Wpisy 4 274 362 – 4 274 461
2 października 2021 00:36 → 2 października 2021 12:07, 100 wpisów
@4 274 358Vondeoff:
2 do 3 na 168 nickach za to , więc zależy jak liczyć.
Albo 1 do 2, może przeszacowałam wyżej
Dobrej nocy Vondeoff
2 do 3 na 168 nickach za to , więc zależy jak liczyć.
Albo 1 do 2, może przeszacowałam wyżej
Dobrej nocy Vondeoff
@4 274 361arczibalik73:
Pasko , proszę o zablokowanie arczibalika73 za wpis nr 4 274 361.
Zobaczymy, czy Pasko czyta.
Zobaczymy, czy Pasko czyta.
@4 274 361arczibalik73:
Nie chciałbyś wiedzieć CO miałabym Ci do odpowiedzenia na to co napisałeś.
Nie chciałbyś wiedzieć - wierz mi.
Nie chciałbyś wiedzieć CO miałabym Ci do odpowiedzenia na to co napisałeś.
Nie chciałbyś wiedzieć - wierz mi.
@4 274 365:
... inni przy okazji też odetchną od tego namolnego namolnego natręta, obrażającego ludzi.
... inni przy okazji też odetchną od tego namolnego namolnego natręta, obrażającego ludzi.
@4 274 343EstyMy: @4 274 335EstyMy: ale dajesz do pieca to sa chyba Twoje cechy ipiszesz tu o swojej osobie, powiem ci jaby tu niebyło kilka osób ktore daza tu do usuniecia nas z czatu tez byś tu nie siedziała i idługo nie poibyla ale ze jest u was wiekszość takich troli, to wszyscy trolujecie , razem i obrazacie wszystkich w kolo swoimi wpisami, tez wszystkiego sie czepiacie i kazego kto wam tu niepasuje i nieniejest po waszewj mysli we wszystkim widzicie wrogosć, człowieka do człowieka, a niemacie za grosz szacunku do drugiej osoby umiecie tylko adego krytykować, i obgadywać, jedni do drugich ,jestescie zepsuci, do aszpiku kosci, niby inteligentni tacy, a głupsi niz ustawa przewiduje, ja niebede z takimi ludzmi pisał, bo niesa mnie warci, jeszcze musicie w zyciu wiecej przejsc, rzeczy aby zrozumieć oczym tu pisze, i rozrózniać prawde od fałszu
@4 274 364EstyMy: wiesz co wsadz se te kartki niepowiem gdzie
@4 274 365EstyMy: i to samo dla EstyMy za podrzeganie o nienawisci i trolowaniu tu na czacie za przyzwoleniem i zgodominych czatowiczów którzy co róz tu dolewaja przysłowiowej oliwy do ognia,bo kiedy tu tylko wchodzi zawsze tej pani cos tu niepasuje i odskad tu jest to wszena tu zadymy, niepodoba sie jej ze ja tu pisze i jawnie mnie obraza oraz mojego kolege sebastiana, który jej wykazuje prawde, a prawda ja boli
Arczi{{starzec}Czuję się zmiażdżony twoją pryncypialną krytyką{{
mruga}}
Prześpij się to Ci przejdzie
Dobranoc
mruga}}
Prześpij się to Ci przejdzie
Dobranoc
@4 274 365EstyMy: czyta czyta i napewnio jutro dostaniesz blokade spolecznosciowa za to co tu dzisiaj napisałas pod naszymi adresami, mi tam juz niezalezy natym czy dostane blokade tu na czacie czy niemy sie z sebasianem dogadamy pozaczatem tez ale wy tu zapewne i ucierpicie wszyscy jesli takie gfłupoty bedziecie pisac o ona do innych, , pasko juz kiedys chciał zamknac czat na jakis czas, i pewnie to zrobui, ,. alle wterfy wasze zale niczego nie eda argumentowały, zapasmietaj bez naszych tu wpisów z sebastianem, ten cza padnie , wczesniejj czy pozniej, i niebedziesz miała sie z kim tu zrelaksować i popisać, jesli chesz tego to prosze bardzo,
@4 274 371Vondeoff: dzieki za mile słowa masz racje trzeba iść spaćbo szkoda tu siedziec i pisać glupoty z trolami co nie którymidobranoc
@4 274 373lewy: witaj fajny ubaw nie popisałem sobie dzis troche, ze niektórymi osobami, dzień mozna zaliczyć do udanego, od jutra cisza na czacie bedzie, musze odpoczac trochę od tego czata ,a, raczej, od kilku osób z tego czata , które nie rozumieja co sie do nich mówi i odwracają zaraz przysłowiowego kota ogonem,
ja nikomu tu nie ublizam w porównaniu do tego kto mi tu dzisiaj ublizał i dlaczego pytam, wiem ze ja isebastian jestesmy tu niewygodni dla kilku osób które chca tym czatem zawładnać całlkowicie te osoby dobieraja sobie wsolnikow którzy co róz wieszaja na nas przysłowiowe psy, aby remu tu na czacie zapobiec nalezy te osoby zablokowac specznosciowo nie nas którzy chcemu=y aby tu panował lad i porzadek, nac\zacie i aby tu był spokoj a, niewiewczne kłutnie i i porównywanie kogos do lesera, obiboka czyu tez zera, js=ak to napisała jedna z pańo sebastianie, który chciał jej tylko pomóc pozbierać sie, ale coz nic niemozna robic na siłe a ja tez napisałem aby ta pani sie zdiagnozowała gdy przeczytałemn jej kilka wpisów atakujacych sebastiana, mozee to niebyło takie aż potrzebne ,ale tak pomyslałem i napisałem w przyplywie silnych emocji, taka byla moja reakcja, nie jestem tu poto aby siac ferment iklocić czy prawdować sie z kimś, przychodze tu w innym celu, m nie iteresuje mnie zycie czatowiczów ani ich praca,niecjh kkazdy z nich robi to co chce,ale iniech szanuje 2 człowieka, dobranoc wszystkim, i co złego tonie ja, dobranoc wszystkim
O ..urwa a ten tu nadal nawija
@4 274 377damian1983: Damian ja bym Cię prosił żebyś dał skana tego NAWIJANIA bo nie uwierze
Jestem w robocie na nocy I jeszcze jedna nocka I wooolne Lotto zagrane 3 Miliony dawać Miliony dawać Miliony
@4 274 375arczibalik73: jesteś wrzodem na czterech literach łapach pewnie jesteś dumny z siebie razem z sebusiem m do którego ludzie piszą niby kto jak raptem może z trzy osoby was tolerują z adminem na czele ci co zostali mają was dość każdy wpis źle piszący o was jest dla was czymś podniecającym czujecie się wielcy przy was wrzud to pikuś masakra gdzie to sieją ten robi z siebie błazna pisząc jak potłuczony wiedząc że ludzie mają dość niszczy czat odwraca kota ogonem że przez resztę zostanie zamknięty nie przez niego czy tego sm tobie chyba jedynie co się udało to niszczenie czego kolwiek ten sm tak samo kto nie tańczy jak ktoś zagra jest wróg
Macie ludzi chcących miło spędzić czas za nic swoje ułomności nieszczęścia zwalacie na innych to wy jesteście odpowiedzialni że ludzie gdy się pojawiacie idą sobie ale dla was wg waszego chorego mniemania to oni są źli nie wy masakra od siedmiu boleści i przedsiębiorca od wyprowadzaniu manekinów na spacer
Weź arcysiu wkoncu bądź facetem weź swą przyjaciółkę SM i jak pisałeś zrób to choć w to wątpię musiałbyś być facetem
@4 274 383Mulag: Hey ....dwóch oderwanych od księżyca pryszczy jeden i drugi jedynie co potrafią niszczyć a pasko nic gdy tych dwóch nie ma jest ok gdy nie ma ich funfla z piejar z plastrem na czole watykanista jest ok pasko wolałby zamknąć czcik niż ich
Dobra spadam po co ten regulamin jak ten i tamten farmazony długie piszą obrażają ludzi szydzą z nich
Zaraz praca, co napisać więcej dystansu nie brać tego osobiście czy to wystarczy dla jednych tak dla drugich nie wystarczy
Najdziwniejsze jest to że pasko wczoraj był nie wierzę że nie widZial i nic dziwne naprawdę i ich zachowanie to że mogą robić co chcą kto przeciw nim zaraz jeden pisze tasiemca drugi próbuje zrobić z kogoś kim on jest zniżyć do jego niskiego poziomu mułu przykład głupoty w nocy zresztą i tak nic się nie zmieni szkoda
Dawniej na słowo klucz P a s k o, zawsze odpisywał i reagował na hej wobec drugiego użytkownika, teraz nawet nie odpisze i nie zareaguje
@4 274 386Mulag: wisienka jest te 12tys wszyscy dla nierobów będziemy tyrać by mieli lepiej nie pracując bo wg tv mamy dobrobyt co tam kredyty pożyczki dług publiczny nawet jedząc ryż nigdy nie spacimy bo ich zachcianki i ich wyborcy od świadczeń chcą więcej
Nic nie dawać tylko praca za godne pieniądze i normalne podatki i sobie poradzimy a tu wór rozdawnictwa i mnóstwo podatków oficjalnych i ukrytych
Szkoda nerwów na to wszystko chociaż ciężko obojętnie do tego przejść
@4 274 397Mulag: Kiedyś Lepper powiedział, że ludziom nie trzeba nawet aż tyle dawać i sobie poradzą, tylko nie trzeba im zabierać.
Trochę czatu poczytałem i stwierdziłem, że czat na zielonej
zanika i coraz mniej ludzi, chce
Pisać o czymkolwiek
zanika i coraz mniej ludzi, chce
Pisać o czymkolwiek
Jadę coś wysłać, tylko wszystkie gry
z maszyny na ch/t,bo tak grając
TSa ogrywam
z maszyny na ch/t,bo tak grając
TSa ogrywam

Gdybyśmy mieli przez dłuższy czas się nie widzieć i nie słyszeć na pasko to zdrowia wszystkich życzę i oczywiście wysokich wygranych.
Kto ma racje stawia obiad i kolacje
Witam {{hej}{{slonce}
@4 274 415waldus:
@4 274 415waldus:
@4 274 418waldus: to prawda
Wygląda na to że Kaczyński daje nam renty i emerytury bez podatku i zabierze nam to w rachunkach za prąd.. Czyli uja dostaniemy trza grać więcej... Od wtorku
Tyle loteriad wysłałem(chyba z 500szt.)i uja wygrałem
Morał tej bajki jest taki żeby nie stawiać lodówki koło zamrazarki
Morał tej bajki jest taki żeby nie stawiać lodówki koło zamrazarki
@4 274 421waldus:
W lotto zagram jak będzie 10 mln nie wcześniej tak że nArazie odpuszczam gry
Wielka wygrana może się zdarzyć
wystarczy tylko trochę pomarzyć
i myślę co by wtedy się stało
gdyby tak szczęście mi dopisało
Zakreślam liczby a w głowie plany
dzień ten z pewnością będzie udany
bo choć fortuna kołem się toczy
wizja wygranej już do mnie kroczy
Zaraz poszłabym sobie do sklepu
kupiła buty strój do kompletu
i kosmetyki kremy mazidła
idę i marzę już wpadłam w sidła
Wielkich zamiarów skrytej nadziei
dusza się cieszy serce weseli
może i nowe kupię mieszkanie
gdy cała pula mi się dostanie
Tak zapomniałam o bożym świecie
co za uczucie dobrze to wiecie
i tylko kupon ten z totolotka
wciąż trzymam myślę jestem idiotka
Nagle marzenia w dal uleciały
gdy auta błotem mnie ochlapały
jak bańka prysła wielka wygrana
za to dzień piękny miałam od rana.
wystarczy tylko trochę pomarzyć
i myślę co by wtedy się stało
gdyby tak szczęście mi dopisało
Zakreślam liczby a w głowie plany
dzień ten z pewnością będzie udany
bo choć fortuna kołem się toczy
wizja wygranej już do mnie kroczy
Zaraz poszłabym sobie do sklepu
kupiła buty strój do kompletu
i kosmetyki kremy mazidła
idę i marzę już wpadłam w sidła
Wielkich zamiarów skrytej nadziei
dusza się cieszy serce weseli
może i nowe kupię mieszkanie
gdy cała pula mi się dostanie
Tak zapomniałam o bożym świecie
co za uczucie dobrze to wiecie
i tylko kupon ten z totolotka
wciąż trzymam myślę jestem idiotka
Nagle marzenia w dal uleciały
gdy auta błotem mnie ochlapały
jak bańka prysła wielka wygrana
za to dzień piękny miałam od rana.
@4 274 424waldus: jaki wiesz własna twórczość ?
@4 274 425Biedroneczka1977: to wiersz
Marzenia o wygranej
Marzenia o wygranej
@4 274 426waldus:
Siemanko wszystkimNa 14 mam 7 liczb stawka 10
Jak cos trafie dam skana . Milego dzionka
Hello,
Emi, EstyMy, Biedroneczka1977
Waldus, Marc, Damian, mulag, forsami, Mewa, lewy, kocur
Tiaaa...
... po cichu powiem, że stałe zestawy, to niefajna sprawa, jak się nie chce ruszyć czegoś, co, w poniższym esemesie, wygumkowane ...
udanego dnia, trafnych, i do wskanowania
Emi, EstyMy, Biedroneczka1977
Waldus, Marc, Damian, mulag, forsami, Mewa, lewy, kocur
Tiaaa...
... po cichu powiem, że stałe zestawy, to niefajna sprawa, jak się nie chce ruszyć czegoś, co, w poniższym esemesie, wygumkowane ...

udanego dnia, trafnych, i do wskanowania
Robal_36
@4 274 433Gosia__77:
@4 274 434waldus:
Liczby do multi na dziś
1,5,9,20,27,31,32,35,38,39,40
41,42,45,48,49,54,56,60,65,72,79,80
1,5,9,20,27,31,32,35,38,39,40
41,42,45,48,49,54,56,60,65,72,79,80
Któraś z tych liczb musi
31,39,41,49
32,38,42,48
35,45
27,72
Te liczby warto rozpisać na 3/3
31,39,41,49
32,38,42,48
35,45
27,72
Te liczby warto rozpisać na 3/3
Liczby na nie na godzinę 14nasta
3,4,6,7,8,10,12,13,14,15,17,19,21,22
23,24,25,26,28,29,30,33,34,37,43,44
46,47,51,52,53,55,57,58,59,62,64,66
67,68,71,73,74,75,76,77
Nowosc w moim wykonaniu
3,4,6,7,8,10,12,13,14,15,17,19,21,22
23,24,25,26,28,29,30,33,34,37,43,44
46,47,51,52,53,55,57,58,59,62,64,66
67,68,71,73,74,75,76,77
Nowosc w moim wykonaniu
waldus stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Gosia masz jakieś p. ? bo zaraz lecę
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
... no, nawet i o niezłej dla realnie - stacjonarnie, jak na sobotę wysyłających zakłady
Witam wszystkich
Dziś sobota
Niedługo podam liczby
Będę się popierał przemyśleniami Waldusia którego pozdrawiam
Niedługo podam liczby
Będę się popierał przemyśleniami Waldusia którego pozdrawiam
gryks 76 - mewa tu na czacie oto sprzedawczyk, konfident jakich mało,wrzodem na dupie to jesteś ty nie ja, oto wpis sprzedawczyka do admina, tak jak kiedys tu pisałem, ze sa tu konfidenci i z takimi ludzmi nie nalezy sie zadawać,nikt tu nikogo nie bije i nic nikomu złego nierobi, , niema ofiar w ludziach i jest wszystko ok prawie, ale sa tu konfidenci i sprzedawczyki, którzy sami sie nie umieja zachować a ponizaja inych oto wpisy i prosba niejakiego mewy cytuje
704. status Mewa 02.10.2021 ⌚ 04:59
4 274 372. arczibalik73 2021-10-02 (01:06) wiara czyni cuda mini lotka
@4 274 365EstyMy: czyta czyta i na pewno jutro dostaniesz blokadę społecznościowa za to co tu dzisiaj napisałaś pod naszymi adresami, mi tam juz nie zależy na tym czy dostane blokadę tu na czacie czy niemy się z sebasianem dogadamy poza czatem tez ale wy tu zapewne i ucierpicie wszyscy jeśli takie głupoty będziecie pisać o o nas do innych, , pasko już kiedyś chciał zamknąć czat na jakiś czas, i pewnie to zrobi, , ale wtedy wasze żale niczego nie będą argumentowały, zapamiętaj bez naszych tu wpisów z sebastianem, ten czat padnie , wcześniej czy później, i nie będziesz miała się z kim tu zrelaksować i popisać, jeśli chcesz tego to proszę bardzo,
705. status Mewa 02.10.2021 ⌚ 05:02
Cóż adminie brak mi słów patrząc na całokształt nie wiem co mam myśleć o tym nocnym i w dzień szkoda mi nas bo przez tych dwóch patrząc z boku czat zamkniesz zapewne miłego
widzicie to jest bardzo w porządku osoba , która czeka na to tylko abyśmy ja i Sebastian stad odeszli, bo jemu nie pasujemy i jego paru klakierom,a czy my odejdziemy stad czy nie to tylko my decydujemy a nie jakiś gryks 76 podajacy sie za mewe
704. status Mewa 02.10.2021 ⌚ 04:59
4 274 372. arczibalik73 2021-10-02 (01:06) wiara czyni cuda mini lotka
@4 274 365EstyMy: czyta czyta i na pewno jutro dostaniesz blokadę społecznościowa za to co tu dzisiaj napisałaś pod naszymi adresami, mi tam juz nie zależy na tym czy dostane blokadę tu na czacie czy niemy się z sebasianem dogadamy poza czatem tez ale wy tu zapewne i ucierpicie wszyscy jeśli takie głupoty będziecie pisać o o nas do innych, , pasko już kiedyś chciał zamknąć czat na jakiś czas, i pewnie to zrobi, , ale wtedy wasze żale niczego nie będą argumentowały, zapamiętaj bez naszych tu wpisów z sebastianem, ten czat padnie , wcześniej czy później, i nie będziesz miała się z kim tu zrelaksować i popisać, jeśli chcesz tego to proszę bardzo,
705. status Mewa 02.10.2021 ⌚ 05:02
Cóż adminie brak mi słów patrząc na całokształt nie wiem co mam myśleć o tym nocnym i w dzień szkoda mi nas bo przez tych dwóch patrząc z boku czat zamkniesz zapewne miłego
widzicie to jest bardzo w porządku osoba , która czeka na to tylko abyśmy ja i Sebastian stad odeszli, bo jemu nie pasujemy i jego paru klakierom,a czy my odejdziemy stad czy nie to tylko my decydujemy a nie jakiś gryks 76 podajacy sie za mewe
Z tych liczb Trzon będzie wyglądał tak
4,9,21,45,60
A teraz biorę się za inną wersję
4,9,21,45,60
A teraz biorę się za inną wersję
@4 274 449arczibalik73:
Witaj przyjacielu
Witaj przyjacielu
W gierce TOTEMKI padła przed chwilą wygrana 72 000 zł przy stawce 30 zł. Szczegóły
mewa wszystko kopiuje i podaje na tacy adminowi, wyzywa ludzi i ich strofuje czy tak powino tu być, czy niemoze tu byś spokoj, czy niemozemy tu wszyscy żyć w zgodzie i być mili dla siebie, ilu jest jeszcze tu takich konfidentów na czacie którzy niemoga tu z nami wytrzymać co/ reka do góry, zamijjcie sie lepiej liczbami a nie krytykujcie innych to wam lepiej zrobi, i lepiej sie wtedy poczujecie, xzapewne, robcie to co do was nalezy, a bedzie wtedy wszystko ok
To gryks tak donosi ?
Arczibalik73 daj mu spokój może on jest do tego stworzony ?
Albo nie ma co robić i z nudów tak czyni?
Zajmijmy się liczbami.
Jemu chodzi o to aby zwrócić na niego uwagę więc nie daj się wciągnąć w jego gierki
Arczibalik73 daj mu spokój może on jest do tego stworzony ?
Albo nie ma co robić i z nudów tak czyni?
Zajmijmy się liczbami.
Jemu chodzi o to aby zwrócić na niego uwagę więc nie daj się wciągnąć w jego gierki
@4 274 451Sebastian_M: witaj przyjacielu witaj jak coś chcesz to proszę na kg bo nie będę się tu więcej udzielał, niech konfidenci sobie odpoczną ode mnie bo zawsze to jestem ten zły{ i winny tu wszystkiego nie inni{mruga}}a nie kto inny jak to opisuje MEWA milego dnia wszystkim normalnym życzę i wysokich wygranych, a ty mewa juz nie graj bo i tak nic juz nigdy niewygrasz choćbyś sie posrał
Zobacz ja podaję liczby i staram się nie zwracać uwagi na troli bo szkoda mi na to czasu
@4 274 454Sebastian_M: przyjacielu nie zasmiecajmy tu czata , niech gryks 76 , tu się zrelaksuje dakj mu spokój, niepisz onim ja go mam głeboko w d...., konfidenci tak maja ciekawe czy w pracy tez tak donosi kierownikowi czy dyrektorowi na swoich kolegów
@4 274 455arczibalik73:
Uważam że powinieneś tu być i podawać swoje przemyślenia liczbowe bo masz dobre pomysły.
Nie dawaj się wciągnąć w ich podstępne prowokacje
Staraj się nie czytać wpisów osob które są Ci obojętne i źle działają na obraz tej strony
Uważam że powinieneś tu być i podawać swoje przemyślenia liczbowe bo masz dobre pomysły.
Nie dawaj się wciągnąć w ich podstępne prowokacje
Staraj się nie czytać wpisów osob które są Ci obojętne i źle działają na obraz tej strony
@4 274 458Gosia__77:
Niedługo podam następny zestaw liczb