotliwość występowania liczb w przedziałach dziesiątkowych w rozbiciu na regiony i w skali Włoch.
P.s: mysia -pysia , mam nadzieję że już nie pobłądzisz i sobie poradzisz.
Pzdr.
edi8
Raz jeszcze podaję link do tej omówionej powyżej włoskiej strony ze statystykami: http://www.statisticbet.com/lottostats.php
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
dzieki edi8 już pojęłam .....no to rzeczywiście namieszali Włosi z tą loterią....
Gdyby nie ta w/w trudność w typowaniu , to kumulacje w tym włoskim lotku nie byłyby tak astronomiczne a i kurs w FORTUNIE za np. 4 liczby nie wynosiłby 60000...
przy tym kursie to wygrana jest super!!!! tylko trafić ....i tak to jest tam gdzie jest ciężko trafić tam sa wysokie kursy ....wszystko pod górkę:(
Widze duet mysia pysia kontra edi-sam 89 wielkopolska góra pozdrawiam ;)
Juz jutro 6 miln w duzego lotka daj sobie szanse emeryto rencisto bezrobotny i pędz do koletury !!!A nie wzbogacać włochów i innych brudasów to co da wam polskie lotto nie da wam kto inny :)
PSZCZÓŁKA MAJA - będąc ostatnio ostro wybzykana prze bąka , masz jeszcze chyba w swoim odwłoku jego żądło , bo takie głupawe teksty tu zapodajesz , że tylko z wpisami kogucika19 można je porównywać , a nawet co do niskiego poziomu identyfikować...
P.s: niejaki "sam9" - jak wynika z jego wpisów - jest zaangażowany w gry losowe , w przeciwieństwie do mnie!
P.s: niejaki "sam9" - jak wynika z jego wpisów - jest zaangażowany w gry losowe , w przeciwieństwie do mnie!
Pszczółka Maja o co Ci chodzi ?
Tomcio1972 mam prośbe , mam 8 licz którymi gram a chciałam zagrać w fortunie 3z8 (nigdy nie grałam w fortunie)jak to rozpisać żeby nie było obciachu jak tam pójde z góry dzięki
megii - a ile planujesz wydać na ten system pełny kaski?Bo możesz zagrać np. ze stawką 1zł , czyli 3z8=56 a 56x1zł=56zł i przy trafieniu 3 liczb "wygrasz" raptem ( przy kursie za 3/3 ML w FORTUNIE wynoszącym 50: 50x1złx0,9=45zł... ) czyli jednak będziesz w plecy!
Dopiero trafienie 4 liczb zapewni Ci wygraną w tym systemie.Zatem rozważ to dobrze.
Pzdr.
edi8
Dopiero trafienie 4 liczb zapewni Ci wygraną w tym systemie.Zatem rozważ to dobrze.
Pzdr.
edi8
Ten sam system pełny 3z8=56 ale w odniesieniu do DL i przy stawce 1zł nadal oczywiście będzie kosztował 56zł ale wygrana w FORTUNIE za 3/3 DL wobec kursu 550 wyniesie wtedy: 550x1złx0,9=495zł.
495zł:56=8,83 a zatem możesz trafić 3/3 w DL do 8. losowania aby nie być przegraną , bo 8x56=448zł , czyli w takim teoretycznym przypadku Twoja wygrana wyniesie 495zł-448zł=47zł.
Pzdr.
edi8
495zł:56=8,83 a zatem możesz trafić 3/3 w DL do 8. losowania aby nie być przegraną , bo 8x56=448zł , czyli w takim teoretycznym przypadku Twoja wygrana wyniesie 495zł-448zł=47zł.
Pzdr.
edi8
Chcąc nadać w FORTUNIE ten system 3z8 , wystarczy na swojej kartce , którą podasz obsłudze kolektury napisać:
a/ o jaką grę Ci chodzi , np.ML czy DL
b/ napisać 8 grup od A-H a przy każdej grupie podać swoją 1 liczbę
c/ napisać zakład MAXIKOMBI 3z8
d/ podać stawkę za 1 zakład , bo 3z8=56
a/ o jaką grę Ci chodzi , np.ML czy DL
b/ napisać 8 grup od A-H a przy każdej grupie podać swoją 1 liczbę
c/ napisać zakład MAXIKOMBI 3z8
d/ podać stawkę za 1 zakład , bo 3z8=56
megii>>> system 3z8 w ML tak jakl napisał Ci "edi8" jest mało opłacalny jeśli chodzi o ML.
Jeśli juz grać systemem z 8 liczb to 5z8 z ewentualnym zabezpieczeniem trafienia 4z8 czyli w tym przypadku trzeba postawić trochę kasy na system 4z8 i 5z8 na te same liczby.
Jeśli juz grać systemem z 8 liczb to 5z8 z ewentualnym zabezpieczeniem trafienia 4z8 czyli w tym przypadku trzeba postawić trochę kasy na system 4z8 i 5z8 na te same liczby.
No nie wiem , czy jeśli do kogoś pisze się:koguci ( w domyśle ŁBIE ) - to dostanie się jakieś liczby...
Tomcio1972pisałeś we wpisie 48910(odpowiadając) że już za 3 zł można posłać system 3z8 w takim razie ile taki sys.ma zawierać liczb bo moge coś do tych swoich liczb dodać pozdr.
megii - system 3z8 ZAWSZE ma 56 zakladów i ZAWSZE będzie zawierał 8 liczb a jedynie od Ciebie zależy stawka za 1 zakład , która wpłynie na cenę całego systemu.Gdy ustalisz swoją stawkę na 1 zł , to 3z8=56 czyli 56x1zł=56zł , ale gdy chcesz nadać taki system za 3zł to Twoja stawka wyniesie wtedy 3zł:56=0,0535zł.
Na kartce zapisz zatem to wszystko co Ci powyżej już podałem - ale określ koszt nadania tego systemu 3z8 jako 3zł i tyle właśnie zapłacisz ( redukując oczywiście swoją ewentualną wygraną ).
Na kartce zapisz zatem to wszystko co Ci powyżej już podałem - ale określ koszt nadania tego systemu 3z8 jako 3zł i tyle właśnie zapłacisz ( redukując oczywiście swoją ewentualną wygraną ).
c.d.
megii- ale możesz także zagrać na "parki" liczb i wtedy w ramach systemu 3z8 pod każdą z grup od A do H podstawiasz po 2 liczby ( czyli w sumie 16 różnych liczb )....W niczym nie zmieni to ceny - a może znacznie podnieść wygraną , jeśli trafisz te 3 parki , czyli 6 liczb z kursem 5000.
megii- ale możesz także zagrać na "parki" liczb i wtedy w ramach systemu 3z8 pod każdą z grup od A do H podstawiasz po 2 liczby ( czyli w sumie 16 różnych liczb )....W niczym nie zmieni to ceny - a może znacznie podnieść wygraną , jeśli trafisz te 3 parki , czyli 6 liczb z kursem 5000.
megii>>> jeśli chodzi o ten wpis(48910) to miałem na myśli system 3z8 ale po 2 liczby w bloku czyli parki.
Wysyłając go za 3zł i trafiając 3 pełne parki wygrasz właśnie te 241zł.
System 3z8 na pojedyńcze liczby a system 3z8 na parki to dwia różne systemy.
Wysyłając go za 3zł i trafiając 3 pełne parki wygrasz właśnie te 241zł.
System 3z8 na pojedyńcze liczby a system 3z8 na parki to dwia różne systemy.