Wpisy 44 933 – 45 032
2 kwietnia 2009 16:39 → 3 kwietnia 2009 10:31, 100 wpisów
TOMCIO 1972.
jestes wielki .nawet mrowka tobje nie dorowna .powinienes dostac nobla .podziwiam cie .POZDRAWIAM
jestes wielki .nawet mrowka tobje nie dorowna .powinienes dostac nobla .podziwiam cie .POZDRAWIAM
tczew1958
Tu nie chodzi o to że te systemy mi przeszkadzają na czacie.
Chciałbym aby poprostu się zachowały i były w jednym temacie ponieważ wtedy są łatwe do odnalezienia.
Mam zamiar im się przyjrzeć a jak znajdę coś godnego uwagi to je potestuję.
Pzdr.
Tu nie chodzi o to że te systemy mi przeszkadzają na czacie.
Chciałbym aby poprostu się zachowały i były w jednym temacie ponieważ wtedy są łatwe do odnalezienia.
Mam zamiar im się przyjrzeć a jak znajdę coś godnego uwagi to je potestuję.
Pzdr.
i oto caly czas mi chodziloaby to nie bylo na 5 minut ale o kazdej poze mozna zajzec i zciagnac. jak ciebje nie ma lub wiesz kogo.
Nareszcie Fortuna usprawniła aplikację "kalkulator" na swojej stronie.
Teraz bez problemu można robić e-kupony ze stawkami przez siebie wybranymi.
Teraz bez problemu można robić e-kupony ze stawkami przez siebie wybranymi.
aklim a jak się uzywa tego kalkulatora
Wega. Dzięki serdeczne.Ryzyko biore na siebie:)).Zycze wysokich wygranych.Pozdrawiam.
mysia pysia
zrób sobie próbę:
wejdź w liczby świata i wybierz ofertę ML na jutro, następnie wybierz 16 liczb, wszystkie one pojawią się z boku po prawej stronie w zakładce "kalkulator" oznaczone jako grupa A,
następnie podziel te 16 liczb na 8 grup po dwie w każdej tak aby utworzyć grupy od A do H
następnie zmień typ kuponu z AKO na MAXIKOMBI, pojawią się systemy jakie możesz zagrać,
teraz wpisz przy systemie 3 z 8 kwotę 0,10 i kliknij przelicz
system pokaże ci, że masz zapłacic 5,60 oraz całkowita wygraną 25 200,00
aby podejrzeć utworzony kupon kliknij na podgląd
sorki,że tak "łopatologicznie" to wszystko opisałem, ale chyba wyraźnie
pozdrawiam
zrób sobie próbę:
wejdź w liczby świata i wybierz ofertę ML na jutro, następnie wybierz 16 liczb, wszystkie one pojawią się z boku po prawej stronie w zakładce "kalkulator" oznaczone jako grupa A,
następnie podziel te 16 liczb na 8 grup po dwie w każdej tak aby utworzyć grupy od A do H
następnie zmień typ kuponu z AKO na MAXIKOMBI, pojawią się systemy jakie możesz zagrać,
teraz wpisz przy systemie 3 z 8 kwotę 0,10 i kliknij przelicz
system pokaże ci, że masz zapłacic 5,60 oraz całkowita wygraną 25 200,00
aby podejrzeć utworzony kupon kliknij na podgląd
sorki,że tak "łopatologicznie" to wszystko opisałem, ale chyba wyraźnie
pozdrawiam
dzięki aklim załapałam
mysia pysia
gdyby się coś "kiełbasiło" przy dzieleniu na grupy to po prostu odśwież stronę klawiszem F5
pozdrawiam
gdyby się coś "kiełbasiło" przy dzieleniu na grupy to po prostu odśwież stronę klawiszem F5
pozdrawiam
Dzieki Murphy cos pomysle nad tym co napisales cos moze z tego skleje.Wielkie dzieki tez dla ciebie grzesiek_9 za systemik pozdrawiam.
mysia pysia>>>mam bardzo mocny system na 2657 zakładów i chętnie Ci go tu na mini czacie podam ( ewentualnie powtórzę go tu kilka razy co godzina w blokach po 250 zakładów na godzinę ) bo jest tu duże zainteresowanie takimi większymi raczej systemami - a objawia je głównie tczewska "młodzież" pokolenia Wiosny Ludów'58....
P.s: mam też nieco mocniejszy , ale na 3989 zakładów!
P.s: mam też nieco mocniejszy , ale na 3989 zakładów!
murphy dzięki ale z takich dużych systemów nie mam zamiaru korzytać
mysia pysia>>> odczytaj mój poprzedni wpis z lekkim przymrużeniem oka , a jego sens upatruj raczej w mojej trosce o podniesienie spadającego ciśnienia krwi u pewnego fana z kaszubskim rodowodem...Pzdr.
nie ma to jak prowokacja. tak trzymaj.mnie nie urazisz jestes bez szans. pozdrowionka prosze o wiecej
aklin------ gdzie na str.liczby świata ja znajdę tę zakładkę o liczbach ML na jutro proponowanych?
beatka>>> to nie jest żadna propozycja liczb a oferta , więc dotyczy wszystkich liczb ML z zakresu 1-80....
No tak murphy a ja w panice wyobraziłam sobie co by było gdybyś te systemy rzeczywiście zaczął zamieszczać tutaj ...hahahah .....
9,10,19,20,27,24,33,30,41,36,51,48,55,64,65,66,69,72,77,78 sprawdzcie na testerze mam dwa zestawy tych liczb ale nie wiem jak je rorpisac zeby cos w koncu trafic......
Na dziś 2.04
DL i Hiszpania - syst. 2z12
4-5/6-18/7-17/21-21/13-31/20-22/
23-32/27-33/35-37/40-42/45-47/48-49/
ML - syst. 2z8 i 3z8
08-80/12-21/13-31/14-41/
17-71/23-32/24-42/27-72/
ML - AKO
5-17-20-32/7-14-21-28/8-16-24-32/
DL i Hiszpania - syst. 2z12
4-5/6-18/7-17/21-21/13-31/20-22/
23-32/27-33/35-37/40-42/45-47/48-49/
ML - syst. 2z8 i 3z8
08-80/12-21/13-31/14-41/
17-71/23-32/24-42/27-72/
ML - AKO
5-17-20-32/7-14-21-28/8-16-24-32/
w parkach na DL i Hiszpanię
powinno być 12-21 a nie 21-21.
powinno być 12-21 a nie 21-21.
beatka
http://www.efortuna.pl/kupon/kule.php?typ_loterie=svetove_loterie&datum=2009-04-03&svetove_loterie=1718932
pozdrawiam
http://www.efortuna.pl/kupon/kule.php?typ_loterie=svetove_loterie&datum=2009-04-03&svetove_loterie=1718932
pozdrawiam
grudzien to zależy ile chcesz przeznaczyć na to pieniedzy...mniejszy koszt to gra w parki albo wiekszym kosztem grac tzn. rozpisac w jakims systemie ...fajne te twoje liczby :)
Kogucik nas*ał w bucik i ucik.
Hey murchy potrzebuje system na 4 skreślenia z gwarancją trafienia 2\4 przy skuteczności wytypowania conajmniej 1 liczby ze zbioru 75 liczb w ML.
Chciałem Cie po za tym przeprosić za wszystko ale to wina mojego "ptasiego móżdżku". Zapraszam równierz do odwiedzenia strony mojego ukochanego syna który pomaga w typowania: multimaniek.pl
Pewniak: Polska-San Marino 2
Hey murchy potrzebuje system na 4 skreślenia z gwarancją trafienia 2\4 przy skuteczności wytypowania conajmniej 1 liczby ze zbioru 75 liczb w ML.
Chciałem Cie po za tym przeprosić za wszystko ale to wina mojego "ptasiego móżdżku". Zapraszam równierz do odwiedzenia strony mojego ukochanego syna który pomaga w typowania: multimaniek.pl
Pewniak: Polska-San Marino 2
To się da załatwić tylko podaj tu ten zbiór swoich liczb uporządkowanych wg faz Książyca i zasad gdańskich miszczów numerologii...Aha napisz je lewą ręką gdy Księżyc będzie w 3. fazie lub gdy ci minie faza związana z bankructwem...
Podoba mi sie szczegolnie pierwsza zwrotka tego wierszyka dobra, zaluje ze tak malo.Nie o kazdym pisza wiersze.Jeszcze jak bys mi kurnik jako pomnik wystawil bylbym wdzieczny.
witam, dzisiaj mam nerwowe losowanie,teraz zauważyłam że babka w fortunie błednie wpisała mi zamiast liczby 33,liczbę 23.
miało być: 5.8.10.20.22.33 -5/6
a jest 5.8.10.20.22.23
no zobaczymy....??
miało być: 5.8.10.20.22.33 -5/6
a jest 5.8.10.20.22.23
no zobaczymy....??
guciancia>>> pamiętaj że Tobie jako karmiącej matce-Polce nie wolno się denerwować i niech ją raczej mąż jutro zastrzeli a nie Ty...
murphy, niestety nie wywinę się męzem,moj syn skonczył dziś 8 lat, więc przestałam go karmić... jakiś czas temu:))
Normalnie zagłodzisz dzieciaka!
Tak ogólnie go nie karmisz , czy tylko szczególnie???
Tak ogólnie go nie karmisz , czy tylko szczególnie???
Kogut wyśle dzisiaj w ML liczby 94 i 83(dawno ich nie było a więc może wreszcie dziś je wylosują?). Przedział plusa to 11(też dawno nie było) Murchy musze Ci powiedzieć rze Cie kocham. Bez Ciebie byłbym nikim. A
dzięki Tobie jestem zgorzkniałym awaturnikiem bankrutem.
P.s liczby wybieram po podliczeniu ilości pierdnięć w ciągu dnia a nie faz księżyca, nie wiem kto rozpuszcza takie ploty! Pewnie indyk co myślał o niedzieli!
Miłego gnięcia kuponów!
dzięki Tobie jestem zgorzkniałym awaturnikiem bankrutem.
P.s liczby wybieram po podliczeniu ilości pierdnięć w ciągu dnia a nie faz księżyca, nie wiem kto rozpuszcza takie ploty! Pewnie indyk co myślał o niedzieli!
Miłego gnięcia kuponów!
moj synuś się na jedzonku nie da oszukać sam się częstuje.... co zresztą widać po nim:))))
guciancia>>> mój syn też daje radę z jedzeniem , ale to wszystkie Barany są takie żarłoki...
Witam ciężko mi szło w tym roku przez 3 miesiące same drobne ale dzisiaj wydoiłem 35 tys w końcu
murphy >>> odnośnie wpisu 44892.
"Burzy mózgów" jest tu aż za dużo.
Szkoda, że głównie w konkurencji obrzucania się błotem.
Pozdrawiam
"Burzy mózgów" jest tu aż za dużo.
Szkoda, że głównie w konkurencji obrzucania się błotem.
Pozdrawiam
eMeL>>> przeto postulowałem założenie pod wodzą "brazila" na forum oddzielnego , monotematycznego wątku dla zgromadzenia się tam osób zainteresowanych wyłącznie czeskim KOMBINATOREM 3z21...Pzdr.
w multi dzis nie pozarlo , dobrze ze chociaz w czeskiego 3/21 parke trafilem
kogucik19, student3 i tczew1958 pozdrawiam Was, uważajcie bo murphy na chwilę przerwał wyciąganie puszek ze śmietnika, więc chyba zacznie ubliżanie znowu wszystkim; w pełni zgadzam się z Wami, co napisaliście dzisiaj na temat tego prymitywa, oprócz jednego-on nie siedzi cały czas przy kompie, on co chwilę odrywa się od wyjmowania puszek od piwa ze śmietnika,zdejmuje na chwilę kaptur,ma laptopa ze sobą, kontroluje co tu na jego temat mądrego napisaliśmy i próbuje się odszczekiwać. Jak pisze, to kaptur założony mu nie przeszkadza, ale to co napisze powinien czytać bez kaptura, nie robiłby tyle błędów, co dzisiaj; komuś ubliża, że dyslektycy, że nie piszą poprawnie, a on sam ::::::
44874. jego wpis
"A co nicków": to zajmij się -----chyba powinno być : co do nicków
44957. jego wpis
gdańskich miszczów numerologii...
chyba jest naprawdę "m i s z c z e m" ortografii i on jeszcze tu opowiada /chyba dziewczynom/ bajki, że jest humanistą, no już nic głupszego nie mógł napisać iii....
jak go jakiś czas nie ma tutaj, to znaczy, że zaniósł puszki wyciągnięte ze śmietnika do skupu.....
ciekawe jak długo jeszcze PASKO pozwoli mu nas smpatycznych ludzi obrażać
44874. jego wpis
"A co nicków": to zajmij się -----chyba powinno być : co do nicków
44957. jego wpis
gdańskich miszczów numerologii...
chyba jest naprawdę "m i s z c z e m" ortografii i on jeszcze tu opowiada /chyba dziewczynom/ bajki, że jest humanistą, no już nic głupszego nie mógł napisać iii....
jak go jakiś czas nie ma tutaj, to znaczy, że zaniósł puszki wyciągnięte ze śmietnika do skupu.....
ciekawe jak długo jeszcze PASKO pozwoli mu nas smpatycznych ludzi obrażać
Witam wszystkich! Mam pytanko ile mniej wiecej jest warta "trojka" w express lotku? Z gory wielkie dzieki za odpowiedz. Zycze wszystkim samych wygranych!
HEJ MISIA WIDZE ZE TYLKO TY SPOJZALAS NA MOJE LICZBY MAM DRUGI ZESTAW LICZB UZUPELNIAJACY DO POPRZEDNIEGO ALE INTERESUJE MNIE NAJBARDZIEJ PRAWDOPODOBNE ULOZENIE TYCH LICZB POD WZGLEDEM 6/6 BADZ 7/7
Emeryt nie czepiaj sie murphego on przynajmniej coś robi a nie jak ty ubliżasz innym. Sympatyczny to ty jesteś jak odcisk na d.... .
emeryt>>> uczył Marcin Marcina a sam był głupi jak świnia!
Trzeba mieć twoje IQ aby nie wyczuć ogromnej różnicy pomiędzy w pełni świadomie i w sposob zamierzony napisanym przeze mnie "miszczem" a mistrzem...Bo "miszcz" to pejoratyw!
Trzeba mieć twoje IQ aby nie wyczuć ogromnej różnicy pomiędzy w pełni świadomie i w sposob zamierzony napisanym przeze mnie "miszczem" a mistrzem...Bo "miszcz" to pejoratyw!
Murphy >>> niedawno założyłem taki temat, szybko zrezygnowałem, zainteresowanie prawie zerowe.
Widocznie jak nie ma bijatyk(słownych),jasnowidztwa itp, to ciężko o dyskusję.
Widocznie jak nie ma bijatyk(słownych),jasnowidztwa itp, to ciężko o dyskusję.
3,2,5,6,11,18,41,20, 47 22,49,24 55,28,71,40,77,64,79,72 PRUBUJE GRAC TYMI LICZBAMI ALE CIAGLE MI BRAKUJE KOMPLETU MOZE MASZ JAKIS PROGRAM KTORY NAM POMOZE W KONCU COS ZAGRAC Z ZYSKIEM
eMeL>>> przepraszam za przeoczenie , ale nie wychwyciłem na forum takiego wątku...
do Game Over,piszesz "on przynajmniej coś robi"--- a co on takiego robi ? policzyłeś, ilu ludziom on tu naubliżał ? ja, ani Tobie, ani jemu nie ubliżam, lecz niech nie wypomina innym robienia błędów w pisowni, jak sam je robi, a robi je dlatego,że nie czyta, co pisze, nie ma czasu na to, ma za to czas na ubliżanie; i jeszcze pisze , żę jest wielkim humanistą, przecież tego flegmusa znam, bo chodzę do tej samej kolektury i znam opinię o nim nauczycieli uczących go, nie tak jak ty tylko z tych nicków; ja nie jestem tu długo, chyba od piątku, ale wystarczy, ile się naczytałem tego
GRUDZIEŃ>>> gdzie grasz ( TS czy buki ) i jaką masz średnią skuteczność w ramach tych obstawianych 20 liczb?
Znając to , postaram się jutro zaproponować Ci kilka systemów skróconych do wyboru...Pzdr.
Znając to , postaram się jutro zaproponować Ci kilka systemów skróconych do wyboru...Pzdr.
emeryt>>> idź dziadek do psychiatry , bo schzofreniczne teksty tu zapodajesz pisząc , że mnie znasz!
Ciemaku - to forum jest jedynym miejscem na świecie , gdzie nasze światy się czasem przenikają. A i jeszcze wtedy gdy mi szyby niedopitym autovidolem "myjesz" w samochodzie na światłach...
Ciemaku - to forum jest jedynym miejscem na świecie , gdzie nasze światy się czasem przenikają. A i jeszcze wtedy gdy mi szyby niedopitym autovidolem "myjesz" w samochodzie na światłach...
BEGINNER: zależy, czy padnie 5/5 czy nie. Jeśli nie padnie to około 40 zł, jeśli padnie to połowę mniej. Pozdrawiam
murphy, dobrze napisałeś o sobie "uczył Marcin Marcina a sam był głupi jak świnia!", bo to ty chciałeś uczyć tu innych
bo ja cię nie uczę, bo takiego jak ty nie da się nauczyć- mało cię tu uczyło, przecież z twoim 18 % inteligencji to niemożliwe; ale ja ci tylko wytknąłem,że wytykasz to innym, a sam robisz to; a teraz tłumaczysz się, że celowo- facet nie ośmieszaj się, idź do tych swoich puszek
bo ja cię nie uczę, bo takiego jak ty nie da się nauczyć- mało cię tu uczyło, przecież z twoim 18 % inteligencji to niemożliwe; ale ja ci tylko wytknąłem,że wytykasz to innym, a sam robisz to; a teraz tłumaczysz się, że celowo- facet nie ośmieszaj się, idź do tych swoich puszek
codziennie myjesz szyby w 126 p ? za puszki kupiłeś ? przecież twoje pseudo znają dziewczyny z kolektury, bo sam się popisujesz nim
skany kuponów przedstawione na stronie to prowokacja
to podróbki
ludzie to kupony próbne przekreślone czerwona linią
obudżcie się
kogut myśli że jest najlepszy
a jest najlepszym oszustem tego forum
to podróbki
ludzie to kupony próbne przekreślone czerwona linią
obudżcie się
kogut myśli że jest najlepszy
a jest najlepszym oszustem tego forum
schzofreniczne
brak "i"
opowiedz bajkę komu trzeba, że znów specjalnie tak napisałeś, rzczywiście po psychiatryku można takim zgorzkniałym jak ty się stać, bo tylu tu ludzi się na tobie poznało, coś musi w tym być
brak "i"
opowiedz bajkę komu trzeba, że znów specjalnie tak napisałeś, rzczywiście po psychiatryku można takim zgorzkniałym jak ty się stać, bo tylu tu ludzi się na tobie poznało, coś musi w tym być
MIETEK nie kompromituj sie te czerwone jak to nazwales kreski to znak dla kolektora ze sie papier w drukarce konczy.Ale ciesze sie ze wierzysz ze taki zdolny jestem i potrafie taki kupon podrobic.Moze kiedys o tym pomysle wyplace sobie wtedy kase i po co myslec jak tylko podrabiac,ale niestety OSZUST moze byc tylko jeden i juz na zawsze nim pozostanie MANIEG
mietek1>>> a czy można prosić o jakieś bliższe informacje odnośnie tych skanów , oraz o co chodzi z tymi przekreśleniami czerwoną linią?
Maks158.Gratuluje wygranej.To spora sumka.Oby tak dalej.U mnie dzisiaj padaka, ale jutro tez losowanie.Pozdrawiam wszystkich grajacych.
Wydaje się że mietek1 to nowe wcielenie mańkag.Do emeryta:kolejka w przychodni lub w mięsnym to chyba byłoby lepsze miejsce na Twoje pyskówki nie uważasz?
murphy
Pytanko do Ciebie.
Jest to gra w DL.
Mamy 2 strefy liczb.
1 strefa - 7 liczb
2 strefa - 5 liczb
1 strefa rozpis: gw 2/3 przy 2z7
1-2-5/1-3-6/1-4-7/2-3-4/
2-6-7/3-5-7/4-5-6/
2 strefa rozpis: gw 2/3 przy 2z5
1-2-3/1-4-5/2-3-4/2-3-5/
Po połaczeniu tych zakładów po 3 liczby powstanie 7x4 = 28 zakładów po 6 liczb.
Nadając w STS każdy zakład jako system 4z6 ze stawką 0.07gr: bo 4z6 to
15x0.07 = 1.05 x 28 = 29.40zł(koszt nadania)
Wygrana gdy trafimy 4z6 to:
7000x0.07x0.9 = 441zł
I teraz mam 2 pytania:
Czy te strefy da się zmniejszyć aby zachować tą samą gwarancję co podałem nie zmniejszając liczb w strefach?.
Ile zakładów minimum Ci wychodzi jeśli w 2 strefie byłoby nie 5 a 6 liczb bo ja nie mogę zejść niżej jak 6 zakładów aby zachować gwarancję 2/3 przy 2 liczbach trafionych.
Pzdr.
Pytanko do Ciebie.
Jest to gra w DL.
Mamy 2 strefy liczb.
1 strefa - 7 liczb
2 strefa - 5 liczb
1 strefa rozpis: gw 2/3 przy 2z7
1-2-5/1-3-6/1-4-7/2-3-4/
2-6-7/3-5-7/4-5-6/
2 strefa rozpis: gw 2/3 przy 2z5
1-2-3/1-4-5/2-3-4/2-3-5/
Po połaczeniu tych zakładów po 3 liczby powstanie 7x4 = 28 zakładów po 6 liczb.
Nadając w STS każdy zakład jako system 4z6 ze stawką 0.07gr: bo 4z6 to
15x0.07 = 1.05 x 28 = 29.40zł(koszt nadania)
Wygrana gdy trafimy 4z6 to:
7000x0.07x0.9 = 441zł
I teraz mam 2 pytania:
Czy te strefy da się zmniejszyć aby zachować tą samą gwarancję co podałem nie zmniejszając liczb w strefach?.
Ile zakładów minimum Ci wychodzi jeśli w 2 strefie byłoby nie 5 a 6 liczb bo ja nie mogę zejść niżej jak 6 zakładów aby zachować gwarancję 2/3 przy 2 liczbach trafionych.
Pzdr.
mietek to zwykła cipka, a czy ktoś się za nim kryje to już inna sprawa.
HEJ MURPHY GRAM TP OD 4 DO 8 ZAKLADOW NA KILKA DNI[2-6] ZAKLADOW I NIE BEZ POWODU ZAPISALEM TE LUICZBY W TAKIEJ KOLEJNOSCI W JAKIEJ SA LEDWO CO MI SIE ZWRACA ZA KUPONY A PRZEPRASZAM ZE KOGOS URAZE ALE EMERYT CHYBA POMYLILES STRONY NIE ANALIZOWALEM TWOICH POPRZEDNICH WYPOWIEDZIN Z TEGO CO CZYTALEM OSTA6TNIO TO NIC MNIE NIE ZAINTERESOWALOB Z TWOICH MONDROSCI WIEC PROSZE ZAPISZ SIE DO JAKIEJS PARTI TAM BEDZIESZ MIAL WIEKSZE POPARCIE BO PUKI CO DALEKO ODBIEGASZ OD TEMATOW GRY ML ITP Z GORY PRZEPRASZAM ZA SWOJE ZDANIE
Brazyl: Nic to !!! I tak WSZYSCY CIĘ KOCHAMY ;D
Maksiu: wielkie gratulki .Dobrze , że przynajmniej Tobie się udało. Zdradzisz nam tajemnice jakim sposobem grałeś?
Musze sie z wami podzielic informacja jaka dostalem od OSZUSTA MANKA.Napisal do mnie tak: Ze wlamali mu sie hakerzy do kompa i napisali mu te gwarancje i on przez 2 tygodnie o tym nie wiedzial.Lepszego dowcipu dawno nie slyszalem,i chyba przez telefon tez haker zapewnial ze kase zwraca na 9 progu.Rewelacja
tomcio1972>>> to są wszystko najmniejsze rozpisy gwarancyjne i tu już ruchu w dół nie ma. A przy 6 liczbach w drugiej strefie będzie to 6 zakładów....Pzdr.
murphy
Ok.
Dzięki.
Jedynie jeszcze myślę do czego doczepić ten rozpis na DL.
Tu tez jest gw 2/4 przy 2z10
10 liczb - 9zakładów.
1-2-3-4/1-5-6-7/1-8-9-10/2-3-5-8/
2-3-6-9/2-3-7-10/4-5-6-10/
4-7-8-9/5-6-8-9/
Jak byś coś wymyślił to przeczytam jutro bo muszę kończyć na dziś.
pzdr.
Ok.
Dzięki.
Jedynie jeszcze myślę do czego doczepić ten rozpis na DL.
Tu tez jest gw 2/4 przy 2z10
10 liczb - 9zakładów.
1-2-3-4/1-5-6-7/1-8-9-10/2-3-5-8/
2-3-6-9/2-3-7-10/4-5-6-10/
4-7-8-9/5-6-8-9/
Jak byś coś wymyślił to przeczytam jutro bo muszę kończyć na dziś.
pzdr.
Tomcio1972>>> ten rozpis 10 liczb na 9 zakładów , też jest najmniejszym gwarancyjnym!
g...no, g...no , g...no....mam tego już serdecznie dosyć !!!!!!!!!
witaj mysia
Tak już to jest z tym Lotto.
Nic na to nie poradzisz.
Miłego dnia.
Tak już to jest z tym Lotto.
Nic na to nie poradzisz.
Miłego dnia.
co to za liczby wypadają.....zeby tak długo żadnej wygranej ???Maks158 poratuj jakimiś liczbami , bo na Ciebie teraz się Pani Fortuna łaskawie patrzy:)
oj tomcio1972 co to sie dzieje z tymi liczbami...ciekawe jak maks158 dokonała swojego wyczynu ?
maks158 witaj .Z racji że jestem niedowiarkiem mógłyś udowodnić swoje wydojone 35 tysia hehehe pozdro!!!!
Mi i tak nikt nie uwierzy ile ja wczoraj wygralem :)
Cale 0.00pln udowadniac chyba nie musze bo kazdy mi uwierzy :D
Cale 0.00pln udowadniac chyba nie musze bo kazdy mi uwierzy :D
Maslo maslane w poprzednim poscie. Zmeczony jestem i pierdoly pisze .
ph2008 chodzi tylko o to żeby mksiu18 zdradził sposób , który sprawił że wygrał taką kasę :)
dla mnie to jest proste.
jest dobrym typerem potrfi myslec , i ma sporo szczescia. a systemy to sa tylko dodatki.
jest dobrym typerem potrfi myslec , i ma sporo szczescia. a systemy to sa tylko dodatki.
jedno jest pewne nic nie trwa wiecznie.[
[ale niech ma farta do bulu]u mnie jest tak im bardziej chce tym gorzej wychodzi. naj lepsze wyniki to mam gdy gram na luzie .
[ale niech ma farta do bulu]u mnie jest tak im bardziej chce tym gorzej wychodzi. naj lepsze wyniki to mam gdy gram na luzie .
typki na dzisiaj, niczego nie sugeruję 3/8 fortunka 7,24,25,30,36,46,65,71
a wygląda to tak https://www.efortuna.pl/kupon/ekupon-detail-solo.php?ekupon_cislo=332262104331
Ja wam powiem jakis posob poslal kupon i wygral. Ja nie poslalem nie wygralem gdybanie jakbym poslal 10 tysiecy bylo by w kieszeni. Przykro mi bylo bo czasu nie mialem poslac ale przecie na tym sie zycie nie konczy. Od poczatku roku nadal 0 szczescia. Ciekawe kiedy sie ta sytuacja odwroci. Z drugiej strony ludzi takich jak ja jest pelno i musi byc zeby ci co wygrywaja mieli kase bo przecie lotto nie bedzie dokladac do nas.
ph2008 to jaki to sposób?
A ja od dzisiaj zmieniam całkowicie strategię gry ....a mianowicie rozpisuję 20 liczb , które pały 1 marca tego roku i tylko je wysyłam ....na 10 zakładów po 6 liczb :) o i tyle mam do powiedzenia
No juz napisalem :p
Poslal kupon i wygral. Gdyby nie poslal by nie wygral proste. Moge napisac jak sie to robi ale kazdy wie ;p. Czasem naprawde sie zdaza ze sie trafi. Misia ty powinnas wiedziec bo grasz. Czasem trafiasz dokladnie na takiej samej zasadzie on wygral. Ja niestety nie mam tyle szczescia gdy sie zwiekszy pula wygranych u mnie to napewno dam znac narazie wygralem 2 pln. Dla wtajemniczonych udalo mi sie raz trafic 4/10. To jakies fatum.
Nie mozna non stop wygrywac choc czlowiek by chcial.
Poslal kupon i wygral. Gdyby nie poslal by nie wygral proste. Moge napisac jak sie to robi ale kazdy wie ;p. Czasem naprawde sie zdaza ze sie trafi. Misia ty powinnas wiedziec bo grasz. Czasem trafiasz dokladnie na takiej samej zasadzie on wygral. Ja niestety nie mam tyle szczescia gdy sie zwiekszy pula wygranych u mnie to napewno dam znac narazie wygralem 2 pln. Dla wtajemniczonych udalo mi sie raz trafic 4/10. To jakies fatum.
Nie mozna non stop wygrywac choc czlowiek by chcial.
Proszę o informację jak sprawdzić kupon fortuny.
ph 2008
a jak długo już grasz w ML
a jak długo już grasz w ML
Frajery dały sie nabrać na stary numer z "gwarancją" hihihihi:P Dzięki za kase;D;D;D;D;D
Ja to mowilem od poczatku roku. A w mla gram od moze 3 lat. Wczesniej cos trafialem ale nie byla to kasa tylko zwrot kuponow maxymalnie. Tak ze gra mnie wychodzila lekko tylko na -. W tym roku totalna klapa.
ph2008 myślałam , że napiszesz coś konkretnego a ty sobie żarty od rana stroisz :)tyle to i ja wiem ....dzisiaj jestem trochę nerwowa więc wszystkie przygłupy typu manieq i inni niech sobie darują wpisywanie głupich tekstów tutaj !!!!
Do rafaLa
wchdzisz na stronke foruny i masz po prawe strnie nad tym gosciemgdzie wpisujesz nr. a pod spodem 4 liczbowy kod i sprawdz i to wszystko
wchdzisz na stronke foruny i masz po prawe strnie nad tym gosciemgdzie wpisujesz nr. a pod spodem 4 liczbowy kod i sprawdz i to wszystko
ph.2008
jak bym miał takie sukcesy to daLbym se spokuj albo sie podciagnal z wiedzy u kogos kto ma lepsze osiagniecia
jak bym miał takie sukcesy to daLbym se spokuj albo sie podciagnal z wiedzy u kogos kto ma lepsze osiagniecia
w tczewie z reguLy nadaje kupony na ul. wyszynskiego ale nie o to chodzi gra tu sporo osob starszych nie raz nimi rozmawiam .i maja swoje ulubione zestawy i na te liczby graja i dodatkowo biora 1 zakLad na ch/t .i maja wcale nie zLe osiagniecia.
co powiecie na taka trojeczke za 10 zl w fortunie 450 do wygrania ma szanse ... pewnie jak pozostale hehe 37,57,77
Wszystko jasne,dziękuję.Pozdrawiam
dożucił bym jeszcze takie 5,33,48,53,74
i zagrał 3/8ale to ja ty grasz swoje.
i zagrał 3/8ale to ja ty grasz swoje.
mysia pysia>>> witam Cię i na dobry początek dnia proszę, abyś rozważyła taką propozycję gry w ML na 2 grupy po 7 liczb, w rozpisie po 2 skreślenia:
1-2;1-3;2-3;4-5;4-6;4;7;5-6;5-7;6-7.
Ten rozpis ma gwarancję "2" przy trafieniu 3z7 liczb, ale przy trafieniu tylko 2z7 liczb mamy nadal wysoką , bo 43%-ową szansę na tę "dwójkę".
Następnie łączymy każdą linię jednej grupy , z każdą linią drugiej grupy i uzyskujemy 9*9=81 zakładów prostych , wśród których przy spełnieniu warunku 3z7 w każdej ze składowych grup ( lub przy wejściu "dwójki" przy trafieniu 2z7 w ramach tej 43%-owej szansy ) znajdziemy jeden wygrany kupon z 4/4.
W STSie możemy zakłady proste w grach liczbowych nadawać od 1zł , czyli koszt nadania wyniesie wtedy 81zł, a wygrana za 4/4 to 200*1zł*0,9=180zł, natomiast w FORTUNIE przy stawce 2zł koszt nadania to 81*2zł=162 a wygrana za 4/4 to 200*2zł*0,9=360zł.
Pzdr.
1-2;1-3;2-3;4-5;4-6;4;7;5-6;5-7;6-7.
Ten rozpis ma gwarancję "2" przy trafieniu 3z7 liczb, ale przy trafieniu tylko 2z7 liczb mamy nadal wysoką , bo 43%-ową szansę na tę "dwójkę".
Następnie łączymy każdą linię jednej grupy , z każdą linią drugiej grupy i uzyskujemy 9*9=81 zakładów prostych , wśród których przy spełnieniu warunku 3z7 w każdej ze składowych grup ( lub przy wejściu "dwójki" przy trafieniu 2z7 w ramach tej 43%-owej szansy ) znajdziemy jeden wygrany kupon z 4/4.
W STSie możemy zakłady proste w grach liczbowych nadawać od 1zł , czyli koszt nadania wyniesie wtedy 81zł, a wygrana za 4/4 to 200*1zł*0,9=180zł, natomiast w FORTUNIE przy stawce 2zł koszt nadania to 81*2zł=162 a wygrana za 4/4 to 200*2zł*0,9=360zł.
Pzdr.
mysia pysia>>> jeżeli natomiast obawiasz się ew. tego , że w jednej z grup trafisz 5 , a w drugiej tylko 1 i nic z tego nie będzie - to podaję Ci zamiast tego poprzedniego rozpisu strefowego , taki zwykły:
System na 14 liczb rozpisanych po 4 skreślenia , z gwarancją 4 przy trafieniu 6z14 liczb , na 115 zakładów:
01 02 03 04
01 02 03 06
01 02 04 05
01 02 05 06
01 02 07 11
01 02 08 09
01 02 10 12
01 02 13 14
01 03 04 05
01 03 05 06
01 03 07 11
01 03 08 09
01 03 10 12
01 03 13 14
01 04 07 08
01 04 07 09
01 04 08 11
01 04 09 11
01 04 10 13
01 04 10 14
01 04 12 13
01 04 12 14
01 05 07 11
01 05 08 09
01 05 10 12
01 05 13 14
01 06 07 10
01 06 07 12
01 06 08 13
01 06 08 14
01 06 09 13
01 06 09 14
01 06 10 11
01 06 11 12
02 03 04 06
02 03 07 10
02 03 07 12
02 03 08 13
02 03 08 14
02 03 09 13
02 03 09 14
02 03 10 11
02 03 11 12
02 04 05 06
02 04 07 11
02 04 08 09
02 04 10 12
02 04 13 14
02 05 07 13
02 05 07 14
02 05 08 10
02 05 08 12
02 05 09 10
02 05 09 12
02 05 11 13
02 05 11 14
02 06 07 11
02 06 08 09
02 06 10 12
02 06 13 14
03 04 05 06
03 04 07 11
03 04 08 09
03 04 10 12
03 04 13 14
03 05 07 08
03 05 07 09
03 05 08 11
03 05 09 11
03 05 10 13
03 05 10 14
03 05 12 13
03 05 12 14
03 06 07 11
03 06 08 09
03 06 10 12
03 06 13 14
04 05 07 11
04 05 08 09
04 05 10 12
04 05 13 14
04 06 07 13
04 06 07 14
04 06 08 10
04 06 08 12
04 06 09 10
04 06 09 12
04 06 11 13
04 06 11 14
05 06 07 11
05 06 08 09
05 06 10 12
05 06 13 14
07 08 09 11
07 08 10 13
07 08 10 14
07 08 12 13
07 08 12 14
07 09 10 13
07 09 10 14
07 09 12 13
07 09 12 14
07 10 11 12
07 11 13 14
08 09 10 12
08 09 13 14
08 10 11 13
08 10 11 14
08 11 12 13
08 11 12 14
09 10 11 13
09 10 11 14
09 11 12 13
09 11 12 14
10 12 13 14
Tu mamy koszt nieco większy , bo w STSie 115zł zamiast 81zł - ale mamy wygraną 4/4 , obojętnie jak te 6 trafionych liczb w ramach naszych 14 wybranych się rozłoży.
Pzdr.
System na 14 liczb rozpisanych po 4 skreślenia , z gwarancją 4 przy trafieniu 6z14 liczb , na 115 zakładów:
01 02 03 04
01 02 03 06
01 02 04 05
01 02 05 06
01 02 07 11
01 02 08 09
01 02 10 12
01 02 13 14
01 03 04 05
01 03 05 06
01 03 07 11
01 03 08 09
01 03 10 12
01 03 13 14
01 04 07 08
01 04 07 09
01 04 08 11
01 04 09 11
01 04 10 13
01 04 10 14
01 04 12 13
01 04 12 14
01 05 07 11
01 05 08 09
01 05 10 12
01 05 13 14
01 06 07 10
01 06 07 12
01 06 08 13
01 06 08 14
01 06 09 13
01 06 09 14
01 06 10 11
01 06 11 12
02 03 04 06
02 03 07 10
02 03 07 12
02 03 08 13
02 03 08 14
02 03 09 13
02 03 09 14
02 03 10 11
02 03 11 12
02 04 05 06
02 04 07 11
02 04 08 09
02 04 10 12
02 04 13 14
02 05 07 13
02 05 07 14
02 05 08 10
02 05 08 12
02 05 09 10
02 05 09 12
02 05 11 13
02 05 11 14
02 06 07 11
02 06 08 09
02 06 10 12
02 06 13 14
03 04 05 06
03 04 07 11
03 04 08 09
03 04 10 12
03 04 13 14
03 05 07 08
03 05 07 09
03 05 08 11
03 05 09 11
03 05 10 13
03 05 10 14
03 05 12 13
03 05 12 14
03 06 07 11
03 06 08 09
03 06 10 12
03 06 13 14
04 05 07 11
04 05 08 09
04 05 10 12
04 05 13 14
04 06 07 13
04 06 07 14
04 06 08 10
04 06 08 12
04 06 09 10
04 06 09 12
04 06 11 13
04 06 11 14
05 06 07 11
05 06 08 09
05 06 10 12
05 06 13 14
07 08 09 11
07 08 10 13
07 08 10 14
07 08 12 13
07 08 12 14
07 09 10 13
07 09 10 14
07 09 12 13
07 09 12 14
07 10 11 12
07 11 13 14
08 09 10 12
08 09 13 14
08 10 11 13
08 10 11 14
08 11 12 13
08 11 12 14
09 10 11 13
09 10 11 14
09 11 12 13
09 11 12 14
10 12 13 14
Tu mamy koszt nieco większy , bo w STSie 115zł zamiast 81zł - ale mamy wygraną 4/4 , obojętnie jak te 6 trafionych liczb w ramach naszych 14 wybranych się rozłoży.
Pzdr.