Wpisy 442 125 – 442 231
10 sierpnia 2011 23:15 → 11 sierpnia 2011 07:35, 100 wpisów
marik46 to cu robisz...szukałeś na stronce jakiejś stronki o lotto zeby komuś dowalić???oj nie wierze...ze tak z przypadku

marik... statystyki to podstawa, tak jak statystycznie ktoś coś trafia, tak i statystycznie zauważyłem że raz na miesiąc pojawia się na tej stronce taki przydupas jak ty
** marik46 to co tuuuuuu robisz...szukałeś na stronce jakiejś stronki o lotto zeby komuś dowalić???oj nie wierze...ze tak z przypadku

andromedo wierzę,że miałaś udany dzień.Jutro może coś wspólnie pomyślimy.
poszukuję osob które grają w multi multi i posiadją sposoby typowania. Może wymienimy się własnymi sposobami typowania?
marik wiem Że pojawiasz sie nagle i wszystkich oceniasz z góry oj nie ładnie ty nie masz żadnych nałogów??
ulka45 ok...ja będe tak koło 11 bo jadę odebrać wyniki badań do przychodni jeszcze idę do lekarza z tymi wynikami
marik z czego ty się urwałeś nie interesuj się co kto robi ze swoim czasem i pieniędzmi nie rozumiesz tego infantylny jesteś czy co .
marik46 jest opruszczonym małolatem który ma wakacje i mu się nudzi 

no szału już nie było pechowo nie weszła ta 11 takie tam drobne na jutro na granie 

andromeda pisałem ci później nie wiem czy czytałaś że 9 nie będzie pisałem ci 

tak oddczytałam sprinteter ale ja zawsze jestem wierna swoim wyborom

Picasso ma dobrą technikę do każdego piszę żeby mu podać pewniaka i proszę jak zatypował
ale dobrze jak umiał wybrać 

ale dobrze jak umiał wybrać 

marik46
Czyli nie masz misji, tak ? Takie tylko powątpiewanie, tak ?trafia się - w najmniej oczekiwanym momencie
powodzenia
Czyli nie masz misji, tak ? Takie tylko powątpiewanie, tak ?trafia się - w najmniej oczekiwanym momencie
powodzenia
od andromedy zawsze są pewniaczki super 

ja też spadam 

dla andromedy 58tylko pamiętaj że prezenty nie zawsze są trafne 

Witam
mam pytanie jak obliczyć ile może być maksymalnie "5" z wylosowanych 20 liczb? Chodzi o ilość kombinacji. ?
mam pytanie jak obliczyć ile może być maksymalnie "5" z wylosowanych 20 liczb? Chodzi o ilość kombinacji. ?
Witam
witam,
poszukuję osob które grają w multi multi i posiadją sposoby typowania. Może wymienimy się własnymi sposobami typowania?
zack tak to sie nie baw bo się nie opłaca 

andrex999 a co możesz zaoferować
15 504
Liczy się przez !
w główna/gry liczbowe - na samym dole masz programik, który pomoże wyliczyć
Liczy się przez !
w główna/gry liczbowe - na samym dole masz programik, który pomoże wyliczyć
heh.. bo sprawdziłem wszystkie wylosowane liczby od 1 do 10 sierpnia 2010 i porównałem je z rokiem 2011 1-10 sierpnia. W losowaniach pokrywało się wylosowanych średnio 5-6 liczb od 4 do 7. (2 razy pokryły się tylko 3, ale raz aż 8) 

ja mam między innymi technike na pewniak która w 10 ostatnich losowaniach dała 9 pewniaków szkoda że dopiero czoraj to wymyśliłem ale mam jeszcze wiele innych
zack w takie coś to się nie bawię jakieś matematyczne obliczeniawe techniki bo te są tylko skuteczne
myślę ze za jakiś tydzień będe się chwalił skanem z wygranej 7/7 albo 8/8 z pomocą andromedy
zack jakieś konkrety bo jak nie to spadam myśleć dalej
Raz mi się udało 7/7 ale bez żadnych kombinacji/pewniaków/systemow etc. ale to fart był 

tylko jedno trzeba pamiętać techniki obliczeniowe są krótko terminowe
Dobranoc 

przepraszam panowie sprinter podaje konkretnie pewniaka i trafia może i Ty zack podaj na jutro
no sam - ale to tak jak mi się długopis ułozył na kuponie.
przedział 40-80
przedział 40-80znam sposoby na typowanie pojedyńczych liczb
A będe typował przez pare dni to zobaczymy jak mi pujdzie. Chcę skompletować z 5 liczb. Obliczam i wychodzi ale nie w jednym losowaniu wszystko.
A będe typował przez pare dni to zobaczymy jak mi pujdzie. Chcę skompletować z 5 liczb. Obliczam i wychodzi ale nie w jednym losowaniu wszystko.
...i rób tak dalej a daleko zajdziesz...żadne techniki obliczeniowe nie istnieją....tylko fart

bez śledzenia statystyk, odstępów, kominów, śpiochów, powtórzeń itd ? 
i właśnie, jak napisał poprzednik - tego najwięcej potrzeba

powodzenia
spokojnej

i właśnie, jak napisał poprzednik - tego najwięcej potrzeba

powodzenia
spokojnej
anzu istnieje na 10 losowań wpadło 9 liczb dopiero typuję od 2 losowań bo to teraz znalazłem
zobaczymy jak dalej będzie 

no normalnie - a w ciagu 1 misiaca po tym 7/7 byly ta sama "technika"
2x6/7
2x6/7mam ok 20 technik z innymi wynikami srednio 5 trafień na 10 losowań ale szukam dalej
techniki są tylko niektóre liczy wykluczają się przez poprzednie techniki trzeba dobrze to ogarnąć i będe w domu
ja kiedyś na lotto technika wytypowałem dwa razy pod rząd 4/6 tylko technika się skończyła
moi drodzy eksperci oto moje typy z ktorymi chce sie podzielic co sadzicie? multi multi 15,45,5,66,75
10 19 24 36 56 65 74 78
10 19 24 36 56 65 74 78
zatypowałem to bede powolutku konczył czas na szukanie

zeby mozna stawiac stadiony na EURO

zeby mozna stawiac stadiony na EURO

Witam

Kosmaty

Asterka

rzuć palenie

witam wszystkich

krzyś

za nie długo wypije