Wpisy 439 181 – 439 280
8 sierpnia 2011 21:09 → 8 sierpnia 2011 21:34, 100 wpisów
potle ja jestem przeciwna analizowaniem co padło kiedy jak i ile razy..ale każdy sposób jest dobry grunt żeby dawał efekty
hmmmm napisałaś mi posta 12 maja
I love you

fortuna owocu to wieki temu byłooooo..tak na przywitanie nowego użytkownika żeby Ci miło było..coś sie wyrwał/wyrwała jak filip z konopi

nie pisz takich rzeczy na forum
mnie starego gracza i tak nie przekonasz ze warto grac za duze stawki aby wygrac
....ale sa tu tez młodzi i głupi którzy w to uwierza
...a prawda jest troche inna
mnie starego gracza i tak nie przekonasz ze warto grac za duze stawki aby wygrac
...a prawda jest troche innaa więc Ty takie słowa rzucasz na wiatr 

lotto7...to swoją sobie pogrzeb w swojej śmierdzącej dupie,mojej rączki zacnej szkoda do takiego dupska

nie pisz takich rzeczy na forum
...a prawda jest troche inna
...a prawda jest troche innaklonek...ja nie ram za duże stawki,,,,czasami za 50 ale sporadycznie,na 25 sie przewaznie kończy
czyli brzydzisz się taką czystą,wolisz brudną hm...
Nie sądziłem że taki z Ciebie ananas
Nie sądziłem że taki z Ciebie ananas

o jakiej czystości Ty do mnie piszesz,ktoś kto wali takie teksty musi mieć brudną

hmmm
Lila o tym mówie dla wiekszosci biednych szaraczków te 50 PLN czy 20 PLN wydane dziennie jest tym co wpedza ich w kłopty finansowe
nic do Ciebie nie mam
ale mówie ludzie jak macie wygrac to i tak wygracie obojetnie za jaka stawke
nic do Ciebie nie mam
ale mówie ludzie jak macie wygrac to i tak wygracie obojetnie za jaka stawke
klonek...każdy wydaje tyle na ile go stać,nie trzeba wysyłać 10 zakładów,jak ktos ma wygrać ,wygra na jednym

lotto...nie rycz co to ochronka czy co.Trzeba być twardym a nie .....

cudnie jest...