Wpisy 4 547 443 – 4 547 542
15 października 2022 14:56 → 15 października 2022 16:01, 100 wpisów
@4 547 439Angierski: i widzisz tu jest twój problem zamiast się skupić kto co ci zrobił wylewasz złość na wszystkich czy to jest oki
@4 547 443Myvictory: jakbys sie nie utozsamial z grupa to bys sie tym nie przjmowal, proste
Znowu sie Lansuje w Myszkowie ileż można słuchać tych bzdetów z ludzi idiotów robią

@4 547 444Angierski: przejmuje się bo po ataku na ciebie wszystkich zacząłeś atakować

jesteś inteligentny informatyk cofnij się kto zaczął lawinę mam dać ja wpisy jak się zaczęło
Dla wszystkich na stronce Podwójna Lewatywa jak za Szwejka na poprawe chumoru
@4 547 450Myvictory: nie jestes lepszy od innych, chesz miec twarz to na nia zapracuj
4 547 439. Angierski 2022-10-15 (14:56)
reszta to popłoch katolicki
-------------------------------
święta krowa
reszta to popłoch katolicki
-------------------------------
święta krowa
@4 547 452Angierski: widać że tak się zakręciłeś że wszystkich prawie dałeś do jednego worka trudno niech tak zostanie
@4 547 456Angierski:
taka sama glizda..... jak z Ciebie
taka sama glizda..... jak z Ciebie
@4 547 455Myvictory: to co mam wszyskich przeprosic i powiedziec ze maja racje
@4 547 458Angierski: nie oczekuje tego nawet tak nie myślałem
@4 547 457makler: 0
@4 547 460Myvictory: uwazasz sie za czystego to nie miej pretensji do nikogo
idziesz w zaparte trudno nic tu z mojej obiektywności dobrej woli
z arczim mi sie najlepiej gadalo, facet nie mial pracy nie smierdzial groszem ale nie gral przed nikim, a mimo to mial mase hejterow
@4 547 465Myvictory: nie szufladkuj sie sam, znaczy nie utozsamiaj z innymi i tyle
to ze powiem ze "jestescie..." nie znaczy ze kazdego tak oceniam
biedny zle, bogaty zle, z kasa zle bez kasy zle, kazdy tylko krytykuje i narzeka, jak ktos ma lepiej to mu gorzej, jak ktos ma gorzej to mu lepiej, ok ide bo ta zolc sie rozlewa
spokojnie. Angierski ogólnie spoko gość jak dla mnie nie wiem po co te przepychanki
Przez Angierskiego , Dotam usumął konto
2--3 dni temu była jazda na czacie w roli głównej:
za pyziały bufon Angierski
@4 547 474Gosia__77:
@4 547 474: żuca mięsem ale prawdę mówi
@4 547 471Pasko: i nazywanie ludzi szambem jest oki ????
nazwał mnie capem a ja jeszcze jesten obiektywny wobec tego nie docenia przesadził
Pasko to juz straciles w moich oczach nie warro tu wchodzic zegnam no jsk jest przyzwolenie na takie obrazanie to nie ma o czym rozmawiac bo to Twoj kolega po fachu spoko gosc oki
Pasko
@4 547 480Myvictory: wujek nikogo capem nie nazywa
przecież ja tak mu nie pisałem nie obrażałem go w taki sposób nawet dziś wyciągam rękę w sensie że po części go rozumie nie widzę skruchy
A ten co atakuje w bialych rekawiczkach juz uciekl
@4 547 485Gosia__77: wujek nie wiem ale gość do którego mam słabość lubię chłopa takim jaki jest trochę przesadza
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Nie pasuje mi czytac codziennie ile zarabia i ile ma na koncie zwrocilam uweage i zostalam zmieszana z szambem a Pasko twierdzi ze to spoko gosc
jak nie Sebastian
to "kubraczek" waryjat MojeNumery
to teraz Angierski
WSZYSCY W.W NAJ MĄDRZEJSI , OBRAZALI CZATOWCOW
mam dosyc czatu na jakis czas
{{zegnam}
to "kubraczek" waryjat MojeNumery
to teraz Angierski
WSZYSCY W.W NAJ MĄDRZEJSI , OBRAZALI CZATOWCOW
mam dosyc czatu na jakis czas
{{zegnam}
@4 547 493Gosia__77: za dużo łaciny szło wiem że pisał szczerze tylko ta łacina i niektórych obrażanie religii
Pasko prosze o odpowiedz tutaj na czacie czy nazwanie ludzi szambem jest oki ?????
@4 547 495Myvictory: trochę przegioł na fakt
Czekam i nie udawaj ze cie nie ma
No i cisza pasko czekam
myślę że gdyby angierski przeprosił że się zapędził bo został zaatakowany i wpłacił jedną pensje na moje konto to by było po sprawie
Nie przeprosi bo admin popiera jego zachowanie
Admin prosze o usuniecie mojego konta i zegnam
Pasko
odblokuj wujkaon będzie się już odnosił bez przekleństw
On obiecuje
odblokuj wujkaon będzie się już odnosił bez przekleństw
On obiecuje
Pasko sobie myśli ale ja mam problemy z tymi użytkoeniakami jak w piaskownicy
@4 547 504Gosia__77: skąd wiesz mówił ci czy jak
@4 547 506Myvictory: telepatycznie wiem on mi energię wysyła
Wiecie że było referendum mamy nowe województwo pierwsze były Czechy Kaliningrad a my mamy jezioro i okolice jeziora
@4 547 503Biedroneczka1977: nie waż się usuwać konto
To tak jakbyś dała satysfakcję obrażającemu
To tak jakbyś dała satysfakcję obrażającemu
@4 547 503Biedroneczka1977: a po co taka reakca?
@4 547 510Gosia__77: a co mam zrobic jak zostalam nazwana szambem i admin daje na to zezwolenie udaje ze go nie ma
Co tu się dzieje?
@4 547 512Biedroneczka1977: jutro musisz obiad dla córek ugotować a nie kasować konto
@4 547 512Biedroneczka1977: zanim usuniesz konto zatypuj w keno 2/2
@4 547 512Biedroneczka1977: kto śmiał--tak do ciebie pisać
@4 547 512Biedroneczka1977: przyjedz na górę zar...ja przyjdę z buta co to jest 18 km w jedną stronę
@4 547 519zbigniew g: 

Biedroneczka1977 Jesteś dorosła osobą. Jak chcesz usunąć konto to nie proś o to Pasko tylko zrób to sama bo tak to się odbywa. I nie rób tu widowiska bo sama nie usuniesz konta a robisz to specjalnie żeby ktoś napisał abyś nie usuwała. Powiem ci tak .Po twoim ostatnim zachowaniu nikt nie będzie za tobą płakał
@4 547 518Marian303: a teraz prowadzi konwersacje ze swoim kolega juz sie tutaj nie udziela jakos
@4 547 523Myvictory: ja jestem starym kawalerem
Wszystko jest oki spoko gosc admin tak twierdzi
rozumiem jak bym go tak również obrażał ale jak tego mu nie zrobiłem
@4 547 522Biedroneczka1977: nie przejmuj się szkoda nerwów
4 545 977. dotam 2022-10-13 (19:18)
Pan Angierski pomógł mi podjąć decyzję o zamknięciu konta
----------------
konto usuniete
ile jeszcze osób musi usunąć konto przez Angierskiego?
Pan Angierski pomógł mi podjąć decyzję o zamknięciu konta
----------------
konto usuniete
ile jeszcze osób musi usunąć konto przez Angierskiego?
@4 547 524zbigniew g: nie wiem co gorsze chyba stary cap gorszy
@4 547 518Marian303: a wg paska spoko gość skąd to znam jeden do ściany pisze ciekawe czy mi odpowiada drugiego nie ma a trzeciemu wydaje się że ma kasy a tak naprawdę nie ma nic wątpię by przez swoje ego to zauważył....i znikam
Biedroneczka1977 Ostatnio zachowujesz się skandalicznie.
A czym ja go obrazilam ze napisalam zeby sie nie chwalil na okraglo jaki jest bogaty on nawet nie wie co znaczy bogaty
@4 547 528makler: tak to jest jak miernoty,Lamusy sie Lansują jako Debesciaki

@4 547 528makler: wystarczy zablokować od takie narzędzie by jedni mieli spokój by drugich nie blokować jak jasna po tych pierwszych tylko co są tacy co nie blokują i mają co mają
I jeszcze obronca ucisnionych szeryf bedzie mi pisal ze atakowalam ang zwrocenie uwagi to jest atak ????
I dlaczego teraz admin zamilkl i jego kolega rowniez ????
Biedroneczka1977 Nie atakuję ciebie tylko pisze obiektywną prawdę
Biedroneczka nie kasuj konta ....za nie długo 3 wojną światową i sami się skasujemy atomem
nadaje sie do wariatkowa