Wpisy 4 626 711 – 4 626 810
14 stycznia 2023 23:28 → 15 stycznia 2023 00:21, 100 wpisów
szanuję jak ktoś coś pisze, że to go w życiu spotkało i tego i tego żałuje, ale na końcu powiem "Wy róbcie jak chcecie, ale ja bym ponownie już tak nie zrobił". Takie dzielenie się doświadczeniem jest zawsze ok.
Pasko w profilu użytkownika gdzie jest ikonka zablokuj mogło by być też dodaj do zaufanych
@4 626 707Pasko: panie szanowny Januszu czy nie wydaje się panu dziwne pomijając że tak delikatnie ujmę napisze niechęć do Sebastian m obstawanie za Nickiem stryjek pomijając że za stryjem cuchną jego wcielenia wulkanisty ostatnio stefanglik wiecznosc o innych nie wspomnę w moim odczuciu obaj się doskonale znają czy spotkał się pan aż tak dobrze się dogadujce tu na czacie osoby od razu jest tak za każdym razem kiedy stryjek jest blokowany bądź usuwa konto wlazac pod innym wcieleniem jak stare dobre małżeństwo na marginesie stryjek wulkanista za każdym razem tak jak by korzystał z dwóch np telefonów by komuś coś dopiec szczepić focha obrazić bo ktoś ma inne zdanie...kropka
a tu wchodzisz i czytasz ...
"Bagatelizują Cię, ponieważ uważają, że Twoje problemy to nic w porównaniu z ich cierpieniem"
WTF?
Za chwilę przeczytam...
"Nie lubi Cię szef, bo się spóźniasz do pracy" albo "Nie kocha Cię żona, bo za dużo pracujesz" ....
"Bagatelizują Cię, ponieważ uważają, że Twoje problemy to nic w porównaniu z ich cierpieniem"
WTF?
Za chwilę przeczytam...
"Nie lubi Cię szef, bo się spóźniasz do pracy" albo "Nie kocha Cię żona, bo za dużo pracujesz" ....
@4 626 719: mógłby pan coś zrobić jeśli chodzi o pewną sprawę a mianowicie by po wylogowaniu nie było widać kto co pisze by taki stryjek wulkanista czy Sebastian m po wylogowaniu widział wpisy tych co go blokują a potem jazda mimo że na ich temat cisza ... dobranoc czat
no ale wracając do Eurojackpota ... wczoraj wyniki pojawiły się o 23:25, a strona zaliczyła oczywiście dużą ilość odwiedzin, bo nikt nigdzie się tych wyników nie mógł doszukać, więc wielu przeczesywało cały internet ... tak, że dla multipasko z jednej strony dobrze
Nie widziałem tutaj napaści kilku wierzących i mieszania z błotem niewierzących
tylko dlatego bo nie wierzą
tylko dlatego bo nie wierzą
ale to wiesz te zwroty nie są do nikogo konkretnego, tylko do wszystkich ... takie wiesz umoralnianie
@4 626 730Pasko: wiem, ale madrosci w tym nie ma tylko takie zdominowanie sie
wiara jest ważna według mnie ... jeszcze długo nie rozgryziemy o co chodzi z tym życiem ... dlaczego powstało, czym jest, po co ... jeszcze 500 lat temu nie wiedzieliśmy że zapieprzamy wokół wielkiej kuli ognistej w postaci Słońca na wielkiej kulistej skale pod nazwą Ziemia ... tak, że ja uważam, że to wszystko musi mieć jakiś niesamowity sens
@4 626 716Majestat: pozwól, że odpiszę ...proszę nie mieszajmy wiary z religią
@4 626 719Mewa: Stryjek i owszem, to stary wyjadacz stąd ...Sebastian jest inny ...choć czasem te jego pytajniki męczą
@4 626 721Pasko: mnie też żona nie kocha
@4 626 723Mewa: zawsze to powtarzam, że powinien być 'ptaszek' w profilu - nie pokazuj na ogólnym czacie bez zalogowania
urodzić się żreć pić spłodzić wychować umrzeć
i koniec i nic? bez sensu
i koniec i nic? bez sensu
@4 626 741BrandImage: ale że Twój profil ma się nie pokazywać jak sobie zaznaczysz?
apropo alternatywnych czatów... jest też czat np. na youtube w trakcie trwania losowania... zobaczmy co tam dziś pisali....
@4 626 728Majestat: pozwól raz jeszcze ...przepraszam Janeczka ...to jest portal hazardu! ...uważam, że niema potrzeby 'afiszować' się własnymi przekonaniami religijnymi ...i tyle, a może aż.
@4 626 730Pasko: właśnie
Brandimage
a jest potrzeba afiszować się i deptać czyjąś wiarę ?
a jest potrzeba afiszować się i deptać czyjąś wiarę ?
@4 626 742Majestat: zgadzam się ...to jest bez sensu ...egzystencja ino
@4 626 743Pasko: Tak ...dla niezalogowanych.
@4 626 751: nie profil, tylko wpisy na czacie
no i to jest taki czat 10-minutowy w trakcie losowania ... no ale taki właśnie normalny raczej ...
@4 626 747Majestat: deptać - nie ...afiszować się też nie, w jaskini hazardu.
@4 626 754Pasko: jeden pisze,że wygrał a drugi od razu daj blika ...dobre
@4 626 754Pasko:
Brandimage
dobrze wiesz która strona atakuje a która się broni
dobrze wiesz która strona atakuje a która się broni
@4 626 758Majestat: nie o to mi chodzi ...nie mam wpływu na 'innych' ...ale nie lubię nakazów
@4 626 758Majestat: to nie miejsce na wojny 'religijne?'
znam przykazania ...i o hazardzie nie ma wzmianki, wręcz jest zakazany ...więc
@4 626 751BrandImage: ale to przed kim chcesz się uchronić. Bo ktoś sobie założy nick, który nigdy specjalnie nie użyje do żadnego wpisu na czacie... ani nim nie będzie typował ... tylko się zaloguje, żeby Ciebie czytać.
tzn. chcę pokazać, że czy zalogowany czy nie ... to jak będzie chciał czytać co piszesz to przeczyta.
@4 626 763Pasko: wiem, ale te parę ostatnich nicków czyta na drugiej przeglądarce jako niezalogowany i potem się odnosi ...a tak nie przeczyta w ogóle jako zbanowany i tyle
@4 626 764Pasko: ale ktoś zablokowany i zalogowany nie qidzi wpisów blokującego ale po wylogowaniu widzi
@4 626 765BrandImage:
jak nie przeczyta wogóle jak Ci tłumaczę, że założy sobie inny nick i Tym drugim się zaloguje w drugiej przeglądarce i będzie czytał .... jako zalogowany
@4 626 764Pasko: tylko ten zalogowany i nie zablokowany ...i nikt postronny
jak ten drugi zablokujesz... nigdy się nie dowiesz jak ten drugi nick się nazywa
to będzie kolejny zwyczajny sobie nick jakich tu już jest ponad 28 tysięcy w tej chwili
@4 626 771: @4 626 770Pasko: pamiętasz Sylwestra
4 626 760
Wystarczy nie pluć jadem i nie ma żadnych wojen
nie ma usprawiedliwienia "miejsce"
Wystarczy nie pluć jadem i nie ma żadnych wojen
nie ma usprawiedliwienia "miejsce"
@4 626 768Pasko: owszem, fakt ...i na nowo stworzonym będzie czytał - więc masz 3,c karencji również na czat ...i najlepiej jak będzie typował
@4 626 774Majestat: teoretycznie fakt
@4 626 775BrandImage: To tylko kwestia silnej woli ... np. jest w pewniakach multi multi na pierwszym miejscu gawlos64 ... na stronie od 13 lat ... nigdy chyba nie pisał na czacie. Tylko typuje. A może to jest np. Stryjek ... który postanowił sobie, że ten nick nigdy nie wystawi i tym samym ma zawsze jeden bezpieczny nick, którego Ty nie zablokujesz, bo się nigdy nie domyślisz.
w cudzysłowie ...czat tylko dla wyjadaczy ...po 3mc i typowaniach ...a starych gnębić za chamstwo 24h+
i będzie Cię czytał.... a Ty nie będziesz wiedział jak to robi ... gdzie jest przeciek
a teraz masz 28000 takich nicków... w sumie nikomu nie możesz ufać
@4 626 778Pasko: nie jest to Stryjek
@4 626 781Pasko:
@4 626 778Pasko: ryzyko wkalkulowane lecz będzie minimalizacja
@4 626 781Pasko: nigdy się nie ufa ...jako kierowca powinieneś coś o tym wiedzieć
jeśli wprowadzę taką funkcję ... to jeśli nie teraz to za 3-6 miesięcy będą takie "ukryte" nicki ... pośród setek zwyczajnych
bo opłaca się mieć taki nick... dopóki się nim nie wychylisz to nigdy nikt go nie zablokuje, a daje moc czytania czata
@4 626 786Pasko: wiem ...ale primo, powinni typować (choćby przez karencję) ...a resztę powinno załatwić bloki i boty
inne dublowanie nie jest takie fajne... bo nawet jak ktoś sobie przyczai takiego nicka i po roku z nim wyskoczy żeby napsocić na czacie... to zaraz krótka piłka, blokada ... ma drugi też blokada ... i po ptokach... znów musi robić trzeci i czekać znowu 3 miesiące
tak, ale jako zblokowany ...będzie pisał tylko z blokowanymi i w efekcie na jednym czacie będziesz miał dwa, a reszta jak pisałeś dużo wcześniej ...ilość bloków i treść
według mnie ktoś kto ma taki dziwny cel, żeby mieć nick do podglądania to sobie go zrobi i tyle ... będzie trzeba codziennie zatypować, to zatypuje, spełni wszelkie wymogi ... a Ty go nigdy nie zablokujesz, bo niby jak odróżnić go od innych typujących
a on tylko jest po to żeby czytać wpisy tych którzy zaznaczyli sobie tego "ptaszka" o którym piszesz
@4 626 790BrandImage: on nigdy z nikim nie będzie pisał ... nigdy nie odda ani jednego wpisu ... jak i większość typujących
będzie tylko czytał ... i nic więcej. Będzie czytał, bo Ty nie chcesz, żeby niezalogowani mogli czytać.
ale nie odpowie na czacie bo się spali, a ze starego tylko na tym czacie dla zablokowanych ...uważam że mu się znudzi ...no chyba że będzie to już total maniak
to go wyhaczysz
...Pasko, ciężko tak tu... pozwolę sobie algorytm rozrysować ...tak dla 'jaj' i prześlę Tobie na @ ...ostateczna decyzja Twoja ...a może dostrzeżesz coś co umyka przy gaworzeniu bez szkicu
no ale jak się spali to go blokujesz... blokujesz po co? żeby nie mógł Ci odpisywać... no to cel osiągnięty.
@4 626 798Pasko: ale teraz się wyloguje i przeczyta i odpisze, a ja nie będę tego wiedział ..że mi pupcie robi
wiem, że to utopia ...bo obrobi poza Twoim portalem
a wtedy użyje sobie drugiego nicka... przeczyta i odpisze i też nie będziesz wiedział
a ja teraz mam namierzyć co on ma za drugiego nicka.. że ma dostęp dla zalogowanych
...spróbuję to rozrysować ...w końcu algorytmy to mój świat
Majestat
Przypomnij sobie,jak mnie nazwałeś(ni Polka,ni Niemka)
Może nie znasz historii Śląska.
Moi rodzice urodzili się w Niemczech.Bo Śląsk należał wtedy do Niemiec.W 1922 roku,nie zmieniając miejsca
zamieszkania stali się Polakami.W 1939 roku,stali się znowu Niemcami.Naturalnie mieszkając w tym samym
miejscu gdzie poprzednio.A w 1945 roku znowu stali się Polakami.
Więc ja doszłam do wniosku,że najlepiej być Ślązaczką.
Już nigdy mnie tak nie nazywaj,bo to brzmi jak "ni pies,ni wydra"
Przypomnij sobie,jak mnie nazwałeś(ni Polka,ni Niemka)
Może nie znasz historii Śląska.
Moi rodzice urodzili się w Niemczech.Bo Śląsk należał wtedy do Niemiec.W 1922 roku,nie zmieniając miejsca
zamieszkania stali się Polakami.W 1939 roku,stali się znowu Niemcami.Naturalnie mieszkając w tym samym
miejscu gdzie poprzednio.A w 1945 roku znowu stali się Polakami.
Więc ja doszłam do wniosku,że najlepiej być Ślązaczką.
Już nigdy mnie tak nie nazywaj,bo to brzmi jak "ni pies,ni wydra"
bo wystarczy mieć nick do oglądania czata i typowania... jeszcze raz się czepię gawlos64 który dajmy na to nigdy nic nie napisał na czacie. Moje pytanie... na jakiej podstawie stwierdzasz że to nie "Stryjek" .... co musiał takiego zrobić, żebyś go wykreślił z listy podejrzanych?