Wpisy 444 216 – 444 315
12 sierpnia 2011 09:42 → 12 sierpnia 2011 10:24, 100 wpisów
aniqa...trzeba było napisać,że na córkach psa a nie tam zaraz sukach

Powiedzcie mi jaki jest dobry domowy sposób na opryszczkę
błagam,tylko nie piszcie,że pasta do zębów

błagam,tylko nie piszcie,że pasta do zębów

deki...taki facet ja Ty to skarb,pierze,gotuje,sprząta,prasuje,kurde,takich już chyba nie ma,tzn znam kilku i mam też takiego ale młodzi raczej liczą na drugą połowę
ela...kochanie,mieszkałam tam 10 lat,teraz wyjechałam do Wawy,ale dom mam na rycerskiej
lila
, jeśli masz często opryszczkę polecam picie melisy codziennie przez miesiąc, to pomaga. Fajne też są plastry na opryszczkę nie zarażasz i nie boli.
, jeśli masz często opryszczkę polecam picie melisy codziennie przez miesiąc, to pomaga. Fajne też są plastry na opryszczkę nie zarażasz i nie boli.natasza....dzięki bardzo
to chyba moja 3 opryszka w życiu,a wszystko przez ten motor
to chyba moja 3 opryszka w życiu,a wszystko przez ten motor
aniqa...ty łobuziaro nie narzekaj i nie kombinuj,Twoja praca do ciężkich chyba raczej nie należy,co to za problem wrzucić kupon do maszyny

kurde to słowo też filtruje? Cóż w nim takiego brzydkiego,nie ma nic wspólnego z ***
vanilla...nie jest źle.Wczoraj na wieczór nie grałam bo nie miałam głowy,ale dzisiaj znowu jestem w grze

a wracając do cyferek mam taką propozycje;
4,9,16,28,34,46,54,65,71,76
nie wiem co z tego wybrać?
4,9,16,28,34,46,54,65,71,76
nie wiem co z tego wybrać?
witam wszystkich grajacych ,,, ja na dzis wybieram . 4,9 28,54, 76...pozdrawiam

ela...16 jest podwójnym jokerem(ja to tak nazywam)powinna wypaść,76 też mam na kartce,65,
witay .....

lila

lilawlasnie wypelniam ....z wiara ze cos trafie 

Lila to jest nowość bo zawsze kresliłam bedac pewna tych liczb a dzisiaj dupa zbita 

mysle o siedmiu ... zeby choc trojeczke trafic ..
25 liczba mnie kusi i 28 ..
caffebagdad......25 mi wczoraj często w oko wpadała więc może wylecieć.
aniqa.....Ty mnie nie denerwuj lepiej,miałaś coś zainstalować chyba nie?

gdybym mial pewnosc ze trafie . to zagram za wszystkie pieniadze .masz pewna piatke moze .?
33 wczoraj sie sprawdzila ..
caffebagdad.......nigdy się nie jest pewnym liczb w 100proc.mi dzisiaj się 16 podoba i 3 i 23 i 34 i 76 ale czy wskoczą na bank,tego niestety nie wiem.
tak wiem .. niczego niemozna byc pewnym .. jak w zyciu .. ale trzeba wierzyc 

te 76 .. tez mi sie podoba 

podobno ....
obstawie ...
kto wie ... kazda moze pasc .....
moze pasc nawet 1,2,3,4,5,6, i tak dalej
ela.....być może,różnie z nimi bywa.Ela wiesz gdzie jest Kalina? No musisz wiedzieć i jezioro w jankowie
pozdrawiam

Ja napiszę tylko tyle,jak brakuje wam jednej liczby na kuponie obstawiajcie 69 bo ta franca lubi wypadać i to często-gęsto

65 tez mi sie podoba
16.76,65,37,63,6,20,56,27,59
caffebagdad...bierz co chcesz,wszystko bierz

caffebagdad...bierz co chcesz,wszystko bierz

o tak .. z dzika rozkosza wezne wszystko co dasz ...

pozostają wspomnienia
przepraszam że z przerwami ale jestem w pracy no i szefowa.

przepraszam że z przerwami ale jestem w pracy no i szefowa.
ela....kiedyś znałam jedną Ele właśnie tam z Kaliny,tez miała tam domek wypoczynkowy,fajna była z niej babka.
yeah ...!!!

Mój zestaw w MM 1,4,8,13,22,33,46,55,63,78