Wpisy 4 338 162 – 4 338 261
28 grudnia 2021 14:03 → 28 grudnia 2021 15:26, 100 wpisów
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,04,06,09,10,12,14,15,17,20,24
hurra, jakie liczby ...i dobrze, bo pocałowałem klamkę, czyli zaoszczędziłem
@4 338 154Andreas3864: 🍀
@4 338 165makler: Co to znaczy nadawają się ?
ale wy macie niezle pod czapka
zlota moneta z wygladu tylko znaczy podroba
zlota moneta z wygladu tylko znaczy podroba
@4 338 165makler: Kto nadaje na Marsie ?
@4 338 167Angierski: Nigdy nie wiadomo co kupujesz. Najlepiej kupić prosto z mennicy
@4 338 170Sebastian_M: dokladnie tak
@4 338 172Angierski:
Inaczej to różnie może być
Inaczej to różnie może być
ale ktos mi zgarnal spod nosa wygrana w blyskotki a mialem grac
trzeba patrzec ile kto trafil i w odstepie ilu dni w tych gierkach
Mam sześć zł wygrana muszę to dobrze na wieczorne zainwestować
@4 338 176Biedroneczka1977:
Najlepiej w Mini
Najlepiej w Mini
4 zakłady Mini tylko liczby trzeba poszukać
Slawek, Deki i wiele innych to osoby b.inteligentne od demnie.
Bye
Bye
Dopisano wygrane Kaskady - padło 1 x 1 000 zł

Dopisano wygrane Super Szansa - padło 4 x 100 zł
@4 338 184czaroit: Tak w gry TS
"Do połowy grudnia liczba zgonów osiągnęła 500 tys. Oznacza to, że 2021 r. będzie najgorszym rokiem pod względem liczby zgonów od czasu II wojny światowej."
słuszną drogę obrała nasza przewodnia partia
słuszną drogę obrała nasza przewodnia partia
@4 338 187Bywalec: To nie partia wybrała chorobę opamiętaj się
@4 338 188czaroit: Diego Armando
A nie Hugo
A nie Hugo
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Multi Multi - padło 56 x 6/6
szczepan71 typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 1058330 i trafił(a) 1506 zł
Pasko powiedz im. jakie jest prawdopodobienstwo urodzenia sie bialym zdrowym chlopczykiem w kraju nad wislo na przelomie 20-21 wieku
@4 338 192: no ladnie ktos wygral
@4 338 189Sebastian_M: zgadza się,
...ta partia nie potrafi cokolwiek wybrać dla ogółu społecznego
...ta partia nie potrafi cokolwiek wybrać dla ogółu społecznego
@4 338 189Sebastian_M: Mamy jeden z największych wskaźników umieralności w Unii z powodu covida i niewydolności słuzby zdrowia - to kto odpowiada za smierć tych osób Izrael , Niemcy , Francja ?????
nasza partia idzie na rekordy , najwieksza śmiertelność , najwieksza inflacja ........
nasza partia idzie na rekordy , najwieksza śmiertelność , najwieksza inflacja ........
kupta se szampana michel jest promocja po 5 zl w biedzie
zaraz jade wykupic sklep
zaraz jade wykupic sklep
@4 338 199BrandImage: Johno pisz ze swojego konta a nie z żony bo Was mylę i nie wiem z kim rozmawiam
Robią dużo dla ogółu społecznego. Popełniają też błędy jak każdy z nas.
Robią dużo dla ogółu społecznego. Popełniają też błędy jak każdy z nas.
@4 338 201czaroit: co tam może'być za pięć złotych pomysl trochę myślenie nie boli
@4 338 200Bywalec: To jest tylko na papierze a kartka wszystko przyjmie.
Poza tym to nie ten rząd wywołał pandemię. Co do słuzby zdrowia to ona kuleje już od dziesięcioleci z tego co wiem
Poza tym to nie ten rząd wywołał pandemię. Co do słuzby zdrowia to ona kuleje już od dziesięcioleci z tego co wiem
@4 338 201czaroit: Kupisz wszystkie butelki szampana ?
@4 338 203Sebastian_M: i tym stwierdzeniem utopiłeś się, generalnie wszystko się Tobie chłopie miesza - bez odbioru!
...a moją żonę pozostaw w spokoju
...a moją żonę pozostaw w spokoju
@4 338 207BrandImage:
@4 338 207BrandImage: Nie wiem z kim piszę czy z facetem czy z kobietą . Jak będziesz pisał z tego konta zawsze o to spytam i nie dziw się
@4 338 207BrandImage: I zawsze będę pytał czy to żona czy mąż i nic z tym nie zrobisz
Ktoś zagrał stawka na 6 liczb i 3liczby tez
@4 338 207BrandImage: Z ciebie następny cwaniaczek który tu urządza dym
@4 338 207BrandImage: zaraz koleszka poleci na skargę i dostaniesz bana
@4 338 213Sebastian_M:
A ty w pierwszym rzędzie
A ty w pierwszym rzędzie
@4 338 215marc1978: Nie martw się ma też inne konto
@4 338 214Sebastian_M:
Wał się....
Wał się....
@4 338 216makler: Jesteś niereformowalny. Myślałem że zrozumiałeś swoje głupawe zachowanie ale niestety ty nigdy się nie zmienisz .
Taki już jesteś i taki będziesz. Nie da się tu nic zrobić
Taki już jesteś i taki będziesz. Nie da się tu nic zrobić
@4 338 218makler: Wały to są Jagielońskie
Znasz ten zespół ?
Znasz ten zespół ?
@4 338 219makler: Miałem ciebie kiedyś za porządnego człowieka. Nawet miałem z tobą wspólnie grać razem z naszym kolegą Angierki .
Niestety już wtedy zauważyłem że coś jest nie tak i dobrze się stało że ta współpraca nie doszłam do skutku.
To jest ostrzeżenie dla tych którzy chcą z kimś otworzyć spółkę .
Najpierw sprawdzcie z kim macie do czynienia a później decydujcie . Nie na odwrót
Niestety już wtedy zauważyłem że coś jest nie tak i dobrze się stało że ta współpraca nie doszłam do skutku.
To jest ostrzeżenie dla tych którzy chcą z kimś otworzyć spółkę .
Najpierw sprawdzcie z kim macie do czynienia a później decydujcie . Nie na odwrót
Współpraca nie doszła do skutku.
Śnieg u mnie pada a miało być ciepło wszystko wina Tuska
Użytkownik makler stracił możliwość wypowiedzi.
U mnie biegra.. Nic nie pada a jeździ się paskudnie... Trochę pojeździłem samochodem.. Niby po wyjęciu kluczyka kontrolki się nie pala.. Oby jutro było podobnie.. Paliwa chyba z 30 litrów jestkurka nawet sniadsnia dobrze nie jadłem.. Co co nie mają Prawo jazdy mają lepiej.. I rowerek czy z buta.. A tu.. Zawsze coś napier... Li
@4 338 227tomi77: sprzedaj auto kup rowerek
Paliwo możesz sprzedac będziesz miał na totka
Witam
Sebastian to raczej ty jesteś niereformowalny. Wszyscy ci plują w oczy a ty udajesz że pada deszcz. Trzeba nie mieć za grosz honoru, żeby tu jeszcze pisać. Ale narcyzy tak mają. Ja, ja i tylko ja
Sebastian to raczej ty jesteś niereformowalny. Wszyscy ci plują w oczy a ty udajesz że pada deszcz. Trzeba nie mieć za grosz honoru, żeby tu jeszcze pisać. Ale narcyzy tak mają. Ja, ja i tylko ja
@4 338 230forsetka: Nie rozumiem o czym piszesz?
@4 338 230forsetka: To że ktoś mi pluje w oczy to tylko świadczy i tym że nie ma kultury osobistej
@4 338 226: admin wygląda na to że tu są ludzie specyjalnej troski,za takie błachostki Bany
@4 338 230forsetka: Przychodź tu częściej . Podawaj liczby a nie siedzisz w ukryciu i plujesz jak inni. Nie wstyd Ci ?
@4 338 230forsetka: Ale masz śliczną wnuczke przepraszam zajrzałam na profil 😀
Trzeba przyznać, że koleszka jest skuteczny w tym donosicielstwie...
Wszyscy absurdalnie blokowani ...pozdrawiam ...trzeba chyba konto usuwać bo to jakaś farsa jest teraz a nie czat.
Idę na obiad i grzecznie mi tutaj wszyscy żeby byli jak zjem to zobaczę czy wszyscy są
Jak worm36 tu ostawiał co chciał to ,żadnej ale to żadnej reakcji nie było a teraz proszę bardzo.
@4 338 240marc1978: bo worm 36 był specjalnej troski
@4 338 234Sebastian_M: ja naprawdę mam co robić i komu ten czas poświęcać
@4 338 243forsetka: już jesteś na liście w kolejce do blokady
@4 338 244marc1978: nie bywam tu często więc nie będzie mi przykro
Ale musiałam to napisac bo choć się nie udzielam ale czasem czytam
Prawie wszyscy'dostaną bana czat nie będzie musiał istnieć chyba
Obiad zjedzony coś nie mam apetytu po świętach
Jak dostanę bana to zamknę to konto po 10 latach ...więc jakby co to najlepszego w nowym roku i wysokich wygranych ...trzymajcie się
@4 338 251marc1978: weź przestań nie zamykaj konta
@4 338 253tomi77: melisy się napij nie możesz się tak denerwować
@4 338 251marc1978: ale za co byś u licha miał dostać bana, lub /i może to bardziej słuszne zapytanie w obecnych okolicznościach / jak uważasz - kto obecnie rozdaje tu bany ?
Od tego wczorajszego zbanowania Slawka, uważam, że odbywa się tu coś wręcz nie do pojęcia
Od tego wczorajszego zbanowania Slawka, uważam, że odbywa się tu coś wręcz nie do pojęcia
@4 338 256tomi77: masz nafte ?
@4 338 257tomi77:
Forsetka Brandimage, Andreas, Marc, Slawek, Bolo, Magister, Makler
@4 338 260Robal_36: ...już pędzę z kieliszkiem