Wpisy 451 906 – 452 005
18 sierpnia 2011 15:24 → 18 sierpnia 2011 19:36, 100 wpisów
nie dotyczy ciebie Darek
Nie ma nic gorszego niż nudziarz, któremu się wydaje, że jest zabawny.
Dzień dobry Państwu!

Dzień dobry Państwu!

witaj pozytywka
cms, przeciez wiadomo ze to Ty tu caly czas piszesz pod roznymi nikami. wszedzie ten sam styl wypowiedzi, godziny nawet podobne no i wiedza o uzytkownikach ktora niewiadomo skad plynie , jako nowy uzytkownik piszesz tu z ludzmi tak jak bys mial juz z nimi wczesniej doczynienia, w necie pelno jest takich jak ty ktorzy przeszkadzaja innym bo tylko w taki sposob moga gdzies zaistniec i zwrocic uwaga na siebie, tworzysz sobie iluzje w ktora chcesz uwierzyc zeby nie pamietac ze jestes soba
pozytywka

***player***
Nie rozumiesz ?
Przecież lotto7 mi mówił do kogo pisać !
Nie rozumiesz ?
Przecież lotto7 mi mówił do kogo pisać !
mcs...powiedz lotto7,że jak chce zjebkę to niech się pojawi to ją dostanie,a nie kombinujcie i nie denerwujcie ludzi

Kończę pisać bo mi mówi że go skłócę ze wszystkimi których lubił zamiast pomóc
Dzięki za rozmowę

Dzięki za rozmowę

Lila, powiedziałaś mi kiedyś "dobre i to"
a więc : dobre i to! 

A wieczorem kolejne losowanie
a więc : dobre i to! 

A wieczorem kolejne losowanie

cms a jaki ma w tym cel lotto 7? czemu sam nie pisze ? Ty nie rozumiesz; styl wypowiedzi i budowe zdan macie taka sama, masz tu ludzi za idiotow??
No i po co to zamieszanie ponownie wokół mojej osoby ja się pytam ?
***player***..lotto jest maklerem giełdowym i ma wykształconą rodzinę a my jesteśmy matołami po podstawówce

diana..na razie nic nie proponuję bo muszę najpierw przysiąść i w spokoju pomyśleć.
Witam ponownie
znowu z polecenia lotto7,ale już temat Dariusza Witkowskiego zamknięty już sobie wyjaśnili wszystko
znowu z polecenia lotto7,ale już temat Dariusza Witkowskiego zamknięty już sobie wyjaśnili wszystko
cms....ale kombinujecie jak konie pod górkę,weź przestań mnie w***iac dobra
***player***
nie,ale co mam poradzić że piszemy podobnie jak zajmujemy się częściowo tym samym tylko ze on ma więcej zajęć
nie,ale co mam poradzić że piszemy podobnie jak zajmujemy się częściowo tym samym tylko ze on ma więcej zajęć
cms...ale każdy pisze i formułuje zdania inaczej,każdy ma inny styl a wy macie taki sam,bardzo dziwne
lila bo my mamy ten sam wzór pisania
na forach piszemy o grach TS,polityce,życiu codziennym dlatego jest to ,to samo
a teraz już nie piszcie o nim i zajmujcie się grą to jego prośba
na forach piszemy o grach TS,polityce,życiu codziennym dlatego jest to ,to samo
a teraz już nie piszcie o nim i zajmujcie się grą to jego prośba
cms..nooo kuźwa jeszcze by tego brakowało,żebym ja się nim zajmowała he he he,szkoda mi czasu na kindergarten
No nie do końca się zgodzę,ze styl pisania wypowiedzi jest tak do końca przypisany jednej osobie/nickowi. Wcześniej myślałam podobnie ale ... zauważyłam tutaj własnie na stronce,ze przebywanie w określonym "zamkniętym" środowisku - przyjmuje się ( w dużym zakresie ) słownictwo,zwroty używane tej grupy społecznej w której się aktualnie przebywa ...
Bardziej zwróciłabym się ku tokowi myślenia - danego nicka ... aby móc wysuwać jakieś wnioski,przypuszczenia ...
pozdrawiam
Bardziej zwróciłabym się ku tokowi myślenia - danego nicka ... aby móc wysuwać jakieś wnioski,przypuszczenia ...
pozdrawiam
Dobrze ja także bardzo dziękuję za miłe klikanie.Pozdrwiam Was bardzo serdecznie życząc wysokich wygranych o 22:15.Czas mój dobiegł końca.Pa

to ja uciekam cześć

Witam wszystkich graczy gier typu Lotto 

nikogo tu niema czy co?
ja też na chwilkę...za typuję i zmykam znowu nad wodę szkoda siedzieć w domku

Witam graczy.Typuje 2,6,13,54,73, stawka razy 10 możecie doradzić czy warto na to grać?
zamiast twojej 2ki mam 3....i zamiast 73 mam 75 
ale życzę powodzenia bo w końcu nigdy nic nie wiadomo

ale życzę powodzenia bo w końcu nigdy nic nie wiadomo
robson do tych liczb doloz najlepiej jescze ze 2 wtedy latwiej bedzie ci kase odzyskac
robson
dołóż piętnaście
teraz - nie pisz jakie
wybierz dziesięć liczb
nasmaruj kilka zakładów
I po losowaniu powiedz, co miałeś
bez pokazywania

dołóż piętnaście
teraz - nie pisz jakie
wybierz dziesięć liczb
nasmaruj kilka zakładów
I po losowaniu powiedz, co miałeś
bez pokazywania

cms-co to za baran?
robson ale latwiej ci bedzie trafic 3 z 7 niz 3 z 5
Użytkownik Robal_36 dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
ale 3 z 7 jescze latwiej
saltosky
saltosky

Witajcie. Hej!
W TVP 2 leci "Janosik".
W TVP 2 leci "Janosik".

Przecież nie musisz kreślić dziesięciu, i - czy to ważne, co napiszesz ?

Użytkownik dragon dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
robson
Napisać poważnie? - poważnie, to - mm to dwadzieścia gier - od jednago do dziesięciu skreśleń, z plusem, lub bez i jeśli Ci tak pasi - w czym problem ? powo
Napisać poważnie? - poważnie, to - mm to dwadzieścia gier - od jednago do dziesięciu skreśleń, z plusem, lub bez i jeśli Ci tak pasi - w czym problem ? powo
Użytkownik Robal_36 dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
Witam normalnych

cms już sobie poszedł czy teraz znowu urzęduje pod innym nikiem

cms już sobie poszedł czy teraz znowu urzęduje pod innym nikiem

Użytkownik dragon dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
pozdrawiam