Wpisy 4 281 233 – 4 281 332
10 października 2021 22:04 → 10 października 2021 22:43, 100 wpisów
@4 281 217Robal_36: a wpisy z roku 2020 to już najmniej mnie interesują. Nie ma czegoś takiego jak skreślanie kogoś za jakiś wpis. Ktoś może mieć zły dzień w roku 2019, potem przeprosi, wraca na czat i jakby nie wywlekam mu do końca życia, że coś kiedyś napisał. Każdy jest człowiekiem.
@4 281 229Biedroneczka1977: bniodroneczko odpisuje tu cały czas na ich wpisy domnie dlatego tak długo tu dzisiaj jestem, i zqaówaz ze to nie ja tu kogos atakuje tylko oni mnie, ja im tylko dpisuje tu dlatego bo poblowali przedemna kg ityle w temacie , jesli beda tu namnie dalej najeżdzac jak to robia nadal to bede to tu im pisał, jesli sie odemnie nie odczepia,musisz to zrozumiec,
@4 281 228arczibalik73: sam zaczynasz dymisz wyzywasz obrażasz by potem pisać jak teraz bezczelnie by pasko blokował ludzi bo śmieli ci zwrócić uwagę gdyż mają dość twoich długich od lat wpisów sam zaczynasz a potem grasz pokrzywdzonego
4/10 T.S No taka droga to raczej nie zachecasz do gry
Wykasowywanie, Pasko, to też nie metoda
A obelżywość, której chyba nie chcesz, dostrzeć jest porażająca , i nigdy nie przeprosił, a co więcej - coraz więcej ludzi to dostrzega
A obelżywość, której chyba nie chcesz, dostrzeć jest porażająca , i nigdy nie przeprosił, a co więcej - coraz więcej ludzi to dostrzega
i dopóki nie jest to jakieś nagminne celowe działanie, to nie robię tutaj też jakiegoś nieskalanego, sterylnego miejsca, gdzie aby wejść trzeba się ładnie przywitać, a odchodząc ukłonić się i mówić do widzenia.
@4 281 241damian1983: to ktoś wygrał
@4 281 240Pasko: widziałem jak się w kur... na tą kobietę nie wolno mu było
wykasowywanie... nie pamiętam kiedy jakiś wpis ostatnio skasowałem ?
4 280 438. arczibalik73 2021-10-10 (12:07)
wpadł tu przecież na chwilę....................
bo jak byk tu......
czyli od 12.07.....
NA CHWILĘ
i biedny
jak Żoliborz bezkarny
wpadł tu przecież na chwilę....................
bo jak byk tu......
czyli od 12.07.....
NA CHWILĘ
i biedny
jak Żoliborz bezkarny
Oj Pasko - Nie chodzi o pojedyncze wpisy 
żeby taki pan chociaż miał żonę, a nie tu się plugawie produkuje

żeby taki pan chociaż miał żonę, a nie tu się plugawie produkuje
@4 281 244dotam: Te gry to podatek od marzen jestAle marzenia czasem sie spelniaja dlatego ludzie graja w to
@4 281 250damian1983:
Czyli nic złego nie raz pisanego co kto na jak robić
Mnie jest czasami wstyd jak muszę tu tłumaczyć jednemu czy drugiemu jak ma się zachować .
Mnie jest czasami wstyd jak muszę tu tłumaczyć jednemu czy drugiemu jak ma się zachować .
ja np.dostałam takiego"spontanicznego'\"bana na prawie 2 miesiące,za umieszczenie takiej fotki
i pozdrowienie kogoś,kto miał wtedy blokadę.

i pozdrowienie kogoś,kto miał wtedy blokadę.

przed wszystkim myjemy ręce jak wychodzimy z ubikacji, suwamy buty jak przychodzimy w gości
chyba, że chodzi o to, że zaczynają się od numeru 4 200 000. No to akurat jest normalne. Ja widzę w statystykach odwiedzin ile razy ktoś próbuje np. otworzyć archiwalne wpisy całkiem wstecz. Nie ma takich potrzeb. To są naprawdę jednostki, że ktoś ma potrzebę poczytania wpisów sprzed pół roku lub dalej. Jaka wartość tutaj jest dla graczy? Tak więc jest to mało przydatne, a obciąża mocno serwer tak duża baza danych ... wpisy wchodzą przez to wolniej i czat może nawet zawisnąć przy dużej ilości odwiedzin. Tak więc na pewno jak będzie np. wpis 4 350 000, to pewnie zostanie odświeżona baza do numeru 4 300 000.
@4 281 243Pasko: celowym działaniem jest prowokowanie osób wiedząc że wcześniej czy później zareagują by móc esejami wypisać żale jaki ktoś jest zły
optymalizacja strony jest ważna, żeby ją nie zaśmiecić.
Forum przykładowo zostało przeniesione całkiem na osobny serwer i już nie obciąża głównego serwera.
Forum przykładowo zostało przeniesione całkiem na osobny serwer i już nie obciąża głównego serwera.
Pliki txt, bardziej obciążają serwer, jak zdjęcia prac remontowych ?
@4 281 239Mewa: zapomniałes ze to ty sie tu mnie cały czas czepiasz a nie ja ciebie ja napisałem dzisiaj do ciebie grzecznie ze jeli czujesz dzis numery to zagraj nimi a ty mi nhapisałes ze sie czepiam i ciebie i cie prowokuje, to widze ze ty nierozrózniasz tego co ja dociebie pisze w dw pokojowym nastroju tylko piszesz ze jacie do czegos prowokuje tylko,m a to nie jest tak, wcale i to dymisz tu na czacie nie odwracaj kota ogonem teraz jak jest tu admin powiedz szczerze tak tu przy wszystkich czy aby tonie tobie i maklerowi chodzi cały czas o wyrzuceniu mnie i sebastiana tu z czata, czy tonie wy tego tu głownie chcecie
@4 281 257Pasko: drogi Panie czy wie że ten czat ma zostać zamknięty bo mowa o tym kilka razy dziennie?!
Nie żebym się wtrącał ale Mewa co rusz rozdaje jak sędzia na boisku kartki ,czy to jest normalne pytam się
@4 281 262marc1978: nie rozumiem pytania.
Nie ma soczystych skanow to lece na browarCiekawe ile dzis Zbigniew kilometrow przeszedl bo kabaretu nie zapowiedzial
@4 281 261arczibalik73: męczysz ludzi cały dzień prowokatorze zadymiarzu jak napisałeś o nas szumowiny to było delikatnie reszta była wulgarna
4 281 265. damian1983
Zapewne akumulator mu wysiadł temy brak jego cyrku
Zapewne akumulator mu wysiadł temy brak jego cyrku
@4 281 263R3dma6: nie jesteś w temacie pa
Pasko włącz opcje maxymalna ilość znaków wpisów i nie będzie problemów
@4 281 270Gosia__77:
@4 281 271R3dma6: żegnam cię
@4 281 249Robal_36: bez obrazy, ale takie pożal się Boże wyrwane pojedyncze wpisy sprzed kilku lat są totalnie o zerowej wartości dla mnie.
Pasko
Czyli np slawek, medialna, tomash, jocia, drapek, monet, itd itd wszyscy pobłądzili ?
Czyli np slawek, medialna, tomash, jocia, drapek, monet, itd itd wszyscy pobłądzili ?
@4 281 275: wiem, że teraz są duże dyski twarde i może nie szkoda Ci miejsca na takie rzeczy... no z resztą rób co chcesz ze swoim czasem, raczej Ci się to nie spienięży zakładam, no chyba że hobby.
@4 281 275Pasko: wpisy wyrwane z kontekstu ?
@4 281 248emeryt: i znow zaczynasz jak i mewa, nie ja tu gram pokrzywdzonego to wy sie tu za takich uwarzacie niby ja was czymś tu krzywdze dzisiaj tylko ciekawy jestem czym ,no chyba ze tym ze tu jeszcze z wami jestem co? ze chyba mnie się jeszcze z stad nie pozbyliście prawda?i teraz zgrywacie tu biednych i i pokrzywdzonych uciemierznionych
@4 281 278Robal_36: Tu jest pozamiatane
Panie Pasko
2.X. Arczibalik73 nazwał NAS GRUPE
Szumowiny mieszkająca w lesie
2.X. Arczibalik73 nazwał NAS GRUPE
Szumowiny mieszkająca w lesie
natomiast to że np. arczibalik73 jest w jakimś konflikcie z Mewą no to da się zauważyć. Być może faktycznie ten konflikt nie da się zakończyć i będzie jakaś blokada. Myślę, że warto aby jedna strona po prostu przestała czytać wpisy tej drugiej strony.
Dopisano wygrane Kaskady - padło 2 x 1 000 zł
32. status Mewa 10.10.2021 ⌚ 15:23wpis prywatny
Napisze grzecznie mając nadzieję i licząc na twoją inteligencję zrobisz jak uważasz nie chce być twoim wrogiem ani znajomym może lubisz zadymy lubisz awantury na tej stronie jak dwa Nicki dla ciebie to wspaniała zabawa rozrywka w tym miejscu moja prośba byś mnie do swojej zabawy nie mieszał ja twoich wpisów nie widzę ty moich ani nie będę przekręcał zmieniał czy w jakiś sposób prowokował więcej do ciebie nie napiszę pamiętaj liczę na twoją inteligencję a co będzie okaże się w praniu jaka jest do nie pisania.
ps.
Zaprzeczasz sam sobie takimi wpisami piszesz bez zrozumienia robisz z siebie błazna
Napisze grzecznie mając nadzieję i licząc na twoją inteligencję zrobisz jak uważasz nie chce być twoim wrogiem ani znajomym może lubisz zadymy lubisz awantury na tej stronie jak dwa Nicki dla ciebie to wspaniała zabawa rozrywka w tym miejscu moja prośba byś mnie do swojej zabawy nie mieszał ja twoich wpisów nie widzę ty moich ani nie będę przekręcał zmieniał czy w jakiś sposób prowokował więcej do ciebie nie napiszę pamiętaj liczę na twoją inteligencję a co będzie okaże się w praniu jaka jest do nie pisania.
ps.
Zaprzeczasz sam sobie takimi wpisami piszesz bez zrozumienia robisz z siebie błazna
@4 281 284Pasko: można by ograniczyć długość wpisów bo czasem te referaty mogą przeszkadzać
@4 281 284Pasko: ok od tego wpisu zero mojej reakcji na tej osoby wpisy tylko co jeśli arczybalik kolejny raz będzie prowokował jego pogłaszczesz a mi dasz bana???
@4 281 288Mewa: widzisz że wpis idzie od arczibalik73 i wogóle nie czytasz. Przeważnie to są długie wpisy, więc tym bardziej powinno Ci się nie chcieć czytać. I wtedy nie wiesz nawet czy prowokuje.
@4 281 266Mewa: mewa tonie ja mecze ludzi a wasze durbnowate przytyki mnie ja ja nanie tylko odpisuje, wam nic pozatym gdybys niezablokował przedemna swojej np, kg tobym ci napisał tam co np mi sie niepodoba anie pisałł bym tego ci tu naczacie ale ze zrobiłes to celowo abyym ci to tu odpisał toniemiej oto domnie teraz pretensji ze niby tym zasmiecam tu czat, , bo ja wole komus napisac na kg to co mysle niz tu naczacie abny wszyscy otym wiedzieli, ale tak sie nie da,
@4 281 289Pasko: nie czytam ale ok ignorowalem nieraz ta osobę ile można
4 281 269. Mewa
Nie mineło 7 godzin a ten ni z gruszki ni z pietruszki pisze znowu na czacie nie rozumiem chłopa
P Pasko czy ten delikwent jest......
Nie mineło 7 godzin a ten ni z gruszki ni z pietruszki pisze znowu na czacie nie rozumiem chłopa
P Pasko czy ten delikwent jest......
@4 281 266Mewa: sam jestes prowokatoremi zadymiarzem, nic co piszesz niejest tu prawda, ja nienapisałem ze jestes szumowina z lasu to marcc 1987 o tobie dzis taknapisał nie ja , i zadnych wólgarnych słow w do ciebie tu niepisałem, dzisiaj ani kiedys tam, wiec nielkłam w zywe oczy
@4 281 297arczibalik73: banda szumowin z lasu to twoje słowa... Znowu to nie ty.
@4 281 299makler: wulgarny ma pasko na kg
JESTEŚCIE ŚMIESZNI - DOBRANOC, to bicie głową w ścianę, jest UKŁAD jak drut , trzeba być ślepym , aby go nie widzieć
o mnie chodzi. Pewnie, że czytam. Chyba, że mail wygląda jak typowy spam, czyli jest tam wklejonych ze 100 wpisów z czata, no to nawet nie zaczynam czytać fakt.
@4 281 304dotam: racja
Panie Pasko co do zasady regulamin mowi
Zabrania się tworzenia wielu różnych kont, w celu jednoczesnej gry za ich pomocą i tym samym nierównej rywalizacji z innymi. Tego typu konta mogą zostać zablokowane.
jest tutaj pare osob ktore nie stosuja sie do regulaminy
Zabrania się tworzenia wielu różnych kont, w celu jednoczesnej gry za ich pomocą i tym samym nierównej rywalizacji z innymi. Tego typu konta mogą zostać zablokowane.
jest tutaj pare osob ktore nie stosuja sie do regulaminy
Fiu, fiuuu, fiuuuu
Emi - w świetle pewnych wpisów i zdarzeń jutro do Ciebie dzwonię...
Spokojnej sympatycznym
Emi - w świetle pewnych wpisów i zdarzeń jutro do Ciebie dzwonię...
Spokojnej sympatycznym
Dobry wieczor
@4 281 279Pasko: z tego wpisu wynika jedno ---- nie szanujesz ludzi .
Teraz mi sie marzy , by ktos z odpowiednia wiedza stworzyl strone o tematyce lotto.mysle ze sporo osob by sie stad wynioslo.
@4 281 279Pasko: z tego wpisu wynika jedno ---- nie szanujesz ludzi .
Teraz mi sie marzy , by ktos z odpowiednia wiedza stworzyl strone o tematyce lotto.mysle ze sporo osob by sie stad wynioslo.
@4 281 273Mewa: co prawde ci napisał ijuz go zegnasz tak co prawda boli prawda?
@4 281 307R3dma6: przeczytaj o wpisach też w regulaminie
Dewiza życiowa Greków brzmi:
"Wszystkie problemy rozwiązują się same, trzeba tylko usiąść i cierpliwie czekać."
Co ciekawe, mieszkańcy wyspy żyją statystycznie 10 lat dłużej niż Polacy. Przypadek?
pozdrawiam
"Wszystkie problemy rozwiązują się same, trzeba tylko usiąść i cierpliwie czekać."
Co ciekawe, mieszkańcy wyspy żyją statystycznie 10 lat dłużej niż Polacy. Przypadek?
pozdrawiam
@4 281 309Janeczka0409: faktycznie ręce opadają...
@4 281 309Janeczka0409:
Moze dziwne to zabrzmi, ale... ... pasko, to w obecnej chwili niekoniecznie jest Janusz Paśkiewicz
Moze dziwne to zabrzmi, ale... ... pasko, to w obecnej chwili niekoniecznie jest Janusz Paśkiewicz
@4 281 316Robal_36: to by wiele wyjaśniało...
Kiedyś był, wyrażał, zdziwienie, że istnieje strona gdzie można kogoś obrażać...
4 281 311. dotam
A tak na przyszłość nie znamy się,brudzia nie piliśmy wiec proszę zwracać się do mnie P pan .Tak żeby było po Twojemu regulaminowo.
A tak na przyszłość nie znamy się,brudzia nie piliśmy wiec proszę zwracać się do mnie P pan .Tak żeby było po Twojemu regulaminowo.
Witam wszystkich
Francja wygrała 2-1
@4 281 318Robal_36: no ale to co mam Cię zablokować? niejednokrotnie ktoś mi pisał, że go obrażasz i czemu Cię nie blokuję.
@4 281 323R3dma6: Witaj
@4 281 323R3dma6:
Masz dużo racji w tym co napisałeś
Masz dużo racji w tym co napisałeś
@4 281 282makler: i znów piszesz nieprawde porównałem was sze tu zacowanie do dzieci z piaskownicy, ale i tez napisałem ze niektórzy tu sie tak zachowuja jak szumowina z lasu ale nikomu tu nienapisałem wprost ze jest dlamnie szumowina z lasu, a toio jest roznica, co jest ai kto jest, niby, czytaj całosc co pisze anie wyrywaj pewne słowa z kontekstu, bo to jest roznica i niczym nikogo z tu zwas nie wyzywałem, awam tak ta szumowina tu zapadła w pamiec i cały czas sie tym słowem tu podniecacie naczacie i robicie z tego mi tym trez tu przytyki, mewa tez napisałze niebedzie tu wchodził naczat bo to jesty toksycne miejce i ci dwaj sa tez toksyczni czyli ja i sebasstian, bo onas tak pisze to znaczyze wszyscy dsa tu toksyczni, widac chyba w mniemaniu mewy , no ja to tak zrozumiałem, ichyba niejestem w błedzie co maklerku no jakj uwazasza
@4 281 324Pasko:
@4 281 328arczibalik73: Witaj przyjacielu