Wpisy 451 806 – 451 905
18 sierpnia 2011 14:39 → 18 sierpnia 2011 15:23, 100 wpisów
ide teraz sprawdzic, 30 minut potrzebuje. odezwe sie jak sprawdze
***player*** to wielkie gratulację i
ja jak na razie mogę tylko pomarzyć o takich wygranych i życzę tobie jeszcze większych wygranych

ja jak na razie mogę tylko pomarzyć o takich wygranych i życzę tobie jeszcze większych wygranych

pisał ale pisał także że chciałeś potem coś mu napisać na mailu i nie wie jaki w końcu jestes czlowiekiem
On Ci wybaczył to i cytował mi wszystkie wiadomości z czata
On Ci wybaczył to i cytował mi wszystkie wiadomości z czata
***player***
bardzo dobrze gratulki 1/1..2/2..3/3..4/5..6/10

bardzo dobrze gratulki 1/1..2/2..3/3..4/5..6/10

Przybiłem z nim sztamę miał napisać meila nie napisał i po temacie
Powiem jaśniej
chodzi o to czy nadal może z Tobą korespondować czy chciałes urwać mu cały kontakt z czatem i z Tobą włącznie
chodzi o to czy nadal może z Tobą korespondować czy chciałes urwać mu cały kontakt z czatem i z Tobą włącznie
Może korespondować ale tego nie zrobił.I niczego mu nie chciałem urwać czat jest publiczny więc każdy moze wejść i klikać więc nie rozumiem aluzji
***player*** dziś także niezłe strzały 

Lotto koresponduj sobie z rówieśnikami. We wrześniu pójdziesz do gimnazjum poznasz nowych kolegów i mam nadzieje nie będziesz zawracał głowy starszym. Ten czat naprawdę nie jest dla dzieci w Twoim wieku.
cms...a co? Lotto ujebajło rączki?nie może sam napisać do Darka tylko adwokata znalazł? Śmiechu warte,poza tym ja obstaje przy tym,że ty to on i finito.
Dariusz Witkowski
w naszej pracy spotykamy wielu ludzi i nie spotkaliśmy się jeszcze z czymś takim dlatego miał wątpliwości
Jesteśmy szczerymi,uczciwymi ludźmi i chcemy aby dla nas też ludzi tacy byli
Mamy przy tym pasję do gier TS, sporo wygranych
w naszej pracy spotykamy wielu ludzi i nie spotkaliśmy się jeszcze z czymś takim dlatego miał wątpliwości
Jesteśmy szczerymi,uczciwymi ludźmi i chcemy aby dla nas też ludzi tacy byli
Mamy przy tym pasję do gier TS, sporo wygranych
Dlatego napisałem jak napisze meila odpowiem mu na niego ale tego nie zrobił więc uważam że tamat jest zamknięty.
lila szkoda temat kręcić i tak swoje wiemy a i tak się nie przyzna
tu w ziemie całego świata mało ludzie uczciwy

Dariusz Witkowski
On pomyślał że to Ty właśnie masz jakąś sprawę i po to miał napisać
On pomyślał że to Ty właśnie masz jakąś sprawę i po to miał napisać
chyba czas na kawę ,jak nie piję tak się chyba napiję.Jest ktoś chętny ??

lila ja mogę się tobą napić kawy

amour

Nic z tego nie rozumiem
Zacytował mi to co pisałeś i z tego wynikało że Ty coś mu chciałeś przekazać i on miał jak pisałeś "kliknąć maila"
Zacytował mi to co pisałeś i z tego wynikało że Ty coś mu chciałeś przekazać i on miał jak pisałeś "kliknąć maila"
witaj amour

Dopisano wygrane multi multi
lila ja także dziękuje za kawę
Użytkownik andrre dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
lotto7 prześledził czat
pisze że multi multi do niego pisał i czy mógłby jeszcze wejść na maila ?
pisze że multi multi do niego pisał i czy mógłby jeszcze wejść na maila ?
Czekam na meila od lotto7 i zamykam temat .Jak napisze odpowiem i wtedy zobaczymy o co chodzi
lila co my byśmy zrobili bez ciebie

Dariusz Witkowski
on pyta co wtedy chciałeś tego dnia napisać kiedy pisałeś "kliknij maila"
on pyta co wtedy chciałeś tego dnia napisać kiedy pisałeś "kliknij maila"
darek

u mnie teraz rośnie 29 stopni pogoda 

nara do wieczora

nara do wieczora

lila on przekazuje że wróci może za niedługo wróci i wyjaśni tym którzy myślą że ja to on
Darek

lila

amour

lila

amour

cms...on nie musi mi niczego wyjaśniać bo mi to do niczego nie jest potrzebne

Lila, dobrze sie zapowiadalo ale niestety rowno sie mi liczby rozkladaly na wszystkich ilosciach skreslen, gdyby liczba 1 weszla sytolacja zmienila by sie diametralnie. ide typowac bo czas ucieka.

androo
***player***......to ile na kuponach? 6/10 czy więcej? Jak więcej lub nawet 6/10 to moje gratulacje

tak 6/10 4/5 to z profilu i na tych ilosciach skreslen to najwyzsze jakie mam. 8 weszly fatalnie na 9 najwyzsza to 5/9 na 7 to 4/7 a 6 wyslalem malo i najwyzsza to 3/6 aw zakladach na wiele losowan weszlo mi 3 z 28 liczb czyli wieczorem moze byc calkiem spoko
cms-news
lotto7 za duzo uzywał brzydki słowo na czacie i co

lotto7 za duzo uzywał brzydki słowo na czacie i co

co do niektórych to powinien pasko wprowadzić zakaz czatowania bo za dużo wałkują ten sam temat