Wpisy 442 011 – 442 124
10 sierpnia 2011 22:26 → 10 sierpnia 2011 23:15, 100 wpisów
znaczy się brawo Orły ze nie wygrały 2:0 bo dałem ze nasi nie wygrają dwiema bramkami

witam,
kto wygral, zuch. gratulacje
u mnie 2/6+ x 2. Nie moglo to 7 wlezc o 14.oo.
kto wygral, zuch. gratulacje
u mnie 2/6+ x 2. Nie moglo to 7 wlezc o 14.oo.
Picasso trafił 5/5.Ciekawe czy w realu.
Yapa
chetny do Spółdzielni MIni Lotto na wrzesien ? Będziemy grać na Kazde losowanie systemem 8 
chetny do Spółdzielni MIni Lotto na wrzesien ? Będziemy grać na Kazde losowanie systemem 8 
Hejka Wszystkim!!Głupi to ma jednak szczeście!!HURAAAAAA!!!!!!!!!!JESTEM DO PRZODU o 5/5 4/4 3/3 2/2 1/1

Jeżeli w realu to

dzieki wszystkim za gratki ale nie mogę jeszcze nie mogę ochłonąć z wrażeń.Polska- Gruzja 1:0 Picasso19- Ts 1:0
Marik46.To po co wchodzisz na tę stronę?
WOW nie mogę ogarnąć szaleństwa a to tylko 5/5 jaki jestem szczęśliwy

torsan na wariata,poprostu zrobiłem sobie dłuższa przerwe nic nie wysyłałem i zaczołem od tego tygodnia grać i dzis sukces mały odniosłem
Radze wszystkim z właśnego doświadczenia róbcie sobie przerwy w wysyłaniu-wyjdzie wam to na dobre
Picasso-racja,popieram tez juz tak miałem nie raz może nie 5/5 po przerwie ale zawsze cos tam wiecej było

marik widzę że czujesz się samotny i towarzystwa szukasz nie interesuj się tym
sprinter22new tak trzymaj dzięki za pewniaka 35
cos wygrałeś???

cos wygrałeś???
yapa...co Ci "chodzi" po głowie na jutro ?? tylko nie sekwens...jedna liczba ???
dzięki ulka.Dobra ja spadam troche ochłonąć.Do zobaczenia do jutra.Dobrej noocy wszystkim!!

marik46
Nic tak nie cieszy, jak ludzkie nieszczęście ?
widzisz - to jasne - wszyscy nie mogą trafić, ale...
bywały tu wskany na 50-100 tysięcy - czyli - jednak się zdarza
Nic tak nie cieszy, jak ludzkie nieszczęście ?
widzisz - to jasne - wszyscy nie mogą trafić, ale...
bywały tu wskany na 50-100 tysięcy - czyli - jednak się zdarza
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
marik46, mylisz się, nie grasz więc wygrywasz, codziennie co najmniej 2,5 złotego 

Super!