Wpisy 4 626 771 – 4 626 870
15 stycznia 2023 00:00 → 15 stycznia 2023 01:16, 100 wpisów
to będzie kolejny zwyczajny sobie nick jakich tu już jest ponad 28 tysięcy w tej chwili
@4 626 771: @4 626 770Pasko: pamiętasz Sylwestra
4 626 760
Wystarczy nie pluć jadem i nie ma żadnych wojen
nie ma usprawiedliwienia "miejsce"
Wystarczy nie pluć jadem i nie ma żadnych wojen
nie ma usprawiedliwienia "miejsce"
@4 626 768Pasko: owszem, fakt ...i na nowo stworzonym będzie czytał - więc masz 3,c karencji również na czat ...i najlepiej jak będzie typował
@4 626 774Majestat: teoretycznie fakt
@4 626 775BrandImage: To tylko kwestia silnej woli ... np. jest w pewniakach multi multi na pierwszym miejscu gawlos64 ... na stronie od 13 lat ... nigdy chyba nie pisał na czacie. Tylko typuje. A może to jest np. Stryjek ... który postanowił sobie, że ten nick nigdy nie wystawi i tym samym ma zawsze jeden bezpieczny nick, którego Ty nie zablokujesz, bo się nigdy nie domyślisz.
w cudzysłowie ...czat tylko dla wyjadaczy ...po 3mc i typowaniach ...a starych gnębić za chamstwo 24h+
i będzie Cię czytał.... a Ty nie będziesz wiedział jak to robi ... gdzie jest przeciek
a teraz masz 28000 takich nicków... w sumie nikomu nie możesz ufać
@4 626 778Pasko: nie jest to Stryjek
@4 626 781Pasko:
@4 626 778Pasko: ryzyko wkalkulowane lecz będzie minimalizacja
@4 626 781Pasko: nigdy się nie ufa ...jako kierowca powinieneś coś o tym wiedzieć
jeśli wprowadzę taką funkcję ... to jeśli nie teraz to za 3-6 miesięcy będą takie "ukryte" nicki ... pośród setek zwyczajnych
bo opłaca się mieć taki nick... dopóki się nim nie wychylisz to nigdy nikt go nie zablokuje, a daje moc czytania czata
@4 626 786Pasko: wiem ...ale primo, powinni typować (choćby przez karencję) ...a resztę powinno załatwić bloki i boty
inne dublowanie nie jest takie fajne... bo nawet jak ktoś sobie przyczai takiego nicka i po roku z nim wyskoczy żeby napsocić na czacie... to zaraz krótka piłka, blokada ... ma drugi też blokada ... i po ptokach... znów musi robić trzeci i czekać znowu 3 miesiące
tak, ale jako zblokowany ...będzie pisał tylko z blokowanymi i w efekcie na jednym czacie będziesz miał dwa, a reszta jak pisałeś dużo wcześniej ...ilość bloków i treść
według mnie ktoś kto ma taki dziwny cel, żeby mieć nick do podglądania to sobie go zrobi i tyle ... będzie trzeba codziennie zatypować, to zatypuje, spełni wszelkie wymogi ... a Ty go nigdy nie zablokujesz, bo niby jak odróżnić go od innych typujących
a on tylko jest po to żeby czytać wpisy tych którzy zaznaczyli sobie tego "ptaszka" o którym piszesz
@4 626 790BrandImage: on nigdy z nikim nie będzie pisał ... nigdy nie odda ani jednego wpisu ... jak i większość typujących
będzie tylko czytał ... i nic więcej. Będzie czytał, bo Ty nie chcesz, żeby niezalogowani mogli czytać.
ale nie odpowie na czacie bo się spali, a ze starego tylko na tym czacie dla zablokowanych ...uważam że mu się znudzi ...no chyba że będzie to już total maniak
to go wyhaczysz
...Pasko, ciężko tak tu... pozwolę sobie algorytm rozrysować ...tak dla 'jaj' i prześlę Tobie na @ ...ostateczna decyzja Twoja ...a może dostrzeżesz coś co umyka przy gaworzeniu bez szkicu
no ale jak się spali to go blokujesz... blokujesz po co? żeby nie mógł Ci odpisywać... no to cel osiągnięty.
@4 626 798Pasko: ale teraz się wyloguje i przeczyta i odpisze, a ja nie będę tego wiedział ..że mi pupcie robi
wiem, że to utopia ...bo obrobi poza Twoim portalem
a wtedy użyje sobie drugiego nicka... przeczyta i odpisze i też nie będziesz wiedział
a ja teraz mam namierzyć co on ma za drugiego nicka.. że ma dostęp dla zalogowanych
...spróbuję to rozrysować ...w końcu algorytmy to mój świat
Majestat
Przypomnij sobie,jak mnie nazwałeś(ni Polka,ni Niemka)
Może nie znasz historii Śląska.
Moi rodzice urodzili się w Niemczech.Bo Śląsk należał wtedy do Niemiec.W 1922 roku,nie zmieniając miejsca
zamieszkania stali się Polakami.W 1939 roku,stali się znowu Niemcami.Naturalnie mieszkając w tym samym
miejscu gdzie poprzednio.A w 1945 roku znowu stali się Polakami.
Więc ja doszłam do wniosku,że najlepiej być Ślązaczką.
Już nigdy mnie tak nie nazywaj,bo to brzmi jak "ni pies,ni wydra"
Przypomnij sobie,jak mnie nazwałeś(ni Polka,ni Niemka)
Może nie znasz historii Śląska.
Moi rodzice urodzili się w Niemczech.Bo Śląsk należał wtedy do Niemiec.W 1922 roku,nie zmieniając miejsca
zamieszkania stali się Polakami.W 1939 roku,stali się znowu Niemcami.Naturalnie mieszkając w tym samym
miejscu gdzie poprzednio.A w 1945 roku znowu stali się Polakami.
Więc ja doszłam do wniosku,że najlepiej być Ślązaczką.
Już nigdy mnie tak nie nazywaj,bo to brzmi jak "ni pies,ni wydra"
bo wystarczy mieć nick do oglądania czata i typowania... jeszcze raz się czepię gawlos64 który dajmy na to nigdy nic nie napisał na czacie. Moje pytanie... na jakiej podstawie stwierdzasz że to nie "Stryjek" .... co musiał takiego zrobić, żebyś go wykreślił z listy podejrzanych?
odpowiesz... no bo nigdy nic nie pisał a Stryjek by napisał .... no to wystarczy założyć jeden nick taki i nic nie pisać, nie wklejać wymądrzeń w zdjęciu profilowym i założenie spełnione
i ten jeden nick traktować tylko jako furtkę do czytania czata .... i nie wychylać się z nim, a nigdy nie zostanie namierzony. A pozostałymi nickami to już można robić co się chce...
Majestat
To nie jest żadna wojna.To tylko moja prośba .
To nie jest żadna wojna.To tylko moja prośba .
4 626 810. Majestat
o jak nienawiść mnie posądzasz i do kogo ?
człowieku opanuj się
jak nie umiesz posługiwać się internetem
to nie moja, ani nikogo tu na zielonej wina
o jak nienawiść mnie posądzasz i do kogo ?
człowieku opanuj się
jak nie umiesz posługiwać się internetem
to nie moja, ani nikogo tu na zielonej wina
@4 626 809Pasko: uwierz mi, że spali się po 5-10 wpisach ...będzie krótka piłka, ale właśnie ja wierzę, że starzy wyjadacze u Ciebie, którzy nie są aktywni na czacie to dobrzy ludzie ...takiego jak przewidujesz twardziela, będziesz miał co najwyżej 2-5 - do wychwycenia ...reszta to 8h i 24h+
i unikniesz sporo, tak mniemam kopii na zewnętrznych społeczniościówkach
Majestat
kto ci dał prawo uzurpowania sobie prawa do opiniowania tu kogoś ???
nieeeeeeeeeeeee
jak nie pamiętasz, co pisałeś, to
napisałeś coś że ja 3/6 jaka nienawiść umieściłem
jak wchodzę tu
to DYSKUSJA tak
KŁÓTNIA NIEEEEEEEEEEEE
kto ci dał prawo uzurpowania sobie prawa do opiniowania tu kogoś ???
nieeeeeeeeeeeee
jak nie pamiętasz, co pisałeś, to
napisałeś coś że ja 3/6 jaka nienawiść umieściłem
jak wchodzę tu
to DYSKUSJA tak
KŁÓTNIA NIEEEEEEEEEEEE
@4 626 818: Pasko, dodam więcej ...ci starzy mogą się ujawnić na czacie ...jak się uspokoi
Majestat
nie wydawaj opinii
o ludziach o których nie masz zielonego pojęcia, ty nawet mglistego
i powróć raczej do pierwotnego nicka
nie wydawaj opinii
o ludziach o których nie masz zielonego pojęcia, ty nawet mglistego
i powróć raczej do pierwotnego nicka
dobra ... na szkicuję ...zostawiam przestrzeń dla ukochanych
Z punktu widzenia algorytmu blokujących, aby był spokój sztuczna inteligencja multipasko mi podpowiada, że poniższe osoby powinienem zablokować:
Mewa
Majestat
ITA
emeryt
Angierski
Robal_36
Mewa
Majestat
ITA
emeryt
Angierski
Robal_36
Wydano opinię bez prawa opiniowania itd
spadam to nie moja bajka
spadam to nie moja bajka
i powiedzmy, że jeszcze tego nie robię, ale może być tak że z czasem zacznę ufać tej funkcji i zobaczymy co się zacznie dziać ... tak więc najlepiej nie robić sobie wrogów wokoło osób aktywnych na stronie
Pasko
zostałem posądzony o jakąś nienawiść , coś 3/6
i nie wiem o co chodzi ?
zostałem posądzony o jakąś nienawiść , coś 3/6
i nie wiem o co chodzi ?
@4 626 828Pasko: i za to z Tobą wypiję
@4 626 829emeryt: wygrałeś ponoć w mini ...a właśnie, czas sprawdzić moje kupony ...do jutra
@4 626 831BrandImage:
@4 626 833Bolo22: ...znów się obudziłeś
Bolo ...wpienia mnie fakt, że w tym wieku masz jakieś problemy ze zdrowiem/organizmem ...to niesprawiedliwe
nie ma żadnego systemu,
którym by można wygrać więcej od włożonej stawki
jedyny system to
163 zakłady, aby wygrać trójkę w lotto
ale czy t warto
wygrywasz 24 zł
a koszt to
163 X 3 = 489 zł
czy za 489 zł warto wygrać 24 z ?
którym by można wygrać więcej od włożonej stawki
jedyny system to
163 zakłady, aby wygrać trójkę w lotto
ale czy t warto
wygrywasz 24 zł
a koszt to
163 X 3 = 489 zł
czy za 489 zł warto wygrać 24 z ?
@4 626 835BrandImage: ja jeszcze nie poszłam spać
pasko
czy nick majestat to sebastian _m ???
przecież to ten sam styl zaczepiania do zadymy
czy nick majestat to sebastian _m ???
przecież to ten sam styl zaczepiania do zadymy
@4 626 837Bolo22: ...ale płeć zdążyłeś zmienić ...cześć żono Bolo
@4 626 838emeryt: nie
dwa typy
@4 626 839BrandImage:
@4 626 841BrandImage: a Ty czemu nie sypiasz?
@4 626 842Bolo22: nic nie powiem🐞
@4 626 844BrandImage: a co ma Biedronka do tego
Luknelem liczby wybrane hm ciekawe czemu wg tej funkcji miał bym bana.... Bo pisze prawdę to co widzę uważam jak to że nie ma tych dwóch jest spokój a jak są czytają po wylogowaniu i obrabiają cztery litery
@4 626 843Bolo22: za mało czasu na życie ...wyśpię się po śmierci i od tak
@4 626 846Bolo22: nie wiem, Ty mi powiedz ...albo nie mów
@4 626 848BrandImage: pasko zablokował kogoś?
Dziwnie że na tej liście tych dwóch nie ma zresztą nie ważne coś zalatuje ...
@4 626 850Bolo22: żadnych gwałtów ...ja nie cierpię jak ktoś mnie budzi po 3h snu
@4 626 852Bolo22: zapomniałem wejść na profil ...kiedy było to widoczne ...może się przyzna hihi ....obstawiam, że też nikogo
@4 626 852Bolo22: źle odebrałem pytanie ...tak, robił porządki ...ale nie pisał kogo poza Stryjkiem
Bo patrzę że sporo się działo dziś po losowaniu ale nic nie czytałem
@4 626 857Bolo22: czasem należy sobie odpuścić ...Sebastian niechcąco się załapał
@4 626 858Bolo22: ja mam 1/6 i 0/6 w mini ...ale z chybika
@4 626 861BrandImage: ja nie mam nic
...ja też, poza drobnicą ...mówiłem, że dali wygrać, abym zainwestował z powrotem ...część przepiłem, więc mają na mnie stratę ...w tym roku ...ale wciąż to oni piją za moje
"Chcą wyrzucić emerytów z Sejmu i Senatu." ...rewolucyjny pomysł jest już w Senacie ...normalnie nie wierzę ...jest szansa, że może moje córy doczekają jakiejś optymalizacji hihi
Watpliwa sprawa, ale do 65lat i wypat z Sejmu z nie dzisdki 75plus siedzą
marc1978, łap buziaka od FretkI (poza mną) ...ja idę ze śniadaniem
@4 626 865Bolo22: ja tam trzymam kciuki ...dwie, trzy kadencje i może coś się wreszcie zmieni ...i choć lubię bajki, to i tak wątpię ...bo nie widzę młodych, bardziej życiowych przy korycie ...ale jak już wspomniałem ...wierzę w to ...choć zapobiegawczo muszę 'ustawić' córy ...chodzi mi o mentalność + moje koniki ...fizyka, matematyka, (ok IT), polski, angielski, hiszpański ...i strzelanie z łuku ...i coś na koncie
@4 626 867Bolo22: sleep well
4 626 864. BrandImage
to nie rewolucyjny pomysł
skoro ustalili taki wiek emerytalny
to co oni jeszcze tam robią ? niech go respektują
obniżyli wiek i co z tego ?
ludzie mieli więcej lat pracy zagwarantowane i więcej pieniędzy w kieszeni
a jak obniżyli to i tak muszą szukać
teraz pracy przy głodowych emeryturach
to nie rewolucyjny pomysł
skoro ustalili taki wiek emerytalny
to co oni jeszcze tam robią ? niech go respektują