Wpisy 439 081 – 439 180
8 sierpnia 2011 20:34 → 8 sierpnia 2011 21:09, 100 wpisów
a wracając do kursów, to gram handi ujemne, a ta już kursy między 1,9 a 2,4 więc kursy jak najbardziej do przyjęcia 

potle > tak to ten sam edi8; tak już jest że jak ktoś się dobrze na czymś orientuje to nie ma uznania wśród ludzi
potle poczytaj forum tam są ich typy...można wiele podpatrzeć od nich
potle...edi8 się na tym zna i własnie dlatego przez niektórych był nieprzyjaźnie odbierany,bo tutaj już tak jest.
spook, no właśnie, ale to wynika z zazdrości ludzkiej, dokładnie jak pisze andromeda
potle...bo tutaj jest tak: Jak tobie powodzi sie lepiej jak inym to mają Cię za łachudrę

potle > w tenisie są wysokie kursy; czasem okazuje się że faworyt daje dupę a słabszy gracz wygra mecz i wtedy można sporo zakosić
potle wręcz przeciwnie jak dobrze typujesz to Cie zaatakują..ale najlepiej nie zwracać uwgi
i dlatego trzeba po prostu robić swoje i zapełniać swoje konto
, a tenis nie, bo w MLB mecze są codziennie i to jest fajne
, a tenis nie, bo w MLB mecze są codziennie i to jest fajnetorsan...nie wiem kto podsumuje wasze nasze grupy ale na pewno nie ja

Lila ,te liczby które typujecie w tych grupach puszczacie e realu?

... a jakie dzisiaj liczby typujecie w MM na 22??jesli to nie tajemnica

andromeda hmmmmmm
kosmaty...coś mi się tak zdaje ale cóż,lepsze to jak nic
takie zmęczenie to pikuś

takie zmęczenie to pikuś

angela wp.pl
szczęśliwy traf
traf szczęścia
traf szczęścia
ja już od kilku lat nie wierzę w wygraną w jakiekolwiek gry losowe, to dla mnie zabawa tylko, miło jest na tym czacie, więc tu zaglądam i jak już jestem to też sobie typuję 

angela-andromeda.wp.pl
klonek..no ja też 10x3/3 ciekawe co z tego wskoczy,jak nic to tez dobrze

potle...ja różnie,raz 10 zakładów,raz 8 a raz 20,to zależy jak bardzo nasili mi się głupawka

jesteś pewna? 

fortunka no podawałam swojego meila tu ale troche go przekręcasz
toż to 25 PLN
, ja mam 50 PLN na cały miesiąc do gry
, taką sobie zasadę przyjąłem i się jej trzymam jak deski klozetowej 
, ja mam 50 PLN na cały miesiąc do gry
, taką sobie zasadę przyjąłem i się jej trzymam jak deski klozetowej 
zmieniasz loginy jesteś 
andromeda

andromeda
fortuna owocu ale nic z tego nie pisiaj do mnie 
..i wróć na swojego niczka...nie dziewie sie ze akurat teraz piszesz to już standard do przewidzenia

..i wróć na swojego niczka...nie dziewie sie ze akurat teraz piszesz to już standard do przewidzenia

klonek...no nie jest wcale tak ostro,ale jak wstrzelisz się w liczby to zwraca się z nawiązką