Wpisy 4 263 – 4 362
12 października 2007 22:52 → 14 października 2007 21:31, 100 wpisów
tak pewnie tak:)
czekam na ostry atak broda na mocne udrzenie z twojej strony niech sie trzesą oddziały.
czekam na ostry atak broda na mocne udrzenie z twojej strony niech sie trzesą oddziały.
Myśle że to troche potrwa ale do miesiąca będzie wszystko jasne i zrobimy wielką rozpierduche tym gamonią. Orżniemy ich na zero!!!
Wysłał do Totalizatora List-Protest. Jak nie zdejmą z anteny klauna Wieleby, to przestaję grać. Pozdro.
Tu nie możemy działać pochopnie. Liczy się dobre przygotowanie i atak z zaskoczenia. To dokładnie tak jak na wojnie.
Wielebę zwolnimy jak ich orżniemy. Wtedy będzie do studia wchodził ale tylko posprzątać.
Kończy mi się L-4. Jutro do roboty ale odezwe sie po 22.00. Do jutra.
Witam.
Na sobotę proponuję;
9.26.37.48.57.67.75.76.plus
oraz
1.5.36.
11.15.36
31.35.36.
36.61.65.
36.71.75.
Pozdrawiam.
Na sobotę proponuję;
9.26.37.48.57.67.75.76.plus
oraz
1.5.36.
11.15.36
31.35.36.
36.61.65.
36.71.75.
Pozdrawiam.
1 600 000 i 1 700 000,tylko tyle było zapytajcie pana krzyśka co to czyta
Boshe czy was tez wkurza te22 ? tak jak mnie:(na dzis obstawiam 5,10,22,37,64,69,73.powodzenia
witam,no na 100% nic wczoraj nieweszlo wiec dzsiaj obstawiam te same liczby
4,18,27,31,41,58,66,75,77 z plusem
a do tego jeszcze
4,27,31,49,54,58,66,75,77
Wysokich wygranych!!!!!!!!!
4,18,27,31,41,58,66,75,77 z plusem
a do tego jeszcze
4,27,31,49,54,58,66,75,77
Wysokich wygranych!!!!!!!!!
Witam,czy moze mi ktos powiedziec ile wygralem jak trafilem 2 z 2 grajac z plusem,czy wygralem wedlug tabelki 120 zl,czy te 120 zl sie wygrywa ,jak sie trafia tez plusa?
Panie Rembiszewski może dzisiaj podzieli się pan swoją weną twórczą?
MOje typy to 49,54
najczęściej chodzące liczby 54,49 tak najłatwiej i jeszcze do tego 72 i 75 i 27 -i nie mam pytań
A co?-Obawiasz się ,że firma zbankrutuje? -Przecież o to chodzi ,aby trafiać jak najczęściej.....
dobra broda poczekam nawet miesiac.chyba nam sie nie śpieszy;)a jak ich mamy orżnąć z kasy to chętnie Ci pomoge w tym:)
Spit, czy nie wydaje Ci się,że miłość parki 49 i 54 może wygasnąć? :) Pewnie,że bywają miłości dozgonne,ale to zdarza się bardzo rzadko i chyba nie w takiej telenoweli jak M jak MULTI LOTEK. Ja ze swojej strony życzę Tobie i innym, którzy wierzą w "szaloną miłość" liczb 49 i 54 , aby ta trwała nadal:) Pozdrawiam i trzymam kciuki.
aby zapełnić konto swe postawiłem na liczby dwie jakie ? wszyscy znacie to tablice rejestracyjne z mojego nowego PORSCHA
obym się mylił panie Rembiszewski ale parka 49,54 na mą kaczą intuicję nie wystąpi razem przez 5 -- 7 losowań // ale mogę się mylić //
Drodzy Lottomaniacy!!! Przegladajac aktualne statystyki z ostatnich 50 losowan nasuwa mi sie tylko jedna mysli... Otóz najczestszymi krazacymi liczbami sa 49,54 - to chyba nie jest zanadto odkrywcze,ale.. Mozna zagrac kazda z tych liczb plus 72lub 74 lub 75 , bo jak widze w kazdym losowaniu powyzszym cyferkom towarzyszy jedna z tych siedemdziesiatek. Czyli nalezaloby puscic parki 54+... oraz 49 +... kazda z tych 70-tek. Caly szkopuł w tym,ze nie ma pewnosci czy 49 lub 54 dzisiaj wpadnie.... Hmmm Pozostaje tylko liczyc na pewna doze szczescia,a doskonale wiecie ,ze tego mi akurat ostatnio w typowaniach nie brakowalo;))) Pozdrawiam Zapalony Gracz Pan Rembiszewski!!
Witam Kaczor -to chyba nie ten Pan Rembiszeski i nie to Porsche...:) Pozdro. Drogie te stroje krakowskie,nie -ale dla nas wkrótce wszystko będzie tanie.:) pozdro
no pewnie dzisiaj puściłem tryumfalny powrót moich tablic rejestracyjnych a porscha jadę odebgac w poniedzałek BO DZISIAJ nadejszła wielokomna chfilła :-))
Do wpisu 4286. Nawet nie smiem twierdzic ze parka 49,54 wystapi dzisiaj razem. Uwazam ,ze wpadnie tylko jedna z tych liczb...+ ktoras z podanych 70-tek. Wiec nalezy przygotowac 6 parek jak dla mnie za minimum 150 pln. Tak wlasnie zamierzam zagrac. Zaraz pedze do kolektury, a jutro po zniwo dzisiejszego losowania... hhehehe
Czy ktos ma dzisiaj zaufa???? hehehehe
na przyszłośc podawaj pan panie rembiszewski najlepiej 3-4 parki a każdy sobie je przetworzy na swój sposób albowiem SZCZĘŚLIWY CZŁOWIEK CO Z INNYMI DZIELI SWOJE SZCZEŚCIE a tu każdemu zależy aby choć raz dać IM popalić
Zawsze mozna odrzucic 2 parki z podanych przeze mnie 6. Czy nie?? Ja tez Duchem Swietym nie jestem i nie wiem ,ktore nalezaloby byloby odrzucic...
Jaka ta gra by była prosta gdyby sie miało oc jedną liczbę 100%pewną:)ja dzis zdradziłam bukmacherskie i obstawiłam w lotto to 5,10,11,22,31,37,49,51,64,69 oraz
8,10,18,22,27,44,49,51,61,71.
8,10,18,22,27,44,49,51,61,71.
Pasko! czy możesz wprowadzić TOP100 w pozostałych grach.
Witaj. Planowałem to już dawno ale nie zdążyłem i wstrzymały mnie inne sprawy. Generalnie TOP 100 będzie i co więcej jak się pojawi to będzie aktualne tak jakby było cały czas - dzięki temu że wszystkie typy od początku są w bazie danych.
Ja też wierzę.
58,74,53,3,14,18,
I niech się dzieje wola nieba.Z nią się zawsze zgadzać trzeba :-0
58,74,53,3,14,18,
I niech się dzieje wola nieba.Z nią się zawsze zgadzać trzeba :-0
kochajcie sie i rozmnażajcie ale numerki wcześniej podawajcie :-))
Kaczor, przecież kochanie, rozmnażanie i numerki to to samo,jednym z wyjątków jest numerek 69, przy którym chyba trudno o rozmnażanie:)he,he
Hej widze ze wszystkim tu graczom mozgi ostro pracują no coż łatwo nie ma przez ostatnie trzy dni mozna było zauwazyc ze niemal pewne były 23,26,29 a z tego co tu widze nikt tego zestawu nie obstawia ja tak zrobiłem a na wczoraj obstawiłem 21,23,26,29,33 no i 5-ka wpadła polecam wam stronke pewniaki.pl tam jest zestaw 50 losowań gdzie dokładnie widac zestawy i powtórzenia naprawde pomaga no i do tego statystyki oczywiscie
a jesli ktos gra w duzego i obstawiał liczbe 38 to mial pecha w tym roku bo ostatnio widziano ją w zestawie 5 miesiecy temu dosłownie masakra wogole jej sie nie spieszy a od poczotku roku była 2razy to chyba rekord w historii...
Dziękuję Ci bardzo Przemo -zobacz -tu po lewej stronie masz mapy wszystkich losowań ML,a nie tylko z 50 losowań. Jeśli myślisz,że trafiłeś dzięki Pewniakom.pl, jesteś w błędzie. Pozdrawiam
Gratulki Kaczor. Ja nadal niestety wierzę w miłość z Lotto, chociaż ostatnio prawie co wieczór mnie zdradza:) Czasem mam ochotę złożyć pozew o rozwód, ale wierzę,że się kochane Lotto zmieni i przestanie mnie zdradzać:) "Ale ja jestem mężczyzną, nikt nie jest doskonały." To z "Pół żartem, pół serio" :) 2-1 super!
Hmm , wlasnie przegladajac czata stwierdziłem,ze ktos sie pode mnie perfidnie podszył:/Chodzi mi o wpis nr 4276. Wcale nie typowałem dzisiaj parki 49,54 razem jak to gdzies wyżej napisałem,a po drugie moj nick to nie "Rembiszewski" tylko Pan Rembiszeski. NIe znoszę hamstwa!!! Chyba skoncze z tym typowaniem na forum :( Niech typuje moj pseudonastepca! Ps.jutro odbioru nagrody nie bedzie...
Właśnie zauważyłem to we wpisie 4291 -tu wiele osób gra nie fair. Ja występuję wyłącznie po 2 nickami Pozdrawiam
już 3;1 ..a po nocy przychodzi dzień.. nie matrw się po suszy przychodzi także deszcz mam nadzieję że deszcz kasy typy do przemyślenia podam po meczu a ponzdto jak masz spisany mók numer konta także wez pod obserwację
Dzięki Kaczor za pocieszenie, już gram w ML ponad 4 lata -przeżyłem nie jedną suszę i porę deszczową:)Niestety nie żyjemy w klimacie równikowym tylko umiarkowanym:)Mógłbyś mi przypomnieć te tablice, bo w typowaniach ich nie znalazłem.Szkoda, a nie Porsche:) Myślę,że w przyszłym roku pojedziemy do Austrii i Szwajcarii.
MIAŁEM NADZIEJE ZE PAMIETAŁEŚ TABLICE REJESTRACYJNE Z KTÓRYCH ZAKPIŁ GENIUSZ
...no tak -ta parka zaczęła chyba się "kochać". Przy okazji na narty, a głównie na EURO 2008. Zaklinaj deszcz:)
Serio masz Kaczor na swoich tablicach 4143? Jednak we wszystkim jest trochę prawdy, a może zwykłe zbiegi okoliczności?
Wszystko jedno dla mnie skąd bierzesz liczby, ważne że często wchodzą. Jak tak dalej pójdzie pokibicujemy na żywo naszą jedenastkę. Wszystkim tego życzę.
co prawda pojechałbym za naszymi złotkami ale teraz za daleko i za drogo chyba że wejdzie 9/9 z plusem to pojadę
Przypomniałeś mi Kaczor -widziałem u Drzyzgi to nasze piękne złotko -Agatę Mróz -jest chora na białaczkę. Jednak Kaczor sława, pieniądze itd. nie są najważniejsze, a z drugiej strony ta kasa potrzebna jest nawet na leczenie. Życzę Jej i wszystkim dużo zdrowia i pieniędzy. Pa
Witam.
Na niedzielę proponuję
9.27.38.49.55.66.76. plus
oraz;
2.6.39.
12.16.39.
32.36.39.
39.62.66.*
39.72.76.*
Pozdrawiam.
Na niedzielę proponuję
9.27.38.49.55.66.76. plus
oraz;
2.6.39.
12.16.39.
32.36.39.
39.62.66.*
39.72.76.*
Pozdrawiam.
Witam
ja proponuje na dziś:
1,2,3,10,20,23,27,32,40,49 Plusika. Powodzenia
ja proponuje na dziś:
1,2,3,10,20,23,27,32,40,49 Plusika. Powodzenia
na chybił trafił wybrało mi takie liczby
2,5,12,15,19,34,65,66,67
11,35,41,42,62,63,68,71,78
dodatkowo skreśliłem
2,26,33,35,53,55,58,76,79
11,15,33,35,45,53,55,57,68
zobaczcie pare 2,79
o której myślałem 4 dni temu
2,5,12,15,19,34,65,66,67
11,35,41,42,62,63,68,71,78
dodatkowo skreśliłem
2,26,33,35,53,55,58,76,79
11,15,33,35,45,53,55,57,68
zobaczcie pare 2,79
o której myślałem 4 dni temu
jeśli są losowane głupie liczby to je tak skreślajmy
rozejrzyjcie się wokól siebie pierwszą liczby którą zobaczycie napiszczie
rozejrzyjcie się wokól siebie pierwszą liczby którą zobaczycie napiszczie
...cześć Opa -no mnie przed chwilą obiadek wszedł:) -to jedyna rzecz oprócz wpisów, która mi ostatnio wchodzi:) pozdrawiam
...to chyba przez to,że środkowa druga 40-stka, tzn. przedział 50 -70 troszkę "zasnęła". Możliwe jest nagłe przebudzenie. Broda, chyba nie wyjechałeś do Irlandii? Słyszałem,że po wyborach u nas będzie Irlandia:)he,he Trzeba być cierpliwym...:)
witam! Mam takie pytanie odnośnie zakładów bukmacherskich: typując powiedzmy 8 meczów w jednym zakładzie i 7 trafiłem to czy wygram coś? Czy trzeba wszystkie mecze dobrze obstawić żeby wygrać? Z góry dzięki.
WITAM niestety kupon przegrany muszą wejśc wszystkie zdarzenia chyba że puszczasz systemem np. 6/8,7/8
Wieleba jak ci weszlo 7 a jeszcze jedna jest do rozegrania i jak jest znaczna kwota do wygrania to sie daje kontre
Zakład o którym mówi Mr.Wieleba to tzw.zakład akumulacyjny -ostateczny kurs jest iloczynem kursów poszczególnych zdarzeń -i wtedy wyniki wszystkich zdarzeń muszą być odgadnięte. Są również zakłady rozpisowe -tzw.blokowe, gdzie zdarzenia grupuje się w bloki -wtedy dopuszczalny jest błąd w którymś z bloków. Adam co to ta kontra?
Tzn. nie weszło mi tak. To było tylko takie założenie. Ale dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.
Na bwin.com typując system 2/4 to jest 6 zakładów, a 3/4 to 4 zakłady. Czyli żeby grać systemem 2/4 trzeba włożyc 6 x stawke, bo 6 zakładów. Dobrze rozumuję?
oj no jak stawiam 8 meczy na 1 kuponie i powiedzmy 7 sie odbylo i mi"weszlo" a do wygrania mam powiedzmy 500 zl za 2 zl i zostal ostatni mecz ktory obstawilem typ-1 to lece do profesjonala i daje za 100 powiedzmy typ-02,to sie nazywa kotra.mniej wygramy ale przynajmniej mamy pewnosc ze albo wejdzie jeden zaklad albo drugi:)
oj no jak stawiam 8 meczy na 1 kuponie i powiedzmy 7 sie odbylo i mi"weszlo" a do wygrania mam powiedzmy 500 zl za 2 zl i zostal ostatni mecz ktory obstawilem typ-1 to lece do profesjonala i daje za 100 powiedzmy typ-02,to sie nazywa kotra.mniej wygramy ale przynajmniej mamy pewnosc ze albo wejdzie jeden zaklad albo drugi:)
sorry 2 razy sie w shoucie pojawilo
Dzięki Adam -teraz wiem. Ja ze 2 lata temu, chyba w STS wypuściłem taki zakład akumulacyjny na 13 spotkań. Weszło mi 12 z nich, a ostatni obstawiony mecz Barcelona zremisowała z Getafe, praktycznie wtedy z outsiderem. Myślałem,że mnie szlak trafi. Trzeba mieć zdrowe nerwy. Nie wiedziałem o kontrze. Dzięki, pozdrawiam
...oczywiście stawiałem na Barcelonę bez "podpórki" -była faworytem, grała u siebie. Ale to jest sport -tu też niestety wszystko jest możliwe...
no ja tez duzo gralem ale ostatnio na lotto sie przestawilem,nie sposob ciagnoc wszystkie sroki za jeden ogon...tzn.moze i daloby rade jednak finansowo ciezko:( ostatnio mi zawalila 2 liga polska wisla plock-turek grrr,ogolnie czeba miec szczescie no i jak juz to lepiej grac systemami np.3 z 7:)
bylem dzis u bukmachera...chcialem postawic pare meczykow w 2 lidze niemieckiej,norweskiej ale postawilem na 5 kul:) 50,52,59,60,61 za 3 zl 1890 zl do wygrania oby haha
jak tam typujacy sa jakies typy bardziej pewne na dzis .Ktos ma ciekawa propozycje co do liczb ??? moje na dzis to 49,54,80,78
Masz rację Adam, ja też odpuściłem ze sportem, może kiedyś znowu... Ale tak czy owak i tak niektórym proponuję pobawić w ML u buków, zamiast bawić się w tego Plusa. Osobiście wolałbym też zainwestować te 2,5zł u buków, niż czekać na liczbę Plus i wysoką wygraną. Ale to też indywidualna sprawa, nic nie sugeruję. Powodzenia.
Pozdrawiam wszystkich Multimaniaków.Wczoraj 13-stego w czasie meczu zgasło swiatło.1-wszego gola strzelili Kazachowie,następnie my wbiliśmy 3-trzy.Czyli 1:3(13-trzynaście,to liczba towarzysząca Naszemu Białemu Ojcu:)TAK NA MARGINESIE:TO LICZBY Z GIER LOSOWYCH MAJĄ BARDZO ZANIECZYSZCZONĄ ENERGIE.JA OSOBISCIE TYPUJE Z PROSTEJ MATRYCY.POZDRO 33
plus w mulcie to chlam nienabierajcie sie na to swietnie to wymuslili dla naiwnych hahah
No tak Tytanie- ta "zanieczyszczona energia liczb" wynika z tego,że one są namalowane na kulach,które są ciałami fizycznymi i podlegają działaniu sił,jak każde ciała fizyczne, a losowania nie odbywają się w próżni absolutnej. Dlatego nieraz nie pomaga jakakolwiek "matryca" a po prostu szczęście, pozdrawiam.
Zgadzam się też Depesz z Tobą, nie trzeba znać rach.prawd.żeby wiedzieć,że ta liczba Plus to tylko 1 z 80.Zakładzik Plusa kosztuje dodatkowo 2,5zł. Znając kurs dolara amerykańskiego i grając codziennie w Plusa przez rok trzeba wyłożyć około 365 dolców. Jak często statystycznie będziemy trafiać Plusa łatwo obliczyć. No ale niektórzy "oszukują" rachunek" prawdopodobieństwa...oni się z nami nie zgodzą. Ja wolę wypuszczać za Plusa 2 zwykłe zakłady ML.Pozdrawiam
Posłałem takie
6,48,49,54,73,74,75,76,77,78, z plusem, może choć zwrot kosztów będzie
6,48,49,54,73,74,75,76,77,78, z plusem, może choć zwrot kosztów będzie
Gratuluję Andy999 przede wszystkim passy w parkach -trafić 2/2 sześć razy w ciągu 12 losowań -to dowód na "oszukiwanie" prawdopodobieństwa trafienia. Życzę dalszych sukcesów. Pozdrawiam