Wpisy 4 274 162 – 4 274 261
1 października 2021 22:35 → 1 października 2021 23:35, 100 wpisów
Zwariować można..człowiek się nawet stresuje na głupim czacie ...paranoja
@4 274 156arczibalik73: wkoncu męska decyzja obyś nie okazał się kobietą i zdania nie zmienił
BiedroneczkozbigniewBolodziękuję wszystkim za brawo dzięki wielkie
Dobranoc od jutra o jednego psują mniej o ile słowa dotrzyma które nie raz łamał
@4 274 164Gosia__77: graj w realu te liczby masz dobre już nie raz miałaś trafione
@4 274 167makler:
@4 274 166Mewa: w co Ty wierzysz ze jutro nie będzie pisał za piękne żeby było prawdziwe
@4 274 169marc1978: Trafiles cos w te multi?
@4 274 173damian1983: 4/7 tylko
@4 274 168Biedroneczka1977: Biedroneczko nie mam tyle kasy by grać na każde losowanie systemami
Ja 2/7x10 ale jeszcze 2 losowania mam
Ok do jutra ide na browar i nyny
@4 274 176damian1983: mam na jutro jeszcze z chybika 7 multi razy 6.
@4 274 175Gosia__77: no rozumiem ale coś tam wybrać i chociaż ze trzy zakłady proste wysłać na przyklad jutro
Moze nam cos siadzieDobrej nocy
Tak mi cisnienie kolega podniósł, że nawet na seks nie mam ochoty.
@4 274 158Janeczka0409: ni4e zrozumiałas co ja tu napisałem owy gliniarz na słuzbie byl pod wpływem alkocholu na słuzbie, rozumis zatrzymał mnie wraz zmoimi kolegami ktorymi szedłem, ci koledzy tez pracowali w ochronie ale nie w tej samej co ja, ale ten gliniarz przypipszył sie domnie najpierw , ja nigdy po torach ani przez tory niechodze jeszcze mi zycie jest miłe, ale on mnie widział wiec zaprosil mnie na posterunek, i gdyby baka która zemna pracowała w danej firmie, nie szczelila z ucha to by sie nic niestało ale przez nia wielu ludzi wyleciało z pracy juz kiedys, rozumisz to i ona mnie podpierniczyła myslała ze moje szefostwo jej bedzie wdzoieczne, , szef mi powiedzial kto strzelil z ucha odrazu, ale chciał wyjqasnić ta sytuacje która miała miejsce, ja sie niechwale znajomosciam swoimi i ze mam znajomosci w policji, moge ci powiedziec ze mam tez bardzo dobrego znajomego w obecnym rzadzie, ale w to tez nie uwierzysz, bo zreszta co i cie to obchodzic tez powinno nie, ale pomijam juz ten fakt, oczywiscie nazwisk tu niebede nikogo podawał bo niejeste, z kgb czy sb, 9inienawidze konfidentów, strzelajacych z ucha gdzie tulko popadnie, ,
@4 274 182arczibalik73: zamknij się w końcu ...nie rozumiesz ,że przeszkadzasz innym ...bawi cię to podnieca czy masz zryty beret.
pasko może czat ciebie zbytnio nie interesuje zlituj się nad nami idę nie cierpię typków dlaczego ja lub kto pokocha mego syna czy też wymoczków🥴
@4 274 184marc1978: lubi to czuje tylko w takich chwilach dreszczyk pot blee ochyda idę też
@4 274 159Biedroneczka1977: takj mam duzo pracy , ale dzisiaj sobie troszke odpusciłem i chciałem z wami popisać wszystkimi, i przekonac sie kto jest domnie milo nastawiony akto tylko udaje, fajnego człowieka i i teraz mam czarno na białym jacy jestescie naprawde, zajmujecie sie nie swoimi sprawami, dogryzacie i prowokujecie mmnie ale niedługo to sie skonczy gdy ja stad odejde a czat admin zamknie i wtedy niebedzie tu pitu pitu jak to niektórzy tu pisza, chcecie tego to dalej w to brnijcie a ja w tym niebede uczestniczył juz,
Żegnam CZAT
Tylko będą skany jak sięuda
Jednak to dobra decyzja
Można dostaccholery
A teraz będą następne odp. Arcziego
Czytaj se sam
Tylko będą skany jak sięuda
Jednak to dobra decyzja
Można dostaccholery
A teraz będą następne odp. Arcziego
Czytaj se sam
@4 274 189arczibalik73: jak wkoncu odejdziesz jak obiecujesz z przyjacielem miło by było dla większości powodów do zamknięcia nie będzie bo wam o to Ho żegnam oschle
@4 274 191makler: sabotażysta przyznał wprost żeby chciał zamknąć ten czat.
@4 274 189arczibalik73: @4 274 189arczibalik73: @4 274 182arczibalik73: @4 274 155arczibalik73: @4 274 151arczibalik73:
@4 274 148arczibalik73:
@4 274 148arczibalik73:
@4 274 182arczibalik73:
EstyMy: po pierwsze nic nieklamałem,------- wiec mówi do mnie gdzie pan pracuje odpowiadam a w koncesjonowanej agencji ochrony, chcesz telefon, oczywiascie już tam nie pracowałem--------
To czywiście nie jest kłamstwem tylko wykorzystaniem znajomości
EstyMy: po pierwsze nic nieklamałem,------- wiec mówi do mnie gdzie pan pracuje odpowiadam a w koncesjonowanej agencji ochrony, chcesz telefon, oczywiascie już tam nie pracowałem--------
To czywiście nie jest kłamstwem tylko wykorzystaniem znajomości
@4 274 184marc1978: posłuchaj nadinteligentny człowieku, , przestań sie mnie tu czepiać, ok czy ja ci sie wpierniczam w twoje zycie,NIE wiec nie mów mmi co mam robić i nierozkazuj mi, bo i tak cie nie posłucham, leć zaraz do admina na skarge na mnie jak juz pewnie pare tu osób robi w tym czasie, idz sie poskarz i powiedz aby mnie zablokował bo nie mozesz juz mnie czytać tuzryty beret to chyba ty masz ja beretów nie nosze jeszcze i zapewne nie grozi mi to
O tym zapomniałam.
Dobranoc
Dobranoc
@4 274 185Mewa: za podrzeganie do nienawisci i lamenty do admina tylko nato cie staćniezły jestes koleś
@4 274 196arczibalik73: weź nierobie do roboty ty pasożycie społeczny.
@4 274 201Pasko: może maszyna wybrała
@4 274 192Mewa: nieodejde specjalnie tu zostane aby z toba popisac chciałbys abym wraz ze sebastianem opuscił temn czat prawda, ale nie doczekanie twoje, , zostane ibede do ciebie pisał ja wiem ze ja tu jestem wam niewygodny wszystkim, i rozumie to doskonale i dlatego ze mnie tu wszyscy atakujecie i kryrtykujecie to bede tu siiedział bez wzgledu czy tego chcecie czy nie, nawet gdy bede mial blokade , to bede w waszych snach ha ha ha
@4 274 195Janeczka0409: gdybys była madra to bys tego niewklejała i niepowielała co ja napisałem ale widac ze niemasz za grosz inteligencji, , inteligentni ludzie nie robia takich zeczy, inierobia z tego tez i uzytku, myslałem ze jesteś inteligentna osoba , chyba sie myliłem co do Ciebie co
@4 274 201Pasko: teraz to prosty
widzicie co narobiliściebędziecie mieć senne koszmaryzamiast liczb
@4 274 200marc1978: jes5tes według mnie zwykłym głupcem , i tyle w temacie sam sie wez za robte a nie siedzisz tu naczacie i dolewasz wciaz oliwy do ognia,
Nie źle Janeczka nie inteligentna Marc głupiec frustracja na całego tylko najgorsze to że kosztem większości ale to pasko jest adminem ostatecznie
Db., jestem po wyniki losowań.
Były do mnie jakieś listy i petycje?
Zaraz sprawdzę.
@4 274 204arczibalik73: a czemu tak mowisz o niej? Ze Ci udowodniły prawde? I az tak cie zabolała
@4 274 206Vondeoff: masz racje ponikąd dobra lecę już sobie w liczby nie będę już nic pisał naczacie trzymajcie sie cieplo wszyscy i pamietajcie ze bede was nawiedzał w snach
dobranoc wszystkim
dobranoc wszystkim
@4 274 209Angierski: hejka widze strzał w 10 tke bede sie wam śnił po nocach jak ten duszek tu na zdieciu, i bedzie zero liczb na rano
@4 274 210Mewa: mowisz i masz przyjacielu
@4 274 215EstyMy: tego nie wiem czy azjatka w sumie nie znam jej
O, Arczibalik był uprzejmy do mnie napisać
Nie wiem.
Odnosić się do tego czy nie?
Nie wiem.
Odnosić się do tego czy nie?
@4 274 220Angierski:
Wygląda na Azjatę
Wygląda na Azjatę
RT1 pisał o swojej chorobie
Dostał upomnienie
A Arczibalik??
TO JEST MANIPULACJA CZATEM
Dostał upomnienie
A Arczibalik??
TO JEST MANIPULACJA CZATEM
@4 274 213Bolo22: @4 274 211Mewa: jaka prawde udowodnily , jaki bol co ty bredzisz, , ja nie klamie a wystawiał sie niebede i ich inikomu nic udowadnialniebede inych ludzi pograzał ani samego siebie, tak bylo ale juz mineło, i to jest najwazniejsze, ja wiemm ze to jest prowokacja ze strony tej pani w moja strone, Angierski tobie nie bede sie śnił po nocach ty jesteś swoj i w porzadku chłop, to tylko bedzie tym, co sie mnie tu czepiaja
@4 274 225makler: to ty manipulujesz tym czatem odkad tu jestes , nie ja , ja tu nic nikomu złego nie robia ja tylko sobie pisze inteligentni ludzie nie nieczepiaja sie kazdego słowa kto ico napisze, poprostu przeczytaja to i olewaja to a ni ini to przytaczaja i wprowadzają tu zamieszanie na czacie ,to jest jawna prowokowanie czatowicza do dymow na czacie
No, dobrze... bo jak pominę ten wpis to się człowiek gotów obrazić.
Miły Nasz Arczibaliku (nr 73)
Chciałbym wiedzieć, czy Ty w ogóle (jeszcze) panujesz nad sobą??
2) Czy masz kontak z rzeczywistością (& narażasz za nią) do tego stopnia, żeby wiedzieć, że KGB i SB już nie istnieją od daawien dawna??
3) Nie, nie interesujesz mnie, ale JAK wchodzę to czytam... nawyk taki --> czytanie; całkiem naturalnie wychodzi & nie reagować na coś - to tak jakby się z tym zgadzać.
Miły Nasz Arczibaliku (nr 73)
Chciałbym wiedzieć, czy Ty w ogóle (jeszcze) panujesz nad sobą??
2) Czy masz kontak z rzeczywistością (& narażasz za nią) do tego stopnia, żeby wiedzieć, że KGB i SB już nie istnieją od daawien dawna??
3) Nie, nie interesujesz mnie, ale JAK wchodzę to czytam... nawyk taki --> czytanie; całkiem naturalnie wychodzi & nie reagować na coś - to tak jakby się z tym zgadzać.
@4 274 227arczibalik73: nie klamiesz a nie pracowales w ochronie juz a policji powiedziales ze pracujesz to ci udowodniła
No i 4)
- arczibaliku73 - dosyć jasne i oczywiste jest, że kłamałeś, co wynika bezpośrednio z Twojego wpisu I co była uprzejma zauważyć pani Janeczka
Tyle.
- arczibaliku73 - dosyć jasne i oczywiste jest, że kłamałeś, co wynika bezpośrednio z Twojego wpisu I co była uprzejma zauważyć pani Janeczka
Tyle.
@4 274 230:
narażasz-> nadążasz* /(telefon)
narażasz-> nadążasz* /(telefon)
@4 274 232EstyMy: przecierz ja im nie poowiedziałem ze pracowałem w poolicji, , to po 1 inic nieklamałem, powiedziałem im tylko ze jestem dyzurnym z agencjo ochrony, oni to sprawdzili i mktótrys z kolegów zagencji to potwierdził ze unich tja pracuje, i ze mnie znaja oto tylko chodziło, , rozumisz anie za ja nadal tam pracuje, inikt mi tu nic nieudowodnił, ja tam juz dawno niepracuje, , choc moji kooledzy jeszcze tam pracuja ale juz u innego pracodawcy, inna ochrona tam jest teraz ale czesc załogi pozostała, , tym policjantomich dyzurny przekazał, aby dali mi spokoj i p[powiedział ze ja zmam sie z ich przelozonym, i oto tu tylko chodzilo, ja nienic złego niezrobiłem nikomu, , inie dokonałem jakiegos wykroczenia, , , oni to szybko zrozumieli i pojechali,
@4 274 242Bolo22: pewnie przed snem zamorduje chomika
Cześć
Co tu się dzieje ?
@4 274 239Bolo22: dobre ale jutro mam wolne wiesz i poczytam sobie co tu piszecie w wolnej chwili,
Znowu ktoś wypełzł z ukrycia i atakuje Arczibalik73 ?
gosia 77 trafiłas to
Czyli nie ma jednak kontaktu rzeczywistością.
No, OK.
Co zrobić?
No, OK.
Co zrobić?
@4 274 243marc1978:
@4 274 243marc1978:
A pani och ach dolewa oliwy do ognia ?
Oleum, konopne
Skaranie boskie z tymi ... nieoczytanymi
Oliwa to z oliwek - ciężka!
Skaranie boskie z tymi ... nieoczytanymi
Oliwa to z oliwek - ciężka!
Ludzie ogarnijcie się.
Nie macie innych zajęć tylko śledzenie non stop czata i patrzenie kto co napisał ?
A jak w jakimś stopniu się pomyli to wypełzacie z dziupli aby dogadać takiej osobie ?
Nie macie innych zajęć tylko śledzenie non stop czata i patrzenie kto co napisał ?
A jak w jakimś stopniu się pomyli to wypełzacie z dziupli aby dogadać takiej osobie ?
@4 274 255EstyMy: Nie bądź taka mądra bo cię pająki wciągną za obraz
Zamiast zająć się typowaniem liczb lub miłą rozmową to dokuczacie jeden drugiemu ?
I czemu ma to służyć?
Sprawia wam to dużo radości ?
I czemu ma to służyć?
Sprawia wam to dużo radości ?
@4 274 258Bolo22: Nowy bukmacher