Wpisy 4 281 333 – 4 281 432
10 października 2021 22:43 → 10 października 2021 23:26, 100 wpisów
@4 281 316Robal_36: nie wiem co o tym sadzic moze tak moze nie.
Ale----Pasko poszedl wkroczyl sebastian_M . Mysle, ze trzeba strone pozegnac?
Ale----Pasko poszedl wkroczyl sebastian_M . Mysle, ze trzeba strone pozegnac?
@4 281 333Janeczka0409:
Raczej nikt nie będzie płakał
Raczej nikt nie będzie płakał
@4 281 333Janeczka0409: wciąż jestem
@4 281 322Pasko: tak ? A czym ? że na chacie napisałem, ze jest starszy ? A nie jest ?
Albo, ze znajduje sluchaczy do długoterminowych nieregulaminowych pogaduszek ?
Ojojoj
Albo, ze znajduje sluchaczy do długoterminowych nieregulaminowych pogaduszek ?
Ojojoj
ale jak myślicie, że ktoś mógł przejąć tą stronę, no to szacunek dla tego kogoś, że był w stanie sobie na to pozwolić
Każdy podejmuje decyzje sam co ze sobą zrobić.
Nikt nikomu nie będzie narzucał i rozkazywał
Nikt nikomu nie będzie narzucał i rozkazywał
@4 281 339Pasko: skoro ma zamiar zamykać czat to kto tu rządzi bo raczej nie ty.
@4 281 339Pasko: Ciągle pytają się mnie czy jestem tu adminem a ja odpowiadam że adminem jest Pasko
@4 281 341marc1978: to napisz, że Ty zamierzasz zamknąć czat ... i okrzykniemy Cię adminem też.
@4 281 337R3dma6: Nie dajmy się im bo chcą nas wypędzić ale nie tędy droga
@4 281 339Pasko: taaaak jest szacunek dla programisty mającego ludzi za szambo i mlodzieńca śmigającego na hulajnodze
Dopisano wygrane Super Szansa - padło 4 x 1 000 zł
@4 281 344Pasko: To jest taka dziecinada i nie wiem czemu ma to służyć
potęga słów widzę jest tutaj ogromna... trzeba tylko wiedzieć co i jak czytać.
@4 281 332Pasko: wystarczy jak nie będzie mnie prowokować nie reagować na moje wpisy działając z premedytacją złośliwie i chyba by nikt by nic nie napisał na niego gdyby tak długich wpisów nie dawał nie obrażał ludzi zobaczysz będą go ignorował a ten i tak będzie prowokował mnie i innych {{pac
@4 281 350Pasko: Dziś w nocy napisałem im co o tym myślę i widzę że dużo osób to czytało.
Dorośli ludzie a zachowują się jak dzieci
Dorośli ludzie a zachowują się jak dzieci
@4 281 351Mewa: Nie gniewaj się ale dużo osób pisze że chce właśnie czytać takie długie wpisy.
Daj im też trochę radości dobrze ?
Daj im też trochę radości dobrze ?
4 281 350. Pasko
Tak ze zrozumieniem żeby było jasne i czytelne dla odbiorcy .
Tak ze zrozumieniem żeby było jasne i czytelne dla odbiorcy .
@4 281 347Robal_36: no i to książkowy przykład wpisu obrażającego kogoś. Ale ja się tak nie obrażam łatwo
@4 281 284Pasko: to nie ja dopreowadzam tu do jakiegos konfliktu, ja chciałem sie tu wiele razy z mewa pogodzić, jakis czas niepisałemn nic doi niegfo dałem sobie z nim spoko ale kiedy tylko sie tu pokaze naczacie on ipare jeszcze tu osób atakuja mnie bezpodstawnie, pisza domnie o skarzajac m nie o cos czego nie jestem winny, wiec jak moge nie reagowac na takie rzeczy coi mam im nato przyzwalac, niemoge tego zrobić, bo bym byl taki sam jak oni,kto b y tu niewszedł inp nie ujał sie zamna tez jest atakowany i dogryzja mu czys tak niemoze byćv, dlatego kilka razy im nap[isałem tutakj ze bedzie dobrze jesli admin zamknie ten czat na kilka miesiecy moze wtedy skoncza sie te tutaj, ataki na moja osobe czy sebastianaczy inych czatowiczów, to by bylo najlepsze rozwiazanie tego tu problemu, , i dlatego marc 1987 zadał takie pytanie czy czat bedzie zamkniety , czy cos wiadomo adminowi o czys takim bo ja niby tak tu o tym pisze, cały czas makler tu sugeruje wszystkim, ze czatem rzadzi nie admin, z sebastian, ze tu jest jakis administratot poza adminem itd, inni to podchwytuja i piszapozniej pierdoły, tu naczacie, ja wiele razy im tu pisałem ze całym zarzadca tej strony jest admin tej strony anie zaden sebastian a ni ja, a le onitego niesluchaja, , dalej twierdzaze jakimsszeryfem i zarzadca tej stronki, jest sebastian i ze on tu rzadzi na czacie, no mi sie z tego śmiac chce ale takie tu chodza plotki,
@4 281 351Mewa: A jak męczy cię czytanie to po prostu omijaj te wpisy i sprawa załatwiona
@4 281 354Sebastian_M: z niechęcią kto oprócz ciebie
@4 281 351Mewa: Nie musisz wszystkiego czytać. Ja czasami tak robię i wychodzi mi to na dobre
@4 281 347Robal_36: mógłbym też napisać, że według mnie masz ludzi za szambo ... pewnie zdziwiłbyś się takim wpisem. No ja też się zdziwiłem tak samo
@4 281 361R3dma6:
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - padło 5 x 1 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Premii - padło 3 x 100 zł
Dobranoc
@4 281 360: tydzień temu kiedy nazwał ludzi szumowiny o określeniach wulgarnych nie napiszę dziś było widać fanów
@4 281 367Robal_36: dobre
@4 281 369Mewa: widać to tu normslne
@4 281 287marc1978: beda ograniczone napewmno juz niedługo, ja sie postram krócej pisac lub nic nie piszac tutaj jesli otworzysz KG dla mnie to odopisze ci tak krótko i prywatnie
@4 281 367Robal_36: Ty za te ciągłe wklejanie czegoś co było powinieneś dostać blokadę.
Ja tak uważam. Cały czas ludzi prowokujesz i mam na to dowody.
Przestań wklejać to co kiedyś było bo to nikogo nie interesuje a zaśmiecasz tylko czat
Ja tak uważam. Cały czas ludzi prowokujesz i mam na to dowody.
Przestań wklejać to co kiedyś było bo to nikogo nie interesuje a zaśmiecasz tylko czat
@4 281 363Pasko: mógłbyś Admin, prawie, wszystko może ale - nie miałbyś racji, to by był fałsz
@4 281 369Mewa: ja mam taką fajną wyszukiwarkę, że od razu mogę sprawdzić wszystkie wpisy z użyciem takiego słowa...
@4 281 372arczibalik73: nie pisz do mnie kolejny raz ci to pisze ...ostatni
Widać nie tylko czytają te wpisy ale robią skiny ,i się pytam po co to komu
@4 281 375Pasko: wystarczy jak zobaczysz kg swoje
Ludzie czy wy nie macie dziewczyn,zon swojej rodziny ze tu calymi dniami siedzicie i najwijacie glupoty co nie ktorzy?Ja mam to w du...ale jak to czytam w nadziei ze zobacze jakies ciekawe skany to rece opadaja.Milego wieczorka
@4 281 377marc1978: Piszesz ostatni raz i co jak do ciebie napisze ?
Co zrobisz ?
Człowieku ty też dokuczasz Arczibalik73 non stop i co on ma czytać i nie odpowiadać na twoje zaczepki ?
Co zrobisz ?
Człowieku ty też dokuczasz Arczibalik73 non stop i co on ma czytać i nie odpowiadać na twoje zaczepki ?
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
"czwórka" płatna 1 068,60 zł
"trójka" płatna 43,30 zł
"czwórka" płatna 1 068,60 zł
"trójka" płatna 43,30 zł
@4 281 378R3dma6: Jak to po co ?
Później cały czas wklejają je tu na czat i zaśmiecają . Bez sensu
Później cały czas wklejają je tu na czat i zaśmiecają . Bez sensu
pojawia się pierwszy raz taki wpis "widac ze to nie ludzie normalni a jakaś szumowina jest z lasu" ...
no widzę, że były tu jakieś przepychanki między Wami i że to słowo niby jest najgorsze z użytych ?
@4 281 291makler: gadasz głupoty odpisuje tylko na te wpisy ktore mminmnie atakujecie inne mnie nie interesuja wiec przestań tu łagac prosto w oczy komuś,
@4 281 384Pasko: Arczibalik73 miał rację bo mu tak dokuczali i go wyzywali że przytoczył właśnie taki tekst
żeby wiedzieć i mieć dowód z kim nie warto, nawet tylko wirtualnie, mieć doczynienia
@4 281 384Pasko: No daj spokoj tu jest jeden cyrk .Gdzie tu praca , rodzina dziewczyna itp. Nie ktorzy tu dzien i noc siedza i pisza tasiemce ze by ksiazke z tego ulozyl a nawet cala trylogie
@4 281 391damian1983: To pisz o tym książkę i wydaj. Może na tym zarobisz
Zrobię jak pisałeś choć nie wierzę w zmianę dalej będzie prowokował
@4 281 300marc1978: no ja tak napisałem ale nieodniosłem tego w stosunku do ciebie, mewty czy maklera tylko napisałem ze sie tak tu zachowujecie coi niektórzy naczacie, , zrobilem takie tylko tu porównanie ini c wiecej
@4 281 392Sebastian_M: Czlowieku Ja mam pracy i obowiazkow dosyc .W dodatku mam zone i 5 letnia corke takze mam co robic.Dobra nie wnikam dalej robta co chceta.Wierze w to jeszcze ze zobacze tu kiedys jakies ciekawe skany wygranych kuponow
@4 281 391damian1983: książka ma zwykle około 35 linii na stronę. Jeśli każdy wpis zmieściłby się w 1 linijce, to byłoby już ponad 100 000 stron, czyli kilkaset dobrych książek
@4 281 393Mewa: W KG Pasko najwięcej żali jest od ciebie i to jest normalne ?
Nie masz nic innego do robienia tylko piszesz donosy na ludzi ?
Nie masz nic innego do robienia tylko piszesz donosy na ludzi ?
@4 281 299makler: i widzisz sam tu prowokujesz i siejesz zameę a pozniej zganiasz wszystko namnie z mewa tacy jestescie tu inteligentni, poprostu szkoda z wami co kolwiek pisac
na pewno musi się tu zmienić atmosfera, bo widzę, że po weekendzie faktycznie nie jest dobrze.
@4 281 397Pasko: No jest tu jeden wielki cyrk. Ale mozna czasem sie posmiac z tego i nie komentujac tego bo po co.Dobra jak beda jakies ciekawe skany to wlejac .Warto czasem oko nacieszyc ze idzie cos grosza urwac Tesowi
@4 281 400Pasko: Całe szczęście że mnie tu nie było cały dzień
w ostateczności będą po prostu bardzo zakrojone blokady, gdzie rykoszetem dostaną też pewnie niewinni, ale po prostu będzie musiała się tu odbyć swoista rewolucja.
rewolucja może zacząć się od tego, że będzie jak kiedyś na początku 20 wpisów dziennie, bo nie będzie miał kto pisać.
@4 281 405Pasko: A niech sobie pisaza jak nie maja co z czasem robic, mozna sie posmiac przynajmniej
@4 281 406damian1983: większość osób odwiedzających stronę to osoby 50+ ... a jest bardzo duży odsetek 70+. No po prostu są to Seniorzy. Myślę, że bardzo ich tu brakuje na czacie.
@4 281 407Pasko: Ja nie wiem nie wnikam w to.Wchodze tu tylko po to bo szybko sa wyniki i czasem ktos wklei jakis ciekawy skan
i taka jakość czata typu fiu-bździu nie zachęca ich do aktywności.
ja nie mówię, bo czasami jest tu naprawdę w porządku, ale to co widzę teraz przez weekend się dzieje... a idą długie zimowe wieczory.
@4 281 409Pasko: No dwoch tu takich jest co nadrabiaja aktywnoscia za wszystkich
Niech graja w Traviana jak maja tyle czasu bardzo fajna strategiczna gra zespolowa na myslenie
Uciekam bo narzeczona czeka...narazie to jest czat chamstwa i pogardy może coś się zmieni a może nie ...gdyby jakaś blokada była to pozdrawiam i życzę wysokich wygranych gdybyśmy się nie słyszeli.
ja czasem jestem zakrzyczany więc .... a to nie jest tak, że kto głośniej krzyknie "prze Pani, to on zaczął", to ma od razu rację. Nie mogę w ten sposób przecież oceniać.
postaram się na spokojnie jeszcze to przeanalizować na tygodniu. Może będę częściej zaglądał tutaj.
@4 281 322Pasko: dokladnie tak prosze to zrobic, jesli jest to uwłaczajace w dana osobe, prosze odniesc sie do wpisu wyzej 4 281 316. Robal_36 2021-10-10 (22:38)
@4 281 309Janeczka0409:Moze dziwne to zabrzmi, ale... ... pasko, to w obecnej chwili niekoniecznie jest Janusz Paśkiewicz
ktos tu ma jeszcze jakies wąśtpliwosci co co do admina ze nie jest ta osoba za która się tu podaje na czacie, czy to jest normalne bo według mnie nie
@4 281 309Janeczka0409:Moze dziwne to zabrzmi, ale... ... pasko, to w obecnej chwili niekoniecznie jest Janusz Paśkiewicz
ktos tu ma jeszcze jakies wąśtpliwosci co co do admina ze nie jest ta osoba za która się tu podaje na czacie, czy to jest normalne bo według mnie nie
@4 281 417arczibalik73: a to rozumiem, że Janusz P. to jest jakiś strasznie porządny gość, który by nigdy tu na nic takiego nie pozwolił jak przepychanki jakieś? A to miło słyszeć
nie ma co cierpiec przez innych, swoboda wolnosc slowa nie jest po to zeby kogos obrazac
Robal_36 na pewno by znalazł jakiś super porządny wpis w archiwum, który oddałem, potwierdzający, że jestem super gość. A skoro tak było, to znaczy, że to już jest świętość
Wystarczy na dziś obowiązki wzywają Zegnam do następnego Bawcie się dobrze
to ciekawe, że zawsze w archiwum wyciągane są wpisy jakby negatywne na kogoś, a nie pozytywne. Trzeba wklejać wpisy potwierdzające, że ktoś jest w porządku, a nie na odwrót
@4 281 417arczibalik73: ludzie szukaja bata na kogos, najpierw prowokacje, potem manipulacje, nie ma co sobie tym glowy zajmowac... jesli z gory cie przekreslaja, znaczy ze sami nie wiedza duzo o sobie
Ma ktoś pewniaczki na jutro
Chyba na dobra stronę weszłam? ?
@4 281 331Sebastian_M: witaj przyjacielu witaj, jak tam co słychać u ciebie jak tam gra?
@4 281 426islandorka30,5: Pewna jest tylko smierc i podatki
Ja Zgrywusa wrecz uwielbiam