Wpisy 4 547 343 – 4 547 442
15 października 2022 14:17 → 15 października 2022 14:56, 100 wpisów
@4 547 336Biedroneczka1977:
Ja juz nie gram nic mi nie idzie
Ja juz nie gram nic mi nie idzie
@4 547 336Biedroneczka1977: dokładnie koniec ze skanami
Szeryf wrocil i udziela dobrych rad
@4 547 344marc1978: dokladnie ani jednego nie umieszcze juz nie raz tak bylo 4/5 SKAN i przez miesiac nic
4 547 337 Biedroneczka1977: Z przykrością muszę cię powiadomić że nie wygrasz dziś piątki w Mini nawet z tego względu że jesteś złośliwa. Ludzie złośliwi z reguły nic nie mogą wygrać
Mimo wszystko życzę ci jak najlepiej
Mimo wszystko życzę ci jak najlepiej
@4 547 340Sebastian_M: teraz tak to przemyślałem że nie wytrzymał bo został sprowokowany tylko myślałem że da sobie radę i to inaczej zrobi a tak całą społeczność zaczął obrażać i pisał najprościej jak mógł jak zwykli menele mógł to inaczej zrobić to mnie strasznie zaskoczyło
@4 547 343islandorka30,5: a raz kiedys chociaz w sobote moze sprobuj
@4 547 349Myvictory: Czyli mógł to zrobić tak jak ja tak?
Dopisano wygrane Kaskady - padło 5 x 1 000 zł
@4 547 351Sebastian_M: z ingerować lub inaczej pisać w sumie tak bym się po nim spodziewał tylko to nic więcej zaskoczyło
Dopisano wygrane Super Szansa - padło 9 x 100 zł
@4 547 349Myvictory: Mnie tu już nic nie zaskoczy. Nie pochwalam ani prowokacji ani wyzwisk. Niestety jesteśmy tylko ludźmi i każdy ma swój próg wytrzymałości. Jeden da sobie radę z takim naporem inny nie. Trzeba to zrozumieć
@4 547 347xdrive: a mamy tutaj nauczycieli ?
@4 547 356Biedroneczka1977: jeden jest
siadać do ławek uczniowie i się uczyć bo nie będzie przepustki do następnego semestru
@4 547 356Biedroneczka1977 z pewnością jest tu jeden woźny
@4 547 357xdrive: wiedzialam i non stop dobre rady tylko sobie nie potrafi poradzic jakos
@4 547 353Myvictory: Tu się nie da ignorować. Właściwie da się tylko dlaczego zawsze jest tak że uwezmą się na kogoś i nie ma końca. Tylko po to aby zniszczyć człowieka. I robią to osoby które uważane są tu za dobre uczynne oraz wspaniałe. A widzimy sami co z tych osób wychodzi i jak potrafią się zachowywać.
@4 547 359marc1978: My z woźnym palili fajki
@4 547 359marc1978:
waldus chodzi coraz wcześniej spać
Oczywiście ja tego nie neguję bo każdy może iść spać o jakiej chce porze dnia lub nocy
Oczywiście ja tego nie neguję bo każdy może iść spać o jakiej chce porze dnia lub nocy
Szkoda,że po wylogowaniu nadal widać te bzdury które wypisuje ...pasko mógłbyś to poprawić
Dopisano wygrane Multi Multi
Multi Multi - padło 27 x 6/6
Nie ma co się komuś przypodobywać być sobą nawet jak inni tego nie akceptują trudno udawać innego tylko po to że niby cię będą lubić czy tam akceptować
marc1978 to Jeśli uważasz że piszą tu bzdury to po co to czytasz?
Powiedz mi?
Powiedz mi?
Biedroneczka
Marc
Jak Angierski szydzil wysmiewał gardził skanami 2zł
to niech sam daje skany np. 1000zl
.
Czytanie czatu który uważa się za bzdurę jest moim zdaniem nielogiczne
Najlepsze jest to ,że ten ograniczony rozumek odpisuje zablokowanym osobom które I tak tego nie widzą
@4 547 372makler: nie da skanow bo rzadko gra nie potrzebuje kasy na drobne 1000 zl nie bedzie sie rzucal
widzę osobiście że każdy ma tu trochę racji jak również jej całkiem nie ma może jest szansa dojść do porozumienia jak to mówią rozejm

to jest wlasnoscia MP , jak bym dal na inny portal - to ok.
czy uwazacie ze to normalny inteligo czlowiek???
@4 547 377makler: stan konta się liczy co miesiąc
@4 547 377makler: wystawia język to nie wiem co to znaczy ma żółtą bluzkę
Ja w kazdym razie moich beznadziejnych skanow tutaj umieszczac nie będę juz nie skonczylam z tym ide na rower
@4 547 377makler:może portal poczytaj mi mamo
widzę w nim dobro ale również zagubienie i kompleksy z przeszłości
@4 547 383makler: a tak łatwo wygrać u buka i jakiś efektów nie widać
@4 547 369Myvictory: Ja się nikomu nie mam zamiaru przypodobać.
Każdy wie że napiszę tu o wszystkim co mi się nie podoba. A czy ktoś to akceptuje czy nie nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Każdy powinien być sobą a nie udawać kogoś innego. Wiem że są naciski ze strony osób które chcą aby każdy pisał tylko to co oni chcą ale nie tędy droga. Ja się nie ugnę i może być nawet 100 osób myślących lub piszących inaczej. Jak wiem że jak coś jest białe to nikt mi nie wciśnie kitu że to jest czarne
Każdy wie że napiszę tu o wszystkim co mi się nie podoba. A czy ktoś to akceptuje czy nie nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Każdy powinien być sobą a nie udawać kogoś innego. Wiem że są naciski ze strony osób które chcą aby każdy pisał tylko to co oni chcą ale nie tędy droga. Ja się nie ugnę i może być nawet 100 osób myślących lub piszących inaczej. Jak wiem że jak coś jest białe to nikt mi nie wciśnie kitu że to jest czarne
długo nie miał pracy miał problemy teraz się cieszy zarabia 6 tyś i się tym chcę podzielić z tym że za często to robi
nawet pyta się innych ile zarabiają by do wartościować siebie że ma więcej
staram się być na środku widzą jego dobre strony i złe zagubił się został sprowokowany ale ale nie aż tak mocno a sam użył mocnych dział atakując na lewo i prawo
@4 547 391Myvictory: musi sobie ulżyć
@4 547 387Myvictory: Za często to pojęcie względne. Dajmy się człowiekowi nacieszyć że w końcu zarabia i jest w stanie utrzymać się oraz odłożyć trochę kasy w tak trudnych czasach
ogólnie wszystkich tak pisząc to trudno by miał przychylność użytkowników
4 547 378. marc1978 2022-10-15 (14:31)
bo My bidoki
a On......
bo My bidoki
a On......
często pisał z pogardą o ludziach co pracują fizycznie generalnie jak go ktoś wkurzył będą obiektywny
@4 547 392Myvictory:
przez rok czasu darł koty z wieloma osobami
przez rok czasu darł koty z wieloma osobami
kończę temat został ukuty lekko zaatakowany ale użył sił dział na wszystkich tak nie można
U jak komuś ściany ścianą odpowiada to nie dobrze specjalista nie jeden by zapewne ręce rozłożył jedynie co blokować blokować izolować nie karmić
@4 547 400Mewa:
widzę że jeden użytkowników blokuje użytkownika jednego po drugim co mu nie odpowiada może z nim coś nie tak
@4 547 403makler:
@4 547 397Myvictory: Powiem ci ogólnie że trzeba szanować każdego człowieka. Czy tego który pracuje fizycznie czy umysłowo. Nawet tego który nie pracuje. Po prostu każdego. Nigdy nie wiemy dlaczego dana osoba nie pracuje. Szanujmy się jako ludzie a będzie miło i przyjemnie
ale jest taka usługa to niech tak sobie robi ma do tego prawa z tym że by nie było tak że zacznie się ustosunkowywać do wpisów za blokowanych użytkowników bo to bez sensu takie blokowanie
@4 547 404Myvictory: Też jego wola i nic nam do tego. Należy to zrozumieć
@4 547 408Myvictory: A później wchodzi na czat i pisze że nikogo nie widzi
4 547 379. Myvictory 2022-10-15 (14:32) 情報提ߵ
czyli papiery....
czyli papiery....
@4 547 412makler:
@4 547 415Angierski: a ja jak czytałeś moje wpisy chyba że nie starłem się dziś być obiektywny do ciebie
@4 547 408Myvictory: Ale on tak robi. Myślisz że nie czyta tego co piszemy?
Czyta wszystko i odnosi się do naszych wpisów. Robi to celowo
Czyta wszystko i odnosi się do naszych wpisów. Robi to celowo
@4 547 416Myvictory: nie sadze ze jestes obiektywny
@4 547 414Angierski:
Zobacz ktoś wkleja twoje zdjęcie na czat. Robi to dość często .Ja bym na to nie pozwolił ale zrobisz z tym co chcesz
Zobacz ktoś wkleja twoje zdjęcie na czat. Robi to dość często .Ja bym na to nie pozwolił ale zrobisz z tym co chcesz
@4 547 417Sebastian_M: mi to wisi koło 4 liter będę pisał z kim chcę do każdego ma szacunek nik mi nie będzie mówił co mam robić
@4 547 419Sebastian_M: to wincenty trawka po jednym buchu
@4 547 420Angierski: napisałem że zostałeś sprowokowany czego oczekujesz że pochwalę twoje ataki na wszystkich
@4 547 420Angierski: Uważam że Myvictory Ma odmienne zdanie jak ta reszta która ciebie atakuje
chcecie zmienic swiat - zacznijcie od siebie
troche dystansu do wszystkiego a nie odrazu na kije, siekiery
troche dystansu do wszystkiego a nie odrazu na kije, siekiery
@4 547 377makler: czy ten ktoś jest na pewno dorosły i wszystko w porządku z zdrowiem bo nie chce przypadkiem obrażać coś tu nie halo echo jakieś lub napis help tone
@4 547 423Myvictory: to po co dolaczasz do hejtu zamiast sie zdystansowac
@4 547 424Sebastian_M: wiem ale prawda jest taka
do czyjegos koryta to kazdy chce zagladac a do swojego nikt
do czyjegos koryta to kazdy chce zagladac a do swojego nikt
Dobra nie ważne hydrauliczne zabawy mnie czekają jutro szlifowanie sufitu
@4 547 427Angierski: a co napisałem w moich w pisach czytałeś
profil jest na multipasko
czat jest na multipasko
czego $#%^&*( nie rozumiesz???
jexbnij sie w ten kaczy łeb
czat jest na multipasko
czego $#%^&*( nie rozumiesz???
jexbnij sie w ten kaczy łeb
@4 547 425Angierski: Przeczytaj co pisał Myvictory i bądź obiektywny. Tamci atakują cię bezpardonowo używając do tego co im wpadnie w ręce. Natomiast Myvictory pisze to co o tym wszystkim myśli nie zważając na to co powiedzą inni. Doceń to
@4 547 428Angierski: Dlatego zareagowałem i dopóki tu jestem nie pozwolę na takie zachowanie.
@4 547 435Sebastian_M: spoko ja cie lubie bo jestes obiektywny
@4 547 433Angierski: Według nie nie jesteś w 100% czysty. Ja też nie jestem. Nikt tu nie jest
@4 547 438Angierski: I zawsze zareaguję jak zobaczę że ktoś na kogoś naskakuje ubliża i prowokuje.