Wpisy 442 232 – 442 331
11 sierpnia 2011 07:35 → 11 sierpnia 2011 11:57, 100 wpisów
kosmaty znowu pijesz???
kosmaty ubolewam

kosmaty byłeś na grzybach???? i co???
a Ta tylko pali

ryszard podgrzybki,kozaki co mozna było zabrac,maslaki wszystkie robaczywki
aż mi z kompa dym leci

kosmaty u nas już podgrzybki zaczynają zdrowe być,pierwsze były robaczywki ale jeszcze praw***i małe są fajne do słoika
nie chce mi sie jechac na praw***i 280km ale by były pewniaki na parę koszy

u nas też trzeba sie dobrze patrzeć

nie zbieram choć są smaczne
ja jutro wybieram się od rana
nie mam zaufania,najwięcej pomyłek

postawiłem samochód na łące i znalazłem 13 szt czerwonego kozaka

dorodne i zdrowe
to ładnie ryszard niemozesz sie pomylic zkania znak rozpoznawczy to pirscien na nodze ,musi byc ruchomy niemoze byc przyrosniety,ten pierscien mozesz przesuwac w dół i w góre
no właśnie dlatego nie zbieram
narka bo musze sie zbierac
jak sa rozwiniete i sprawdzisz tak jak oisałem to pewne ze kania
jak sa rozwiniete i sprawdzisz tak jak oisałem to pewne ze kania
Kosmaty dzię ki i do zobaczenia

owocnych zbiorów tylko się nie pomyl

ja tez juz wychodzę kosmaty za 10 min jestem
do wieczorka panie i panowie

krzyś

i na mnie czas,do zobaczenia

Witam 

dlaczego bonus ma tylko 10 tys 

wczoraj nikt nie wygrał 10 /10

aniqa....Ty juz nie udawaj,że tak tam kawkę sączysz
i nie wyzywaj mnie więcej od mend bo jak wpadnę do Nysy to się wióry posypią 

i nie wyzywaj mnie więcej od mend bo jak wpadnę do Nysy to się wióry posypią 

ela ..pozycze sobie pare twoich liczb .

witam wszystkich

Lila

qrcze jednej mi ostatnio zabrakło byłoby 5/5 a tak to 4/5 ale x 2

qrcze jednej mi ostatnio zabrakło byłoby 5/5 a tak to 4/5 ale x 2

saltosky..ma wszystko wyłączone więc pewnie nie ma go przy kompie.Gratulacje,mi poszło super u Tczewa a nawet nie wiedziałam,1 zabrakło do 6/6

lila JAK TY TO ROBISZ ..? YA NIGDY NIEMOGE NIC TRAFIC ...

caffebagdad...ja sama nie wiem,u Tczewa moje liczby przechodziły z losowania na losowanie,nawet nie wiedziałam,bo zapominam typować a tu niespodzianka
,a Ty na ile liczb grasz?
,a Ty na ile liczb grasz?gram róznie ...a trafic niemoge . nawet na dwie a nic mi niewchodzi .. moze podzielisz sie pewniakami .....? bo yestem glodny wygraney ,

caffebagdad...kreśl liczby,których jesteś chociaż więcej jak 50% pewny,wtedy są szanse,ja też kiedyś kreśliłam 10/10 ale mag.. powiedziała mi żebym grała na 3/3 i tu miała rację.Łatwiej 3/3 jak 10/10,to chyba logiczne. Na dzisiaj mam obstawione 33,70,46 i 16 na tych liczbach mam trójki ale nie jestem pewna bo dzisiaj wróciłam z wojażów i nie miałam głowy do liczb.

pozdrawiam

tez tak myslalem o 33 . ta liczba czesto wpada .sprobuje ... dzieki za rade pozdrawiam i zycze duzych wygraney ..

czy ktoś może mi powiedzieć czy jeśli mam kupon lotto ważny na np 10 losowań i w losowaniu np 3 i 8 będę miał trójkę to otrzymam 20 + 20 zł czy jak to jest ?
na stronie lotto pisze tak "
Czy wygrane w zakładach zawartych na kilka losowań ulegają kumulacji?
Wygrane nie ulegają kumulacji. W przypadku kuponów wielolosowaniowych można odbierać wygrane po każdym losowaniu, w którym padła wygrana. Grający dostaje wówczas kupon "uaktualniony", tzn. zawierający te terminy losowań, które się jeszcze nie odbyły. Można również odebrać wygrane po ostatnim losowaniu zadeklarowanym na kuponie.
Czy wygrane w zakładach zawartych na kilka losowań ulegają kumulacji?
Wygrane nie ulegają kumulacji. W przypadku kuponów wielolosowaniowych można odbierać wygrane po każdym losowaniu, w którym padła wygrana. Grający dostaje wówczas kupon "uaktualniony", tzn. zawierający te terminy losowań, które się jeszcze nie odbyły. Można również odebrać wygrane po ostatnim losowaniu zadeklarowanym na kuponie.
i jak bym chcial np odebrac te 20 + 20 po tym jak kupon juz bedzie nie wazny tzn po 10 losowaniach to wynika z tego ze nie odbiore
kilka razy miałem 3/5 i zakład puszczony na 5 losowan. dwa razy w trakcie losowania miałem 3/5 czyli razem 8 zł. i tak mi wypłacono
jesli wciagu kilku losowan na jednym kuponi trafisz rózne stawki to wypłacaja sume