Wpisy 4 348 534 – 4 348 633
9 stycznia 2022 14:33 → 9 stycznia 2022 17:17, 100 wpisów
@4 348 533Sebastian_M:

Mini lipa.. Wczoraj.. Nie ma sensu wysyłać.. Tylko sztuka i tyle...
@4 348 536tomi77: u mnie już nie ma stroików bo nie mam gdzie tego trzymac za mało miejsca

@4 348 539: to był wpis do seby pomyłka
Prędzej w gierki coś idzie ugrac niż multi
Miałem serię wygranych z 5razy albo daja serię albo wcale
@4 348 545Rrrooobbbeeerrrttt: to graj do oporu bo raz daja raz nie
jak duzo ludzi gra i jest w danej chwili popularna to mozna cos wygrac
Ja wprowadzam od dzis Polski Ład w grach u siebie. Czyli minimalizuje na to srodki do monimum
Minimum *
@4 348 548damian1983: i dobrze
Po latach grania I za nie male pieniadze doszedlem do wniosku ze szkoda na to kasy. A trafic cos grubszego to cud jest I udaje sie nielicznym
ja juz wole lepiej w bukmachera obstawiac, albo pograc sobie dla zabawy w gierki w gierkach
w gierkach tez ogolnie lipa, dlatego staram sie tam tez ograniczac
@4 348 554damian1983: powiem tak przeszlosc sie nie liczy co wydales to wydales i chyba tego nie odzyskasz, po drugie z kazdym nowym losowaniem masz takie same szanse jak pierwszy raz zagrales wiec nic sie nie zmienia...
Nie ma co ladowac w to kasy dluzej. Jak sie cos wygra to mozna wiecej zagrac ale ze swoich to juz nawet mi szkoda a zarabiam dosc sporo.
Bede gral ale za drobne a nie jak do tej pory dosc sporo na to tracilem I g...z tego I tak.
ja musialbym 100zł dziennie wydawac zeby cos wygrac wiec by mi nie wystarczylo na zycie
no dobra podwyzsza mi tak powiedzial manager do 5000, to teoretycznie moglbym tak grac
ale chyba szkoda kasy na to
ale chyba szkoda kasy na to
tak sobie myslalem zeby raz miesiac poszalec, ale chyba sie to nie oplaca
Jednyne co sie oplaca to calkowicie przestac w to grac Ale wiadomo to nie mozliwe bo jest pokusa innymi slowy hazard
powiem tak
albo trzeba w to wtopic sporo kasy, albo dac sobie spokoj z ryzykiem i ewentualnie grac dla zasady
albo trzeba w to wtopic sporo kasy, albo dac sobie spokoj z ryzykiem i ewentualnie grac dla zasady
@4 348 569marc1978: Gratki za 4 w lotto
@4 348 570damian1983: gratki dla ts ,że w końcu ładnie płacili
I znów 5z7
@4 348 566damian1983: gdzie te Twoje systemy grane do końca lutego
@4 348 572islandorka30,5: stabilna forma
@4 348 573zgrywus: Jednak nie bedzie. Stwierdzilem ze szkoda kasy na to po wczorajszej wtopie.
@4 348 575damian1983: szanuję
@4 348 576: ładna reklama
@4 348 576: no jednak ktos wygral a bylo juz malo losow
Zgrywuniu
@4 348 582Angierski: lubię krzyżówki to ide zagrać
@4 348 584marc1978: no ja juz zagralem i limit sie wyczerpal
@4 348 586Angierski: 90000 to nie tak mało
no ale trafiaja ogolnei jak jest 100-200 tys losow tak zauwazylem
@4 348 589marc1978: ale ile zainwestowales?
Zapisałem się na dawkę przypominająca.. A tera słyszę ze to eksperyment?
@4 348 591Angierski: 10 wydałem 5 wygrałem
@4 348 595Angierski: czyli dyszka do tyłua takich są tysiącei biznes się kręci
Gierki to jedyny produkt ts w którym jeszcze nic konkretnego nie wygrałem
Cześć
Co robicie ?
Powiem Wam że Mikołaj już skreslił kupon do Mini i niedługo pójdę go wysłać
@4 348 604zgrywus:
Byłem dziś długo na dworze czyli na polku
Byłem dziś długo na dworze czyli na polku
Coś Wam powiem
@4 348 607Sebastian_M: i jeździłeś hulahop
Byłem ostatnio w Oświęcimiu i poznałem takie fajne dziewczyny. One tak śmiesznie mówią. Mają śmieszna gwarę. Nie to żebym się z nich śmiał. Wprost przeciwnie .
Jest to bardzo miłe i ciekawe.
Jest to bardzo miłe i ciekawe.
Bym Więcej opowiedział ale nie wiem czy nie będzie to odebrane jako zaśmiecania czata
Jak będę miał trochę czasu to poopawiadam Wam różne ciekawe rzeczy które mbie spotykają
Wczoraj miałem takie zdarzenie
Pojechałem do klienta bo miał w domu awarię hydrauliczną. Od razu nadmienię że nie chodziło tu o WC bo zaraz będą takie komentarze.
Pojechałem do klienta bo miał w domu awarię hydrauliczną. Od razu nadmienię że nie chodziło tu o WC bo zaraz będą takie komentarze.
Zreperowałem ustekę związana z wodą i już miałem wychodzić od klienta A tu nagle zgasło u niego w domu światło
To ja do niego mówię proszę się nie martwić jestem też elektryków. Klient zdziwiony patrzy na mnie A ja wziąłem się za następną naprawę.
To ja do niego mówię proszę się nie martwić jestem też elektryków. Klient zdziwiony patrzy na mnie A ja wziąłem się za następną naprawę.
Facet powiedział że widzi że znam się na rzeczy bo doszedłem który obwód wysiadł i znalazłem przyczynę zwarcia.
@4 348 621waldus:
Same podatki i opłaty to grubo ponad 10 000 zł miesięcznie. Masz takie koszty ?
Same podatki i opłaty to grubo ponad 10 000 zł miesięcznie. Masz takie koszty ?
I ja to wszystko musze6sam wygenerować. Zarobić. A gdzie jedzenie i inne przyjemności?
A prezenty i kwiaty dla kobiet ?
Oj Walduś Ty myślisz że w Warszawie dają kasę na ładne oczy ?
@4 348 626Gosia__77:
@4 348 630Sebastian_M:
@4 348 632Gosia__77: