Wpisy 4 274 262 – 4 274 361
1 października 2021 23:35 → 2 października 2021 00:36, 100 wpisów
@4 274 258Bolo22: A masz koncesję ?
@4 274 258Bolo22: ale ze wogule czy że dziś dostałem na mesa wiadomośc o zakładach i już jestem
@4 274 264Mewa: dzis
@4 274 257Sebastian_M:
Hm!
Absolutnie głupie powiedzonko & do tego nie na miejscu
... że tak powiem, cytując inne głupie powiedzonko (jednakowoż NA miejscu): Ogarnij się i zastanów się nad swoim zachowaniem
(do "powiedzonka" przynależą też powyższe 3 emoty)
Hm!
Absolutnie głupie powiedzonko & do tego nie na miejscu
... że tak powiem, cytując inne głupie powiedzonko (jednakowoż NA miejscu): Ogarnij się i zastanów się nad swoim zachowaniem
(do "powiedzonka" przynależą też powyższe 3 emoty)
Db., zaczął się weekend - Nie mam czasu na głupoty.
Szczególnie na takie!!
Szczególnie na takie!!
@4 274 267EstyMy: Najpierw ty się ogarnij po po twoich wypowiedziach widzę u ciebie pewne braki
W gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 1 000 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
@4 274 230EstyMy: odpowiem ci jeszcze na to oco pytasz, po 1 panuje nad soba, po drugie makontrole nad rzeczywistosciai wiem ze te słuzby juz nie istnieja zbyt dobrze dlatego zapyatałem oto czy jestes z tej organizacji którejs, ale to był tylko taki głupi zart z mojej strony,. po 3 fajnie ze cie nieinteresuje , rozumie cie doskonale imozesz sie z tymniezgadzac , ja nikomuswojej woli nie narzucam i masz prawo sie z tym niezgadzać, ja wto nie kewstionuje, ato ze powiedziałem policji gdzie pracuje to bylo specjalnieaby sie odemnie odczepili, i aby bylo po sprawie, oto chodzilo tylko, a ze moji kumple to potwierdzili, to juz inna sprawa jest , tonie moja wina przecierz, policjanci chcieli to sprawdzic to sprawdzili, noi a coi miałem im powiedziec wtedy, ze co ze juz tamniepracuje a gdzie indziej, zeby mi brudu narobili w iinym ju\z zakladzie, ale widac tez ze byli to mlodzi i spoko policjanci, , oni byli na słuzbie wykonywali swoje czynnoasci, i procedóry, , czepili sie mnie, bo zaówazyli mnie na silowni noca, kiedy ja zawsze praktycznie codzienie sobie tam chodze i cwize tak od 21,20do polnocy, wrtedy tam jest mniejszy ruch, tez i mam praktycznie cała silownie dla siebie,a po takkich śćwiczeniach spada nmi cukier i tez sie troche lepiej i czuje i ti jest tu najwazniejsze anie czy ioklamałem wtedy policje czy nie,
@4 274 270EstyMy: Braki są tak poważne że długa droga do osiągnięcia pozytywnego poziomu
@4 274 235makler: o prosze i tu znów masz ttrafne spostrzezenie, skad wiedziałes ze tak bedzie, coi czytasz mi w myslach, to omin to kolego
Przed chwilą padło 12 x 54,00 zł
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 274 269Sebastian_M:
Absolutnie(!! sic!)
NIE interesuje Mnie co widzisz a co nie a co myślisz - tym bardziej.
Głupie teksty kieruj w inna stronę , nie Moją!
Poznacza tym: Ty* - z dużej litery (zawsze do mnie)
Twoich*, Ciebie* - podobnie
& nie jesteśmy na " ty" & nigdy nie będziemy, to jak już koniecznie MUSISZ pisać - przestrzegaj reguł, ignorancie!
A teraz żegnam!
Absolutnie(!! sic!)
NIE interesuje Mnie co widzisz a co nie a co myślisz - tym bardziej.
Głupie teksty kieruj w inna stronę , nie Moją!
Poznacza tym: Ty* - z dużej litery (zawsze do mnie)
Twoich*, Ciebie* - podobnie
& nie jesteśmy na " ty" & nigdy nie będziemy, to jak już koniecznie MUSISZ pisać - przestrzegaj reguł, ignorancie!
A teraz żegnam!
@4 274 272arczibalik73: To jest osoba która ma poważne problemy w sferze emocjonalnej i nie tylko.
Przychodzi aby się dowartościować tylko szkoda że kosztem innych
Przychodzi aby się dowartościować tylko szkoda że kosztem innych
@4 274 273Sebastian_M:
Rzeczywiście w łataniu płotów (na niczym innym. Wygląda na to, że się nie znasz) mam "poważnie niski poziom" & niech tak pozostanie
Rzeczywiście w łataniu płotów (na niczym innym. Wygląda na to, że się nie znasz) mam "poważnie niski poziom" & niech tak pozostanie
@4 274 243marc1978: nie wolno nikogo mordować,
@4 274 276EstyMy: Samym takim wpisem pokazałaś koleżanko że nie panujesz nad sobą i że masz problemy o których napisałem w poprzednim poście.
Nie wtrącał bym się do tego gdybyś po chamsku nie atakowała ludzi będących na czacie
Nie wtrącał bym się do tego gdybyś po chamsku nie atakowała ludzi będących na czacie
@4 274 281Sebastian_M:
, dobrze Sebusiu, i3 będę punktować ile kłamstw zawarles w jednym wpisie, bo po co??
, dobrze Sebusiu, i3 będę punktować ile kłamstw zawarles w jednym wpisie, bo po co??
@4 274 282EstyMy: Kilka osób już się na tobie poznało i piszą mi na twój temat różne rzeczy o których ci tu nie napiszę
A Koleżanek to już pisałam gdzie masz szukać, prawda!??No i tam sobie szukaj...
@4 274 284Sebastian_M:
Ale mnie to nie interesuje ani Twoje zdanie ani Twoich znajomych.
Absolutnie jesteście POZA (czytaj uważnie) sferą moich zainteresowań.
Ale mnie to nie interesuje ani Twoje zdanie ani Twoich znajomych.
Absolutnie jesteście POZA (czytaj uważnie) sferą moich zainteresowań.
@4 274 250EstyMy: jak ym niemiał kontaktu z rzeczywistoscia to by mnie tu z wami nie było, az tymi duchami i sraszeniem was o nocach toi tyklko taki zart z mojej stronyśpijcie spokojnie iniebojcie sie , bede nad wami czówałi nad waszym snemco by niektorzy zmadrzeli, iniebrali sobiew wszystkiego co tu napisze do serca,
@4 274 283EstyMy: Te osoby nie napiszą ci tego co ja więc powinnaś podziękować mi za szczerość i prawdę którą usłyszałaś. Staram się zawsze mówić wprost co myślę
@4 274 258Bolo22: od którego momentu te zaklady
@4 274 286EstyMy: Ty też jesteś dla mnie mało interesującą osobą ale chcę żebyś wiedziała co o tobie myślą ludzie i kim dla nich jesteś
@4 274 288Sebastian_M:
Zupełnie mnie nie interesuje ani Twoja osobaani Twoje "starania", po prostu DOTRZYMUJ słowa (swojego własnego)& się do mnie nie odzywaj
Zupełnie mnie nie interesuje ani Twoja osobaani Twoje "starania", po prostu DOTRZYMUJ słowa (swojego własnego)& się do mnie nie odzywaj
@4 274 292EstyMy: Sama mnie zaczepiasz i prowokujesz więc wybacz że pisze ci prawdę
@4 274 294Sebastian_M:
Sprawdź sobie - bo widocznie nie ta pamięć- Kro do Kogo dziś napisał!?
No, co za sierota ostatnia.
Nawet nie pamięta co robi
Sprawdź sobie - bo widocznie nie ta pamięć- Kro do Kogo dziś napisał!?
No, co za sierota ostatnia.
Nawet nie pamięta co robi
@4 274 259Sebastian_M: tak trafne spoztrzezenie , masz tu 100% raxcji, nierobia nic inego poza łapaniem za słowka, krytykowaniem i wysmiewaniem mnie, ioskarzanie obyle go... jak by to bylo teraz takie wazne , a niezajmuja sie np typowaniem liczb, co drugi to madrzejszy a słoma z butów wytstaje, a niemoga nic sami sklecić abywygrac, ale wszyscy sie madrza ze hej
@4 274 293EstyMy: Tak i tu się z tobą zgodzę .
Jak wchodzisz na czat siejesz koszmar. Swoimi wpisami a także prowokacjami i niezbyt logicznymi wypowiedziami wprowadzasz mnie czasem w zakłopotanie
Jak wchodzisz na czat siejesz koszmar. Swoimi wpisami a także prowokacjami i niezbyt logicznymi wypowiedziami wprowadzasz mnie czasem w zakłopotanie
W gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 2 060 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
@4 274 296EstyMy: Jeśli jesteś sierotą to bardzo mi przykro ale to nie upoważnia cię do dogadywania koledze Arczibalik73 i nie tylko jemu
@4 274 298Sebastian_M:
A Ja się nie dziwię, gdybym miała taki problem z rozumieniem języka polskiego też czułabym się zaklopptana
O logice nie ma co wspomnąć, bo nie masz O niej zielonego pojęcia A ja Cię uczyć nie będę - nie jestem nauczycielką.
Zapisz się na jakieś korepetycje może.
Nad tym można pracować
A Ja się nie dziwię, gdybym miała taki problem z rozumieniem języka polskiego też czułabym się zaklopptana
O logice nie ma co wspomnąć, bo nie masz O niej zielonego pojęcia A ja Cię uczyć nie będę - nie jestem nauczycielką.
Zapisz się na jakieś korepetycje może.
Nad tym można pracować
@4 274 296EstyMy: Zostaw swoje sprawy osobiste w swoim domu a jak tu przychodzisz bądź miła dla otoczenia
@4 274 301EstyMy: Ty masz non stop problemy.
Największy problem masz sama ze sobą i tu się zapętliłaś
Największy problem masz sama ze sobą i tu się zapętliłaś
@4 274 301EstyMy: Zauważyłaś że pewne osoby stronią ostatnio od twojego towarzystwa ?
To nie jest bez przyczyny
@4 274 300Sebastian_M:
Nie jestem, ale Ty z pewnością tak.
Poza tym słabym manupulantem i całkiem spranym kłamcą.
Nie mam szacunku do ludzi takiego rodzaju... Tym bardziej, że sami to wybierają.
& dlatego jesteś dla mnie indyferentny w najlepszym przypadku w tym gorszym - nieznośny i trudny- bo jest lubię głupoty i kłamstwa, które reprezentujesz w dość oczywisty sposób.
Nie jestem, ale Ty z pewnością tak.
Poza tym słabym manupulantem i całkiem spranym kłamcą.
Nie mam szacunku do ludzi takiego rodzaju... Tym bardziej, że sami to wybierają.
& dlatego jesteś dla mnie indyferentny w najlepszym przypadku w tym gorszym - nieznośny i trudny- bo jest lubię głupoty i kłamstwa, które reprezentujesz w dość oczywisty sposób.
Sebastian_M DARUJ ale już zbyt dużo czasu powświecłam Twoim beznadziejne i głupim wpisom i dalej to już wiesz...
Zresztą nie che mi się gadać z robotnikiem budowlanym, czy id płotu (co za różnica??) któremu COŚ się wydaje...PO CO mi to??
Zresztą nie che mi się gadać z robotnikiem budowlanym, czy id płotu (co za różnica??) któremu COŚ się wydaje...PO CO mi to??
@4 274 306EstyMy: Mam mamę tatę siostrę a ty nazywasz mnie sierotą ?
Mylisz jak zwykle pojęcia i nie wiesz o czym piszesz
Mylisz jak zwykle pojęcia i nie wiesz o czym piszesz
@4 274 302Sebastian_M:
Arczi TEZ POWINIEN SWOJE SPRAWY RODZINNE ZOSTAWIC W DOMU A NIE TU.
GOWNO MNIE OBCHODZI JEGO ZAKLAMANE ZYCIE
Arczi TEZ POWINIEN SWOJE SPRAWY RODZINNE ZOSTAWIC W DOMU A NIE TU.
GOWNO MNIE OBCHODZI JEGO ZAKLAMANE ZYCIE
@4 274 307EstyMy: Moje wpisy są zasadne i potrzebne abyś w przyszłości nie popełniała podobnych błędów
@4 274 307EstyMy: Chcę ci pomóc ale ty to odrzucasz i w tym przypadku popełniasz błąd
@4 274 308Sebastian_M:
NIE INTERESUJESZ mnie ani Ty ani co "masz"
Jesteś absolutnie ZERO i inwestujący dla mnie.
Zrozumiałeś teraz czy ule razy trzeba powtórzyć??
NIE INTERESUJESZ mnie ani Ty ani co "masz"
Jesteś absolutnie ZERO i inwestujący dla mnie.
Zrozumiałeś teraz czy ule razy trzeba powtórzyć??
@4 274 311Sebastian_M:
Faj sobie pomóc.
Ja pomocy ie potrzebuję.
Na pewno nigdy Twojej... gdy będzie problem z płotem ogarnę kogoś normalnego do pracy
Easy
Faj sobie pomóc.
Ja pomocy ie potrzebuję.
Na pewno nigdy Twojej... gdy będzie problem z płotem ogarnę kogoś normalnego do pracy
Easy
@4 274 312EstyMy: Ty mnie też nie interesujesz do czasu aż tu wejdziesz i dokuczasz osobom będącym na czacie . Wtedy reaguję i doprowadzam cię do porządku
Żegnam!!!
Jesteś tak absolutnie beznadziejne w tym co piszesz nie tylko do mnie ale tu ogólnie... że uważam, że potrzebujesz leczenia.
Ale to mój problem!
Jesteś tak absolutnie beznadziejne w tym co piszesz nie tylko do mnie ale tu ogólnie... że uważam, że potrzebujesz leczenia.
Ale to mój problem!
@4 274 313EstyMy: Potrzebujesz większej pomocy niż tobie się zdaje.
Sama siebie oszukujesz a to już jest zły objaw
Sama siebie oszukujesz a to już jest zły objaw
@4 274 316Sebastian_M:
@4 274 315EstyMy: Moim zdrowiem nie musisz się interesować.
Badania wykonuję systematycznie i to czasami dość konkretne
Badania wykonuję systematycznie i to czasami dość konkretne
@4 274 316: Wszystkie badania wychodzą mi dobre
@4 274 319Sebastian_M:
W ogóle się Tobą nie interesuję, w tym zdrowiem bądź jego brakiem.
Odczep sie w końcu trollu jeden!!!
W ogóle się Tobą nie interesuję, w tym zdrowiem bądź jego brakiem.
Odczep sie w końcu trollu jeden!!!
@4 274 317EstyMy: Ciebie musze doprowadzać do porządku bo robisz tu ferment i dogadujesz nagminnie osobie Arczibalik73
@4 274 320Sebastian_M:
Tylko te najistotniejsze - nie, bo ich nie robisz
Tylko te najistotniejsze - nie, bo ich nie robisz
@4 274 321EstyMy: Zachowuj się normalnie to nie będę reagował
A czy Pasko Ty zachodzi w ogóle i czy gdy się wpadnie raz na tydzień np. to czy trzeba być nagabywanym STALE przez tego trolla, stalkera Sebastiana M???
@4 274 321EstyMy: Trolowaniem to ty się dość często zajmujesz jak nagadujesz na musze to powtórzyć Arczibalik73
Odczep się w końcu od niego bo z tego co wiem nie jest tobą zainteresowany
Odczep się w końcu od niego bo z tego co wiem nie jest tobą zainteresowany
@4 274 324Sebastian_M:
Wypróbuj to choć raz.
Spróbuj się normalnie zachować CHOĆ raz gdy jesteś na czacie.
Wypróbuj to choć raz.
Spróbuj się normalnie zachować CHOĆ raz gdy jesteś na czacie.
@4 274 325EstyMy: Tak Pasko wchodzi i czyta.
Więc uważaj co tu piszesz i powstrzymuj się czasem od tych ciągłych prowokacji
Więc uważaj co tu piszesz i powstrzymuj się czasem od tych ciągłych prowokacji
@4 274 326Sebastian_M:
Ty jesteś absolutnie beznadziejny w rozumieniu tekstu po polsku.
No to jest niebywałe
Ty jesteś absolutnie beznadziejny w rozumieniu tekstu po polsku.
No to jest niebywałe
@4 274 327EstyMy: I widzisz napisałaś to raczej do siebie.
Przeczytaj co napisałaś i stosuj się do tego a będzie miło i sympatycznie
Przeczytaj co napisałaś i stosuj się do tego a będzie miło i sympatycznie
ODCZEP SIĘ!! TROLLU
zaślepiony, załamany, wkręcający Ty swoją "bajkę".
& się do mnie nie odzywaj.
zaślepiony, załamany, wkręcający Ty swoją "bajkę".
& się do mnie nie odzywaj.
@4 274 329EstyMy: Z tobą rozmowa to jak odbijanie piłeczki.
Ja ci coś piszę a ty na mnie najeżdżasz. Ja ci staram się pomóc a ty nic sobie z tego nie robisz.
Czuję że nie ma nadziei na twoją poprawę.
A szkoda
Ja ci coś piszę a ty na mnie najeżdżasz. Ja ci staram się pomóc a ty nic sobie z tego nie robisz.
Czuję że nie ma nadziei na twoją poprawę.
A szkoda
@4 274 309makler: tak tu masz troche raci ztym ze powinienem tu nic niepisac o swoim zyciu, i wojej rodzinie, to prawda im niej wiecie tym lepiej, ale moje zycie nie jest ak zaklamane jak Twoje, kolego, widać wincenty fajne imię masz takie nie spotykane teraz , jak sie do ciebie rodzice zwracali wicek? jak to zdrobniale brzmi co?
@4 274 331EstyMy: Widzisz koleżanko ty potrafisz tylko nagadać naubliżać nakrzyczeć i to są twoje argumenty
Ten Twój arczibalik piszący mega-głupoty to co???
DZIWICA w ciemnym lesie, która napadł Tatarzyn??
On nie potrafi odpisać SĄDZISZ??
Przecież 90%czata to jego wpisy.
Więc po co wchodzisz z AWANTURĄ i bezsensownymi twierdzeniami!??
DZIWICA w ciemnym lesie, która napadł Tatarzyn??
On nie potrafi odpisać SĄDZISZ??
Przecież 90%czata to jego wpisy.
Więc po co wchodzisz z AWANTURĄ i bezsensownymi twierdzeniami!??
Brak nadziei na poprawę .
Przynajmniej w najbliższym czasie.
Przykro mi z tego powodu ale nie mogę już nic zrobić bo jesteś niby osobą dorosłą
Przynajmniej w najbliższym czasie.
Przykro mi z tego powodu ale nie mogę już nic zrobić bo jesteś niby osobą dorosłą
@4 274 312EstyMy: inteligentny wpis pod adresem sebastana, nic dodac nic ujać porównywac kogoś do zera za to powinac juz dostac blokade na serwis spolecznośćiowy
@4 274 335EstyMy: Nie czepiaj się osoby Arczibalik73 to po pierwsze
@4 274 334Sebastian_M:
Koleżanek szukaj wśród Ujrainek bądź innych nie władających językiem polskim
Nie mam kolegów Twojego pokroju pisałam to już - i pamiętaj bo powtarzać noe zamierzam.
Koleżanek szukaj wśród Ujrainek bądź innych nie władających językiem polskim
Nie mam kolegów Twojego pokroju pisałam to już - i pamiętaj bo powtarzać noe zamierzam.
@4 274 338Sebastian_M:
Nie czepiaj się mnie, gamoniu!!
Nie czepiaj się mnie, gamoniu!!
@4 274 339EstyMy: Jak w końcu to zrozumiesz daj mi znać
@4 274 340EstyMy: Jeszcze raz ci piszę.
Ja się ciebie nie czepiam tylko chcę ci pomóc zrozum to
Ja się ciebie nie czepiam tylko chcę ci pomóc zrozum to
@4 274 341Sebastian_M:
Sebusiu jak już na początku dokładnie zrozumiałam Kim jesteś i to się się zmieni.
Jesteś beznadziejnym przypadkiem manipulanta, psującym tu wszystkim krew i dobry nastrój - & ie mam wątpliwości, że robisz to celowo.
A Twojego głupie śmierdzące stęchłym komunizmem techniki mam gdzieś
Sebusiu jak już na początku dokładnie zrozumiałam Kim jesteś i to się się zmieni.
Jesteś beznadziejnym przypadkiem manipulanta, psującym tu wszystkim krew i dobry nastrój - & ie mam wątpliwości, że robisz to celowo.
A Twojego głupie śmierdzące stęchłym komunizmem techniki mam gdzieś
@4 274 340EstyMy: Daj sobie pomóc a później pójdzie z górki
@4 274 343EstyMy: Ja wiedziałem kim jesteś i co sobą reprezentujesz już po kilku twoich wpisach. I to się sprawdziło
Czepiłeś się się tu, bo beznadziejnie spędzasz czas w tym weekendy i wylewasz swojemu frustrację.
Dawno pisałam, że kończę... Ty dalej gonisz z tą swoją beznadziejne głuptą naprzód.
Dawno pisałam, że kończę... Ty dalej gonisz z tą swoją beznadziejne głuptą naprzód.
@4 274 345Sebastian_M:
Do tego ludzie piszą mi na @ i sms co o tobie myślą i jeszcze różne szczegóły ale tego nie będę wywlekał tu na czat
Guzik wiesz, Guzik wiedziałeś...& jak tak dalej pójdzie (a raczej pójdzie), to wciąż guzik będziesz wiedział i nie tylko o mnie! ZACZNIJ od polskiego, jeżeli to jest Twój native lang.
Taka rada jedyna...
Taka rada jedyna...
@4 274 346EstyMy: Wiem że nie dajesz sobie rady sama ze soba dlatego jak wspomniałem chciałem ci pomóc.
Jednak ty sama siebie oszukując brniesz dalej w sytuację bez wyjścia. To jest taki ślepy zaułek
Jednak ty sama siebie oszukując brniesz dalej w sytuację bez wyjścia. To jest taki ślepy zaułek
@4 274 349EstyMy: Wiem więcej niz sobie myślisz .
Wiem nawet za dużo bo nie jesteś osobą o której warto tak dużo wiedzieć
Wiem nawet za dużo bo nie jesteś osobą o której warto tak dużo wiedzieć
@4 274 348Sebastian_M:
Wiesz gdzie to mam, kto do Ciebie pisze i co??
Myślę, że zadajesz się z ludźmi podobnymi do siebie... więc nic intesujacego tam nie ma
Wiesz gdzie to mam, kto do Ciebie pisze i co??
Myślę, że zadajesz się z ludźmi podobnymi do siebie... więc nic intesujacego tam nie ma
@4 274 349EstyMy: Zaczynasz mnie nudzić i rozmowa z tobą nie sprawia mi przyjemności.
Żegnam ciebie ozięble bo tylko na tyle zasługujesz
Żegnam ciebie ozięble bo tylko na tyle zasługujesz
@4 274 351Sebastian_M: @4 274 350Sebastian_M:
No i teraz sorry - ale Ty chory jesteś naprawdę!
Niby nic zaskakującego, kolejny dowód NA... ale... cóż
No i teraz sorry - ale Ty chory jesteś naprawdę!
Niby nic zaskakującego, kolejny dowód NA... ale... cóż
@4 274 353Sebastian_M:
Ty jesteś ZAWSZE nudny, poza momentami gdy jesteś krańcowo głupi (po prostu)
A przyjemności z Tobą NIE ma żadnej nigdy, raczej odwrotnie!
Zawsze jest beznadziejnie kiepsko.
Ty jesteś ZAWSZE nudny, poza momentami gdy jesteś krańcowo głupi (po prostu)
A przyjemności z Tobą NIE ma żadnej nigdy, raczej odwrotnie!
Zawsze jest beznadziejnie kiepsko.
@4 274 353Sebastian_M:
W ogóle mnie nie żegnaj - odczep się, albo to wyegzekwuję.
Żegnaj się z arczibalikami i chatkamiwujaroma
Co za gamoń
W ogóle mnie nie żegnaj - odczep się, albo to wyegzekwuję.
Żegnaj się z arczibalikami i chatkamiwujaroma
Co za gamoń
panu sztachetce "przyjaciela" dotknęli ; przyszedł zadymę zrobić troll
Qrcze napisał bym coś...ale boję się dostać pod ostrza tak zajadłych
Szermierzy
Mam jedno pytanie do Sebastiana:
Dużo masz tych tajnych współpracowników???
Szermierzy
Mam jedno pytanie do Sebastiana:
Dużo masz tych tajnych współpracowników???
No, db. napiszę to.
Syf tu jest na tym czacie!
Kiedyś badziory hulały po czacie... Teraz Sebuś, który wszystkim dawnym trudnym przypadkom dorównuje i górkę jeszcze ma.
Syf tu jest na tym czacie!
Kiedyś badziory hulały po czacie... Teraz Sebuś, który wszystkim dawnym trudnym przypadkom dorównuje i górkę jeszcze ma.
Idę...
Dobranoc
Normalnie WSTYD mi, że "rozmawiam" z takim przypadkiem i to publicznie... ale nie odpisać takiemu trollowi, to sobie jeszcze pomyśli, że ma rację
Sił brak
Dobranoc
Normalnie WSTYD mi, że "rozmawiam" z takim przypadkiem i to publicznie... ale nie odpisać takiemu trollowi, to sobie jeszcze pomyśli, że ma rację
Sił brak
@4 274 335EstyMy: wiesz co zejdz ze mnie kobieto, raz na zawsze ok czy ja z toba i o tobie cos pisze czy ja Ci ubliżam, w jakiś teraz sposób ,nie robię tego czytam teraz to co piszesz z Sebastianem i uważam ze te cechy które wytykasz tu Sebastianowi to jawnie ukazują Twoje nie dociągnięcia umysłowe, z psychologicznego punktu widzenia , powinnaś faktycznie sie leczyć, chyba jak tak piszesz o mnie czy sebastiana, kiedy sie ostatnio diagnozowałaś w jakimś szpitalu,pamiętasz może jak nie to powtórz lub zrób sobie jakieś badania one zapewne Ci pomogą w rozumowaniu co niektórych rzeczy,i przestań namnie b nadawac do kogo kolwiek, bo ja o Tobie nigdzie nic nie mowie bo niema o czym, chyba proste i logiczne nie i tyle z mojej strny, niepisz omnie i siej tu fermentu jak napisał sebastian tu na czacie juz wczesniej